петак, 9. јун 2017.

Train Of Love....Jupiter u Vagi kreće direktno...Danas i Pun Mesec u Strelcu, sekstil Venere i Marsa...




Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Strelcu
03:41 Mesec sekstil Jupiter!!!
05:47 Mesec kvadrat Neptun
 15:11: Pun Mesec u Strelcu na 18*
★Planete:
16:02: Jupiter kreće u direktan hod sa 13*
 17:40: Venera sekstil Mars


Mesec je u Strelcu, od jutros na 15*
Jeste li mogli da spavate noćas....da li vas je Mesec Lola naterao da "brojite ovce" :)))...Ako je bilo tako "krivac" je Pun Mesec....i njegov uticaj pre egzaktnog aspekta!!! U vreme svitanja Mesec je imao dva aspekta (aktuelna su i jutros)....
★03:41 Mesec sekstil Jupiter!!!
Lepa energija, lepo raspoloženje...onako široko (Jupiter)...duša (Mesec) široka (Jupiter) otvorena za radost i sreću i lepe trenutke sa ljudima (Vaga - odnosi)... Energija koja mami osmeh....onaj širok. Energija koja donosi glasan smeh...Često ćete čuti da povoljne aspekte Meseca i Jupitera (sekstil, trigon, konjukcija) nazivamo aspektima"anđela čuvara". Divno je imati takav aspekt u natalnom horoskopu, u dugotrajnim aspektima (tranzitima, predikcijama) ali lepo je i ovako na kratko na nekoliko sati...zar ne? ★Ono što je bitno kod ovog aspekta je da je Mesec danas u aspektu sa Jupiterom koji danas kreće u direktan hod!!! Slave zajedno :))). Nadam se da ste kako god ste spavali noćas od jutros budni sa širokim osmehom :-)))).
★05:47 Mesec kvadrat Neptun
Buđenje ovog jutra uz Mesec kvadrat Neptun u Ribama....Buđenje? Ko zna, mnogi su se od jutros teško probudili (i ja :)), mnogi će ostati sanjivi dugo....Priziva se od jutros kafa....oseća njen miris u mozgu i pre nego što je skuvana :))... Ova energija će mnoge zbuniti, bićemo pogubljeni, nerealni, osetljivi, nepraktični...Kako i da budemo praktični sa Neptunom...kako kada nas izaziva da budni sanjamo, da "uhvatimo maglu" i nestanemo...da odlutamo negde...Obično to je neki zamišljeni oblak, naš unutrašnji svet....tamo gde nam je lepše nego što je stvarnost....K'o poručen je ovaj aspekt za umetnike (ako su budni), za stvaranje...jer mašta može svašta :))... Međutim ova energija nosi sa sobom laži, obmane...teško je sa ovom energijom razdvojiti stvarnost od fikcije...Gubitak realnosti...Lakše je pobeći nego se suočiti sa realnim svetom.. 
Ovako vas ja od jutros zamišljam....sanjivi, pospani ali sa osmehom na licu :)))

"Dan u kome se nisi nasmejao je izgubljen dan" - 
Čarli Čaplin (Mesec sekstil Jupiter)...



Nema razloga da dan ne nastavite sa osmehom....
U 15:11 Mesec u Strelcu u opoziciji sa Suncem u Blizancima na 18*
Ovaj Pun Mesec je u pozitivnoj energiji Strelca!!!
Energija Strelca je vatrena, puna entuzijazma, strasti, romantike, spontanosti...Energija filozofije, religije, moraal, šire slike sveta. Kraljevska energija jer Strelcem vlada Jupiter - kralj bogova :-)). Energija optimizma, ekspanzije, širenja. Vatrena energija, energija koja ne gleda unazad, samo napred u budućnost! Energija akcije, entuzijazma. Energija u potrazi za znanjem, istinom, energija optimizma i velikodušnosti. Energija nezavisnosti i slobode. Energija putnika. Energija pokreta, boravka u prirodi - napolju!!!
Šta možete sa ovom energijom Punog Meseca:
Da proširite svoje vidike...
Da krenete u neko obrazovanje ili da ga dovršavate...
Da krenete na neki put ili da ga planirate...
Da radite na pitanjima morala, vere, nade, duhovnosti, filozofije...
Da krenete u neku (životnu) avanturu...
Da krenete putem neke istine, slobode....



Ovaj Pun Mesec je pod aspektima Meseca i Jupitera (sekstil) sve je još šire, veselije, radosnije...Meseca i Neptuna (kvadrat)...sve je i pod Neptunovskim talasima....pa kuda vas oni odvedu u maštu, kreativnost... ili nejasnoće, razočarenje....
★I ako će tek sutra u 03:18 CET Mesec i Saturn biti u egzaktnoj konjukciji ona bi mogla i danas da nas obuzme...
Saturn uvek u bilo kom aspektu dodaje težinu...ovde je to kao "kamen" koji pritiska dušu (Mesec)...Donosi i zastoj, prepreke....ograničenja, nevidljive i vidljive kočnice...Uglavnom se ovde radi o porodici - Mesec, porodični odnosi, privatne stvari....roditelji, partneri, deca...Ovo je generalno aspekt depresije, tuge...međutim ova konjukcija je u Strelcu i možda se sve završi na melanholiji...Osećanja nešto hladnija...negde manje, negde više....Žene (Mesec) tužne ili tuga zbog žena...

★Jupiter će danas u vreme Punog Meseca u Strelcu krenuti napred sa 13* Vage!!!
Osvetleće Pun Mesec Jupiteru put!!!
Jupiter je inače vladar Strelca pa je uticaj još jači i očigledniji....
Idemoooo....dalje....
Jupiter je stacioniran direktno!!!
Za planetu kažemo da je stacionirana kada smanji brzinu pred kretanje u DIREKTAN HOD (D) ili u retrogradni hod (Rx). Jupiter danas kreće direktno u 16:02 CET!!! Jupiter je prilično usporio i sada se nešto dešava!!! Planete mogu biti retrogradno stacionirane i direktno stacionirane... Bolje je kada su direktno stacionirane... Kada je neka planeta stacionirana to ukazuje na ogromnu energiju te planete, to je velika koncentracija energije usmerena na neku oblast našeg života... Koju oblast rećiće nam kuća u kojoj Jupiter tranzitira....
Stacioniranost je zapravo i trenutak isčekivanja .....zaustavljanje daha...posle čega ćemo izdahnuti i udahnuti novi vazduh....


★Još jedna asocijacija na Jupitera stacioniranog direktno je voz u stanici pred polazak na put... Posle četiri meseca retrogradnog putovanja...Jupiter je sada zastao i uskoro kreće polako a onda punom parom napred prema Škorpiji....neće se više zaustavljati....sem na po koju stanicu - aspekte koje će praviti dok boravi u Vagi!!!
Moram da naglasim (ne ljutite se na glasnika) da će Jupiter biti u retrogradnoj senci sve do 7.Septembra kada će biti na 23* Vage... Opustite se...jednom kada Jupiter krene direktno krenuće pozitivna energija planete (velike) sreće....To što će biti neko vreme pod "senkom" retrogradnosti neće previše uticati na put sreće....ali ipak budite oprezni!!! Gde i kako reći će vam Jupiter u Vagi i kuća u kojoj tranzitira putuje direktno ka Škorpiji!!!
Činjenica je da danas Jupiter kreće direktno...da će otvoriti naše umove, poglede na život i okolinu, da će nam proširiti vidike i ponuditi više opcija, mogućnosti za (sretnu) budućnost!!!


"Stanice" aspekti koje će Jupiter u Vagi praviti:
5.Jula Jupiter inkonjukcija RxNeptun na 14*
4.Avgusta Jupiter kvadrat RxPluton na 17*
27.Avgusta Jupiter sekstil Saturn na 21*
23.Septembara Jupiter inkonjukcija RxKiron na 26*
28.Septembara Jupiter opozicija RxUran na 27*

Na slici gore vidite voz (Jupiter stacioniran direktno pred sam polazak napred) vidite i dvoje zaljubljenih koji (ja tako vidim) čvrsto zagrljeni tek ulaze u voz i zajedno idu dalje....
Jupiter je u Vagi (odnosi), Venera vlada Vagom!!!

Danas još jedan egzaktni aspekt pod uticajem Punog Meseca, kretanjem Jupitera napred...★sekstil Venere u Biku sa Marsom u Raku na 3*!!!
Muško-ženski odnosi dobiće na intezitetu, biće prisutna strast i  magnetizam....Eto šanse da se srast u nekim vezama obnovi, da se emocije "podgreju"....Oni drugi, što su iz raznoraznih razloga sami eto prilike da uđu u vezu, i samo jedno upozorenje, ne mislite  koliko će nešto da traje.....neka samo počne...Važnije od svega je da ovaj aspekt donosi mogućnost za lepe emotivne trenutke... malo ili puno flertovanja, "čačkanja", zadirkivanja, lete leptirići u stomaku :-))). Svakako je lepa ova energija, energija saradnje - sekstil. Bik - zemlja i Rak - voda, lepo se slažu. Voli zemlja da je natopi voda....brže će da rastu "plodovi" :))).
Za one koji imaju povoljan aspekt između Venere i Marsa kažu da su rođeni ljubavnici... nije ni loše imati ovaj aspekt u tranzitu :)). Ako pojednostavimo i kažemo da je Venera ljubav, a Mars sex, u energiji sekstila možete voleti onog sa kim imate sex i imati sex sa onim koga volite :)). 



Kada je ovako više događaja u jednom danu možemo i očekivati jake uticaje na naš život!!! Možda (uglavnom) i nećemo baš danas osetiti te uticaje....ali uskoro hoćemo...Budite spremni!!!

Train of love's a-comin'......



Нема коментара:

Постави коментар