понедељак, 10. јун 2019.

Nedeljni horoskop od 10.juna do 17.juna...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
10.jun 17:27: Sunce opozicija Jupiter
14.jun 08:11: Mars trigon Neptun
14.jun 17:49: Mars opozicija Saturn
16.jun 13:42: Merkur trigon Neptun
16.jun 16:00: Merkur opozicija Saturn
16.jun 17:21: RxJupiter u Strelcu kvadrat Neptun u Ribama 

★★★


★10.jun 17:27: Sunce opozicija Jupiter
Nedelja počinje jednim aspektom koji sam mnogo ranije najavila....sećate li se priče o Vašaru taštine, e to je taj aspekt :-):
Krenuće nedelja sa preterivanjem "za sve pare"....



14.jun 17:49: Mars opozicija Saturn
★16.jun 16:00: Merkur opozicija Saturn

Od najavljenih aspekata tu su i dve opozicije Mars i Merkur u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. I na tu temu sam pisala naširoko i nadugačko :), da se pripremimo:




★14.jun 08:11: Mars trigon Neptun
★16.jun 13:42: Merkur trigon Neptun

Najavila sam i trigone Merkura i Marsa u Raku sa Neptunom u Ribama, nisam posebno pisala o tim energijama sem u Zvezdama u junu!!! Ali sam negde napisala da je lako sa harmoničnim aspektima, teže je sa ovim drugim neharmoničnim i za njih nam je priprema potrebna. Za harmonične priprema nam i ne treba....:).
Šta reći za ove trigone....
Lepe su ovo energije....to su one energije Mašta može svašta :)), energije "čarobnih" lampi, ćilima...zamišljenih oblaka na kojima "putujemo" i gledamo da odemo "tamo gde je sve po našem"...



★16.jun 17:21: RxJupiter u Strelcu kvadrat Neptun u Ribama 

I za kraj jedan od najvažnijih događaja ove nedelje ali ne samo ove nedelje već i ovog proleća...
Ovaj dugotrajni aspekt često sam spominjala, poslednji tekst gde sam vas upozorila na njega:


Brod -
Neptun, Jupiter, Ribe, Strelac, 9.kuća
Veeeeliki brod udario u mali
Jupiter kvadrat Neptun

Neki uticaji: Ovih dana učestali sudari brodova....na Dunavu nedavno, ruski i američki brod se zamalo sudarili, veliki kruzer u Veneciji se sudario sa turističkim brodom, na Severnom moru brod udario u naftnu platformu....Srećom poplave su iza nas....Ali izgeda da će letnji talas vrućina doći i pre zvaničnog leta....itd. Ko zna šta nas još čeka: problemi sa visokim obrazovanjem, bolesti i infekcije koje se prenose vodom i vazduhom, problemii sa putovanjima, krstarenjima....pronevere, krađe, ugrožavanje privatnosti, krađa identiteta, poricanja, zavisnosti....nametanje nekog kulta, verskog, političkog (kult vođe), "opijum za narod"....Ali i nešto mnogo više zastrašujuće.....na Kosovu sve prisutniji pokušaji zatiranja tragova srpskih svetinja!!!
Kada smo kod problema sa putovanjima evo jedne vesti:
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3262059/paprene-sankcije-u-grckoj-i-regionu-srbi-skidaju-tablice-da-izbegnu-kazne-nasamarili-policajce



Ciklus Jupitera i Neptuna...
(konjukcija Jupiter/Neptun 2009. - 2022.)
Ciklus Jupitera i Neptuna krenuo je 2009. godine njihovom konjukcijom u Vodoliji!!!
Te 2009. godine Jupiter i Neptun su bili u egzaktnim konjukcijama 27.maja, 10.jula i 21.decembra. Sledeća njihova konjukcija i novi ciklus dogodiće se 12.aprila 2022. u Ribama na 23°

Jupiter i Neptun se susreću (konjukcija) svakih 13 godina...
Sada smo u fazi kvadrata Jupitera i Neptuna (13.januar, 16.jun i 21.septembar).
Sledeća konjukcija Jupitera i Neptuna 12.aprila 2022., slede sekstili Jupitera i Neptuna 20.februar, 27.jul i 14.oktobar 2020., sledi kvadrat Jupitera i Neptuna 18.juna 2025., trigon Jupitera i Neptuna 20.jul 2026., opozicija Jupitera i Neptuna 26.septembra 2028. i konjukcija 23.mart 2035. u Ovnu!!!

Od svih navedenih aspekata Jupitera i Neptuna najbliža nam je konjukcija 12.aprila 2022. u Ribama.


Prethodni kvadrati Jupitera i Neptuna:
Kvadrat Jupitera i Neptuna smo pre ovih sada (2019.) imali i sada već daleke 2006. Jupiter je te godine bio u Škorpiji, Neptun u Vodoliji....Tri puta smo imali tada ovaj kvadrat: 27.januara, 16.marta i 24.septembra!!!
Kvadrat Jupitera i Neptuna se obično događa na oko 6 godina. Dakle, posle 2006. imali smo i jedan kvadrat Jupitera u Blizancima i Neptuna u Ribama 25.juna 2012. Te godine nismo imali tri puta kvadrat, tako da je možda prošao nezapaženo...
U ovom tekstu navela sam neke događaje koji bi mogli da se povežu sa ovom energijom:
https://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/12/kao-mornar-dobro-more-sanjao-sam-teal.html

Interesantno je da je 03.juna 2006. godine Crna Gora proglasila nezavisnost a dva dana kasnije propala je i republika Srbija i Crna Gora....sada šest godina kasnije mnogima i dalje nije jasan odnos ove dve zemlje i ova dva naroda....
Pluton je 2006. izgubio status planete!!!

★Dakle, ono što je započeto konjukcijom Jupitera i Neptuna 2009. godine sada ima neki vid završnice 2019. kroz tri kvadrata Jupitera i Neptuna!!! Nadam se da ćemo se družiti i kada Jupiter i Neptun ponovo budu u konjukciji 12.aprila 2022. 
Biće to kraj jednog ciklusa i početak novog - "Jovo nanovo" :))).



★Uz sve napisano o ovom kvadratu još jednom ukratko:
Preterivanja, velika, preterana konfuzija, i globalna i lična, propaganda i velike laži i obmane, kratkovidost, preterano samopouzdanje, preveliki optimizam, skoro pa "zarazan" optimizam posebno na globalnom planu (optimizam bez pokrića)....Besciljna lutanja, religijozne zamke, finansijske manipulacije i špekulacije....Opasna verovanja....test i testiranje snova....granica između uverenja i zabluda vrlo tanka, tanka granica i između jave i sna...Testiranje vere i suočavanje sa razočarenjima...potraga za istinom.....I nije sve onako kako izgleda!!!
Šta još nudi ova energija: zainteresovanost i učenje onostranih, magijskih, eteričnih stvari, egzaltirane snove, velikodušnost, bezuslovnu ljubav i saosećaje....I sve je ovo sasvim u redu ako nije preterivanje....i velika zabluda!!!


Kit -
Jupiter, peraja od kita Neptun

Dragi moji...možda sve ovo izgleda ili jeste prilično konfuzno....ali gde Neptun umeša prste obično je tako....Da li ste ovu energiju već osetili ili niste ili je niste osvestili....to znate samo vi.
Sa ovom energijom lako se možete "izgubiti", zalutati negde, posebna zamka na tom putu su poroci i sl. Budite mudri...kao Ivica i Marica u bajci :)), bacite kamenčiće, mrvice ili šta već da se ne izgubite na putu do kuće...I kada smo već kod asocijacija.....pokušajte da ne budete "nasukani kit" na nekoj obali....
Zapamtite, posle ovog kvadrata očekuje nas još jedan (poslednji) 21.septembra....Prvi kvadrat posle njega očekuje nas sada dalekog 18.juna 2025. godine!!!

Dok sve ovo ne prođe držite se "zemlje" koliko god je to moguće...





Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u junu 2019.



OVAN: 
Kvadrat Jupitera u Strelcu 9.kuća i Neptuna u Ribama 12.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji pogled na život, duhovnost, daljine, obrazovanje, zakon, pravda, moral....i nešto skriveno, neke tajne, vaša podsvest i sve ono što se "gura pod tepi"...Budite oprezni pre svega sa tajnama, pokušajte da ne rizikujete...Budite umereni optimista i posebno obratite pažnju na istinu, ona ovde može da bude iskrivljena...možete vi sakrivati pravu istinu ili da je neko krije od vas....Ova energija se može izraziti kao želja za begom od stvarnosti, ovo su veliki snovi koji se teško ostvaruju, ovo su razna mistična i okultna iskustva...Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 3. i 9. kuća, preterivanje očekujte u vezi uma, misli, komunikacije, obrazovanja, putovanja, morala, zakona, pravde...Budite oprezni i umereni sa optimizmom, rečima....ne obećavajte ono što ne možete da ispunite i imajte na umu da su u laži kratke noge....Ne donosite bitne odluke bar ne u euforiji....
Mars i Merkur u Raku 4.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 10.kuća....mogući su problemi posebno ako birate strane....nađite meru pokušajte da uklopite i kuću, porodicu i vašu karijeru, ako to ne uspete moguća je nervoza i stres, kao i neke svađe u porodici zbog karijere ili obrnuto. Kuća-po'so- kuća...to je lajt motiv za ovu energiju...Najgore od svega je mogućnost svađa, sukoba, nasilja u porodici ali i sa autoritetima, šefovima, direktorima, onima na vlasti ali i sa roditeljima...
Mars i Merkur u Raku 4.kuća trigon Neptun u Ribama 12.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....Ovo je mogućnost povlačenja, punjenja baterija kroz meditiranje ili nešto što vi volite da radite daleko od očiju javnosti. Ako poželite da pobegnete od stvarnosti, gde je bolje nego u domu svom, gde možete pustiti mašti na volju!


BIK:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 8.kuća i Neptuna u Ribama 11.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji starst, intima, krize, promene, tkz tuđ novac i podrška....i vaš društveni život, prijateljstva, grupe kojima pripadate. Budite oprezni, čuvajte se rizika...moguća su razočarenja u prijatelje ili obrnuto da razočarate prijatelje oko nekog novca, zbog nekog duga i sl. Ne povećavajte dugove...ali i ne tražite novac od prijatelja....ne očekujte više od onog što je zaista moguće. Ova energija može doneti probleme sa plaćanjem poreza, kredita...ovo je i vrlo neodgovorna energija koja se odnosi na finansije, na plaćanje dugova, kazni i sl. Mnogi će imati utisak da dugovi mogu da "nestanu" nekom čudnom magijom...Niti je dobro da tako mislite niti je dobro da probleme ignorišete...Poštujte zakonske obaveze, obaveze prema ljudima kojima nešto dugujete....bolje to nego da vas to kad tad zaskoči...Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 2. i 8. kuća, preterivanje očekujte u vezi vaših ličnih i tkz.tuđih finansija. Obratite pažnju na dugovanja, na zakon, rokove i sl. Pripazite ovih dana na troškove, možda je najbolje da ostavite novčanik kod kuće. Neprijatne vesti, poruke, pisma u vezi novca. Preterivanje i u vezi emotivne i materijalne sigurnosti, intime, strasti...Pre nego se odlučite za pozajmicu, kredit, ili bilo šta u vezi novca dobro razmislite.
Mars i Merkur u Raku 3.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 9.kuća....mogući su problemi u komunikaciji, neki zastoj, odlaganja, vraćanje u prošlost, problemi sa putovanjima, obrazovanjem, zakonom, pravdom, moralom. Ne donosite bitne odluke u ovo vreme. Pripazite neko vreme šta ćete i kome reći i pažljivo birajte bitke. Problemi sa učenjem, zaostali ispiti i sl.
Mars i Merkur u Raku 3.kuća trigon Neptun u Ribama 11.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....za druženje, komunikaciju, nove ideje, druženje sa prijateljima, grupama kojima pripadate. Krenite na neki kraći put ili izlet ako imate priliku. Ovo je i dobra energija za društvene mreže. Ovde mašta zaista može svašta. 



BLIZANCI:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 7.kuća i Neptuna u Ribama 10.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaše veze, odnosi, emotivni, partnerski i svi drugi....i vaš ego, karijera, položaj, status, odnos prema autoritetima...Pripazite generalno na sva partnerstva i emotivna i poslovna...Ne rizikujte previše, budite umereni optimista i možda će vas razočarenja zaobići...Ne nadajte se previše jer tako ćete manje biti i razočarani, ne obećavajte ono što ne možete ispuniti u bilo kom partnerstvu i budite što iskreniji...Isto tako ne verujte svim obećanjima koja budu vama data. Ova energija vas može uvesti u vrlo nerealna očekivanja kada je vaša karijera u pitanju ali i kada su vaši odnosi u pitanju. Pokušajte da budete dostojni poverenja koje ljudi imaju kada ste vi u pitanju i pokušajte da prepoznate šta su laskanja i lažna "tapšanja po ramenu", manje ćete se razočarati....Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 1. i 7. kuća, preterivanje očekujte kroz vaše odnose, veze i partnerstva. Preterani optimizam u vezama, pa se pričuvajte jer bi moglo da dođe do razočarenja. Pripazite na preterana očekivanja i ako ste u vezi i ako niste. Najbolje je da skinete ružičaste naočari ako u ovo vreme započinjete neku vezu ili odnos.
Mars i Merkur u Raku 2.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 8.kuća....mogući su problemi oko nekog novca i onog vašeg ličnog (lična primanja) i onog tkz tuđeg, porodičnog...Svađe i stres oko novca. Mogući su i neki strahovi, krizni momenti...Moguća su i neka odlaganja, neko neprijatno vraćanje u prošlost gde su finansije bile u prvom planu. Ovo je i neki strah, a strah vodi u bes....
Mars i Merkur u Raku 2.kuća trigon Neptun u Ribama 10.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....da ostvarite bolja primanja, povećanje prihoda i sl. Krenite u neku akciju koristeći intuiciju, maštu, kreativnost. 

RAK:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 6.kuća i Neptuna u Ribama 9.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje....i vaš pogled na život, daljine, obrazovanje, zakon, pravdu, moral, duhovnost....Najpre se čuvajte bilo kog preterivanja posebno kada su navike i zdravlje u pitanju...Budite oprezni jer ovde je istina zamagljena. Ne preterujte ni sa optimizmom, ne rizikujte na poslu, sa novcem i sl. jer su moguća razna razočarenja. Uskladite vaš pogled na svet i okolinu sa realnošću. Budite oprezni u poslovima, sa kolegama, ugovorima, sporazumima, zakonskim stvarima....Češće proverite zdravlje ali imajte na umu da dijagnoze mogu biti pogrešne, proverite sve dva puta....Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 12. i 6. kuća, preterivanje očekujte kroz vašu svakodnevicu, navike, posao, zdravlje. Moguć je preterani optimizam posle koga bi moglo da dođe do razočarenja. Ne preterujte sa lošim navikama pre svega. Ako imate neku tajnu ona bi mogla da bude otkrivena. Obratite pažnju na psihofizičko zdravlje. 
Mars i Merkur u Raku 1.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 7.kuća....mogući su problemi u vašim odnosima, vezama, partnerstvima. Posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Neka težina, zastoj, neko neprijatno vraćanje u prošlost. Moguće su svađe, sukobi, negde i neko nasilje.

Mars i Merkur u Raku 1.kuća trigon Neptun u Ribama 9.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....nešto kao beg od stvarnosti. Mašta može svašta. Ako ste od onih sretnijih možda ćete na neki put. Možda je vreme za neko stvaranje, neko učenje, neki vid filozofiranja. Svakako bi mogli da odete tamo gde je sve po vašem....stvarnno ili u prenosnom smislu.


LAV:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 5.kuća i Neptuna u Ribama 8.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš emotivni život, ljubav, uživanje, zabava, deca, kreativnost, odmor, putovanja...i vaš intimni život, strast, tuđ novac i podrška, krize....Pre svega izbegnite svako preterivanje, budite i umereni optimista...Pripazite na istinu jer je ona ovde zamagljena... Ne rizikujte ni u ljubavi ni sa novcem. Posebno se čuvajte euforije jer je pad ovde vrlo moguć a samim tim i razočarenje. Ovo je energija ružičastih naočara, ljubavne zanesenosti, iluzija, obmana...Buđenje iz sna bi moglo biti razočarenje....Uživajte dok zanos traje ali budite svesni da "medeni mesec" kratko traje....Potražite mir i spas u hobiju i nekoj kreativnosti...Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 11. i 5. kuća, preterivanje očekujte kroz vaš emotivni i ljubavni život, kroz primanje i davanje ljubavi, emocija...Mogli bi da preterate u ljubavnim očekivanjima. Skinite ružičaste naočari posebno ako niste u vezi i ako upoznate nekog u ovom periodu. Preterivanja i u prijateljskim odnosima.
Mars i Merkur u Raku 12.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 6.kuća....mogući su problemi sa stvarima koje skrivate i svesno i podsvesno, sa navikama, poslom, poslovnim odnosima, zdravljem. Neka težina, kočnice, zastoji, neko vraćanje u prošlost. Obratite pažnju na poslovnu komunikaciju moguće su svađe, stresne situacije. Obratite pažnju i na zdravlje posebno ako postoji neki problem od ranije. Ovo su i strahovi, loš san i neke noćne more.

Mars i Merkur u Raku 12.kuća trigon Neptun u Ribama 8.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....da se povučete, meditirate, skupljate energiju - "napunite baterije" negde daleko od očiju javnosti. Ovo je energija za regeneraciju i transformaciju kroz neki samo vaš vid meditiranja i relaksacije. Kreativno stvaranje u pozadini, iza kulisa...


DEVICA:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 4.kuća i Neptuna u Ribama 7.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš dom, porodica, porodičnii odnosi, privatno, prošlost....i vaše veze, partnerstva, javni život....Pre svega budite umereni optimista, čuvajte se rizika, preterivanja bilo koje vrste, imajte na umu da je ovde istina zamagljena...Manje ćete biti razočarani ako uskladite porodični i partnerski život i ako ne očekujete previše....Pripazite i sa obećanjima koje dajete ali sa oprezom primajte i obećanja upućena vama... Nije loše imati san...san o udobnom domu, porodici i partneru koji se uklapa u tu sliku u "ramu"...samo budite oprezni jer kada magla prođe, možda neće biti sve tako idealno kao u vašem snu....Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 10. i 4. kuća, preterivanje očekujte na relaciji karijera i vaš dom, porodica. Ne birajte strane, pokušajte da ih dobro uklopite. Problemi sa autoritetima, šefovima, direktorima, roditeljima. Najbolje je da budete bez velikih očekivanja, bez velikih obećanja jer bi mogli da se razočarate.
Mars i Merkur u Raku 11.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 5.kuća....mogući su problemi na relaciji davanje-primanje ljubavi, emocija. Problemi u prijateljskim i ljubavnim vezama posebno tamo gde se ljubav i prijateljstvo mešaju. Neka težina, zastoj, neprijatno vraćanje u prošlost. Izenadne svađe, sukobi, nasilje u ljubavnim vezama, sa decom...
Mars i Merkur u Raku 11.kuća trigon Neptun u Ribama 7.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....za druženje sa prijateljima, grupama kojima pripadate, partnerom ako ste u dužoj vezi ili braku. Odlična energija za maštovite romantične trenutke. Ako niste u vezi mogućnost iznenadnog upoznavanja nekog na čaroban Neptunovski način.


VAGA:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 3.kuća i Neptuna u Ribama 6.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaše misli, um, reči, komunikacija, bliski odnosi i veze....i vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Pripazite...budite umereni optimista, pazite posebno na činjenicu da je ovde istina zamagljena...Pazite na obećanja koja dajete i koja primate...jer bi mogli da budete razočarani...Pokušajte da kontrolišete pre svega misli....ali reči... Posebno obratite pažnju na navike, one loše ako ih imate...ili ako ih nemate da ih sada ne steknete. Pripazite i na psihofizičko zdravlje, obratite pažnju na dijagnoze, više puta ih proverite...Ne verujte u sve što čujete....i ne pričajte previše....Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 9. i 3. kuća, preterivanje očekujte u mislima, rečima, komunikaciji, u vezi putovanja, obrazovanja, zakona...Pripazite na obećanja jer ih možda nećete moći da ispunite. Pripazite i na očekivanja jer su moguća razočarenja. Pripazite i na moguće kazne.
Mars i Merkur u Raku 10.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 4.kuća....mogući su problemi na relaciji karijera i dom, porodica...Mogući su zastoji, neka težina, neko neprijatno vraćanje u prošlost. Ovde problem može da bude u biranju strana. Zbog svega ovog svađe, sukobi, negde i nasilje.  Posebni problemi sa autoritetima, onima na vlasti, šefovima, direktorima, i sa onima na vlasti. Pronađite ravnotežu.


Mars i Merkur u Raku 10.kuća trigon Neptun u Ribama 6.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....za vaše navike, posao kojim se bavite, zdravlje. Ovo je energija koja vam može pomoći da kroz maštu i intuiciju uradite nešto za sebe a da pri tom uživate. Ulepšajte sebi svakodnevicu, izmenite rutinu. 


ŠKORPIJA:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 2.kuća i Neptuna u Ribama 5.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, novcu, ličnim primanjma...i vaš emotivni, ljubavni, kreativni život, uživanje, zabava, deca...Pre svega čuvajte se preterivanja bilo koje vrste, a posebno preteranog optimizma...Budite oprezni sa novcem, ne rizikujte...Budite oprezni i sa emocijama...euforija nije dobra za vas...jer su moguća razočarenja. Pripazite i na obećanja koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena...Čuvajte novac, klonite se preteranog trošenja, najbolje je da neko vreme ne nosite kreditne kartice....Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 8. i 2. kuća, preterivanje očekujte u vezi nekog novca, vašeg ličnog i onog tkz tuđeg. Pripazite ovih dana na troškove, kazne, probleme sa zakonom. Pokušajte i da ne nosite novčanik nekoliko dana...jer sa ovom energijom preterivanja ko zna šta bi sve mogli da kupite a onda i da shvatite da ste otišli u minus.  Osećanje emotivne i materijalne nesigurnosti.
Mars i Merkur u Raku 9.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 3.kuća....mogući su problemi sa mislima, rečima, komunikacijom, pregovorima, odlukama....putovanjima, obrazovanjem, zakonom, pravdom, moralom...Neki zastoj, odlaganja, neka težina, sukobi, svađe. Ako vam učenje ne ide...zastanite biće bolje za neki dan.



Mars i Merkur u Raku 9.kuća trigon Neptun u Ribama 5.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....kroz širenje vidika, znanja...Ovo je energija za romantične trenutke. Možda je dobro da odete na neki put u dvoje. Ako niste u vezi možda upoznate svoju srodnu dušu. Svakako ovo je dobra energija za meditiranje, sport, zabavu, uživanje...Najbolje je ako se bavite nekim kreativnim poslom.


STRELAC:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 1.kuća i Neptuna u Ribama 4.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš lični život, vi lično, vaš temperament, vitalnost, izgled, lični poduhvati....i vaš dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvari, nekretnine, prošlost.....Pre svega čuvajte se preterivanja bilo koje vrste, a posebno preteranog optimizma...Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena...Lepo je imati snove, samo gledajte da oni budu što realniji i da se na neki način uklapaju sa snovima vaše porodice...Vi ste avanturista u duši, možda vas daljine zovu ali možda je i realnost sada drugačija...Morate naći ravnotežu između vlastitih snova, želja, potreba i vaše brige o najbližima (porodica). Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 7. i 1. kuća, preterivanje očekujte u vašim odnosima, vezama, partnerstvima. Budite oprezni sa obećanjima jer ih nećete moći da ispunite. Takođe i nemojte da imate prevelika očekivanja jer bi mogli da se razočarate. Ako niste u vezi, skinite ružičaste naočari prilikom upoznavanja potencijalnog partnera.
Mars i Merkur u Raku 8.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 2.kuća....mogući su problemi u vezi novca i onog tkz tuđeg i onog vašeg (lična primanja). Neki zastoj, odlaganja, nerešene situacije iz prošlosti. Svađe, sukobi, nervoza. Strahovi u vezi materijalne situacije koji zapravo idu zbog emotivne i materijalne nesigurnosti.




Mars i Merkur u Raku 8.kuća trigon Neptun u Ribama 4.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....kroz neki vid meditiranja, obnavljanja energije, trasforacije i regeneracije. Možda bi trebalo da se negde povučete, negde u svoja četiri zida....Obnavljanje strasti...


JARAC:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 12.kuća i Neptuna u Ribama 3.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaša podsvest, ono što skrivate od sebe i drugih, tajne...i vaše misli, um, reči, komunikacija...Budite oprezni sa mislima, tajnama...Čuvajte se preteranog optimizma, ne rizikujte, ne preterujte sa rečima, tajnama....Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena...Prvo se zapitajte da li ste iskreni prema sebi a onda i prema drugima. Šta je to što krijete nije li to neki zanos....Ne obećavajte previše ljudima oko sebe, nemojte ni biti svima savetnik sem ako niste diplomirani psiholog...Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!


Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 6. i 12. kuća, preterivanje očekujte u vezi onog što skrivate i svesno i nesvesno, u vezi nekih tajni koje možda budu u opasnosti od otkrivanja. Preterivanja i u vezi navika, posebno onih loših u jelu, piću. Preterivanje sa radom ili obrnuto sa lenjošću. Moguć i neki zdravstveni problem.
Mars i Merkur u Raku 7.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 1.kuća....mogući su problemi u vašim odnosima, vezama, partnerskim vezama posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Ovo su sukobi, svađe, negde i nasilje. Neki zastoj, težina, odlaganje, neprijatno vraćanje u prošlost. 
Mars i Merkur u Raku 7.kuća trigon Neptun u Ribama 3.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....za druženje, komunikaciju, neko kraće putovanje. Odlična energija za romantične trenutke ako ste u vezi. Ako niste u vezi ovo je mogućnost da upoznate nekog na čaroban Neptunovski način.

VODOLIJA:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 11.kuća i Neptuna u Ribama 2.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš društveni i socijalni život, grupe kojima pripadate, prijatelji... i vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, novcu, ličnim primanjima...Budite oprezni, ne preterujte posebno kada je novac u pitanju...Budite i vrlo oprezni optimista...jer su moguća razočarenja. Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena... Izbegavajte pozajmljivanje novca posebno prijateljima....osim ako tu pozajmicu ne smatrate poklonom. Ne preterujte ni sa humanizmom jer vam slede razočarenja. Moguća su i razočarenja u prijatelje....Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 5. i 11. kuća, preterivanje očekujte u ljubavno prijateljskim odnosima i vezama, u uživanju, zabavi. Budite oprezni sa očekivanjima i obećanjima jer su moguća razočarenja. Ne merite ko daje više a ko manje u ljubavi, prijateljstvu. Skinite ružičaste neočari neko vreme, posebno ako ste u fazi upoznavanja potencijalnog partnera illi novog prijatelja.
Mars i Merkur u Raku 6.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 12.kuća....mogući su problemi sa navikama, poslom, poslovnim odnosima, zdravljem. Moguć zastoj, neka odlaganja, težina, sukobi, svađe...Čuvajte pre svega zdravlje, a onda i neke tajne. 





Mars i Merkur u Raku 6.kuća trigon Neptun u Ribama 2.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....za nove načine zarade, za nove kreativne i maštovite poslove. Što više budete maštoviti i kreativni veće su mogućnosti za bolje prihode i bolju finansijsku situaciju.


RIBE:
Kvadrat Jupitera u Strelcu 10.kuća i Neptuna u Ribama 1.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaša karijera, položaj, status, vaš ego, odnos prema autoritetima....i vi lično, vaš temperament, vitalnost, izgled....Pokušajte da budete realni optimista, ne preterujte posebno kada je vaš ego u pitanju...ali i odnos prema autoritetima, sa ovom energijom moguća su razočarenja. Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena... Vi Ribe ste prirodni sanjari, sada ćete se još lakše izgubiti u snovima i mašti ako ne pazite. Lepo je i imati velike ambicije, san o uspehu i visokom položaju...samo pazite jer pad može biti težak što su snovi nerealniji...Povežite sve ovo sa 13.januarom kada smo prvi put imali ovu energiju!!!
Sunce u Blizancima opozicija RxJupiter u Strelcu, suprostavljene su 4. i 10. kuća, preterivanje na relaciji dom, porodica i vaša karijera. Preterivanje u vezi sa autoritetima, šefovima, direktorima, roditeljima. Što su veća očekivanja ili obećanja moguće je i jače razočarenje.
Mars i Merkur u Raku 5.kuća opozicija RxSaturn u Jarcu 11.kuća....mogući su problemi u ljubavno prijateljskim odnosima. Problemi ako se meri ko daje više a ko manje. Neka težina, zastoj, neko neprijatno vraćanje u prošlost. Svađe, sukobi, negde i nasilje...Neprijatna iznenađenja.





Mars i Merkur u Raku 5.kuća trigon Neptun u Ribama 1.kuća....iskoristite ovu energiju mašte, kreativnosti....za ljubavne trenutke, romantične trenutke, zabavu, uživanje....sport, meditiranje...šta god vam vaša mašta poručuje. Ako niste u vezi ovo je mogućnost upoznavanja nekog na vrlo interesantan Neptunovski čaroban način.

1 коментар: