понедељак, 14. новембар 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 14.Novembra do 21.Novembra

Zvezdice, 



Mesec je od jutros naravno u Biku, sada na 19* Od noćas je u trigonu sa Plutonom u Jarcu što samo dodaje energiju koja je već intezivna zbog skorašnjeg Punog Meseca (tačno u 14:52), u sekstilu je sa RxKironom u Ribama egzaktno u 12:01, dakle sa ključem u ruci (Kiron) dočekujemo energiju kulminacije! Posle Punog Meseca, Mesec će biti u praznom hodu sve do 02:22 sutra (utorak)!
A ove nedelje....



14.Novembar 14:52 Pun Mesec u Biku
15.Novembar  18:22: Merkur sekstil Mars
18.Novembar  17:03: Merkur kvadrat Neptun
20.Novembar  00:03: Venera sekstil Neptun
20.Novembar 05:37 Neptun kreće direktno


Ova nedelja je svakako u znaku Punog Meseca u Biku....koji se dešava usred dana pa ga nećemo videti ali osetiti ga sigurno hoćemo i već ga osećamo...Ja sam ga juče najavila....Pre egzaktne opozicije Sunca i Meseca (Pun Mesec) imamo Mesec sekstil RxKiron u Ribama 12:01....I tako sa "ključem" u ruci (Kiron) koji otvara neka vrata....pod snažnom energijom Punog Meseca možete da očekujete kulminaciju...kraj nečega i početak....naravno tamo gde vam se ovaj Pun Mesec nalazi u Nat horoskopu....Ono uopšteno što ja mogu da vam kažem na ovu temu je: ovaj Pun Mesec u Biku ima za lajt motiv emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost (Bik)....Vladar Bika, Venera je u takođe zemljanom znaku u Jarcu (Bik, Jarac - zemlja), pa se u sve meša i naš profesionalni život, karijera, društveni položaj i status....ego! Venera je od skoro u Jarcu i danas je na 2*. (Ko prati priču o stepenima, postoji uverenje da je 2* stepen Bika)...Dakle preko Venere i Jarca u celu priču o Punom Mesecu uvodi se i priča o poslu i naš profesionalni život! Venera trenutno nema aspekte sem polusekstile (30*) sa Merkurom i Marsom koji su takođe skoro promenili znak! Prvi jači aspekt Venere je a kraju ove nedelje 20.Novembra sekstil sa Neptunom u Ribama, kada će (istog dana) Neptun u Ribama krenuti napred!!! Za ovaj Pun Mesec u Biku bitan je još jedan aspekt (u pozadini): Merkur u Strelcu je u sekstilu sa Marsom u Vodoliji egzaktno sutra!!!



Da zaključimo: Pun Mesec u Biku - opozicija Sunca u Škorpiji i Meseca u Biku, plus Mesec u Biku sektil RxKiron u Ribama, trigon Sunca u Škorpiji sa RxKironom u Ribama, sekstil Merkura u Strelcu sa Marsom u Vodoliji....ovo su energije koje će obeležiti današnji dan...ali i nekoliko narednih dana...Naravno bitni su i dani do Mladog Meseca u Strelcu 29.Novembra!!!
Ponoviću još jednom ovaj Pun Mesec će najviše uticati na: Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije, kao i na sve one koji imaju neke planete na oko 22* ovih znakova!!!
Za današnji dan, za prvi dan u nedelji bitno je i to što će Mesec biti u praznom hodu tačno od 14:52 do 02:22 (15.Novembar, Utorak)!

Merkur sekstil Mars

U Utorak dan posle Punog Meseca će u prvom planu biti sekstil Merkura u Strelcu i Marsa u Vodoliji, egzaktno 18:22! Mesec će posle praznog hoda preći u Blizance, prvi aspekt Meseca u Blizancima biće opozicija sa Merkurom u Strelcu. Energija sekstila Merkura i Marsa će mnogima pomoći da brže misle, brže donose odluke....Posle snažne energije Punog Meseca, ovo je prilično dobra energija da um, razmišljanje, komunikacja budu na zavidnom nivou....Iskoristite ovu energiju, mada ćete se sa njom još sretati...pisala sam o tome u mesečnom izveštaju!

Merkur kvadrat Neptun

Sledeći egzaktni aspekt je tek u Petak, i opet Merkur samo u drugačijoj ulozi, biće u kvadratu sa RxNeptunom koji se sprema za "zaokret" za kretanje iz retrogradnog u direktan hod!!! I koliko god je sekstil Merkura i Marsa jak, pokretački, brz...toliko će ovaj kvadrat uneti "maglu", nesporazume, obmane, laži, prevare...Da se lakše setite koji je to aspekt samo ću spomenuti Pinokia i njegov nos 😁

Venera sekstil Neptun, Neptun kreće direktno


Nedelja će se završiti rekla bih lepo....U Nedelju imaćemo jedan lep sekstil Venere i RxNeptuna koji će biti egzaktan 3 minuta posle ponoći i koji obećava jednu lepu energiju, energiju mašte i kreativnosti, energiju ljubavnih osećanja (zbog Neptuna uzvišenih i romantičnih)... Rano ujutro dok mnogi budu spavali a tačno u 05:37 CET Neptun će sa 9* Riba krenuti napred!!! Vreme je da ostvarimo neke naše snove....
Više OVDE!!!


Ne dozvoli da provedem 
sam joŠ jednu noĆ
ili dođi ili...


Нема коментара:

Постави коментар