недеља, 7. фебруар 2021.

Ljubavna pobuna....Venera u Vodoliji kvadrat Uran u Biku...ali i Tran Uran kvadrat Nat Venera...


Moto dana:
"Ljubav nikad ne umire prirodnom smrću. 
Umire jer joj ne znamo obnoviti izvor. Umire od slepoće, grešaka, izdaje. 
Umire od bolesti i rana, umire zbog dosade, gubitka svežine i sjaja."

Zvezdani(n) zapis 3153
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Vodoliji na 18°47’

Sunce je uvek u centru pažnje...takva mu je i oznaka krug sa tačkom
Sada je deo Društva u Vodoliji - stelijum i svakako jeste zvezda nebeskog programa.
Zvezda je i jer je sada vladavina i sezona Vodolije.

Ipak ove nedelje, posebno ovog vikenda Venera skoro da je preuzela glavnu ulogu!
Ona uživa da se pokazuje.... takva joj je i oznaka ogledalce taštine boginje Venere
U ponedeljak je prešla u Vodoliju i krenula u potragu za "petim elementom".
U subotu se srela sa Saturnom, i počela da gradi Mosto ljubavi - jučerašji tekst.

Od jutros u 04:32 Venera je u kvadratu sa Uranom u Biku!
Posle susreta sa Saturnom nekoliko sati posle tog susreta umešao se Uran!
Venera kao prethodnica za kvadrat koji sledi između Saturna i Urana!
Ako je Kiron bio most...Venera je tu da premosti priču o kvadratu Saturna i Urana!
Pročitajte: Ko trese drvo...
Da se vratim na današnji Venerin kvadrat...
On ne mora da bude problematičan...ali nešto tu postoji!
Ipak je to Uran...a trenutno mu ne odgovara energija u kojoj se nalazi Venera!
Na nas ova energija utiče tako što želimo slobodu i nezavisnost.
Pa neko to dokazuje promenom izgleda...neko traženjem novog ljubavnog iskustva, jer mami svetlo sa sledećeg brega...kada se pretera ovaj aspekt uvodi u moguće iznenadne prekide, mada on je uvek samo okidač za nešto što već postoji...nikoga neće ovaj trenutni aspekt razvesti ali nekome ta ideja o razvodu može sada "sinuti"...Ovaj aspekt uglavnom donosi potrebu oslobađanja i slobode od ograničenja...a to najčešće vodi ka neodgovornosti!
Kad god je na nebu ovaj aspekt ja se setim Anais Nin (rođena sa ovim aspektom) i njenog citata:"Kad pustim najdublje korene, tad osećam i najjaču želju da sebe iščupam iz korena."
Mnogo jači i očigledniji uticaj je ako je Tran Uran u kvadratu sa vašom natalnom Venerom.
Sada to proživljavaju svi oni koji imaju Nat Veneru u Vodoliji, ali i Nat Veneru u Lavu.
U ovom trenutku to su Venere na oko 6°...kako Uran bude išao napred tako će i ostali imati ovaj kvadrat. Kada Uran izađe iz Bika i pređe u Blizance odahnuće oni sa Venerom u Vodoliji i Lavu a na red će doći oni sa Venerom u Devici i Ribama i tako redom...Uran u jednom znaku ostaje oko sedam godina!

Ovaj tranzit bi mogao da utiče na vas da krenete u potragu za neobičnim vezama, on najčešće izaziva želju i potrebu za nečim novim, drugačijim...uglavnom najčešće traži neku promenu u vezama, ovaj tranzit će u vaš život možda "dovesti" nekog originalnog, drugačijeg, ekscentričnog partnera, neobičnog načina života...nekada dovede do raskida ili razvoda posebno ako nema puno drugih aspekata koji nude stabilnost i dugotrajnost...sa ovim tranzitom se poželi neki vid "otvorenog" partnerstva...nekada ovaj tranzit samo želi da prekine dosadu...a na vama je da razmislite da li je dobro prekidati neki odnos, vezu, brak samo jer vam je dosadno...doneće ovaj trazit negde iznenadne veze koje će se takođe iznenada i završiti....
Šta možete učiniti u vreme ovog tranzita koji traje duže nego ovaj današnji...
Gledajte da postojeće veze osnažite, učinite uzbudljivijim, originalnijim...gledajte da budete što odgovorniji u vašoj potrazi za slobodom..gledajte da budete što originalniji u oblastima kojima se bavite...okrenite se više umetnosti, kreativnosti jer Venera je upravo to...gledajte da negde izživite to svoje osećanje i potrebu za slobodom a da vam ne "stradaju" veze i odnosi (sem ako je potrebno da se neka veza prekine jer je ograničavajuća)...Potražite nove, drugačije vrste zabave!
Kada ovaj tranzit prođe bićete svakako mirniji i staloženiji...



I opet Opra...
Juče sam pisala o konjukciji Tran Saturna sa Nat Venerom za primer sam uzala Opru Vinfri.
Ona u ovom trenutku ima i tranzit Tran Uran u Biku u kvadratu sa njenom Nat Venerom (ali i sa Nat Suncem, na leto će na kratko imati kvadrat Nat Urana i sa njenim Nat Merkurom a na leto 2022. i egzaktni kvadrat). Plus na sve to tranzitni kvadrat Saturna i Urana (egzaktno 17.februar).
Ne znam šta se sada dešava sa njom jer ne pratim njen život ali nešto neočekivano to je sigurno. Ako neko želi da prati neka pažnju usmeri na sledeće leto! 

P.S. Kada sam ja imala prvi put ovaj tranzit Tran Uran kvadrat moja Nat Venera upoznala sam muškarca svog života, bio je neobičan, drugačiji, i više nego originalan, drugačiji od drugih a sve se desilo nalik udaru groma iz vedrog neba, prosto je i bukvalno i u prenosnom smislu doleteo u moj život...posle upoznavanja saznala sam da je pilot (u to vreme vojni). Tran Jupiter je tada bio preko moje Nat Venere. Udala sam se za njega posle dve godine kada je Uran bio u Strelcu i u trigonu sa mojim Nat Suncem, a Jupiter u trigonu sa Nat Mesecom! Razveo me je Uran u Vodoliji u opoziciji sa Nat Suncem!



Dnevni aspekti
Mesec je u Strelcu

Prespavali smo sekstil Meseca i Sunca u Vodoliji...neko je prespavao i kvadrat Meseca sa Neptunom u Ribama...većina je možda ipak brojala ovce jer san nije hteo na oči...
Jutro smo dočekali sa sekstilom Meseca i RMerkura u Vodoliji:
Mesec - duša i Merkur - um u skaldu - sekstil. Lepa energija da iskažete svoja osećanja. Mesec je u optimističnoj vatrenoj energiji Strelca...Merkur je u Vodoliji i sklon je društvu, sklon je druženju...sa porodicom, prijateljima, grupama...ALI on je retrogradan....pa je ovde prisutna i prošlost...Prijatelji stari gde ste...
Od 07:16 do 21:51 CET Mesec će biti u praznom hodu....odmorite danas dušu!
U 21:51 Mesec prelazi u praktičnog i odgovornog Jarca
U krevet idemo neko zamišljen sve sa planovima za nedelju pred nama...




Нема коментара:

Постави коментар