петак, 7. јун 2019.

Kada reči zabole.....Merkur kvadrat Kiron....





Zvezdani(n) zapis 2565
Petak. Venerin dan.

Konačno petak....Venera je u Biku na 27°...oko podneva prelazi na 28°...u subotu će biti na 29° u nedelju tri sata i 37 minuta posle ponoći prelazi u Blizance!!! Venera upravo završava svoj trigon sa RxPlutonom....i neće imati više aspekte.....neko vreme. Prvi aspekt Venere u Blizancima biće opozicija sa RxJupiterom u Strelcu 23.juna i kvadrat sa Neptunom u Ribama 24.juna!!! Do kraja ovog meseca to su jedini Venerini aspekti....O njima imate Ovde:

23.jun18:44: Venera opozicija Jupiter - Preterana očekivanja...
24.jun 11:58: Venera kvadrat Neptun - Ljubavna iluzija

Zapravo to su i jedini aspekti Venere u Blizancima, jer ona prelazi u Raka 03.jula!!! Onda i nju čeka  pored ostalih aspekata i priča o opozicijama sa planetama u Jarcu: RxSaturn i RxPluton i RxJMČ!!! Opozicija sa RxSaturnom i RxJMČ 17.jula, sa RxPlutonom 21.jula!!! Tek da budemo spremni!!! Sve što se ranije dešavalo sa Merkurom i Marsom u Raku imaćemo naravno nešto slično i isto a nešto drugačije sa Venerom u Raku!!!

I da se malo nasmejemo :))))
Šta radiš u petak uveče?
U to vreme obično idem na pivo!!!
A, posle?
Posle je ponedeljak :))))


Danas na zvezdanom nebu:
07.jun 16:16: Merkur sekstil Uran
07.jun 23:52: Merkur kvadrat Kiron


Danas Merkur u Raku u jednom vrlo zanimljivom aspektu sa Uranom u Biku....Pisala sam pre neki dan sve o njemu:

Meni treba neka Kuba....i šta sad Merkur ima s tim....


★Od jutros jedna interesantna vest (Merkur sekstil Uran): Ivica Dačić se priključio internet izazovu i izazvao burna reagovanja...(Uran - internet, izazov...Merkur - pisanje...). 
Da li je on uvredio Bendžamina Frenklina ili nije....ne znam, on kaže da nije i da je postupio u skladu sa suštinskom idejom tog američkog državnika, koji je imao i mudru poruku da "onaj ko ima strpljenja može imati šta hoće".
Nešto drugo je ovde interesantno, a to je da on u svom natalnom ima kvadrat Merkura (u Strelcu) i Urana (u Devici)....


★Danas ću se više osvrnuti na Merkurov kvadrat sa Kironom u Ovnu:
Reći pogrešnu stvar u pogrešno vreme....
Današnji Merkur u Raku zajedno sa Uranom (sekstil) ima energiju smelih i inovativnih reči, energiju originalnosti i slobode izražavanja, govora itd. Sve sam već napisala ranije da se ne ponavljam. Danas međutim u isto vreme Merkur u Raku ima i kvadrat sa Kironom u Ovnu donekle otežava gore navedeni sekstil!!! Ovaj kvadrat donosi bolne misli, reči, razgovore u okviru svega što Rak predstavlja: ognjište, koreni, dom, domovina, porodica, prošlost, narod...Na globalnom nivou ovo je energija koja će pokrenuti neke bolne (Kiron u Ovnu) teme (Merkur u Raku)!!!!

Merkur kvadrat Kiron:
Merkur u Raku, Kiron u Ovnu na 5°
Ovaj kvadrat se bazira na mislima, rečima, izgovorenim, napisanim, na komunikaciju u najužem i najširem smislu te reči....To je energija koja nagoveštava jaku prejaku osetljivost....posebno jer se Merkur nalazi u Raku....osetljivost na priče o domu, domovini, porodici, privatnim stvarima....Neke reči mogu da nas povrede, rane...(Kiron u Ovnu)....Ovde su reči te koje mogu da zabole....Isto tako i neke neizgovorene misli, reči....mogu da budu predmet bola i patnje...Ovde je potreba da se govori, priča....Merkur o nekom bolu (Kiron)...ta potreba je bolna....Boli i ako se kaže i ako se prećuti (kvadrat)....Ovo su pisma, poruke, informacije koje mogu da zabole....Merkur su u astrologiji i braća i sestre....neke bolne stvari na tu temu...


Poznati sa ovim aspektom: Ludwig van Beethoven, Virginia Woolf, Prince Harry, Duke of Sussex, Carla Bruni Sarkozy, Björk ("Kroz talase" i "Ples u tami"), Jimi Hendrix, Kylie Minogue, Frank Sinatra, George Michael, Sting, Albert Camus, Diego Maradona, Joanne Woodward, Paul Simon, Sylvia Kristel....   



Mesečeva magija
(dnevni horoskop)
Mesec je u Lavu, sada na 7°
Mesec je od jutros u kvadratu sa Uranom u Biku i u trigonu sa Kironom u Ovnu....
Da, danas su Uran i Kiron u prvom planu preko aspekata sa Merkurom i Mesecom!!!

Mesec u Lavu će generalno pokrenuti teme koje se odnose na Lava: ljubav, romantiku, "srce na dlanu" :), kreativnost, uživanje, zabavu, deca....ali Mesec će pokrenuti i teme kuće u kojoj vam se nalazi (tranzitira)...Kvadrat sa Uranom - planetom neočekivanih i iznenadnih dešavanja, možda vam je doneo i takvo buđenje....Mnoge je od jutros probudila neka buka....mene je probudila kosilica za travu gradskog zelenila....Ova energija donosi i: neprijatne vesti, neprijatno iznenađenje, skandale...
Trigon sa Kironom - emocije u balansu. Duša (Mesec) "pronalazi" lek (Kiron)...terapeutska energija...donekle može da pomogne kod kvadrata Merkura i Kirona!!!

U nedelju Venera prelazi u Blizance....blago nama :))....

Sretan vam vikend....

Нема коментара:

Постави коментар