среда, 21. октобар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 19.Oktobra do 26.Oktobra...Ove nedelje razum (Merkur) i osećanja (Venera) u prvom planu....Merkur u Vagi ove nedelje u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i u opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu...Nervozan um, nervozna komunikacija... Od kako je Merkur direktan imamo priliku da sredimo odnose (Vaga), međutim ove nedelje najbolje je pripaziti baš na odnose, posebno na komunikaciju sa bliskim ljudima. Sve dokle traju nešto nervozniji aspekti Merkura najbolje je suzdržavati se ili pažljivo birati bitke...Venera u Devici ove nedelje u trigonu sa Plutonom u Jarcu doneće vrlo intezivna osećanja, u maniru sve ili ništa. Krajem nedelje srešće se u energiji konjukcije sa Jupiterom koji sve širi, uvećava, ulepšava...
Ove nedelje Sunce menja znak i dolazi nam vladavina Škorpije...još energije sve ili ništa....biće zanimljivo....Šta rade zvezde u periodu od 19.Oktobra do 26.Oktobra...


Ove nedelje za vaš znak i podznak:
_____________________________________
OVAN:

Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: odnosa sa drugima, partnerstva (životni partner) javnosti, veza, poslovnog i bračnog partnerstva, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u vašem znaku. Budite oprezni kada su u pitanju vaši najbliži odnosi, zatim poslovni odnosi, odnosi sa autoritetima, pretpostavljenima, sa roditeljima (kvadrat Pluton). Mogući su problemi sa onima "preko puta vas", nervozna, napeta, komunikacija, iznenadna neprijatna dešavanja, probajte da se suzdržite, ne morate baš sve da kažete ili bar pre nego što kažete nešto dobro razmislite (opozicija Uran). Ove nedelje partnerstvo (bilo koje) bi moglo da bude vrlo napeto, vi vrlo nervozni. Budite oprezni mogući su razni iznenadni događaji, negde i razdvajanje. Sačekajte da ovaj period prođe, ne donosite nagle odluke.
Venera u Devici u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, zdravlja, zdravstvenih navika, posla, poslovnih odnosa, u konjukciji sa Jupiterom učiniće vaš život lepšim, radosnijim, optimističnijim. Dobra energija za zdravlje, zdravstvene navike, posao i poslovne odnose. Negde mogućnost ljubavi vezane za posao. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu, zračićete posebnim magnetizmom, vaš ego će porasti, imate mogućnost uspeha, napredovanja, boljih finansija.Tu negde možda i neka nova ljubav, koju zovemo susret srodnih duša. 
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške (krediti, pozajmice, porezi, stipendije...), taman u svoje prirodno stanje, vi ćete tu zablistati, imaćete mogućnost trasformacije i regeneracije, više energije posebno one fizičke i seksualne. 

_____________________________________
BIK:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: svakodnevnog života, rutine, zdravlja, zdravstvenih navika, posla, poslovnih odnosa, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni posebno u svakodnevnim odnosima sa ljudima, ali i poslovnim odnosima. Problemi sa zakonom, moralom, obrazovanjem, putovanjima. Moguće su i zdravstvene tegobe (kvadrat Pluton). Neke tajne možda ne žele da budu više tajne, moguća su razna neprijatna i stresna dešavanja, posebno ako nešto krijete ili ste na neki način nešto potisnuli (opozicija Uran). Ove nedelje vaš svakodnevni život, posao i zdravlje mogli bi da budu predmet interesovanja, ali i napetosti, nervoze, opsesije, manipulacije i sl. Zdravlje je najpreče, za ostalo bar pokušajte da "spustite loptu" na neko kraće vreme.
Venera u Devici u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, konjukciji sa Jupiterom uneće radost i optimizam u vaš život, mogućnost uživanja, zabave, lepih emotivnih i romantičnih momenata ako ste u vezi, ili novu ljubav ako ste sami. Negde je to radost od vaše dece, negde mogućnost začeća. Svima više uživanja, kreativnosti. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu magnetizam, intezitet emocija, više strasti u postojećim odnosima, mogućnost nove veze one koju nazivamo srodne duše. Negde je to put u inostrastvo, negde bolji prihodi.
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor  odnosa sa ljudima, partnerstva, intimna, porodična, prijateljska, poslovna, kao i odnosa sa javnošću i svih odnosa "jedan na jedan", u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju i za sređivanje nekih vama bitnih odnosa.

_____________________________________

BLIZANCI:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u emotivnom životu, posebno u komunikaciji sa partnerom ako ste u vezi, moglo bi doći do raznih neprijatnih situacija. Čuvajte se opsesije i posesivnog ponašanja, manipulacije (kvadrat Pluton). Mogući su i nesporazumi na relaciji davanje-primanje emocija, nesporazumi sa prijateljima, rastanci i razdvajanja (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni kada je vaš emotivan život u pitanju, izbegavajte inpulsivne reakcije, izjave, klonite se posesivnog ponašanja i ljubomore. Pripazite i na odnos sa decom vi koji decu imate. Iskoristite ovu energiju kroz kreativnost i umetnost.
Venera u Devici u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja konjukciji sa Jupiterom uneće u vaš život radost i optimizam, više ljubavi, porodične sreće. Mogućnost ulepšavanja doma, preselenja, uvećanje porodičnih finansija, prilike za porodični biznis, dobra energija za kupovinu ili prodaju nekretnina. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu više strasti, bolje zajedničke finansije, mogućnost nove veze pre svega iz strasti. 
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor svakodnevnog života, rutine, zdravlja, zdravstvenih navika, posla, poslovnih odnosa, u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju, bolje zdravlje i zdravstvene navike, poslovne odnose. 


_____________________________________
RAK:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u porodičnim odnosima, posebno sa partnerom ako ste u dužoj vezi ili braku, pripazite na komunikaciju, posesivna i opsesivna ponašanja i sl. (kvadrat Pluton). Moguća je i dilema porodica ili karijera, nervoza i iznenadna dešavanja na ovoj relaciji (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni kada je vaš porodični život u pitanju, izbegavajte impulsivne reakcije, manipulacije, sačekajte da ova energija prođe i onda donosite bitne odluke i one vezane za porodicu i one vezane za vašu karijeru i društveni položaj. Pripazite i na odnos sa roditeljima ili autoritetima.
Venera u Devici u vašem sektoru misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre) konjukciji sa Jupiterom uneće u vaš život optimizam, sreću, bolju komunikaciju sa ljudima generalno, ali i bolju emotivnu komunikaciju. Bolje odnose sa rodbinom, mogućnost putovanja, nove ljubavi. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu nagoveštava mogućnost jačanja emotivnih veza, postojećih partnerskih odnosa, intezivnija osećanja, više strasti i sl. Oni koji nisu u vezi mogli bi upoznati svoju srodnu dušu.
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju, intezivnije emocije, više strasti.

_____________________________________

LAV:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre), u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u komunikaciji i onoj svakodnevnoj i posebno u poslovnoj komunikaciji i odnosima. Čuvajte se opsesivnih misli, pokušaja manipulacije, nametanje moći, birajte reči, pazite da nekog ne povredite (kvadrat Pluton). Moguća su iznenadna dešavanja, neprijatna i nervozna komunikacija, neprijatna dešavanja u vezi zakona, pravde, morala, istine (opozicija Uran). Ove nedelje budite pre svega oprezni kada su vaše misli i komunikacija u pitanju. Suzdržite se, ne donosite bitne odluke u poslu, odluke vezane za daljine, obrazovanje, putovanja, zakon, pravdu mogu da sačekaju bolji period. Nije vreme za istinu i isterivanje pravde.
Venera u Devici u vašem sektoru  ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima konjukciji sa Jupiterom uneće u vaš život više emotivne i materijalne sigurnosti, optimizam, više samopouzdanja. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu nagoveštava mogućnost boljih finansija, intezivnije emocije u postojećim vezama, više sigurnosti pre svega. Moguće su i nove veze one koje nazivamo susret srodnih duša. Možda preko posla ili u nekom trenutku vašeg svakodnevnog života. 
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju, bolje porodične odnose, možda intezivniji boravak u domu sa porodicom.

_____________________________________

DEVICA:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u kominikaciji vezanoj za novac ali i emotivnu sigurnost. Moguće su neprijatne situacije vezane za novac i emocije, kontrola, manipulacija, opsesija (kvadrat Pluton). Moguća su iznenadna dešavanja u vezi finasija i vaših i tkz. tuđih. Neprijatne situacije, iznenadni troškovi, neprijatne vesti i informacije (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni kada su vaša materijalna i emotivna sigurnost u pitanju. Moguće je da vam nešto naruši samopouzdanje i samopoštovanje. Moguća je i narušena intimnost, otkrivanje nečeg što skrivate. Čuvajte se nepromišljenih reakcija, ne donosite bitne odluke u vezi novca i emocija neko vreme.
Venera u vašem znaku u vašem sektoru  ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, konjukciji sa Jupiterom uneće u vaš život optimizam, sreću i neke lepe emotivne momente, bolje finansije. Mogućnost ulepšavanja, putovanja, proširivanja emocija u postojećoj vezi, ili nova veza ako ste sami. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu takođe nagoveštava mogućnost nove veze, one koju obično nazivamo srodne duše. 
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor doma, misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre), u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju, bolje bliske odnose, bolju komunikaciju, možda i za neki kraći put.

_____________________________________

VAGA:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima, posebno u komunikaciji u porodici sa vama najbližim ljudima. Mogućunost posesivnosti, manipulacije, grubih reči, reči koje mogu da zabole (kvadrat Pluton). Moguća su razna neprijatna iznenađenja, neprijatni razgovori sa partnerom ako ste u vezi ili u braku. Neprijatnosti i sa drugima sa kojima ste u nekom partnerskom odnosu (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni generalno, pokušajte da kanališete nemir i nervozu, čuvajte se stresnih situacija i neko vreme probajte da se maksimalno suzdržavate i da uspostavite mir i ravnotežu, ono što vaš znak najviše voli.
Venera u Devici u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora, konjukciji sa Jupiterom uneće u vaš život  neku vrstu zaštite, potrebe za duhovnošću, potrebu za povlačenjem, meditiranjem. Moguće su tajne ljubavne veze. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu nagoveštava energiju transformacije i regeneracije u okviru porodice, sa vama bliskim ljudima, mogućnost jačanja postojeće veze ili braka. Ako ste sami nova veza ona koju obično zovemo veza srodnih duša. 

Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju, bolje finansije, za više sigurnosti i materijalne i emotivne. 

_____________________________________

ŠKORPIJA:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u komunikaciji, moguće su razne sumnje, opsesivne misli, skrivanja, manipulacije (kvadrat Pluton). Iznenadni događaji u vezi posla, poslovnih odnosa, nervozna komunikacija, neke tajne možda nećete moći da sačuvate, skriveno da sakrijete (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni kada su tajne i vaša podsvest u pitanju. Nešto što skrivate moglo bi da bude ugroženo, pre svega zbog potrebe za slobodom koju Uran ovde nosi. Moguće su teške misli, pripazite neko vreme, ovi aspekti srećom kratko traju. Ako postoji neka opsesivna misao, najbolje je da se fokusirate na to i otkrijete uzrok, sami ili uz nečiju pomoć.
Venera u Devici u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate, konjukciji sa Jupiterom, uneće pre svega u vaš društveni život više optimizma, sreće. Mogućnost lepih emotivnih iznenađenja i osećanja da dobijate ono što želite. Lepi momenti sa prijateljima. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu donosi mogućnost jačanja nekih prijateljskih veza ali i iznenadne ljubavi, neke od njih mogu biti iz kruga prijatelja, ili da se ljubav i prijateljstvo pomešaju.
Sunce će ući u vaš znak u vaš sektor ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Ovo je vaš period iskoristite ga maksimalno.

_____________________________________

STRELAC:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u komunikaciji sa prijateljima, posebno ako je neki novac u pitanju, moguće su teške reči, oprez u komunikaciji u bilo kojoj grupi kojoj pripadate ili većoj organizaciji, oprez na društvenim mrežama (kvadrat Pluton). Nemirna i napeta emotivna, ljubavna komunikacija, sve zbog nesklada u davanju i primanju emocija, moguća su iznenadna razdvajanja (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni sa prijateljima, u svim druženjima, sa idejama i željama. Suzdržite se neko vreme, izbegavajte napete situacije posebno u većim društvima ili na društvenim mrežama.
Venera u Devici u vašem sektoru karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja, konjukciji sa Jupiterom, više radosti i optimizma, mogućnost lepih emotivnih dešavanja, bolje finansije, novi izvori prihoda, napredovanje. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu, mogućnost uvećavanja finansija pre svega.

Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju. Prikupljanje energije za vreme koje dolazi kada će Sunce boraviti u vašem znaku.

_____________________________________

JARAC:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja,  u kvadratu sa Plutonom u vašem znaku i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u komunikaciji u profesionalnom životu pre svega, čuvjate se i opsesivnih misli, konflikta sa autoritetima, roditeljima (kvadrat Pluton). Moguć je nesklad između vaše karijere i porodičnog života, napetost, nervoza, iznenadni neprijatni događaji, nečiji odlazak, potreba za slobodom (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni u karijeri i sa ljudima sa autoritetom. Suzdržite se ne donosite bitne odluke u vezi profesije i vaše porodice, bar neko vreme.
Venera u Devici u vašem sektoru daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije, zakona, pravde, morala, istine, konjukciji sa Jupiterom, svakako bolje raspoloženje, više radosti, mogućnost putovanja, proširivanja vidika. Venera u trigonu sa Plutonom u vašem znaku, mogućnost nove veze koju zovemo susret duša. Bolje finansije povezane sa inostranstvom, obrazovanjem, zakonom, pravdom.
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate, u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju. Energija druženja, ostvarivanja nekih želja i nadanja. Nova prijateljstva, grupe, grupna dešavanja.

_____________________________________

VODOLIJA:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije, zakona, pravde, morala, istine, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni sa mislima, nervozne misli, nervozna komunikacija, opsesivne misli i ponašanje, ali i pokušaj nametanja mišljenja. Najbolje je već ako postoji neka opsesivna misao, da se fokusirate na to i otkrijete uzrok (kvadrat Pluton). Mogućnost napete komunikacije vezane za inostranstvo, obrazovanje, putovanje, otkrivanja neke istine (opozicija Uran). Uran je vaš vladar i on ovde donosi potrebu za slobodom i oslobađanjem. Ove nedelje baš zbog svega ovog budite oprezni u komunikaciji i tkz. nižoj i višoj, sa daljinama, pogledom na svet oko sebe i ljude oko sebe.
Venera u Devici u vašem sektoru kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške (krediti, pozajmice, porezi, stipendije...),  konjukciji sa Jupiterom, mogućnost boljih finasija, materijalne podrške, investicija, ali i strastveniji odnos za one koji su u nekoj vezi. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu, mogućnost tajne ljubavne veze, veze iz strasti pre svega.
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju. Energija za napredovanje u karijeri, bolji imidž u javnosti.

_____________________________________

RIBE:
Ove nedelje Merkur u Vagi u vašem sektoru: kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške (krediti, pozajmice, porezi, stipendije...), u kvadratu sa Plutonom u Jarcu i opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Budite oprezni u komunikaciji, ona može biti vrlo nezgodna, opsesivna, strastvena, ona gde se ne biraju reči, a reči mogu da zabole, posebno oko nekog novca (kvadrat Pluton). Novac i lični i partnerov ili neki drugi novac mogu biti predmet velike nervoze i stresa, iznenadnih neprijatnih situacija (opozicija Uran). Ove nedelje budite oprezni pre svega u vezi vaše intime, zdravlja, tkz. tuđeg novca i podrške i vaših misli generalno. Ako postoji neka opsesivna misao, najbolje je da se fokusirate na to i otkrijete uzrok.
Venera u Devici u vašem sektoru odnosa sa ljudima, partnerstva i onih intimnih i oni porodičnih, prijateljskih, poslovnih, kao i odnosa sa javnošću i svih odnosa "jedan na jedan", konjukciji sa Jupiterom, više ljubavi u postojećim vezama, širenje ljubavi, mogućnost novih ljubavi i veza, bolji partnerski odnosi bilo koji. Venera u trigonu sa Plutonom u Jarcu, iznenadne ljubavi, ljubavi iz ili preko prijateljstva. Vrlo strastvene ljubavi, kao i ljubavi koje nazivamo srodnim dušama. Iznenadni priliv novca.
Sunce će ući u Škorpiju u vaš sektor daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije, zakona, pravde, morala, istine, u narednih mesec dana tu ćete zablistati i imati najviše energije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju. Energija koja će vam svakako prijati jer se slaže sa vašom energijom (voda).Нема коментара:

Постави коментар