уторак, 17. август 2021.

U danu inkonjukcija Merkura sa RSaturnom, Sunca sa RPlutonom...zvezde poručuju da se prilagodimo....ali RNeptun mami...poziva na beg jer je u kvadratu sa Mesecom u putujućem Strelcu....Moto dana:
"Idem tamo gde je sve po mom"

Zvezdani(n) zapis 3274

Utorak. Dan Marsa.
Mars je u Devici na 11°37’Mars je u Devici od 29.jula....i tu će boraviti do 15.septembra...

Mars je u Merkurovoj kući...i tu u toj kući (Devica) on je vredan, radan...radi Mars i na telu i na umu...Uskoro 19.avgusta srešće se sa Merkurom...Progovoriće Mars "na uši" što se kaže...
Ova konjukcija zapamtite...može vas odvesti u veliki stres...prosto može "eksplodirati"...ali ova konjukcija može vas odvesti u miran i staložen rad na sebi, svom umu i telu!!!

Stisnuta pesnica...
Merkur vlada šakama, Mars vlada desnom rukom...
Stisnuta pesnica - simbol protesta....
Koliko će stisnutih pesnica biti ovih dana?!


Često napišem a sada to i podvlačim ni jedan aspekt ne radi sam...on je uvek deo šire slike...

Uskoro nas posle ove konjukcije čekaju trigoni prvo Merkura pa Marsa sa tada već retrogradnim Uranom...Ovo su harmonični trigoni sa pozitivnim uticajem - pročitajte!

ALI...
Merkur i Mars su u inkonjukciji sa RKironom u Ovnu...
Mars egzaktno sutra, Merkur egzaktno 19.avgusta - Priča o bolnim temama...
Merkur i Mars su u inkonjukciji sa RSaturnom u Vodoliji!
Mars je u inkonjukciji od 13.avgusta...Merkur je danas u egzaktnoj inkonjukciji...

I tu dolazimo do čuvenog i mnogo puta spomenutog kvadrata Saturna i Urana...
Tu dolazimo do ciklusa Saturna i Urana...ciklusa koji je počeo 13.februara 1988. godine i koji još uvek traje!

Ovih dana na zvezdanom nebu:
18.avgust 16:19 Mars inkonjukcija Kiron
19.avgust 00:19 Merkur inkonjukcija Kiron
19.avgust 05:27: Merkur konjukcija Mars
20.avgust 10:05: Merkur trigon Uran
22.avgust 08:37: Mars trigon Uran

Saturn kvadrat Uran


Svet se ovih dana sve više menja pred našim očima...
Ono što se događa sada negde tamo daleko...kao kamenčić bačen u vodu proširiće se i na nas ovde...
Jugoistočna Azija geografski i jeste i nije daleko...ali na svaki drugi način je i suviše blizu!

Borba, sukob....između starog i novog sve je jača i komplikovanija...
Merkur i Mars će aktivirati ovaj kvadrat i preko inkonjukcije sa RSaturnom i preko trigona sa RUranom....Ovaj kvadrat će ponovo biti sve jači od Uranovog retrogradnog kretanja....neće ga zaustaviti ni Saturnov direktan hod....
Završnica ili početak kraja očekuje nas sa trećim kvadratom - 24.decembra 2021. DSaturn kvadrat RUran na 11°05’ Danas na zvezdanom nebu:
17.avgust 01:34: Merkur inkonjukcija Saturn
17.avgust 15:31 Sunce inkonjukcija Pluton

Mesec je u Strelcu
19:18 Mesec kvadrat Neptun
23:51 Mesec trigon Sunce


Ono što se događalo u vreme opozicije Merkura u Lavu sa RSaturnom u Vodoliji - 01.avgusta i dalje je tu da nas podseća, iritira...stresira....ali i rastužuje...Neki bi to tugom nazvali...

Ova energija inkonjukcije ukazuje na neke obaveze i neku odgovornost ali i napetost i nervozu kao posledicu...Moguć je i neki svakodnevni problem, poslovni problem, zdravstveni problem (Merkur u Devici)...moguć je i neki kolektivni problem (priča o vakcinaciji između ostalog), problem sa tehnikom, prijateljima...itd.
Pokušajte da se prilagodite ovoj energiji...otpor će doneti još nervoze i stresa...kod nekih od vas možda i tugu, melanholiju....nemoć! 
Ova priča će se zaokružiti 05.septembra kada Merkur u Vagi bude u trigonu sa Saturnom u Vodoliji

Ono što se događalo u vreme opozicije Sunca u Raku sa RPlutonom u Jarcu 18.jula i dalje nas podseća, iritira, stresira....i upozorava...Oprez....Manipulacija....
I ovo je priča i potreba prilagođavanju....Sunce inkonjukcija RPluton potreba za suštinskim promenama kako bi naš život (Sunce) išao dalje...Kako Sunce ide ka Devici ide ka trigonu sa Plutonom....a to će se dogoditi 17.septembra....Dakle, ovo je period prilagođavanja koji će kasnije preći u dobru energiju!

Nije lako biti optimista u ovom danu inkonjukcija....


Mesec je i dalje u Strelcu...
Kasnije večeras čeka nas kvadrat sa RNeptunom u Ribama...i još jedan ko zna koji po redu beg od stvarnosti...ali ne samo to....
tu je Neptun svojom maglom, nejasnoćama, iluzijama, lažima, razočarenjima...Ništa nije kako izgleda sa ovom energijom...Dakle, ova energija vas može prilično zbuniti, dezorjentisati...pa nemojte ako nije hitno da donosite neke bitne odluke. Uvek postoji izlaz i rešenje, ovde je to kreativnost i mašta...ovde Neptun može da bude "čarobni štapić ili ćilim" koji pomaže da se "sklonimo" od realnosti!
Ako ste u mogućnosti iskoristite ovu energiju za predah...pobegnite na kratko negde gde je sve po vašem...Čitajte, slikajte, gledajte filmove, meditirajte....pustite mašti da raširi krila, biće vremena za realnost jer sutra je novi dan! Ako vas "drmne" nostalgija...znaćete razlog!
Pred sam kraj dana...čeka nas jedna vrlo harmonična energija u vidu trigona Meseca i Sunca
Vole se energije Strelca i Lava (vatreni trigon)... duša i volja sarađuju. Ovde sve pršti od strasti...18.avgust 2013. Zakintos...ova plaža budi lepe uspomene :))


Нема коментара:

Постави коментар