уторак, 27. мај 2014.

Nedeljni horoskop od 25.Maja do 2.Juna

Tri događaja su ove nedelje jako bitna: Mlad Mesec u Blizncima, Mlad Mesec (Sunce i Mesec) u kvadratu sa Neptunom u Ribama i sekstil Merkura i Venere....




  OVAN

LJUBAV: Mlad Mesec u Blizancima vrši indirektan uticaj na vaš emotivan život. I ako se on nalazi u sektoru komunikacija imaće jak uticaj i na vaš ljubavni život. Možda donese i neki novi emotivni početak. Neptun iz sektora tajni u kvadratu sa Mladim Mesecom mogao bi da donese neke zabune, obmane, konfuziju. Neke tajne bi mogle da vas opterete, kao i neka pitanja koja možete postaviti sebi ili drugima.
  
POSAO: Kada je posao u pitanju bićete od uticajem lepog sekstila Merkura i Venere. To je odlično za svaku vrstu poslovne komunikacije, bilo da ste zaposleni ili posao tražite. Ovaj aspekt će povoljno uticati i na vaše materijalne prilike.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem sekstila Merkura i Venere sasvim zadovoljavajuće.


 
BIK

LJUBAV: Ova oblast će biti pod lepim uticajem sekstila Merkura i Venere, posebno krajem nedelje kada Venera uđe u vaš znak. Imaćete priliku i mogućnost da razgovarate sa onima sa kojima ste u nekom emotivnom odnosu. Budite iskreni i otvoreni ne zadržavajte za sebe ono što imate da kažete. Ovaj aspekt će pomoći da to bude lep razgovor. Veliku ulogu u ovoj oblasti imaće vrlo aktuelni trigon Jupitera i Saturna, ako nešto treba da se popravi sada je vreme. 

POSAO: Mlad Mesec u Blizancima će boraviti u vašem sektoru finasija i vrednosti (svih). Neki novi početak na ovu temu vam se smeši. Ipak pripazite zbog Neptuna koji boravi u vašoj zoni iznenadnih dešavanja i prijateljstva. Neka pitanja će tražiti odgovore, imaćete i vi neka pitanja ali biće i pitanja koja će biti upućena vama. Prupazite na prijateljske odnose, na grupe u kojima ste, na velike organizacije odatle može biti neka smutnja ili iskrivljena slika.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posle nekog vremena stresa unazad imate priliku da dobro razmislite šta je dobro a šta nije dobro za vas.



BLIZANCI

LJUBAV: Glavni događaj ove nedelje za vas je Mlad Mesec u vašem znaku. Imate generalno priliku za nove početke. Posle nekog vremena nemira u ovoj oblasti dolazi jedna nova energija koja vas može pokrenuti. Venera u vašoj zoni tajni mogla bi da pokrene neku tajnu u vašem ljubavnom životu.

POSAO: Sa Mladim Mesecom u vašem znaku i ovde imate priliku da nešto novo započnete. Ipak budite oprezni jer Neptun u zoni karijere može doneti neku smutnju i iskrivljenu sliku poslovne stvarnosti. Neka pitanja će doći na dnevni red. Ona se mogu odnositi na vaš status, položaj i sl. Mogli bi da imate neke lične dileme u vezi vaše profesije. Finasijska situacija nešto bolja pod uticajem dobrog aspekta Merkura vašeg vladara i Venere.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Pod uticajem ste lepog aspekta Jupitera i Saturna. Ako je i bilo nekih problema sada je vreme za oporavak ili izlečenje.



 
RAK
 
LJUBAV: Vaš ljubavni život je pod lepim uticajem trigona Jupitera i Saturna. Mlad Mesec u Blizancima u zoni tajni obećava neki novi početak. On je vezan za neke vaše tajne, snove, skrivene potencijale. Ipak budite i oprezni jer Neptun će slati zbunjujuće signale iz sektora daljina, inostranstva, obrazovanja, pravnih pitanja...Dobre vesti idu iz pravca zone prijateljstva. Sekstil Merkura u vašem znaku i Venere doneće šansu za dobru komunikaciju svake vrste pa i one ljubavne.
 
 POSAO: Ovde bi posle nekog težeg vremena koji je bio unazad neko vreme moglo da dođe do boljitka. Lep aspekt Jupitera u vašem znaku i Saturna će svakako pomoći. Mlad Mesec indirektno će uticati i na finasijsku situaciju u vidu nekog novog početka, ali zbog Neptuna budite i na oprezu posebno ako finasije imaju veze sa inostrastvom, obrazovanjem, pravnim pitanjima.

ZDRAVLJE: Ako je i bilo nekih problema sa zdravljem unazad sada dolazi vreme kada bi to moglo da se sredi i da to i osetite.



 
LAV

LJUBAV: Neki bolji dani vam se smeše kada je ljubavni život u pitanju a sve zbog lepog aspekta Jupitera i Saturna. Mlad Mesec u Blizancima boraviće u vašoj zoni iznenadnih dešavanja, prijateljstva, želja i nadanja. Neki novi početak je tu negde. Kroz prijatelje, neke grupe i sl.  Ipak budite oprezni jer je Neptun u vašoj zoni intime, strasti, regeneracije... Odatle moguća i neka vrsta konfuzije. Neka pitanja tipa šta i gde treba promeniti mogu biti aktuelna, samo pripazite da vas Neptun ne odvuče tamo gde ne treba. Možda ipak sačekate bolja vremena za pitanja.

POSAO: Karijera i profesija će vam u ovom periodu biti pod lepim uticajem sekstila Venere i Merkura. Možda neki manji pomak ovde. Nešto u vezi statusa, položaja... Dobra poslovna komunikacija. Za one koji nemaju posao ovo je vreme u kome treba da inteziviraju potragu.

ZDRAVLJE: Zdravlje će biti pod uticajem lepog aspekta Jupitera i Saturna, vreme je za izlečenje tamo gde je potrebno.



DEVICA

LJUBAV: Već neko vreme vaš emotivni život je pod uticajem promena. Ono što se menja na bolje je komunikacija generalno ali posebno kada je ljubavni i emotivni život u pitanju. Ipak oprezno jer je Neptun u vašoj zoni veza, brakova, javnosti... Neka vrsta magle, iskrivljene slike stvarnosti je vrlo moguća. Partnerstvo i ono emotivno ali i svako drugo može biti u nekoj vrsti konfuzije. Venera iz oblasti daljina, inostrastva, obrazovanja, vaše životne filozofije u dobrom odnosu sa Merkurom može doneti razne lepe trenutke i događaje. Prijateljske razgovore, možda neka veza prijateljstvo - ljubav, možda i neka nova emotivna priča.

 
POSAO: Mlad Mesec u Blizancima nalazi se u vašoj zoni profesije i karijere i tu su mogući neki novi početci. Ipak budite oprezni jer Neptun iz zone partnerstva unosi zabunu i konfuziju. Neka pitanja koja traže odgovore biće postavljena. Postavljaćete ih i vi ali biće postavljena i vama. Neke nejasnoće po pitanju položaja, statusa, budućih ciljeva.

ZDRAVLJE: Pripazite još neko vreme jer ste unazad bili pod nekom vrstom stresa. Vreme je za neko smirivanje i za neke nove metode zdravog života.



VAGA

LJUBAV: Mars u vašem znaku je nedavno krenuo napred, ali potrebno je vreme da tu energiju i osetite. Vi ste već neko vreme pod uticajem mogućih promena kako u emotivnom i ljubavnom životu tako i u oblasti partnerstava, veza i brakova. Već neko vreme kao da neko "trese drvo", neki od vas se još drže neki jedva uspevaju. Venera u vašoj zoni intimnosti, strasti, regeneracije u dobrom odnosu sa Merkurom doneće neke lepe mogućnosti. Kroz razgovor imaćete šansu da nešto promenite ili bar da se stvari pokrenu sa "mrtve tačke". Mogućnost regeneracije veze (oni koji su u vezama) je velika, ali i mogućnost neke nove veze za one koji su sami.
 
 POSAO: Neptun u vašoj oblasti svakodnevnog života, rutine, posla mogao bi ove nedelje da donese neku vrstu konfuzije. Budite neko vreme oprezni. Posebno jer će Mlad Mesec u Blizancima biti u vašoj oblasti višeg uma, daljina, inostranstva, obrazovanja, u kvadratu sa Neptunom ove dve oblasti vašeg života mogu doneti neku vrstu iskrivljene slike. Moguća su i neka pitanja koja traže odgovore, ne žurite ova energija neće trajati dugo.

ZDRAVLJE: U ovoj oblasti neka vrsta konfuzije zahvaljujući Neptunu. Ne baš jasna slika kada je zdravlje u pitanju, pa proverite svaku dijagnozu na više strana i ne paničite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Saturn u vašem znaku prima pozitivan uticaj Jupitera i vi bi generalno mogli da se osećate bolje. Međutim Neptun u zoni emocija i ljubavnog života, kreativnosti, dece, mogao bi da unese neku vrstu konfuzije, nesporazuma. Sačekajte da magla Neptuna prođe. Venera u vašoj zoni partnerstva u dobrom odnosu sa Merkurom može pomoći svima vama koji ste u dužim vezama i brakovima. Razgovor ovde može puno da pomogne. Mlad Mesec u Blizancima u vašoj zoni intime, strasti, ali i promena i regeneracije doneće mogućnost nekih novih početaka. Međutim u kvadratu sa Neptunom iz zone emocija tu je i nešto što mnoge od vas može zbuniti svojom iskrivljenom slikom stvarnosti. krenite u nove početke ali budite oprezni.

 
POSAO: Mlad Mesec u Blizancima u zoni tuđeg novca (krediti, pozajmice, partnerstva...) moga bi da donese neke nove priče i početke. Međutim kvadrat sa Neptunom iz zona emocija sve to može malo zamagliti i doneti neku vrstu konfuzije, pa samo budite nešto oprezniji. Neka nova poslovna partnerstva, ortakluci i sl. dolaze sa lepim aspektom Venere i Merkura, posebno ako ona dolaze iz nekih daljina, inostranstva, obrazovanja i sl.

ZDRAVLJE: Ovde ste već neko vreme pod uticajem nekog stresa, međutim Mlad Mesec u Blizancima, kao i lep odnos Saturna u vašem znaku sa Jupiterom može mnogo pomoći da se tu nešto promeni na bolje.


STRELAC

LJUBAV: Mlad Mesec u Blizancima nasuprot vašem znaku u zoni partnerstva, dužih veza i brakova donosi mogućnost novih početaka tamo gde treba. Tu je i mogućnost novih veza i romansa. Neputun u zoni porodice i porodičnih odnosa donosi konfuziju i ponegde može uticati na emotivni život bez obzira na pozitivnu energiju Mladog Meseca. Tu je neka vrsta magle i iskrivljene slike stvarnosti pa neko vreme budite nešto oprezniji. Moguća su i neka pitanja koja traže odgovore.

 
 POSAO: Venera u dobrom odnosu sa Merkurom pomoćiće u poslovnoj komunikaciji. Ovaj aspekt može doneti i razne mogućnosti za neke dobre promene i za neku vrstu transformacije kada je vaš poslovni život u pitanju. Imaćete neke nove mogućnosti u okviru profesije i karijere.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro pod uticajem Venere i Merkura. Ako je potrebna neka vrsta regeneracije imaćete nekoliko prilika za tako nešto.



JARAC

LJUBAV: Venera u vašoj zoni emocija i ljubavnog života ali i kreativnosti, dece doneće neke nove prilike i šanse, najpre zahvaljujući dobrom aspektu sa Merkurom. Imaćete priliku za neke lepe emotivne razgovore. I zona partnerstava, veza i brakova biće pod ovim lepim uticajem. Razgovarajte! Ipak budite i oprezni jer je Neptun u vašoj zoni za komunikaciju (generalno) i on bi mogao da unese neku zabunu i konfuziju.

 
 POSAO: Mlad Mesec u Blizancima u ovoj oblasti doneće vam šansu i priliku za neke nove početke i neku novu energiju. I vi koji imate posao i vi koji ga tražite, prosto da se pokrenete sa neke "mrtve tačke". Međutim Neptun u vašoj zoni komunikacije mogao bi da donese generalno neku vrstu konfuzije ali i posebno kada je vaš poslovni život u pitanju, pa samo budite nešto oprezniji.

ZDRAVLJE: Mlad Mesec u Blizancima u ovoj oblasti može doneti nešto novo kada je vaše zdravlje u pitanju, ipak budite oprezni jer uticaj Neptuna može doneti neku zabunu i iskrivljenu sliku po pitanju vašeg zdravlja.



VODOLIJA

LJUBAV: Mlad Mesec u Blizancima u ovoj oblasti emocija, ljubavnog života, kreativnosti, dece doneće vam šansu i priliku za neke nove početke. Neko će imati šansu za novu vezu, neko za nešto što je vezano za decu, kreativnost, uživanja. Novi početak i za one koji su u nekim dužim vezama ili brakovima. Venera u oblasti porodice i porodičnih odnosa doneće zajedno sa Merkurom neku lepu priču. Imate šansu i mogućnost za razgovor i lepe trenutke u okviru porodice. Ipak budite oprezni jer Neptun boravi u vašoj zoni finasija i donosi nekeu konfuziju, nemojte da vam finasije budu razlog za neku zabunu kada su emocije u pitanju, zapravo pokušajte da ne mešate finsije i osećanja.

 
 POSAO: Kreću bolji dani za vas. Merkur lepo aspektovan sa Venerom doneće vam priliku za neke povoljne poslovne razgovore i pregovore. Dobar odnos Jupitera i Saturna takođe će pomoći da vam ova oblast krene u drugom boljem pravcu. Finasije su ipak zbog uticaja Neptuna  pod uticajem neke konfuzije pa neko vreme pripazite, sačekajte da se magla raziđe.

ZDRAVLJE: Zdravlje je posle nekog dužeg perioda mnogo bolje. Imate priliku da tu popravite sve što treba da se popravi. Iskoristite ovaj povoljan uticaj zvezda.




RIBE

LJUBAV: Vama će ove nedelje Neptun u vašem znaku doneti nešto više konfuzija i mogućih nesporazuma generalno u svim oblastima ali i posebno u oblasti porodice i porodičnih odnosa jer će tu ove nedelje biti energija Mladog Meseca u Blizancima. U isto vreme prilika za nove početke i nove odnose ali i neka vrsta konfuzije. Pripazite bar neko vreme dokle magla Neptuna ne prođe. Ipak Merkur i Venera u dobrom odnosu u oblasti emocija, ljubavnog života, kreativnost, dece doneće i priliku za lepe razgovore. Dokle je Neptun ovakav budite oprezniji posebno kada su vaša očekivanja u pitanju, jer nedostatak pažnje može vas odvesti tamo gde ne želite.

 
 POSAO: Indirektno Mlad Mesec u Blizancima će ovoj oblasti doneti neke nove mogućnosti i neke nove početke. Naravno zbog uticaja Neptuna i ovde budite nešto oprezniji. Ipak mnogo će pomoći i dobar odnos Jupitera i Saturna i sa pozitivnom energijom mogući su neki novi momenti u ovoj oblasti.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zbog indirektnog uticaja Mladog Meseca u Blizancima. Ipak i ovde budite oprezni sve proveravajte više puta jer generalni uticaj Neptuna i ovde može doneti neku konfuziju.




Misao za ovu nedelju:
„Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, 
ali mi prečesto gledamo u ona zatvorena da ne vidimo ona koja su se otvorila za nas“
Helen Keller.

Mesec je mlad zaljuljao grad

 Sve ima svoje
početak i kraj
tame postoje da bi prizivale sjaj
 

 

Нема коментара:

Постави коментар