недеља, 9. јул 2017.

Time to live...I šta sada Gerard Butler ima sa Punim Mesecom u Jarcu....





Dobro jutro drage zvezdice....ja budna od svitanja a to vam je tačnije od 5 sati....Nije pomogla ni činjenica da je nedelja i da mogu da spavam koliko hoću....Ne pomaže mila majko :))), ništa kada si budan, ono baš budan....A kako ste vi :)))....Da li je i vas probudila ova snažna energija Punog Meseca....Mesec je od jutros u Jarcu na 18* u egzaktnoj konjukciji sa RxPlutonom, u opoziciji sa Suncem i Marsom u Raku, u kvadratu sa Jupiterom u Vagi....ali to znate....bar vi koji redovno čitate ovaj dnevnik....Sa ovim aspektima smo se probudili, sa ovim aspektima ćemo se suočavati tokom celog dana....Danas nema egzaktnih aspekata ostalih planeta, ima jedan sutra i on će nas probuditi (06:35) Sunce opozicija Pluton....



"Mnogo buke ni oko čega" Much Ado About Nothing
Možda vi od jutros ne osećate nešto posebno....možda čak i mislite kolika halabuka ni oko čega, baš k'o u Šekspirovoj komediji....Ne znam šta bih vam rekla....Ne deluju energije kod svakog isto ali ni u isto vreme....Činjenica je da je Mesec od jutros u konjukciji sa RxPlutonom i činjenica je da je to izuzetno snažna energija (gotovo vulkanska)...Najmanje od svega je moguće da ćete osetiti nemir, nervozu, možda tek u toku dana!

T-kvadrat

Danas i ovih dana ne zvezdanom nebu biće aktuelan T-Kvadrat, imate ga gore na slici....Danas je on aktiviran Mesečevim aspektima....Mesec će nastaviti da putuje nebom i napustiće ovu konfiguraciju tokom dana i noći....Ostaju svi ostali....Ostaje Sunce, Mars, Pluton i Jupiter!!! Ostaje T-Kvadrat još neko vreme.
Ovde su "nezgodni" ratoborni Mars sve sa "busanjem u grudi"....grudi - Rak, ono ratnički pokliči...On i Sunce zajedno donose tu ratničku i čisto mušku energiju....Muškarci kao da su "poludeli". Tu je i možda najnezgodniji RxPluton koji u ovakvim aspektima oslobađa ono najgore u nama!!! Jupiter je ovde u ovoj konfiguraciji tu da proširi šta zatekne...Da uveća nervozu, da nas natera da preterujemo od euforije do pesimizma...od vrha do dna!!! On može da rasplamsa ovu opoziciju i ovo nadmetanje: sa jedne strane zamišljenog konopca Sunce i Mars, sa druge Mesec i Pluton a Jupiter vuče sa strane....


Ima ovde previše destruktivne energije...Ima ovde viška energije koju je teško kanalisati....to zapravo mogu samo snažni karakteri (osobe sa jakim natalnim horoskopom)....Zbog ovoga se od jutros i danas nećemo svi isto osećati....
Moj Nat Pluton u Devici je tako postavljen da ga ja uvek osetim u stomaku, u crevima (Devica - creva)....:-))). Nervoza uvek krene iz stomaka....On je u konjukciji sa Venerom, ona ga uvek "oplemeni" :))), on je i u sekstilu sa mojim Nat Neptunom u Škorpiji i ja ga osetim kao magiju, čaroliju, maštu....on pokrene kreativnost uvek u pravo vreme!!!! Oni zajedno me uvek odvedu tamo gde želim. Moj Nat Mars u Blizancima je u trigonu sa Saturnom u Vodoliji i on nikada nije ratoboran....samo je ponekad preteran jer je u kvadratu sa mojim Nat Jupiterom u Ribama, pa sam nemirna, uvek u pokretu, mašem rukama kada objašnjavam nešto, previše pušim (jedini porok :)).
Pun Mesec u Jarcu je kod mene na osi 3/9....Tran Mesec, Sunce i RxPluton su lepo aspektovani sa mojom Nat Venerom....oni zapravo pokreću Veneru....koja je u 11.kući....I ja sam juče bila u akciji sa prijateljima :)), a čeka me i danas jedna akcija :))). Tran Jupiter u Vagi je odlično aspektovan sa mojim Nat Marsom!!! Dakle ja ovaj Pun Mesec proživljavam na specifičan način....Nije mi dao da spavam duže, a zaspala sam ko beba (od umora i dana provedenog u prirodi)...Juče je bio vikend a moj telefon se "usijao".....stizale su poruke za porukom...."samo da pitam ovo, ono", pogledaj mi samo ovo i sl. To je ta osa 3/9....komunikacija.... Nekima sam odgovorila, neko se naljutio (jedna prijateljica), nekima nisam ništa odgovorila....neke poruke još nisam ni pročitala...a sutra je novi radni dan i ispunjena nedelja do samog kraja!!! Kada napišem ovaj tekst i postavim ga....čekaju me kućni poslovi (i to se nekada mora) a onda u akciju.....nisam napunila baterije do kraja!!!
Ovo je moj primer kako se nosim sa energijom Punog Meseca, juče sam navela još jedan, od nekoga koga sam slučajno upoznala a zapravo ništa nije slučajno!!!!
Vi sami možete sa malo truda i nešto znanja da utvrdite kako ovaj Pun Mesec u Jarcu utiče na vas. Ko ne zna a želi da pokuša može to da uradi ovako:
Ostali koji ne žele ili neumeju....mene mogu pitati ali samo na ovaj način:



Time to live...
I pre nego završim ovaj tekst, podeliću nešto sa vama....Juče sam vozila gradom Novi Beograd - centar grada...Bila je to zanimljiva vožnja!!! Negde pre Brankovog mosta pažnju mi je skrenuo Džerald Batler sa bilborda (bilo ih je tri :)).... Taj osmeh muškarca Škorpije sa gle čuda Mesecom u Jarcu....sigurno da nema žene vozača kojoj nije skrenuo pažnju na sebe...sat je tu nebitan :)), bar za mene :))). Vozim ja tako a mozak astrologa ređa njegove planete u glavi: Venera, Merkur, Sunce i Neptun u Škorpiji....Imamo dakle on i ja nešto zajedničko :))), Neptuna u Škorpiji (generacija smo 60' i neka, on je mlađi :)).  Imamo on i ja još nešto zajedničko a to je ascedent u Vagi....:))), on je zaista šmeker, lepog izgleda....o sebi ne mogu ja da pričam :))). Imamo i zajedničkog Plutona u Devici :)), opet generacijski!!! Njegov Jupiter je na mom ASC, a Pluton mu se vrti oko moje Venere....I kako onda da ne reagujem na ogromne bilborde koje mi bezobrazno skreću pogled sa puta.....Inače gospodinu je Pun Mesec u Jarcu na istoj....3/9 osi :))). Ko koga ovde zeza :)))....3.kuća je osim svega i saobraćaj :))). Ja sam njega "srela" u toku vožnje :))).
Vozim ja tako dalje.....centar grada od Terazija do Slavije zatvoren.....i onda "okolo naokolo bliže"...ipak stignem do Slavije i čuvene fontane koju vidim prvi put uživo....Majko moja koja skalamerija....Za mene je to bio i kulturološki, arhitektonski, ljudski šok...Nije bilo muzike.....sem u mom autu.....Zdravko sa CD upravo tada pevao....Miris benzina, mandarina, pismo na brisaču....Jako, jako slabo srce zavodiš.....:-)). Blizanac/Škorpija sa Marsom u Blizancima....Mars nam je zajednički :))). Na odredištu me čekaju prijatelji Škorpija i Devica....i jedan mali Blizanac sa opet Marsom u Blizancima i planetama u Lavu koje se slažu sa mojim Lavovskim planetama :))). U najavi lep dan.....i bio je više nego lep dan....Vozili smo se auto putem (auto put 9.kuća) uz fantastičnu muziku....brali paradajiz :))))), šetali po sveže pokošenoj travi....udisali nezamenljiv vazduh sa Kosmaja....ogladneli i završili na Košutnjaku....posle odlične klope vozili se kočijom, jahali konje (ja i najmlađi član družine)....deca se uvek prepoznaju :)))). Na instagramu postoji jedna fotografija i video :))


PS I Love You


Нема коментара:

Постави коментар