понедељак, 14. октобар 2013.

Uzbudljiva nedelja je pred nama...

Spremite se polećemo... :-)

Pred nama je jedna uzbudljiva nedelja.

14.Oktobar...
Mesec DANAS menja znak iz Vodolije prelazi u 1:05pm CET u RIBE... Ima još dotle. Sve do promene znaka naše DUŠE će želeti slobodu, nezavisnost, nešto novo i neobično!!! Pogled ka budućnosti... Idemo napred, to nam Mesec poručuje. 
Sada je u trigonu sa Suncem u Vagi... ravnoteža DUŠE - Meseca i VOLJE - Sunca..., međutim taj mir, i tu stabilnost u najmanju ruku pokušaće da naruši opozicija Meseca sa Marsom u Lavu... Oho...neko bi da se svađa možda, ili bar će da bude viška energije, naglosti, uzbuđenja, nemotivisanih postupaka. Tako je to kada se nađu VAZDUH I VODA zajedno - zapaljiva kombinacija :-)). I tako skoro ceo dan. Kada Mesec bude prešao u RIBE, približiće se (konjukcija) RNeptunu... eto nama iluzija, obmana...ali eto i noći, pa neko će u snove, a neko će možda da priziva san brojeći ovce...ili šta već :-))).

15.Oktobar...
Sutra još jedna ZVEZDANA PROMENA...Mars konačno menja znak i iz vatre prelazi u zemlju u stabilnu i promišljenu DEVICU... Ućićemo u ENERGIJU koja favorizuje RAD, usluge, ZDRAVLJE, rutinske poslove... Dosta se zabavljao Mars, čak je to radio i previše... sada će malo da RADI!!! Strasti se ovde smiruju, nema ovde puno agresivnosti, možda neke manje nervoze... Tu je i briga za zdravlje... Mnoge je Mars u Lavu namučio... bilo je potresa u ljubavnim vezama, deca su bila ponegde nepodnošljiva, mnogi su se zabavljali i previše... Vreme je da se nešto i radi :-)).
***Mars će boraviti u Devici do 8.Decembra!

17.Oktobar...
Ni Venera u Strelcu neće da miruje, 17.Oktobra će se naći u lepom trigonu sa RUranom u Ovnu...Vatraaa!!! Ovaj TRIGON između planete emocija i planete promena i iznenađenja može doneti svašta nešto lepo :-))). Radujte se unapred :-))).
***Ja se već radujem jer ovaj tranzit će nešto više uticati na Strelčeve, Ovnove, nas Lavove :-), nešto manje i na Blizance, Vage, i Vodolije :-)....
Istog dana će i Mesec promeniti znak i iz Riba preći u Ovna...još vatre :-)).

19.Oktobar...
Taj i takav Mesec će 19.Oktobra biti Pun. I dogodiće se jedno pomračenje. Ovo pomračenje je uvod u još jedno pomračenje ali Sunca 3.Novembra. Pomračenje će se dogoditi na osi Ovan/Vaga, dakle ljudski odnosi na velikom iskušenju! Ovo pomračenje bi moglo da pokrene i priču o kvadratu Urana i Plutona....Zapravo tako zajedno u kombinaciji mogu otvoriti neke teške teme sve do proleća 2014. Šta li će nam veliki svetski moćnici zakuvati u svojim kuhinjama ove jeseni i zime??? U mnogim zemljama koje su već osetile ekonomsku krizu doćiće do novih dešavanja, do novih nemira i socijalnih protesta.... Sve to i nekako se da podneti, samo da više ratova ne bude!!!
***Pripremite se Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarčevi na vas će ovaj Pun Mesec uticati nešto više od ostalih.... mada ovde za bilo koga nema mesta opuštanju...


20.Oktobar...
I tako sa promenom znaka i energije, Mars će na svom putu kroz Devicu (koliko sutra) prvo da se nađe preko puta RNeptuna u Ribama... i eto nevolje ipak. Eto mogućnosti da se energija pogrešno koristi, eto jake želje da se nešto uradi ali mogućnost da se ama baš ništa ne preduzme. Ova energija, ovog aspekta donosi i moguće neraspoloženje, razočarenja u neke ljude, povređenost, neke tajne neprijatelje...Mnogi bi mogli da posegnu za alkoholom, cigaretama, nekim lekovima, pa dragi moji pripazite malo....Neke tajne ne žele da ostanu TAJNE!!!
***Posebno Devicama, Ribama ali i Blizancima i Strelčevima... i ostalima ali već prema horoskopu.

SETITE SE: "Najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju, već ona koja nas UPOZORE da se pripremimo"!!!

  With or Without You

 

7 коментара:

  1. Ni Venera u Strelcu neće da miruje, 17.Oktobra će se naći u lepom trigonu sa RUranom u Lavu...Vatraaa!!! Zar nije rUran u Ovnu?

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj trigon, kad nam već priređuje nešto lijepo, hoće li to biti i postojano? :)
    A što priređuje rUran koji već duže vrijeme tranzitira preko natalne Ve i Ma (s kojima će ponovo biti u konjukciji) ? :P

    ОдговориИзбриши
  3. Kristina, meni je Uran prešao peko venere, i reći ću samo UH...ne vratilo se...emotivno rušenje. Najbolji pokazatelj će Vam biti šta je bilo kad je prvi put prešao preko Ve kao i čime vlada u natalu i kojim kućama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Očistila se od emocija prema pogrešnom muškarcu, znači očistit ću se još više... ;D
      A što ako se započne nova veza za vrijeme trajanja ovog tranzita?

      Избриши
    2. Meni je donijela nove osobe u život, ali sve je to bilo površno, sve se vrtilo oko bivše osobe.

      Избриши
    3. Znači odmah se trebam postaviti "Pajdo, ako još vučeš mostove za sobom, neće ići..."
      Ok, dobro je znati. ;)

      Избриши