уторак, 13. октобар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 12.Oktobra do 19.Oktobra...




Ove nedelje bitni događaji na zvezdanom nebu su skoncentrisani u dve energije. Energija Device i energija Vage. Mars i Jupiter u Devici su u konjukciji ove nedelje i u trigonu sa Plutonom u Jarcu. Snažna energija za promene, transformaciju, regeneraciju, akciju, blagostanje. Venera koja je takođe u Devici ove nedelje je nasuprot Neptunu u Ribama. Ovo je energija koja može mnoge od vas da zbuni, obmane, uvede u konfuziju. Negde su moguća i razočarenja.
Podjednako važan događaj ove nedelje je Mlad Mesec u Vagi, koji nam nudi energiju novog početka. Sunce u Vagi nalaziće se nasuprot Urana u Ovnu i energija novog početka može ići sve sa nekom dozom nervoze, stresa, potrebom za slobodom i oslobađanjem. Imajte na umu i da svaki novi početak može značiti pre svega kraj nečega. 

Uz tekst:

Ove nedelje za vaš znak ili podznak:

_____________________________________
OVAN:

Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, zdravlja, zdravstvenih navika, posla, poslovnih odnosa u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora karijere, društvenog statusa, položaja, ega, jednog roditelja, usmeriće energiju promene, transformacije, akcije na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu snažnu energiju za brigu o sebi, svom zdravlju, poslu, karijeri. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora tajni, mogla bi vaš emotivni ali i materijalni život učiniti nejasnim, zbunjujućim. Neke tajne su u opasnosti, moguća su i razna razočarenja.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru odnosa sa ljudima, partnerstva, dužih veza i brakova. Pripazite jer u isto vreme Sunce u Vagi  je nasuprot Uranu u vašem znaku i ovaj novi početak može imati dozu nervoze, stresa, potrebe za slobodom i oslobađanjem. Imajte na umu i da svaki novi početak može značiti pre svega kraj nečega.

_____________________________________
BIK:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora daljina, životne filozofije, obrazovanja, zakona, pravde, morala, istine, usmeriće ovu snažnu energiju promena, transformacija, akcije na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju za vaš ljubavni život, emotivnu i materijalnu sigurnost, mogućnost novih ljubavnih veza, nekih lepih događaja sa decom. Neko će se zaljubiti, neko će na neki put, neko krenuti sa obrazovanjem, a neko proširiti životne vidike. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu  u Ribama iz sektora društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja uneće u ove oblasti vašeg života nesporazume, nejasnoće, možda i neko razočarenje. Pokušajte da što realnije sagledate ljude oko sebe, i one sa kojima ste u emotivnoj i one sa kojima ste u prijateljskoj vezi, sagledajte i što realnije vaš odnos davanja i primanja emocija.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, zdravlja, zdravstvenih navika, posla, poslovnih odnosa. Pripazite jer u isto vreme Sunce u Vagi nasuprot Uranu u Ovnu, može uneti nervozu i potrebu slobode i novi početak možda usloviti nekim završetkom.

_____________________________________
BLIZANCI:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, u trigonu sa Plutonom U Jarcu iz sektora promena, intime, tuđeg novca i podrške, usmeriće ovu snažnu energiju promena, transformacije, akcije na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju pre svega za vaš porodiči život. Možda na uređenje doma, preselenje, kupovinu nekretnina, privatni-porodični biznis, možda za neki kredit ili pozajmicu i sl. Generalno za zajedničke finansije. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora profesije, karijere, društvenog položaja, ega, jednog roditelja, uneće u ove oblasti vašeg života nejasnoće, nesporazume, možda i neko razočarenje. Pokušajte da realnije sagledate vaš odnos prema domu, porodici sa jedne strane i vaš odnos prema karijeri sa druge strane.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece. Pripazite jer u isto vreme Sunce u Vagi nasuprot Uranu u Ovnu, može uneti nervozu i potrebu slobode, iznenadna dešavaja, u vaš ljubavni i prijateljski život. Neravnotežu u energiji davanja i primanja. Imajte na umu da novom početku može predhoditi neki završetak.

_____________________________________
RAK:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre), u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora partnerstva, dužih veza i brakova, usmeriće ovu snažnu energiu na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju za bolje, optimističnije misli ("šta zračiš to i privlačiš"), bolju komunikaciju, pregovore, ugovore, kraća putovanja, bolji odnos sa rodbinom, možda za kupovinu auta ili neko sredstvo komunikacije, bolje odnose sa partnerom. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora daljina, životne filozofije, zakona, pravde, istine, uneće u ove oblasti vašeg života nesporazume, nejasnoće, obmane, razočarenja. Skinite "ružičaste naočari" da bi jasnije videli i partnera i svet oko sebe. Obratite pažnju i na pre svega emotivnu komnikaciju, ako putujete negde, na učenje, a informacije koje dolaze iz daljina...
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja. U isto vreme Sunce u Vagi je nasuprot Uranu u Ovnu, pripazite jer energija novog početka može imati dozu nervoze, stresa, potrebe za slobodom. Imajte na umu da svaki početak može značiti zapravo kraj nečega.

_____________________________________
LAV:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora svakodnevnog života, zdravlja, posla, usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju za bolje finansije, bolje poslovne prilike, usmerite je na zdravlje, zdrav život i zdravije navike. Negde je ovo mogućnost novog posla, veće emotivne sigurnosti, negde je ovo dijeta, vežbanje, više samopoštovanja i sigurnosti, mnogo bolji svakodnevni život i rutina. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora kriza, promena, intime, tuđeg novca i podrške, uneće konfuziju, nejasnoće, nesporazume, obmane, razočarenja u ove oblasti vašeg života. Budite oprezni i kada su emocije u pitanju ali i vaš odnos prema novcu. Suzdržite se nepotrebnih troškova.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre). U isto vreme Sunce u Vagi je nasuprot Uranu u Ovnu i mogući su stresni i nervozni momenti pre svega u komunikaciji. Potreba za slobodom i oslobađanjem je jaka, zbog svega ovog ne zaboravite da svaki novi početak može značiti i kraj nečega.

_____________________________________
DEVICA:
Ove nedelje jaka energija vašeg znaka - Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativosti, dece, usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju za svoj lični prosperitet i razvoj. Neko će ovu energiju iskoristiti za promenu izgleda, imidža, generalno svojih misli, promenu pogleda na život (širenje vidika), neko za putovanje, obrazovanje. Moguće su nove emotivne veze i ljubavne priče, začeća, više kreativnosti, uživanja. Generalno za promenu ličnog i emotivnog života. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora partnerstva, veza, brakova uneće konfuziju u vaše odnose, energiju obmana, iluzija, negde je moguće i neko razočarenje. Skinite "ružičaste naočari" i bolje sagledajte ljude oko sebe, pokušajte i da sebe sagledate što realnije.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima. Sunce u Vagi nasuprot Uranu u Ovnu u isto vreme uneće dozu nervoze, stresa, a moguća su i razna iznenađenja. Ovo je i potreba za slobodom i oslobađanjem, zbog svega ovog ne zaboravite da svaki novi početak može značiti i kraj nečega.

_____________________________________
VAGA:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora, u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju za one najdublje promene u vama, za promenu onog što ste "sakrili", potisnuli. Možda je vreme da se povučete i delujete iz pozadine. Mogućnost promene u domu i porodici. Pre svega finansijske promene, veća materijalna sigurnost i bezbednost. Rešavanje privatnih problema, tajni ako ih imate i sl. Vreme je za transformaciju i regeneraciju. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora svakodnevnog života, zdravlja, posla uneće u ove oblasti vašeg života nejasnoće, obmane, neistine, konfuziju. Pripazite i kada je vaš porodični život u pitanju ali i poslovni. Pripazite na emotivno i fizičko zdravlje, ne uzimajte sve zdravo za gotovo, već proveravajte sve informacije, posebno zdravstvene dijagnoze.
Mlad Mesec u vašem znaku i energija novog početka
u vašem sektoru ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata. Nasuprot Sunca u vašem znaku je Uran u Ovnu što može uneti u vaš život nervozu, stres, iznenadne događaje. Može se javiti i snažna potreba za slobodom i oslobađanjem. Imajte na umu da svaki početak može značiti i kraj nečega.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate, u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre), usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju da pokrenete vaš društveni život, odnose sa prijateljima, ali i da se pokrenete kada su vaše želje i nadanja u pitanju. Nove finansijske ideje i akcije i sl. Ovo je i energija boljih, optimističnjih misli ("šta zračiš to i privlačiš"), bolju komunikaciju i generalno i posebno sa prijateljima. Više druženja, grupnih aktivnosti, kraćih putovanja. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece uneće u ove oblasti vašeg života konfuziju, nesporazume, nejasnoće, obmane, negde i razočarenja. Budite neko vreme oprezni jer nije sve onako kako izgleda.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka
u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora. U isto vreme Sunce u Vagi je nasuprot Uranu u Ovnu i mogući su nervoza, stres, iznenadna dešavanja, gde bi neke vaše tajne mogle biti ugrožene. Pripazite i na zdravlje i posao. Snažna potreba za slobodom i oslobađanjem vas može dovesti do nekog završetka ili nekog kraja. Ipak imajte na umu i da svaki kraj donosi novi početak. Najpre osvestite problem, posebno ono što ste potisnuli i sakrili, tek onda možete u novi početak.

_____________________________________
STRELAC:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja, u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju da steknete više samopouzdanja, bolji protok finansija, možda neki novi posao, novi izvor zarade, bolji društveni položaj, bolji odnos sa pretpostavljenima, sa jednim roditeljem, generalno sa autoritetima. Vreme je i da vas ljudi vide drugačije, bolje. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, uneće u ove oblasti vašeg života konfuziju, nesporazume, obmane, iluzije, neistine, razočarenja. Pokušajte da "pomirite" obe strane i vašu karijeru i vaš privatni, porodični život. Pokušajte i da realnije sagledate ljude oko sebe i one sa kojima imate poslovni kontakt i one sa kojima ste u privatnom odnosu.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka
u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate. U isto vreme Sunce u Vagi je nasuprot Uranu u Ovnu iz vašeg sektora emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece, uneće dozu nervoze, stresa, potrebu za slobodom i oslobađanjem. Imajte na umu da svaki početak može značiti i kraj nečega.

_____________________________________
JARAC:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije, zakona, pravde, morala, istine, u trigonu sa Plutonom u vašem znaku iz sektora ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju da promenite nešto u vašoj životnoj filozofiji i vidicima., obrazovanju. Pokušajte i da dođete do istine, zapravo da shvatite šta je istina u vašem životu. Mogućnost dodatnog obrazovanja, putovanja, ostvarivanja nekih ideala, snova. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre), uneće u ove oblasti vašeg života konfuziju, nejasnoće, nesporazume, obmane, neistine, možda i razočarenja. Pokušajte da realnije sagledate neke ljude oko sebe. Imajte na umu da nije sve onako kako izgleda. Obratite pažnju na emotivnu komunikaciju ali i na svaku drugu.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja. Nasuprot Sunca u Vagi je Uran u Ovnu što može uneti u vaš život nervozu, stres, iznenadne događaje. Sa jedne strane vaša karijera sa druge porodica i privatni život. Pokušajte da unesete mir i ravnotežu u ove oblasti vašeg života. Potreba za slobodom i oslobađanjem je ovde jaka, imajte na umu da svaki početak može značiti i kraj nečega.

_____________________________________
VODOLIJA:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške (krediti, pozajmice, porezi, stipendije...), u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora, usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju najpre za neke suštinske promene, zatim i za regeneraciju i transformaciju, učinite nešto i za vaš intimni život. Ovo je i energija za mogućnost tuđeg novca i podrške, za pozajmice, kredite i sl. Možda vam treba samo nečija psihološka podrška. Ovo su i nove finansijske mogućnosti, vezane za nešto tajno i skriveno. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u Ribama iz sektora ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, uneće konfuziju, nejasnoće, neistine, nesporazume, možda i neko razočarenje u ove oblasti vašeg života. Budite generalno oprezni sa novcem, posebno ako pozajmljujete novac ili vam je potreban kredit ili nešto sl. Obratite pažnju i na nepotrebne troškove. Ne mešajte posao, novac i emocije.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka
u vašem sektoru daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije, zakona, pravde, morala, istine. U isto vreme Sunceu Vagi  je nasuprot Uranu, vašem vladaru u Ovnu i mogući su stresni i nervozni momenti pre svega u komunikaciji. Potrebe za slobodom i oslobađanjem takođe su jake, zbog svega ovog ne zaboravite da svaki novi početak može značiti i kraj nečega.

_____________________________________
RIBE:
Ove nedelje jaka energija Device kroz konjukciju Marsa i Jupitera u vašem sektoru odnosa sa ljudima, partnerstva i onih intimnih i oni porodičnih, prijateljskih, poslovnih, kao i odnosa sa javnošću i svih odnosa "jedan na jedan" u trigonu sa Plutonom u Jarcu iz sektora društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate, usmeriće ovu snažnu energiju na ove oblasti vašeg života. Iskoristite ovu energiju za vaše odnose sa ljudima, posebno ako ste u neko dužem partnerskom odnosu ili braku. Usmerite ovu energiju na pozitivne promene. Negde je ovo energija novih veza i partnerskih odnosa. Venera u istoj energiji nasuprot Neptunu u vašem znaku iz sektora ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, uneće u ove oblasti vašeg života konfuziju, nesporazume, obmane, neistine, možda i neko razočarenje. Skinite "ružičaste naočari" i bolje sagledajte ljude oko sebe, pokušajte da sebe i partnera sagledate što realnije.
Mlad Mesec u Vagi i energija novog početka u vašem sektoru  kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške (krediti, pozajmice, porezi, stipendije...). U isto vreme Sunce u Vagi  je nasuprot Uranu u Ovnu i mogući su stresni i nervozni momenti pre svega u komunikaciji. Potrebe za slobodom i oslobađanjem takođe su jake, zbog svega ovog ne zaboravite da svaki novi početak može značiti i kraj nečega.







Нема коментара:

Постави коментар