субота, 6. април 2024.

Ljubav nam je potrebna....Venera sekstil Pluton....


Moto dana:
"Tako je malo ljubavi među ljudima. 
Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi."

Zvezdani(n) zapis 4029

Subota. Dan Saturna. Saturn je u Ribama na 14°11’

I dokle april misli da je u najmanju ruku juni ili juli....na Zvezdanom nebu je ovako...
Mesec je od juče u Ribama...Od jutros će se družiti (konjukcije) sa Marsom i Saturnom.
U 19:12 Mesec će biti usekstilu sa Jupiterom u Biku...
U 19:45 Venera u Ovnu biće u sekstilu sa Plutonom u Vodoliji

U ritmu energije Riba...Mesec kao "okidač" za dolazeću konjukciju Marsa i Saturna!
Egzaktna konjukcija 10.aprila dva dana posle Mladog Meseca i Totalnog pomračenja Sunca u Ovnu

Polako osećamo ove energije....što je i očigledno....i na ličnom i na globalnom planu!
Preletela sam pogledom na Vesti dana....i ništa se nije promenilo...sve je "žuto"...žuta štampa, žuti naslovi...malo manje naslova o tragediji ali zato su tu neka slanina i neki koncert, razvod pevača...ubistvo neko, pucnjava....burna noć u gradu...Ni svetske vesti nisu bolje...
Zemljotresi u Americi, Tongu...

Kada se sretnu Mesec i Mars: Ovde su želje jake, intezivne...ali i impulsivne, nestrpljive! Erupcija strasti. Emocije pojačane, nervozne akcije i reakcije, razdražljivost, bes, agresija posebno kod inače nervoznih karaktera. Delovaće ova energija najviše kod onih malo ili više nervoznijih kraraktera, mada ni ostali oni najmirniji neće biti pošteđeni...Najbolje bi bilo da ovu energiju, ovaj višak iskoristite konstruktivno...šetajte...šetajte pored neke vode ako možete...Ili zamislite da ste pored neke vode...
Ovde se rizikuje bez prethodnog razmišljanja, opasnost od nesreća, povreda, nezgoda...

Kada se sretnu Mesec i Saturn: Hoće li Saturn pritisnuti Mesec, k'o kamen, hoće li duša (Mesec) osetiti taj pritisak k'o pritisak kamena (Saturn)...može i ne mora. Ipak mogao bi da se javi neki strah, neka težina, tuga možda i onaj čuveni D-mol. Ovo su vrlo ozbiljne (Saturn) emocije (Mesec), ovo su prepreke, ograničenja, strahovi, kočnice....Najpre i najviše u porodičnim stvarima i odnosima (Mesec), roditelji, partner, deca, rodbina, ali i tamo gde se ova konjukcija nalazi (kuća - oblast života). 
Kako je Mesec - narod, teška energija za sve nas, osećanje tuge i bespomoćnosti.

Sklopiću ruke i misliću plavo...
Mesec u sekstilu sa Jupiterom u Biku: Taman da unese dozu optimizma, anđeoski aspekt sa verom, nadom da će danas sve biti kako treba....Lepa energija, lepo raspoloženje...onako široko (Jupiter), duša (Mesec) široka (Jupiter) otvorena za radost i sreću i lepe trenutke sa ljudima...
Posle svega što se dešavalo potrebna nam je ova energija potrebni su nam Vera i Nada i Ljubav...




Potrebna nam je ljubav
A ljubav....Venera je u Ovnu...večeras u sekstilu sa Plutonom u Vodoliji na 1°56’
Sa ovom energijom naše želje pre svega ostalog postaju intezivnije!
Naše veze, odnosi, partnerstva, naše vrednosti, finansije mogu biti intezivniji i mogu ojačati!
Ne gubite vreme na površne odnose i veze...ovo je energija na dubljem nivou!

Učvrstite postojeće veze...ako treba transformišite (promenite) ih i regenerišite ih ili drugim rečima ozdravite ih. Ovo je energija koja nudi suštinske promene u postojećim vezama.

Biće i onih koji će se zaljubiti u vreme ovog tranzita. Nisu ovo obične veze, ovo su veze sa određenom dubinom, velikog inteziteta i strasti. Ovo je prilika da se iskusi nešto što niste iskusili do sada, onu priču o magnetskoj privlačnosti.

Generalno...kada se udruže u energiji sekstila Venera ljubav (i finansije) i Pluton gospodar podzemlja tu su intezitet, dubina, snaga za sve misterije života, ljubavi, odnosa, želje (i seks). Tu je i velika hrabrost da se istraže emotivne dubine, tu je i magnetska privlačnost, šarm...Ovu energiju će poprimiti i estetika, umetnost, kreatvnost...a sve na dubljem nivou....jer sa ovome energijom nema mesta za površnost!
Ovo je i mogućnost tkz sudbinske veze...
Ovde je mogućnost opsesije izvesna i ako se radi o sekstilu...
Što se fatalizma tiče...on je više prisutan u konjukciji, kvadratu i opoziciji

Pročitajte - I Put A Spell On You

Nije lako sada pisati o ljubavi ali ljubav nam je potrebna....ona suštinska, duboka ....
Ljubav prema sebi, prema drugima, prema svim živim bićima....Srećan je ko ume da voli...

"Što sam bivao stariji, sve manje su me ispunjavala sitna zadovoljstva koja mi je život pružao i sve jasnije sam shvatao gde treba tražiti prave izvore radosti i smisla. Naučio sam da biti voljen ne znaci ništa, a da je voleti sve, da je sposobnost da osećamo, ono što daje vrednost i i lepotu nasem postojanju. Gde god bi se na zemlji pojavilo ono što se može nazvati srećom, bilo je satkano od emocija. Novac nije ništa, moć nije ništa. Mnogi imaju i jedno i drugo, a ipak su nesrećni. Lepota nije ništa, video sam lepe muškarce i lepe žene koji su bili nesrećni uprkos svojoj lepoti. Ni zdravlje nije sve; svako je zdrav ko se tako oseća; bilo je bolesnika punih volje za životom koji su je negovali do samog kraja i bilo je zdravih koji su venuli mučeni strahom od patnje.
Ali sreća je uvek bila tamo gde je neko umeo da voli i živeo za svoja osećanja; ako ih je negovao, ako ih nije gazio i potiskivao, ona su mu donosila zadovoljstvo. Lepota ne pruža radost onome ko je poseduje, već onome ko ume da je voli i da joj se divi..." (Herman Hese)


☆☆☆
Neka vam zvezde budu naklonjene...

Pesma dana:
/


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com



Нема коментара:

Постави коментар