понедељак, 7. мај 2018.

Nedeljni horoskop od 07.maja do 14.maja...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

07.maj 10:52: Merkur kvadrat Pluton
07.maj 23:58: Venera kvadrat Neptun
10.maj 02:38: Sunce opozicija Jupiter
 12.maj 01:10: Sunce trigon Pluton
12.maj 15:30: Merkur kvadrat Mars
12.maj 19:52: Mars ulazi u retrogradnu senku
13.maj 12:50: Merkur konjukcija Uran
13.maj 14:40: Merkur ulazi u Bika

Ove nedelje, Merkur, Sunce i Venera u prvom planu!!! U nekoliko dana vrlo intezivne energije - aspekti!!! Merkur je nedavno izašao iz retrogradne senke (03.maj), još uvek je u Ovnu i više se ne kreće putem koji je već prešao...sada na kraju boravka u Ovnu pravi i neke bitne aspekte: 
u ponedeljak kvadrat sa RxPlutonom u Jarcu na 21*, u subotu previ kvadrat sa Marsom u Jarcu na 28*, u nedelju konjukciju sa Uranom u Ovnu na 29* i istog dana prelazi u Bika!!! Jednom rečju uzbudljiva završnica!!! Merkur kao nebeski glasnik donosi uzbudljive vesti i dešavanja...glasno i bučno onako Ovnovski!!! Završava se borba "rogatih"...pa ostaje nam da vidimo rezultate te borbe!!! Uzdrmaće nas ovi Merkurovi kvadrati od početka do kraja nedelje...ali najinteresantnija je zapravo konjukcija Merkura i Urana na 29* Ovna...to sam već više puta najavila ovde na Blogu!!!
Budite ove nedelje oprezni i sa mislima i u komunikaciji....ali i sa delima!!! Merkur u Ovnu, RxPluton i Mars u Jarcu....neprijatne energije!!! Završni "udarac"....Posebno u nedelju sa vrlo eksplozivnom konjukcijom Merkura i Urana!!! I onda Merkur prelazi u Bika!!! Dva dana posle njega 15.maja i Uran prelazi u Bika....merkur u neku ruku najavljuje ovaj ulazak Urana u Bika gde će boraviti narednih sedam godina!!! I idemo dalje naravno....
Pre svega pokušajte da obuzdate misli...onda i reči....komunikaciju. Mogućnost verbalnog konflikta je velika. Ne samo verbalnih na žalost. Kanališite ove negativne energije. Pažljivo birajte bitke u koje ulazite bilo da ih izazovete sami ili vas u neke bitke uvuku drugi!!!
Venera u Blizancima ove nedelje na samom početku u ponedeljak formira kvadrat sa Neptunom u Ribama na 16*!!! Moraćemo dobro da se potrudimo da odolimo zavodljivom Neptunu, njegovim dubinama, nejasnim signalima...Venera u Blizancima i dualnost... mogućnost izbora između neke dve opcije!!! Neptun tu može da zavara, obmane, razočara...Sa Merkurom kakav je sve ovo je još teže...Pokušajte da shvatite šta vam se dešava...Ako ispred sebe imate izbor, ako možda morate da birate....budite pažljivi, budite sigurni da je izbor pravi... Ako pogrešite moguća su razočarenja!!!
U četvrtak na sve ovo još tenzija, Sunce u Biku u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji...Energija preterivanja pre svega. A onda vašar taštine, sujete...Čuvajte se pre svega euforije....ona nikada nije dobra, jer posle nje nastupa pad...Sa ostalim aspektima u nebeskom okruženju morate biti pažljivi da vas ne ponese euforija...preveliki optimizam (bez pokrića) i sl.
Sreća je pa u subotu, Sunce u Biku pravi moćni trigon sa RxPlutonom u Jarcu na 21* Izuzetna energija, koja pruža mogućnost transformacije i regeneracije...Energija koja pruža ruku...nešto kao "prva pomoć", energija koja nudi uspeh i izlaz iz teških energija!!!
Još jedna vest ove nedelje je jako bitna...možda ne u prvi mah ali za neka dešavanja koja dolaze jako je bitna: u subotu će Mars u Jarcu na 28* ući u retrogradnu senku!!! Mars će nam zapravo najaviti njegov retrogradni hod koji će se dogoditi 26.juna sa 9* Vodolije!!!
I tako....ova nedelja će početi sa Merkurom (ponedeljak Merkur kvadrat Pluton) i završiće se Merkurovim ulaskom u Bika (nedelja)!!!

Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
Svaki aspekt posebno objašnjen ovde:

OVAN: Merkur u vašem znaku, vaša 1.kuća (ličnosti, izgleda, karaktera, vitalnosti...) ove nedelje sa svojim aspektima skreće vam pažnju na oblasti života - kuću u kojoj se nalaze Pluton i Mars u Jarcu a to je 10.kuća, vaš ego, profesija, karijera, položaj i status u društvu, odnos prema autoritetima, roditeljima....Mogli bi da ostite prilaičan intezitet, nervozu, nemir, opsesiju, netrpeljivost, neprijateljstvo...(kvadrati). Budite oprezni, ovo nije vreme za bitke koje mogu imati negativan kraj. Budite oprezni i zbog konjukcije Merkura i Urana u vašem znaku, jer su mogući iznenadni događaji, ishitrene odluke i sl. Ovo je energija buđenja. Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 2.kuću i fokus će biti na emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Pokušajte da taj prelazak bude što bezbolniji, drugim rečima pripazite na sve ono što prethodi ovom prelasku!!! Merkur je prethodnica Uranu, koji će takođe preći u ovu kuću i najaviti dugogodišnja dešavanja na ovu temu!!! Posle sedam godina boravka u vašem znaku, gde vas možda pošteno prodrmao i uzdrmao, dolazi sledećih sedam godina gde ćete se baviti nekim drugim temama.
Venera u Blizancima u vašoj 3.kući (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja) u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 12.kuće (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta), uneće energiju zabune, obmana, iluzija, preteranih očekivanja, razočarenja....Čuvajte tajne ili ih bar pokušajte da sačuvate. Pažljivo birajte (Venera u Blizancima - dva), bilo da je u pitanju ljubav ili nešto materijalno. 
Sunce u Biku u vašoj 2.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u 8.kući i u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu u 10.kući!!! Dobro promislite u vezi svega što se odnosi na vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost (2.kuća), pripazite na priču moje-tvoje-naše!!! Ne preterujte, uvek moje i tvoje može biti naše, zapravo tako bi trebalo da bude u nekom odnosu, vezi!!! Na kraju tu je i snažna energija regeneracije i trasformacije da vas osnaži u vezi vašeg daljeg pravca kada je profesija u pitanju, tu vam se nudi uspeh posebno ako ste tokom cele nedelje bili pažljivi, ako ste uspeli da se suzdržite od Merkurovih teških aspekata, ako niste upali u neku veću nevolju i ako ste bitke vodili pažljivo i ako niste nikog povredili i ako niko nije povredio vas!!!

BIK: Merkur u Ovnu u vašoj 12.kući (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta), ove nedelje sa svojim aspektima (kvadrati) sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u 9.kući (horizonta, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, vere, duhovnosti, obrazovanja, daljina), napraviće pravu zbrku u vašim mislima pre svega....mogu vas mučiti neke stvari koje ste "zakopali" duboku u podsvest, mogu vas mučiti neke tajne, mogao bi biti poljuljan vaš odnos prema životu i okolini, vaša moralna, etička, duhovna, verska, filozofska shvatanja...Mogu nastati problemi oko obrazovanja, inostranstva, putovanja, problemi oko neke istine i iskrenosti, problemi sa nekom tajnom koja vas opterećuje. Ovo je i poremećen san, možda i neki teški snovi....Budite posebno oprezni jer će konjukcija Merkura i Urana u Ovnu u 12.kući možda napraviti pravi haos...neke tajne zaista možda više neće biti tajne...čuvajte se skandala, neopreznih izjava i sl. Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vaš znak i u vašu 1.kuću!!! Biće vam mnogo lakše nego dok je boravio u Ovnu. Merkur će ujedno i najaviti Uranov prelazak u vaš znak što će vas Bikove staviti u prvi plan kada su neke promene u pitanju!!! Uran će vas u narednih sedam godina osloboditi nekih stega koje ste imali!
Venera u Blizancima u vašoj 2.kući (novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima) u kvadratu sa Neptunom u Ribama u vašoj 11.kući (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja), uneće nemir, nejasnoće, obmane, prevare, haos u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, posebno tamo gde su emocije i novac povezani. Mogući su neki iznenadni događaji, neprijatni i možda takvi da će doneti i neko razočarenje. Posebno ako budete u situaciji da birate (Venera u Blizancima - dva). Ovde je moguć i neki nesporazum sa prijateljima ili sa grupama kojima pripadate a sve zbog nekog novca!
Sunce u vašem znaku u vašoj 1.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u 7.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 9.kući. Budite posebno oprezni u vašim vezama i odnosima sa ljudima. Opet posebno ako ste u braku ili dugoj vezi. Čuvajte se preterivanja, preteranih očekivanja i sl. Pokušajte da ne narušite neki odnos zbog preteranih osećanja. Srećom pa je tu snažna energija koja vam nudi mogućnost transformacije i regeneracije kroz tkz. viši um!!! Istina je tu negde....Možda je rešenje u promeni nekih stavova, pogleda na život, životnoj filozofiji...Možda je rešenje u nekom obrazovanju, putovanju nekom...A možda je sve u optimizmu koje ovde ima pokriće. Pozitivne misli pre svega!!!

BLIZANCI: Merkur vaš vladar u Ovnu u vašoj 11.kući (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja) ove nedelje u aspektima (kvadrati) sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu iz 8.kuće (intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena), uneće veliki nemir, vrlo intezivne opsesivne negativne energije, krize, svađe, neprijatne momente. Posebno u sferi vašeg društvenog života, u krugu prijatelja, grupa kojima pripadate. Mogući su razni iznenadni neprijatni događaji, posebno ako je u pitanju neki novac (tuđ novac). Pažljivo birajte bitke jer bi mogli biti povređeni. Suzdržavajte se maksimalno. Ne kvarite neka prijateljstva, ne stvarajte neprijatelje! Čuvajte i zdravlje, budite oprezni jer su moguće i povrede. Budite u pripravnosti zbog konjukcije vašeg vladara Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 11.kući, moguća su razna iznenađenja, iznenadne promene. Ako ste za promene spremni onda je to dobro za vas. Možda vam se dogode i neke promene za koje niste spremni sada, ali nekada kasnije ćete shvatiti da su vam baš te promene i trebale. Ovo su iznenadni susreti sa prijateljima, iznenadne nove ideje, želje, nadanja....Snažna energija buđenja.  Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 12.kuću!!! Dolazi i period smirenja, možda i povlačenja, razmišljanja u pozadini. Merkur ujedno najavljuje i Uranov ulazak u Bika u istu kuću, možda dolazi vreme gde ćete više raditi na sebi.
Venera u vašem znaku u vašoj 1.kući (ličnosti, izgleda, karaktera, vitalnosti) u kvadratu sa Neptunom u Ribama u vašoj 10.kući (karijere, statusa, položaja, ega, načina na koji vas drugi vide), uneće nervozu u vaš ljubavni život, posebno ako to ima neke veze sa vašom karijerom. Ako nema, onda je moguća neka magla i nejasan ljubavni status, Venera u vašem znaku nudi izbor ono između dva....budite oprezni da vas Neptun ne zavede i da vas odvede pogrešnim putem. Čuvajte se iluzija, neka vas ne zavedu ružičaste naočari. Neptun je pun zamki, pazite da vas ne zavede vaš ego ili želja za nekim statusom na uštrb ljubavi. 
Sunce u Biku u vašoj 12.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 6.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 8.kući. Budite oprezni zbog mogućnosti preterivanja u svakodnevnim navikama, poslu, zdravlju...posebno pazite na ishranu i na psihofizičko zdravlje. Preterivanje ne vodi nikuda sem možda u neki problem. Snažna energija regeneracije i transformacije je tu da vam pomogne da nešto promenite možda baš kada su (loše) navike u pitanju. Ova energija će povoljno uticati i na vaš posao, možda skupite svu energiju i nešto promenite. Ako ste imali problema sa zdravljem ili ako ga imate ovo je energija koja može pomoći!!! 

RAK: Merkur u Ovnu u vašoj 10.kući (karijere, statusa, položaja, ega, načina na koji vas drugi vide) u aspektima kvadrata sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u 7.kući (odnosa, veza, partnerstva, odnosa sa javnošću), uneće ove nedelje veliki nemir, nervozu, opsesivnost, svađe, probleme na relaciji vaša karijera i vaš partnerski život. Teške misli, teške reči....takva i komunikacija na profesionalnom planu ali i u svim partnerskim odnosima i generalno u vezama i odnosima sa ljudima. Možda je bolje da nešto prećutite! Pažljivo birajte bitke, jer bi mogli da budete povređeni ili da neko vas povredi u psihološkom smislu ali na žalost i fizički. Suzdržavajte se što više možete, a gde ima volje ima i načina! Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 10.kući, koja će svojom energijom i intezitetom izazvati u vama veliku potrebu i želju za slobodom i za promenama. Zazvoniće nebeski alarm. Moguća su i razna iznenadna dešavanja u profesiji ali i u odnosu prema nekim autoritetima: šefovi, direktori, roditelji...Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 11.kuću!!! Tu vas čeka neka sasvim drugačija energija, opuštenija, društvenija....više uživanja i druženja. Merkur ovde najavljuje i Uranov ulazak u Bika u istu kuću, gde će Uran u narednih sedam godina biti u poznatoj sredini (11.kuća). Društveni život će svakako doživeti promene, možda ako već niste postanete i član neke grupe itd.
Venera u Blizancima u vašoj 12.kući (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta...) u kvadratu sa Neptunom u Ribama u vašoj 9.kuć(horizonta, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, vere, duhovnosti, obrazovanja, daljina), uneće nervozu i nejasnoće u vaš ljubavni život, posebno ako je on povezan sa nekom tajnom. Svakako neka emotivna tajna biće na iskušenju. Ali ovo su i nejasni pogledi na život i ljubav, previše romantike, tu su i ružičaste naočari, nejasan stav i odnos prema partneru, mogućnost prevare, pogrešan izbor (Venera u Blizancima - dva), skrivanje od očiju javnosti itd. Jaka ljubavna iluzija. Prikrivana istina ili prikrivanje istine...
Sunce u Biku u vašoj 11.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 5.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 7.kući. Ovde bi mogao da bude problem u preterivanju, u nerazumnom vaganju ko daje više a ko daje manje u emotivnom odnosu. Moguća su i iznenadna razdvajanja. Previše uživanja, zabave, preterane emocije....Problemi mogu biti i u odnosima sa decom, prijateljskim odnosima....Iznenadni nepovoljni događaji. Međutim tu je i energija koja vas podržava, koja može pomoći u odluci da nešto promenite posebno u partnerskim odnosima. Ova energija može transformisati i regenerisati neki vaš odnos, bilo da ste u braku ili nekoj dužoj vezi ili neki vama bitan odnos. 

LAV: Merkur u Ovnu u vašoj 9.kući (horizonta, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, vere, duhovnosti, obrazovanja, daljina) u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u vašoj 6.kući (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja), uneće veliku nervozu, nemir, sukobe, svađe u svakodnevnom životu, na poslu pre svega u odnosima sa kolegama i podređenima, nervoza i nemir koji utiču na zdravlje, vaše navike...Budite oprezni ovde najviše kada je vaše psihofizičko zdravlje u pitanju. Mogući su i problemi sa zakonom, pravdom, teške misli i raspoloženje, pesimizam. Problemi u obrazovanju, problemi vezani za inostranstva, putovanja...Potraga za istinom teška i neprijatna. Možda je bolje prećutati neko vreme, suzdržati se od komunikacije i verbalne i pisane. Pažljivo birajte bitke. I shvatite da vas svaki stres može uvesti u neki zdravstveni problem! Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 9.kući. Ova energija zahteva neku promenu. Ovo je nebeski alarm, poziv da nešto promenite ili će promene doći same. Možda je vreme da menjate neke životne stavove i vidike. Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 10.kuću! Menja se energija, vaše misli, komunikacija, usmeravaju se na vašu karijeru. Merkur je predhodnica, on najavljuje Uranov prelazak u Bika u istu kuću. U narednih sedam godina karijera će biti ta koja će pretrpeti raznorazne promene i dobre i one manje dobre!
Venera u Blizancima u vašoj 11.kući (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja) u kvadratu sa Neptunom u Ribama u vašoj 8.kući (intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena), uneće nemir, nejasnoće, iluzije, obmane u vašem ljubavnom ali i društvenom životu. Nejasne situacije sa ljubavnim partnerom ali i sa prijateljima. Iznenadni ljubavni događaji, koji mogu biti neprijatni zbog energije Neptuna. Komplikovan intimni život. Tajni sex, sex sa prijateljem....jednako neprilike. Neprijatne situacije i ako budete u situaciji da birate (Venera u Blizancima - dva). Tajne mogu biti opasne. Neki iznenadni prekid zbog laži i prevare. 
Sunce u Biku u vašoj 10.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 4.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 6.kući. Vrlo napeta energija na relaciji karijera i dom, porodica...Neprijatne situacije zbog nekog preterivanja. Ovde ne pije vodu ni preterano posvećivanje poslu ali ni porodici. Potrebna je ravnoteža da bi se prevazišli problemi. U opasnosti je i vaš odnos prema roditeljima ali i njihov međusobni odnos. Tu je srećom i energija koja vam nudi pomoć i izlaz. Energija koja može da vas regeneriše i transformiše, da sa njom promenite nešto u vašoj karijeri i poslom kojim se bavite pre svega. Može da pomogne da se oslobodite nekih loših navika, da vam poveća nivo energije kada je zdravlje u pitanju ili bar da se pozabavite zdravljem posebno ako postoji neki problem!!!

DEVICA: Vaš vladar, Merkur u Ovnu u vašoj 8.kući (intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena) u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u vašoj 5.kući (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece... ) uneće veliku nervozu, nemir, krizne i stresne situacije u vaš intimni i ljubavni život pre ostalog. Međutim moguće su i neprijatne situacije u vezi nekog novca posebno onog tkz. tuđeg, partnerovog, vših zajedničkih resursa, oko dece, nekih stvari koje se tiču zabave i uživanja. Ovo su nejčešće ljubavne svađe, ljubomora, posesivnost, nametanje mišljenja, demonstriranje sile itd. Budite oprezni ovo su prilično snažne energije, pokušajte da izbegnete svađe, birajte bitke u koje ulazite, zapravo najbolje je da se povučete. Ako imate decu, ona u ovom periodu mogu biti više nego napeta da ne kažem bezobrazna. Kanališite višak energije i sa vaše strane i na suprotnoj strani posebno ako su to deca. Ovo su i vrlo oštre reči, ovo je veliki bes, gde se omaknu i neke psovke, ružne reči i sl. Moguća je i fizička agresija. Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 8.kući! Ovo je velika intezivna energija koja poziva na velike duboke i suštinske promene. Ova kuća je pomalo i nezgodna u slučaju da niste spremni za neki kraj (i novi početak). Ova energija nagoveštava, najavljuje neki nagli završetak. Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 9.kuću!!! Menja se energija, Merkur ovde ima veći potencijal, sve je šire i dalje, optimističnije. Merkur najavljuje Uranov ulazak u istu kuću, gde će Uran u narednih sedam godina prosto prodrmati neke vaše stavove i životne vidike!!!
Venera u Blizancima u vašoj 10.kući (karijere, statusa, položaja, ega, načina na koji vas drugi vide) u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz vaše 7.kuće, (odnosa, veza, partnerstva, odnosa sa javnošću) uneće nemir i nejasne situacije na relaciji vaša karijera, položaj i vaš partnerski život. Sumnje u vašeg partnera ako ste u vezi ili braku, ali ovo može biti i šire sumnja u neki odnos koji imate, poslovni, ugovorni i sl. U karijeri vam se nudi neki izbor (Venera u Blizancima - dva), ali tu je i neka sumnja, obmana, laž. Ako ste emotivno angažovani preko karijere moguće je neko razočarenje, ili vas možda neko preko karijere privlači a kod partnera to izaziva sumnju. Ovo je ljubavna iluzija, pripazite moguća su razočarenja. Skinite "ružičaste naočari" i pokušajte da objektivnije sagledate vaš partnerski odnos!!!
Sunce u Biku u vašoj 9.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 3.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 5.kući. Energija preterivanja je tu na relaciji 3/9 kuća, pa je moguć preterani optimizam (neobavešteni optimisti), euforija i sl. Arogancija, sujeta...Ovde su u problemu i emocije i materijalna strana vašeg života. U problemu je neko obrazovanje, put u inostranstvo....U energiji preterivanja su i vaši stavovi, moralnost, pitanja zakona, pravde...Moguće su i neke kazne, nepovoljno je za sva zakonska pitanja. Pokušajte da "smanjite doživljaj"!!! Međutim, tu je i snažna energija regeneracije i transformacije, preko vaše emotivne priče, kroz odmor, više uživanja i zabave, lek je i druženje sa decom....ili ako dece nemate neka promena po tom pitanju. Ova energija vam nudi pomoć u vidu ljubavnog odnosa, postojećeg ili ako ste sami možda je vreme da upoznate nekog ko će vaš život promeniti, suštinski promeniti. 

VAGA: Merkur u Ovnu u vašoj 7.kući (odnosa, veza, partnerstva, odnosa sa javnošću) u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u vašoj 4.kući (dom, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji...), uneće veliki nemir, nervozu, svađalačku energiju na relaciji partner i porodica...Partnerski odnos posebno ako ste u nekoj zajednici je ovde n a iskušenju. Svađe sa partnerom, svađe sa porodicom....razne su kombinacije ovde u pitanju. Porodične svađe, svađe zbog partnera, svađe zbog neke prošlosti...Buran odnos, gde je najbolje nešto prećutati...gde je najbolje držati jezik za zubima! Ova energija može prerasti u porodično nasilje i verbalno i fizičko. Posebno ako u tom odnosu postoji posesivnost, ljubomora...Energija koja uvodi u paranoju, nametanje moći, pokušaj kontrole. Merkur su mladi, pa porodični problemi mogu da se prošire i na njih ili zbog njih!!! Pažljivo birajte bitke ovih dana, možda je bolje da se suzdržite i sačekate da ove negativne energije prođu, a proći će!!! Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 7.kući! Neke izneadne promene u partnerskim odnosima. Bilo da su to emotivni odnosi (brak, veza) bilo da su to neki drugi odnosi (poslovni, odnosi sa javnošću i sl)!!! Ovo je nebeski alarm koji najavljuje drugačije odnose i veze sa ljudima. Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 8.kuću!!! Menja se energija, Merkur nagoveštava neke bitne suštinske promene! Moguć je i neki završetak. Više se razmišlja i komunicira na temu zajedničkih resursa, tuđe finansijske i emotivne podrške. Merkur najavljuje i ulazak Urana u istu kuću. U narednih sedam godina ova oblast života pretrpeće razne promene, gde su moguće duboke suštinske promene i neki završetak, neki kraj!!!
Venera u Blizancima u vašoj 9.kući (horizonta, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, vere, duhovnosti, obrazovanja, daljina...) u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz vaše 6.kuće (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja...), uneće nemir, nejasnoće, obmane, iluzije na realciji vaši životni stavovi i vaše psihofizičko stanje. Neki nesporazumi na poslu zbog nekih daljina. Pokušajte da pre svega ne obmanjujete sami sebe. Možda je u pitanju i neki izbor (Venera u Blizancima - dva), ali i sumnja u taj izbor. Možda vas vuku daljine, ljubav je negde daleko a to zamagljuje vaš svakodnevni život, posao....Moguć je i neki zdravstveni problem koji pre svega ide iz emotivnog nezadovoljstva, možda sebe mučite zbog neke nejasne ljubavne priče. Ovde su mogući nesporazumi kada je neki put u pitanju, obrazovanje, zakon, moral....
Sunce u Biku u vašoj 8.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 2.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 4.kući. Ovde je u pitanju energija preterivanja koja se generalno odnosi na vrednosti i novac, pokušajte da ne trošite previše ni svoj ali ni tkz. tuđi novac!!! Najbolje je da neko vreme ne nosite novčanik, a posebno ne kreditne kartice. Ova energija zapravo može da utiče i na vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, moguća je neka vrsta euforije...čuvajte se ove energije, jer možda ispraznite novčanik i da pri tom narušite odnos moje - tvoje - naše!!! Kada euforija prođe, preterani optimizam sa njim, može doći do pada raspoloženja i već rekoh praznog novčanika. Međutim tu je i snažna energija regeneracije i transformacije, nešto kao pomoć posebno u tom finansijskom delu vašeg života. 

ŠKORPIJA: Merkur u Ovnu u vašoj 6.kući (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja), u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u vašoj 3.kući (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja....) uneće veliku nervozu, nemir, stres u vašu svakodnevicu, posao, zdrvalje. Misli, reči, komunikacija teški, neka svađalačka energija, problemi sa kolegama. Pokušaj nametanja mišljena pre svega sa vaše strane. Neka vrsta zabrinutosti, strahova ali negde i precenjivanje svojih snaga. Čuvajte svoje psihofizičko zdravlje. Obratite pažnju da zbog stresa, nekih opsesivnih misli, demonstriranja strogoće nepovoljno utičete na zdravlje. Izbegnite svaku vrstu stresa ove nedelje. Možda je bolje da neke stvari prećutite, da držite jezik za zubima. Takođe pokušajte pažljivo da birate bitke, zapravo najbolje je da se povučete dok ove energije prođu!!! Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 6.kući! Moguća su razna iznenađenja na temu posla, zdravlja...Iznenadne promene koje mogu biti i povoljne i nepovoljne (zavisi i od ličnog horoskopa). Nebeski alarm će se svakako oglasiti u vidu neke veće promene!!! Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 7.kuću!!! Menja se energija, menja se oblast života. Merkur će ovde uticati na vašu komunikaciju u partnerskim odnosima, odnosima sa javnošću...generalno sa ljudima preko puta vas!!! Merkur najavljuje i ulazak Urana u istu kuću, najavljuje neke iznenadne promene u vašim odnosima u narednih sedam godina! U prethodnom periodu sigurno ste se dokazivali i sebi i drugima, da mogu da računaju na vas! U narednom periodu očekuju vas razna iskušenja u partnerskom ali i javnom životu. Ako ste spremni za promene biće sve kako treba. Da li je partnerstvo za vas dobra stvar ili ćete želeti više slobode ovo ipak zavisi i od vašeg ličnog horoskopa!!! Zapamtite samo da svaka sloboda ima cenu!!!
Venera u Blizancima u vašoj 8.kući (intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena) u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz vaše 5.kuće (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece...), uneće neki nemir, nervozu, sumnje, iluzije...Možda vam neka promena neće biti sasvim jasna. Mogućnost izbora postoji (Venera u Blizancima - dva), ali i velika sumnja u izbor. Sumnja u emociju, ljubav, strast...Neke tajne mogu isplivati na površinu. Neka idealizacija, neko fantaziranje...Ljubavna iluzija...Ova energija će proći....bitno je da se ne razočarate!!!
Sunce u Biku u vašoj 7.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 1.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 3.kući. Izbegavajte svaku vrstu preterivanja, od preteranog optimizma (bez pokrića) do prevelike euforije. Posebno u odnosima sa vama bliskim ljudima ali i generalno sa svima sa kojima ste u nekom odnosu i vezi. Računa se i odnos sa javnošću!!!  Euforija će proći...šta ostaje posle nje je bitno!!! Ovo je i energija sujete, arogancije, lepo je imati visoko mišljenje o sebi ali bez preterivanja! Ovde je posebno bitna i neka prošlost a Jupiter je u vašem znaku i širi sve što zatekne!!! Međutim, tu je snažna energija regeneracije i trasformacije (generalno vaša priča - Škorpije), mogućnost da nešto promenite, suštinski promenite kroz razgovor, komunikaciju...Pričajte sa partnerom, sa ljudima sa kojima ste u nekom bliskom odnosu! Reči ovde imaju moć, iskoristite ovu energiju pametno! 

STRELAC: Merkur u Ovnu u vašoj 5.kući (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece...), u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u vašoj 2.kući (novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima...) uneće veliku nervozu, nemir, stres u vaš emotivni život pre svega ali i u vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti!!! Čuvajte se opsesivnih misli, raznih strahova koji u vama stvaraju bes i ljutnju. Ovo je i neki oblik fanatizma, ljubomore. Svađe i rasprave oko novca ali možda i zbog emotivne nesigurnosti. Možda je bolje da nešto prećutite, da držite jezik pod zubima...Birajte pažljivo bitke ovih dana, jer bi mogli da budete povređeni ali i da nekoga povredite. Ovo su oštre reči, reči koje povređuju. Ako osećate nesigurnost u emotivnom i finansijskom smislu bolje je da problem rešavate mirno. Bitna je i emocija bitne su i finansije, ako jednog nema eto nevolje...ali pre nego pokvarite neki odnos razmislite, možda je to samo trenutno stanje. Ne dozvolite da materijalno utiče na emotivno. Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 5.kući! Moguća su razna iznenadna dešavanja u ovoj oblasti života. Da li je to neki kraj i novi početak zavisi i od ličnog horoskopa!!! Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 6.kuću!!! Menja se energija bićete više okuprani svakodnevnim životom, poslom, zdravljem!!! Merkur najavljuje i prelazak Urana u istu kuću - oblast života! Sledi period od sedam godina gde ćete se dokazivati i sebi i drugima. Možda ćete promeniti posao ili nešto u okviru posla, životne rutine, zdravlja!!!
Venera u Blizancima u vašoj 7.kući (odnosa, veza, partnerstva, odnosa sa javnošću) u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz vaše 4.kuće (dom, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji...) uneće nemir, nervozu, slutnje, sumnje, iluzije u vaše partnerske i porodične odnose pre svega. Ljubavna iluzija je ovde jaka energija. Ružičaste naočari...idealizacija, preterivanje...Sumnja u ljubav...Mogućnost razočarenja, prevara, obmana, laži...Mogućnost izbora (Venera u Blizancima - dva), međutim i velika sumnja u izbor. Da li uopšte treba da birate. 
Sunce u Biku u vašoj 6.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 12.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 2.kući. Energija preterivanja, u poslu i navikama pre svega ostalog. Preterani optimizam uglavnom bez pokrića. Velika euforija gde bi pad bio težak po vas. Nađite pre svega psihofizičku ravnotežu i obratite pažnju na vaše zdravlje!!! Ne budite sujetni, arogantni...to nije opcija u ovom periodu. I ne obmanjujte sebe, ne potiskujte probleme već ih rešavajte, posebno ako imate zdravstvene probleme. Radite i više na sebi...Kao spas i pomoć je snažna energija regeneracije i trasformacije i mogućeg ozdravljenja. Ovo je energija koja će pomoći da promenite nešto u vezi svakodnevnog života i navika, zdravlja ali i u vezi posla i finansija. 

JARAC: Merkur u Ovnu u vašoj 4.kući (dom, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji...) u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u vašem znaku u Jarcu u vašoj 1.kući (ličnosti, izgleda, karaktera, vitalnosti...) uneće veliki nemir, nervozu, energiju svađanja, stresa na relaciji vi - vaša porodica. Možda ste negde vi sami problem, vaš nemir koji nije od juče. Pokušajte da kanališete ovu energiju ne usmeravajte na porodicu. Izbegavajte svađe, pokušajte i da nešto prećutite, držite jezik za zubima. Mogli bi nekog da povredite. Jer reči ovde imaju veliku moć. Suzdržite se jer će sve uskoro da prođe. Ovde je moguć i neki vid nasilja, porodičnog nasilja. Zaustavite se pre nego do toga dođe. Ovo je i energija teških misli, opsesija, paranoje, fanatizma. Energija ljubomore, nametanja mišljenja i treniranja strogoće...sa vaše strane ili sa strane nekog iz porodice. Budite strpljivi, porodica se ne bira, porodica je tu zauvek...Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 4.kući! Moguća su neka iznenadna dešavanja u domu, porodici, porodičnim odnosima. Neki nemir u porodici, potreba za slobodom i osamostaljivanjem, potreba za promenom doma, mesta stanovanja i sl. Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 5.kuću!!! Menja se i energija, vaše misli, reči, komunikacija se "sele" na vaš emotivni, ljubavni život, uživanje, zabavu, decu... Merkur najavljuje i ulazak Urana u istu kuću. U narednih sedam godina možete očekivati promene u ovoj oblasti života!!!
Venera u Blizancima u vašoj 6.kući (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja)  u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz vaše 3.kuće (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja...), uneće nemir, nervozu, nejasne situacije, obmanu, iluzije, laži, prevare na relaciji 6/3kuća. Ako ste u emotivnoj priči na poslu neki nesporazum posebno u komunikaciji, možda i neka laž...Mogućnost izbora postoji (Venera u Blizancima - dva), ali i mogućnost pogrešnog izbora. Pokušajte pre svega da ne lažete sami sebe. Skinite "ružičaste naočari", pokušajte realnije da sagledate svoje emocije. Ovo je i energija ogovaranja na poslu od strane kolega, pogrešne informacije, neke laži...na kraju i neko razočarenje...
Sunce u Biku u vašoj 5.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 11.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 1.kući. Energija preterivanja u ljubavnom životu...neka vrsta euforije i preteranog optimizma. Budite oprezni. Euforija dođe i prođe, pad je težak. Ovo je i energija sujete, arogancije....nije vreme za tako nešto. Ova energija bi pored emotivnog mogla da utiče i na vaš društveni život i odnos sa prijateljima. I još nešto ne merite ko daje više!!! Srećom pa je tu i snažna energija regeneracije i trasformacije i mogućnost neke suštinske promene. Počnite od sebe, prvo promenite nešto kod sebe da bi bili zadovoljni ljubavnim životom. Ako niste u vezi ovo je mogućnost da nekog upoznate nekog ko će lekovito delovati na vas!!! Ako ste u vezi ovo je prilika da je kvaliteno promenite!!!

VODOLIJA: Merkur u Ovnu u vašoj 3.kući (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja...), u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u vašoj 12.kući (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta...), uneće u vaš život nemir, nervozu, stres, neku svađalačku energiju....ali i strahove! Neka tajna ne želi više da bude tajna, nešto što vas već neko vreme opterećuje i dodaje još nervoze. Ovo je energija opsesija, paranoje, strahova....ona budi energiju potrebe svađanja i tako u krug. Čuvajte se fanatizma, nametanja mišljenja, treniranja strogoće...lako bi mogli da povredite druge ali i sebe. Ne precenjujte svoju snagu...Možda je bolje da nešto prećutite, da držite jezik za zubima...Pažljivo birajte bitke ovih dana i zapamtite nekada je bolje prećutati! Oštar um ali i oštar jezik...neprijatne reči, sarkazam, psovke...gnev. Ne radite neke stvari u afektu da se posle ne kajete!!! I još jednom čuvajte i svoje i tuđe tajne!!! Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 3.kući! Moguća su neka iznenadna dešavanja, vesti, informacije!!! Neka promena je na vidiku, uključiće se i nebeski alarm! Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 4.kuću!!! Menja se i energija, bićete više okupirani domom, porodicom, porodičnim odnosima, prošlošću...Merkur najavljuje ulazak Urana u istu kuću i oblast života. U narednih sedam godina očekuju vas promene u ovoj oblasti života. Možda je vreme za slobodu i samostalnost ako ste mlađi, možda je generalno vreme za promenu u okviru porodice!!!
Venera u Blizancima u vašoj 5.kući (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece...),  u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz vaše 2.kuće (novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima...), uneće nemir, nesporazume, laži, obmane, iluzije u vaš emotivni život ali i u vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Mogućnost izbora postoji (Venera u Blizancima - dva), ali i mogućnost pogrešnog izbora. Neka ljubavna iluzija povezana sa vašim sistemom vrednosti. Ne lažite sebe pre svega a onda ljubavnog partnera. Obmane u vezi novca, sistema vrednosti i toga šta vam je vredno a šta nije u životu.
Sunce u Biku u vašoj 4.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 10.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 12.kući. Energija preterivanja na relaciji dom, porodica i vaša karijera. Negde preterujete ili ste previše u karijeri pa zapostavljate dom ili je obrnuto. Ovo je i energija sujete, arogancije...sputajte vaš ego. Pokušajte i da ne budete euforični i preterano optimistični (optimizam bez pokrića). Nađite kompromis između suprostavljenih strana, shvatite da su podjednako bitni i vaš dom i vaša profesija. Tu je i snažna energija regeneracije i trasformacije, energija punjenja baterija baš u domu ili negde gde se možete opustiti kao da ste kod kuće. Potrebno vam je da se resetujete!!!

RIBE: Merkur u Ovnu u vašoj 2.kući (novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima...),  u aspektima kvadrata ove nedelje sa RxPlutonom i Marsom u Jarcu u vašoj 11.kući (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja...), uneće veliki nemir, nervozu, stres u vaš finansijski deo života. Veliki strahovi zbog materijalnih prilika, opsesivnost, paranoje...Iznenadna dešavanja sa novcem uglavnom negativna pa samim tim i negativne reakcije. Ljutnja, bes...strah..pa tako u krug. Još ako su u priči novac i prijatelji loš odnos i sa prijateljima. Neko bi mogao da pokuša da nameće svoje mišljenje, da trenira strogoću...Možda je najbolje da nešto prećutite ili da dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili doneste neku odluku. Pogrešne reči u pogrešnom trenutku, reči koje se ne mogu vratiti. Svađa, bes, teške reči...reči koje nekog mogu povrediti. Uvrede, psovke, reči koje "ubijaju"...negde je ovo i energija fizičkog zlostavljanja....Budite oprezni...novac jeste bitan u životu ali nije vredan ni zdravlja ni narušavanja nekih bitnih odnosa. Posebno obratite pažnju na konjukciju Merkura i Urana u Ovnu u vašoj 2.kući! Moguća su neka iznenadna dešavanja sa vašim ličnim finansijama, sa vašim odnosom prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Iznenađenja mogu biti i neprijatna sve zavisi od ličnog horoskopa! Istog dana posle ove konjukcije Merkur prelazi u Bika u vašu 3.kuću!!! Menja se i energija, energija misli, komunikacije...Imaćete potrebu da više uživate. Merkur najavljuje ulazak Urana u istu kuću - oblast života. On će u narednih sedam godina uneti velike promene kada su u pitanju vaše misli, razmišljanja, komunikacija....ideje, odnos sa bliskim ljudima (odnos sa neposrednom okolinom)!!!!
Venera u Blizancima u vašoj 4.kući (dom, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji...) u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz vaše 1.kuće (ličnosti, izgleda, karaktera, vitalnosti...) uneće nemir, nervozu, nejasne situacije, laži, obmane, prevare, iluzije u vaš ljubavni i porodični život. Ako ste u ljubavnoj vezi nešto nejasno stoji između vas. Mogućnost izbora postoji (Venera u Blizancima - dva) ali i mogućnost pogrešnog izbora. Pre svega ne lažite sami sebe a onda i one do kojih vam je stalo. Mogućnost razočarenja ako ne vidite svoj ljubavni odnos kako treba. Skinite ružičaste naočari i pokušajte da budete što objektivniji!!!
Sunce u Biku u vašoj 3.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 9.kući i u trigonu sa RxPlutonom u vašoj 11.kući. Energija preterivanja je tu na relaciji 3/9 kuća, pa je moguć preterani optimizam (neobavešteni optimisti), euforija i sl. Arogancija, sujeta...Ovde su u problemu i emocije i materijalna strana vašeg života. U problemu je neko obrazovanje, put u inostranstvo....U energiji preterivanja su i vaši stavovi, moralnost, pitanja zakona, pravde...Moguće su i neke kazne, nepovoljno je za sva zakonska pitanja. Pokušajte da "smanjite doživljaj"!!! Međutim tu je i snažna energija regeneracije i transformacije, energija suštinske promene...Snagu možete crpeti iz kruga prijatelja, kroz društvenost i društvene aktivnosti, preko neke grupe kojoj pripadate ili se tek možete učlaniti...Ovo je i trasformacija misli, razmišljanja, mnogo lepše i relanije misli i pozitivniji stav prema životu, ovo je i realni optimizam!!!!

Нема коментара:

Постави коментар