уторак, 29. септембар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 28.Septembra do 5.Oktobra...

Ova nedelja je počela sa energijom Punog Meseca i Totalnog Pomračenja Meseca, nastaviće se ene
energijom konjukcije retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi i njihovim inkonjukcijama sa retrogradnim Neptunom u Ribama....
Nema smaka sveta, sem takvih naslova, život kao i uvek ide dalje, posle kulminacije koja dolazi sa energijom Punog Meseca i pomračenjem dolazi i period promena. Možda ćete neko vreme biti konfuzni, možda vam neke stvari i neki odnosi neće biti najjasniji, zbog toga pripazite, možda je bolje da sačekajte sa donošenjem važnih odluka bar dokle Merkur ne krene u direktan hod. Dotle se primirite, dovršavajte nedovršeno, proveravajte informacije i vesti koje stižu do vas, otvorite i oči i uši i pripazite šta govorite. Nekada je "ćutanje zlato"....

Uz tekst:

Šta rade zvezde u periodu od 28.Septembra do 5.Oktobra...


Pročitajte i za vaš znak i za podznak:
_____________________________________
OVAN:

Pun Mesec i pomračenje u vašem znaku stavlja vas i vaše odnose u prvi plan. Možda ovaj događaj osetite i nešto više od ostalih. U kulminaciji su vaši odnosi, partnerstva, veze, negde kao kraj, negde kao početak nečega. Vi, preko puta onih drugih, rešenje je u ravnoteži, balansu ili da se metaforički nađete na pola puta. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca preko puta vašeg znaka u Vagi u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u vašoj zoni tajni, skrivenog, podsvesti sugeriše vam da bi bilo bolje da slušate šta vam se govori, ali i da vi pripazite šta govorite. Pripazite i na tajne i na sve ono što pokušavate da sakrijete.


_____________________________________
BIK:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, doneće vam neku vrstu kulminacije u vezi vašeg tajnog života ili bilo čega što skrivate u odnosu na nešto iz svakodnevnog života, posla, zdravlja. Šta želite da sakrijete od drugih ili šta ste možda sakrili-potisnuli od sebe samih, osvetleće ova energija. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, uneće konfuziju, nejasnoće, nesporazume u svakodnevnom životu, poslovnom i prijateljskom okruženju. Moguće nejasne situacije sa informacijama, vestima, u komunikaciji poslovnoj i prijateljskoj, svakodnevnoj. Pripazite neko vreme.

_____________________________________
BLIZANCI:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, želja, nadanja, doneće vam neku vrstu kulminacije na relaciji primanja i davanja. Ko daje više, ko manje u emotivnom i svakom drugom smislu. Prijateljstvo ili ljubav, flertovanje ili ozbiljna osećanja. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni emocija, ljubavi, krativnosti, dece u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u vašoj zoni karijere, društvenog položaja i statusa, ega, uneće nejasnoće, konfuziju, nesporazume, razočarenja i u emotivnom i u poslovnom životu.


_____________________________________
RAK:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja, doneće vam neku vrstu kulminacije na relaciji dom, porodica i vaša karijera, nešto kao biranje strana, a baš to je ono što ne treba da radite. Uravnotežite odnose na realciji porodica - karijera, izborom samo jedne unosite više nervoze i nestabilnosti u vaš život. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni doma, porodice, porodičnih odnosa u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u vašoj zoni daljina, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine, uneće nejasnoće u vaš porodični život i odnose, moguća su i neka razočarenja, neistine, pogrešne ili iskrivljene informacije, posebno ako su u vezi nekih daljina, morala, pravde. Proverite sve informacje posebno ako dolaze iz nekog inostrastva.

_____________________________________
LAV:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru daljina, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine,  doneće vam neku vrstu kulminacije na relaciji niži um i komunikacija nasuprot višem umu i komunikaciji. Ostati ili otići negde i u fizičkom i u emotivnom smislu. Najbolje bi bilo pomiriti široka prostranstva koja vas zovu sa onom neposrednom i najbližom okolinom. Daljine i avanture vas zovu, ali sve to treba uklopiti u svakodnevni život, misli i komunikaciju. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni komunikacije, razmišljanja, kretanja, saobraćaja u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u zoni promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške, uneće nejasnoće, pogrešne vesti i informacije, nejasnu komunikaciju, pogrešne signale i u emotivnom i u finansijskom smislu.

_____________________________________
DEVICA:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru krize, promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške, doneće vam neku vrstu kulminacije u vezi nekog novca, onog ličnog nasuprot tuđem novcu (pozajmice, krediti...), na relaciji vaš novac, novac vašeg partnera, ili vašeg odnosa prema novcu i materijalnoj sigurnosti nasuprot tuđoj podršci i emotivnoj i materijalnoj. Kulminacija strasti, možda i ljubomore. Najbolje je te dve strane uravnotežiti. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni ličnih finasija u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u zoni partnerskih odnosa, veza, brakova, uneće nejasnoće, zabune, konfuziju i u komunikaciju i u protok informacija. Moguća su i razna razočarenja, u vezi novca i partnerskih odnosa, obmane, neistine.

_____________________________________
VAGA:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje nasuprot vašeg znaka u vašem sektoru partnerstva, dužih veza i brakova, odnosa sa javnošću, stavlja vaše odnose u prvi plan. Neka vrsta kulminacije u vezi vaših odnosa i emotivnih i svakih drugih koje imate. Na jednoj strani svi oni drugi, oni sa kojima ste u nekoj vezi, sa druge strane ste vi. Potrebno je pronaći ravnotežu između suprostavljenih strana. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u vašem znaku u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja, uneće nejasnoće, konfuziju, zastoj, zakašnjenja i u svakodnevnom životu i u poslovnom svetu i odnosima. Budite oprezni i sa zdravljem, neko vreme proveravajte dijagnoze ako do bolesti dođe.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru svakodnevnog života, posla, zdravlja, doneće vam neku vrstu kulminacije. Na jednoj strani obaveze, rutina, posao, ljudi sa kojima radite, zdravlje i zrdavstvene navike, sa druge strane nešto što skrivate, tajne neke, nešto što ste nekada potisnuli. Skriveno je ovde možda u opasnosti da bude otkriveno ili potisnuto treba da se rešava. Pronađite sredinu, pronađite ravotežu zbog zdravlja pre svega i psihičkog i fizičkog.  Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni podsvesti i tajni u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u zoni emocija, ljubavi, uživanja, dece uneće nesporazume, nejasnoće, konfuziju, neistine, obmane u vaš pre svega emotivan život, ali i onaj tajni, skriven od ostalih. Kod nekih ovo je energija povlačenja, maštanja, kreativnosti.

_____________________________________
STRELAC:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru emocija, ljubavi, kreativnosti, zabave, uživanja, dece, doneće neku vrstu kulminacije. Ovde su suprostavljeni odnos davanja i primanja, emocije i prijateljstvo. Ko kome poklanja više pažje, emocija. Negde početak nečeg, negde kraj veze, prijateljstva nekog odnosa. Kraj ljubavi i početak nove. Biti svoj i slobodan ili biti u nekoj vezi opet svoj i slobodan. Najbolje je naći sredinu.  Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u zoni doma, porodicee, porodičnih odnosa uneće konfuziju, haos, nejasnoće, takvu i komunikaciju i sa prijateljima i sa porodicom, moguća su i neka razočarenja, iznenadne vesti i informacije. Proverite svaku pre nego što reagujete ili donesete neku odluku.

_____________________________________
JARAC:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, doneće neku vrstu kulminacije. Suprostavljene strane su ovde porodica i vaša karijera, društveni položaj i status. Odnosi prema autoritetima od roditelja do pretpostavljenog u poslu, karijeri. Ovde nije rešenje biranje strana između porodice i karijere, nije ni rešenje zapostaviti jednu od ovih strana bitnih u vašem životu, rešenje je pronaći sredinu ili ravnotežu, niko da ne trpi, najpre vi sami. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni doma, porodice, privatnog u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u zoni komunikacije, misli, saobraćaja, bliske rodbine, uneće u vaše odose nejasne situacije, nejasnu i konfuznu komunikaciju, obmane, neistine. Misli takve, negde možda i želja da se negde "pobegne" u neki samo vaš svet. Ne donosite bitne odluke neko vreme.

_____________________________________
VODOLIJA:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru misli, komunikacije, saobraćaja, braće, sestara, komšiluka, kretanja, doneće neku vrstu kulminacije. Ovde su suprostavljeni tkz. niži i viši um, razmišljanje, komunikacija. Ostati u poznatim okvirima ili okvire proširiti, proširiti vidike, znanje, životnu filozofiju. Ostati ili otići. Gde je istina ovde je pitanje. Najbolje bi bilo napraviti ravnotežu između ovih energija, pomiriti ono što dobro poznajete sa novim i udaljenim stvarima. Istina je negde na sredini.  Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni daljina, inostranstva, obrazovanja, zakona, pravde, morala, istine u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u zoni ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, uneće zabune, nejasnoće, konfuzije, pogrešne informacije, vesti. Budite oprezni i sa emocijama i sa finansijama, ne mešajte te dve stvari neko vreme.

_____________________________________
RIBE:
Pun Mesec u Ovnu i pomračenje u vašem sektoru ličnih finansija, odnosa prema vrednostima, emotivne i materijalne sigurnosti, doneće neku vrstu kulminacije. Sa jedne strane vaš odnos prema vrednostima, vaše finansije, emotivna i materijalna sigurnost sa druge strane tuđ novac i podrška, intima, strasti, potreba za trasformacijom i promenama. Potrebno je pomiriti ove dve suprostavljene strane jer prava mera je negde na sredini. Konjukcija retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi u vašoj zoni promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške u inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom u vašem znaku, uneće u vaš život konfuziju, nejasnoće, pogrešne informacije i vesti. Budite oprezni neko vreme posebno kada je vaša intima u pitanju, moguća su razočarenja, ali budite oprezni i kada je tuđ novac u pitanju (krediti, pozajmice i sl.), partnerov novac i podrška.Нема коментара:

Постави коментар