недеља, 13. новембар 2016.

I am sailing....U susret Punom (Super) Mesecu u Biku....Čovek nikada ne sme prestati sanjati. San je hrana duši, kao što je jelo hrana telu. 
Vrlo često u životu vidimo svoje snove izjalovljene i svoje želje osujećene, 
ali treba da nastavimo da sanjamo, jer, u protivnom, naša duša umire. 

Paulo Koeljo


Zvezdice,
Konačno da se probudim bez alarma :-)....Budna sam i pod utiskom sna....sanjala sam ružičnjak i roze ruže :-)....Snovi nam uvek poručuju nešto....Jung je za snove govorio da su "beskrajno moćni kao i zvezde"...snovi ili nesvesno....Nikada ne posežem za sanovnikom....imam taj natalni aspekt trigon Jupitera i Neptuna koji mi je darovao mogućnost "čitanja simbola"...


Šta nam nebo danas poručuje?

Mesec u praznom hodu od 13:44 (12.Novembar) do 03:23
Mesec je u Biku od 03:23
Mesec trigon Venera 05:13
Mesec kvadrat Mars 05:52
Mesec sekstil Neptun 17:57

U najavi: sutra
Mesec opozicija Sunce (Pun Mesec u Biku) 14:52 Mesec je od juče pa sve do tri sata posle ponoći bio u praznom hodu... Jutro smo dočekali sa Mesecom u Biku, sada je na 3*...Prvi Mesečev aspekt u Biku je trigon sa Venerom koja je juče prešla u Jarca...za njim i kvadrat sa Marsom u Vodoliji...Jutro, buđenje...sa jednim harmoničnim aspektom (trigon) i jednim ne harmoničnim aspektom (kvadrat)! U "igri" su Mesec (duša, osećanja, porodica...), Venera (emocije, ljubav, uživanje, vrednosti...) i Mars (energija, strast, želje, akcija...). Ništa lepše za razbuđevanje :-)))). 


Šta im je zajedničko? Mesec sekstil Neptun


I tako sve do sledećeg aspekta....Mesec sekstil Neptun u Ribama...
Ja mu se uvek obradujem...nedelja je....taman da...."Izvadimo čarobni ćilim" pa na neki oblak :))). Šalu na stranu ali ovaj aspekt je aspekt mašte, kreativnosti, umetnosti... Aspekt za opuštanje, meditiranje....Ono.... pogled u daljinu pa kuda nas odvede :)). Samo pazite sa glavom u oblacima..... Lako je upasti u ovu energiju, teško je iz nje izaći....ono kada vam se svidi pa nebi silazili sa oblaka....U tome je poenta vratiti se posle kraćeg odmora od svakodnevice....Ova energija je dobra za umetnička stvaranja (poezija, slikanje, gluma, pevanje.., dobar je za ritam i ples... Za duhovnost, saosećajnost....Dobar je i za povezivanje sa porodicom....opet na nekom dubljem duhovnom nivou....Ja ga imam ove godine u solarnom aspektu i mislim da je moj ćilim više u funkciji nego što nije :-)))

Julie Andrews (Mesec sekstil Neptun)


Poznati sa Mesec sekstil Neptun aspektom: Johnny Depp, Mère Teresa, Sophie Marceau, Jimi Hendrix, James Dean, Richard Gere, Edith Piaf, Jules Verne, Paulo Coelho, Richard Wagner, Rod Stewart, Julie Andrews, Giorgio Armani
I na kraju....jedan sutrašnji događaj...Super Mesec...
Mesec u Biku će sutra biti u opoziciji sa Suncem u Škorpiji....i naravno sutra imamo Pun Mesec u Biku, za one koji to vole precizno u 14:52 CET (ostali u drugim vremenskim zonama sami neka izračunaju)...Sasvim normalna pojava :-), redovni Mesečev ciklus...ALI....ovaj Pun Mesec nešto drugačiji :-). Ovako se ovaj Mesec najavljuje u vestima: "Stanovnici Zemlje uskoro će moći da posmatraju neobičnu pojavu - "supermesec", najveći i najsvetliji u poslednjih 70 godina, saopštila je NASA. Prema podacima agencije, 14. novembra rastojanje između Meseca i Zemlje biće najmanje od 1948. godine. Sledeći put će ovako malo rastojanje između dva nebeska tela biti 2034. godine."
Dakle, noćas i sutra oni srećniji gde neće biti oblaka moći će da vide ovaj Super Mesec!!!Šta li će ovaj Pun Mesec osvetleti i globalno i lično?
Ono što je započeto energijom Mladog Meseca u Škorpiji 30.Oktobra.....sada je na nekoj prekretnici...nešto kao ispunjenje....
Uticaj ovog Punog Meseca najviše će osetiti: Bikovi, Škorpije, mi Lavovi :) i Vodolije! Naravno i svi vi koji imate neke planete na oko 22* ovih znakova!!!
Ovde u ovoj energiji Punog Meseca u suprotnosti su praktično i mistično (Bik - Škorpija)...Ovde su suprostavljeni Mesec u zemljanom, praktičnom, miroljubivom Biku i Sunce u strastvenoj, emotivnoj i transformaciji orjentisanoj Škorpiji. Mesec u Biku ima želju da emotivno ispunjenje ostvari kroz jednostavne i opipljive stvari, a Sunce u Škorpiji vuče na složenost i misterije. Pun Mesec obasjava ovaj konflikt između forme - Bik i trasformacije - Škorpija.  Sa jedne strane Bik, koji prikuplja i sa druge Škorpija koja bi da deli...
Pogledajte u kojim kućama vam prolaze - tranzitiraju Mesec u Biku i Sunce u Škorpiji...tu negde je vaša priča....Нема коментара:

Постави коментар