понедељак, 4. јануар 2016.

Vredne zvezde, vredna i ja...(Obaveštenje)

Zvezde su u Januaru krenule oštro...
Ako se po jutru dan poznaje, prva nedelja Januara kada su zvezde u pitanju nagoveštava interesantnu 2016. godinu...
I ja sam bila vredna :-D ažurirala sam stranu AKTUELNO NA NEBU 2016
Važniji tranziti planeta, promene znaka (energije) za sve brže planete: Sunce, Merkur, Veneru, Marsa... za Mesec najvažnije faze (Pun Mesec i Mlad Mesec), sva Pomračenja (Meseca i Sunca) u toku godine; važnije dugotrajne tranzite planeta: Jupitera, Saturna, Neptuna, Urana i Plutona....
Retrogradna kretanja: Merkura (sva četiri ove godine), Marsa (posle dve godine ponovo retrogradan), i svih ostalih planeta....I na kraju svi bitni dugotrajni aspekti...ostali aspekti će biti u redovnim mesečnim i nedeljnim izveštajima i prognozama!!!
Kako se koja promena bude dešavala ubacivaću link....
 
Nadam se da ćemo se i dalje družiti na Blogu i na FB....
Što se tiče nedeljnog horoskopa za znake još razmišljam da li ću posle pauze od prošle godine nastaviti da pišem. Znam sigurno da ako odlučim da nastavim da pišem nedeljne horoskope oni neće biti zabavnog karaktera. Mogu biti samo onakvi kao što je HOROSKOP ZA 2016. To nije ni malo lagan posao, kako ja i dalje imam malo slobodnog vremena, meni je najbitnije i najvažnije da svakog meseca napišem mesečne i nedeljne izveštaje o tome "šta rade zvezde"....Još jednom moram mada nerado da podsetim sve one koji mi pišu da nemam vremena da odgovaram na pitanja koja traže pojedinačnu ili i uporednu analizu horoskopa...Da se ne ponavljam sve sam objasnila OVDE i OVDE!!!



Katie Melua - Thank You, Stars 

 

Нема коментара:

Постави коментар