петак, 14. јул 2017.

"I Should Be So Lucky".....Merkur sekstil Jupiter....

Pošaljite nekome danas "poruku u boci":

Moja omiljena poruka:
"Ko ima cilj pronaći će put...
Jer kada ima volje ima i načina"


Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Ribama
03:50 Mesec sekstil Pluton
11:26 Mesec trigon Sunce
12:08 Mesec kvadrat Saturn
19:00 Mesec trigon Mars
Mesec u praznom hodu od 19:00 do 01:52
01:52 Mesec ulazi u Ovna
★Planete:
22:45 Merkur sekstil Jupiter



★Mesec je u Rinama, od jutros na 21*
Mesec Lola....lagano plovi vodama Riba....neko vreme ja nisam pisala dnevne aspekte Meseca i eto problema :))), pljušte zamerke i molbe da nastavim....Nisam ni mislila da prekinem, samo se tako namestilo....:))). Mars u Raku se nametnuo da sam morala o njemu da pišem!!! 
★Mesec će danas biti zaista lepo aspektovan, od jutros je u trigonu sa RxPlutonom na 17* u Jarcu, danas će biti u trigonu sa Suncem u Raku na 22*, sa Marsom u Raku na 26*...Sve su ovo snažne energije za jedan Petak....za početak vikenda!!! Mesec je u pozitivnoj energiji (trigon) sa Suncem i Marsom.....jake energije, vitalnost, akcija, dobri odnosi sa muškarcima, dobri muško ženski odnosi!!! Sunce i Mars u Raku, pa dobri i porodični odnosi....ALI....uvek ima to neko ali :)), Mesec će oko podneva biti u kvadratu sa RxSaturnom u Strelcu na 22*!!! Teška energija u bilo koje vreme....Mali pad energije, neraspoloženje, neke "kočnice" i prepreke!!! Ova energija je između dve snažne energije Meseca....dakle, moguće je da je prevaziđete...
Mesec će večeras ući u prazan hod....u subotu u 01:52 CET preći će u Ovna!!!
Ovnom vlada Mars, Mars je u Raku na 26* i već sam pisala o njemu i njegovim uticajima....vikend bi mogao da bude obeležen njegovim aspektima!!! Ne paničite, samo budite oprezni!!!
Jedna energija će pomoći....

14.Jul 22:45: Merkur sekstil Jupiter
★Danas imamo egzaktni sekstil Merkura i Jupitera....
Pozitivne misli ...prizivaju pozitivne događaje 
14.Jul 22:45: Merkur sekstil Jupiter
Merkur u Lavu, Jupiter u Vagi na 14*

Energija za optimiste i optimizam....dan(i) kada nada i nadanje imaju smisla. 
Lepe (Jupiter) vesti (Merkur) su moguće, poruke, SMS, pisma... Ne čekajte da ih samo dobijete pošaljite i vi ....:-))). Jedna poruka može mnogo toga da promeni...Ne volite da pišete, telefon u ruke....:-))).  



Ovaj aspekt favorizuje učenje, studiranje (Jupiter) ako ima onih koji u ovo vreme uče, polažu ispite i sl., dobar je za kraća putovanja, za pozitivno razmišljanje, optimizam se budi, poslovne transakcije imaće više izgleda za uspeh, povoljno je za sklapanje ugovora, za susrete sa nadređenima, sa vlašcu, uspešna poznanstva. Merkur je u Lavu pa je sve okrenuto ka srcu, emocijama, ljubavi, deci....Jupiter je u Vagi pa su u priči i naši odnosi ljubavni, porodični, poslovni, prijateljski....
I ovde ima jedno ALI...


Danas na nebu aktuelna konfiguracija JOD...
Najavila sam je naravno ranije.....sada da malo proširimo temu :)).
"Božiji prst" uperen u RxNeptuna u Ribama!!!
Glavne uloge su Merkur i Jupiter, Neptun je tu kao sporedna uloga ali nikako ne nevažna!!!
Sve se dešava u kućama (oblast života) u kojima se nalaze: Merkur u Lavu na 14*, Jupiter u Vagi na 14* i RxNeptun u Ribama na 14*.....Danas je ova konfiguracija najjača!!!
Sekstil Merkura i Jupitera nudi jako lepu energiju....inkonjukcija ovih istih planeta sa RxNeptunom može ovu energiju zamagliti, učiniti je nejasnom, dalekom, nemogućnom....Zapravo ovde RxNeptun može da napravi neke probleme....Nejasne misli, zaboravnost, obmane, laži, prevare (makar pokušaj), ružičasti pogled na svet i okolinu - Merkur inkonjukcija Neptun:
Gde je Neptun u ovakvom aspektu tu su uvek iluzije, obmane, magle, nejasnoće...Mutivoda je ovaj Neptun...a ovaj aspekt može doneti nesporazume, pogrešne informacije, "gluve telefone"...Ovde je potrebno prilagođavanje...pre nego donesete neku odluku dobro razmislite....ne traje ova energija dugo, ali danas i još dan dva budite oprezni!!!
Druga inkonjukcija Jupitera u Vagi sa (opet) RxNeptunom u Ribama: Ovaj aspekt je aktuelan već neko duže vreme i povremeno vas podsetim na njega!!! On je 5.Jula po drugi put bio egzaktan i najjači....i danas je aktuelan!!! Aspekt preterivanja....Vreme se nećka, previše je ćudljivo i ko zna šta nam sprema...Moguća su razna razočarenja, obmane, prevare....Zapravo sve je moguće kada nam Neptun "šalje talase".....



RxNeptun je ovde najbitniji....on je taj koji zbunjuje....Retrogradan je od 16.Juna!!!
I kao u naslovu: Slušajte svoj unutrašnji glas...možda vas u prvi mah zbuni....ali vi ipak saslušajte šta  vam "kosmos poručuje"! Budite naravno oprezni jer Neptun sada može (inkonjukcije) poslati pogrešne signale. I kako onda da se snađete? Šta znam :)), rado bih pomogla svakom od vas ali to je prosto nemoguće....Generalno mogu da vam dam sledeći savet: Neka Neptun probudi u vama kreativnu energiju, maštu, čaroliju....i verujte u sebe...Neka probudi u vama i empatiju, probajte nekome da pomognete....prvucite na sebe pozitivnu energiju....Nikako nemojte da se upustite u prevare, obmane i sl. Ako to drugi rade, ne morate vi....Budite oprezni ako neko to pokušava i stavite im do znanja da znate!!!


Нема коментара:

Постави коментар