четвртак, 29. април 2021.

Jupiter sve bliži vodama Riba...


Moto dana:
"Budi mi svetionik osvetli mi more beznađa, 
budi mi kompas i vodi me sebi"

Zvezdani(n) zapis 3215
Četvrtak. Jupiteov dan.
Jupiter je u Vodoliji na 28°06’

Sve je bliži ulasku u Ribe...
Prođe Jupiter u 12 godina 12 sazvežđa, jedna godina za svako sazvežđe!
Od 19.decembra 2020. Jupiter je u Vodoliji, u nepredvidljivoj, buntovnoj Vodoliji. U energiji promena...promena koje Jupiter širi...Širom sveta događaju se razne promene, pobune...stigle su nam i vakcine...Tu sigurno nije kraj...jer Jupiter će ponovo ući u Vodoliju...
Pre toga Jupiter će nas na kratko od 14.maja do 28.jula povesti na uzbudljivo putovanje kroz Ribe!
Plivaćemo zajedno sa Jupiterom prostranim i dubokim vodama Riba dva i po meseca!
Doneće i boravak Jupitera u Ribama promene ali one neće biti kao promene u Vodoliji...neće imati efekat iznenadnosti, biće to više tajanstvene, skrivene promene...Promene će više biti na emotivnom (voda) nivou! Ovaj prvi boravak u Ribama (pretpremijera) samo će nam nagovestiti šta će se zapravo dešavati od 29.decembra kada Jupiter konačno uće u Ribe i tu ostane do 11.maja 2022. kada će preći u Ovna, ali biće još jednom u Ribama Od 28.oktobra 2022. do 20.decembra 2022. kada će konačno preći u Ovna!

Do ulaska Jupitera u Ribe možete i pogledati šta se događalo u vašem životu ili generalno u periodu od 19.januara do 07.juna 2010. i od 10.septembra do 23.januara 2011. godine kada je Jupiter poslednji put boravio u Ribama!




Dnevni aspekti:
Mesec je u Strelcu

Od jutros je u trigonu sa Kironom u Ovnu.
Emocije u balansu...duša (Mesec) "pronalazi" lek (Kiron)...terapeutska energija. Sa ovim aspektom često smo više svesni tuđih emocionalnih potreba nego svojih. Instinktivno znamo kako da drugima obezbedimo ono što im je potrebno da bismo se mi lepo osećali. Ovo je aspekt koji bar na kratko može da vas vodi ka emotivnom oslobađanju i isceljenju....a isceljenje ide kroz brigu o drugima. Ovo je i dobar aspekt za psihoterapiju. Učinite nešto lepo za druge...lepše ćete se osećati to je sigurno. Ovo je i aspekt kolektivno nesvesnog.
Vi koji slavite rođendane ovih dana imaćete u solarnom (godišnji) ovaj aspekt....Imaćete mogućnost da nešto naučite, proširite svoje vidike....(Mesec u Strelcu) i pronađete emotivno iscelenje, hrabro i odvažno (Kiron u Ovnu). Svi zajedno ćemo imati mogućnost i sposobnost da spoznamo svoje slabosti ali i svoju snagu.
Često ćemo imati ovaj trigon Meseca i Kirona....putujući nebom kad god je Mesec u Strelcu ali i u Lavu formiraće se ovaj aspekt.
P.S. Upravo sam dobila poruku da je neko posle dva meseca borbe sa Korona virusom izašao iz bolnice...lepšu vest nisam mogla da dobijem!
Od 13:49 Mesec će biti u opoziciji sa SMČ u Blizancima (konjukcija JMČ u Strelcu) - duša na raskrsnici, ni tamo ni ovamo...poslušajte srce!
Od 14:35 Mesec u sekstilu sa Saturnom u Vodoliji 
Energija koja pomaže da se dobro organizujemo i da utvrdimo prioritete, kako one domaće (Mesec) tako i one poslovne (Saturn). Možemo računati na odgovornost, disciplinu, praktičnost, efikasnost. Ovo je i aspekt realizma, koji mnogima može pomoći. Ovo je i dobar aspekt za finansije, rukovanje finansijama, i sve ono praktično vezano za finansije i materijalne prilike. Dobar je i za odnose sa starijim ljudima, pre svega iz porodice ali i svi drugi stariji ljudi. Dobar je za donošenje odluka....jer ovde je bistra glava, realna i praktična. Stabilne emocije. Mada i ovaj aspekt može doneti blagu melanholiju...ipak je Saturn u pitanju.



Нема коментара:

Постави коментар