понедељак, 8. август 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 8.Avgusta do 15.Avgusta...

Zvezdice, 

Ja sutra krećem za Krit....

Zvezde se ne odmaraju tako da ovaj tekst pišem nešto ranije....Na put krećem sa stelijumom u Devici i željom da uživam. 

Što se tiče nedelje od 8.Avgusta do 15.Avgusta zvezde kažu ovako:

11.Avgust 01:24: Merkur trigon Pluton
13.Avgust 02:30: Jupiter opozicija Kiron
13.Avgust 11:49: Saturn u Strelcu kreće direktno
13.Avgust 16:30: Venera kvadrat Saturn
14.Avgust 19:03: Venera opozicija Neptun

Nedelja počinje sa Mesecom u Vagi.....
Do Četvrtka bez egzaktnih aspekata, prvi će biti Merkur trigon Pluton... Lepa energija, za putovanja (Merkur), za misli, komunikaciju, transforaciju, promene (suštinske), odluke, regeneraciju, lečenje...najpre mislima a onda i stvarno...Meni će biti lakše da iskoristim ovu energiju za regeneraciju pored mora, zvezdanog neba, i svega što odmor pruža...Vi koji ste na odmoru bili ili tek se spremate da idete kasnije, ovu energiju iskoristite ma gde ste sada..... 


U Subotu imaćemo tri nebeska događaja:
*Prvi je opozicija Jupitera i Kirona!!! Ovo je treća opozicija ovih planeta. Prva je bila u Novembru 2015., druga u Februaru 2016. I ovo je treća i poslednja. Jupiter 9.Septembra prelazi u Vagu i ova opozicija više neće delovati!!!
*Drugi događaj je Saturn u Strelcu stacioniran direktno! Saturn će tada biti na 9* Strelca i sa tog stepena krenuće direktno. Mnogi će odahnuti, živnuti, pokrenuti se, biće i onih koji neće osetiti ništa na početku!
*Mesec će 13.Avgusta biti u Strelcu, taman da doda pozitivnu energiju. Mesec bi mogao svojom energijom da "probudi" uspavanog Saturna. Kako je ovaj događaj zaista bitan za sve nas bilo gde se zatekli :)), pogledaćemo šta će se tog 13.Avgusta dešavati na zvezdanom nebu:
U vreme Saturnovog kretanja napred (11.49 CET) Mars će biti na 4*, Saturn 9* i Mesec 20* Strelca...
Mesec u Strelcu će formirati Veliki Vatreni Trigon sa Suncem u Lavu i RxUranom u Ovnu, što je jaka pokretačka energija!!!
*Saturn je već neko vreme u kvadratu sa RxNeptunom, ovaj kvadrat bi mogao da se aktivira!
Mars u Strelcu je deo T-Kvadrata: Mars kvadrad Venera, Mars kvadrat RxNeptun...Venera i Neptun u opoziciji (egzaktno 14.Avgust)...Ovde imamo i Venera kvadrat Saturn (egzaktno) pride!
Mars i Saturn blizu u konjukciji ali ne egzaktnoj, egzaktno 24.Avgusta!!!
Merkur i dalje u trigonu sa RxPlutonom (od 11.Avgusta)!!!
Šta reći? Svega ovde ima!!! Mogao bi da 13.Avgust bude interesantan i globalno i pojedinačno! Sada ovako u putnoj euforiji nemam volje za bilo koja druga predviđanja već samo ona lepa...Lepo je što se Saturn sprema na Direktan put. Lep je i ovaj Veliki Vatreni Trigon makar trajao samo jedan dan. Dobro je što je tu Merkur trigon Pluton....Dobro je i to što je Mars u Strelcu makar i sa ovim kvadratima, ali ipak budite oprezni....i u ljubavnom životu (Mars kvadrat Venera) i generalno (Mars kvadrat Neptun)....Pored Saturnovog kretanja napred u Subotu ćemo imati i egzaktni kvadrat Saturna i Venere. Mogao bi ovaj aspekt nešto da pokrene....jer se dešava par sati posle Saturnovog direktnog stacioniranja!!! 

U Nedelju, još jedan Venerin aspekt, onaj koji je deo T-Kvadrata. Venera opozicija Neptun i ovaj aspekt bi mogao da pokrene neku priču u vašem ljubavnom životu... Posle burne Subote i u Nedelju Venera aktuelna... Sa jedne strane kvadrat sa Saturnom (direktnim), sa duge opozicija sa RxNeptunom...Venera (emocije, ljubav, kreativnost, novac...) kao da će se sapleti o neki kamen (Saturn) i ako je Saturn u Strelcu mnogi će osetiti hladnoću...Preko puta Venere, zavodljivi Neptun, ko zna na šta vas sve može navesti... Sa jedne strane pritisnulo nešto dušu i srce (Saturn), sa druge strane magla, iluzije, zavodljivost....muškarcima bi mogla da se pričini sirena, ženama Posejdon :))). Jupiter čačka po ranama, širi ih...Ipak ova opozicija Jupiter/Kiron nudi i mogućnost balansa i ravnoteže....Ove energije ove nedelje će više od drugih osetiti:  Device, Ribe i Strelčevi...
O svim ovim aspektima detaljno u ZVEZDE U AVGUSTU!
Nedelja se završava sa Mesecom u Jarcu...


An eisai ena asteri



Нема коментара:

Постави коментар