понедељак, 7. септембар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 7.Septembra do 14.Septembra....

Otvorite vrata Novom Početku....
<3


Ove nedelje na njenom samom kraju imaćemo Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca, za nekog novi početak, za nekog kraj i novi početak. Tokom nedelje Venera u Lavu nastavlja svoj direktan hod posle 40 dana i 40 noći retrogradnog hoda. Još uvek je blizu Marsa i još uvek su u nešto "labavijoj" konjukcijiMars zajedno sa Uranom u Ovnu u trigonu doneće nam mogućnost raznih iznenađenja, originalnih stvari i dešavanja. Merkur u Vagi sada već u retrogradnoj senci u kvadratu sa Plutonom u Jarcu doneće nam nešto izazovniju komunikaciju. Budite oprezni jer reči ovde imaju ogromnu moć, ona može da svojom energijom rani ali i da izleči, izbor je vaš.
U vreme Mladog Meseca u Devici i Pomračenja Sunca imaćemo inkonjukciju Meseca i Sunca u Devici sa RxUranom u Ovnu i moguća su razna možda ne baš prijatna iznenađenja, imaćemo i opoziciju sa RxKironom u Ribama, moguće je da će se probuditi neke stare rane iz prošlosti. Ovde je bitna naša sposobnost prilagođavanja (inkonjukcija). Novi početak je sigurno pred nama, samo on zbog svih aspekata oko njega možda neće ići baš glatko kako ćemo očekivati. Polako, jer efekti Mladog Meseca i Pomračenja idu i do šest meseci....Ništa se neće dogoditi preko noći, uključite se u praktičnu energiju Device, držite se čvrsto zemlje i pokušajte da prebrodite iskušenja koja će doneti RxUran u Ovnu, iskušenja vatre i iznenadnih dešavanja, kao i iskušenja RxKirona u Ribama i more (voda) osećanja i nekih starih rana....

Pročitajte i za znak i za podznak....
Uz tekst:
Šta rade zvezde u periodu od 7.Septembra do 14.Septembra

_____________________________________
OVAN:

Venera je krenula napred u vašem sektoru ljubavi, Mars zajedno sa Uranom u vašem znaku doneće vam razna iznenađenja u ljubavni život. Nekome novu ljubav, nekome mogućnost začeća, nekome više uživanja i zabave. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom  u Jarcu mogao bi da pokvari odnose, posebno one emotivne ali i sve ostale, pripazite u komunikaciji sa vama bliskim ljudima. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru svakodnevnog života, rutine, posla, zdravlja, obećava neki novi početak, koji možda neće ići glatko bar na početku ovog ciklusa. Jer Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u vašem znaku (neka iznenađenja) i opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti). Pokušajte sa novim režimom ishrane, uvedite vežbanje, promenite rutinu, reorganizujte se na poslu ako radite ili krenite u potragu za poslom ako ne radite.

_____________________________________
BIK:
Venera je krenula napred u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora tajni, podsvesti doneće razna iznenađenja. Neke tajne ili nešto skriveno moglo bi da vam donese neku zanimljivu priču. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu mogao bi da donese prilično izazovnu komunikaciju u poslovnim odnosima, pripazite na komunikaciju sa kolegama ali i sa svima sa kojima poslovno sarađujete. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru emocija, ljubavi, kreativnosti, uživanja, zabave, dece doneće mogućnost novog početka, koji možda neće ići glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora tajni i skrivenog (neko iznenađenje), možda neka tajna ne želi više da bude tajna, i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti) nešto u vezi prijateljstva ili primanja i davanja. Pokušajte da energiju Mladog Meseca usmerite na nešto novo u vašem emotivnom, kreativnom životu, odnosu sa decom, pokušajte da napravite balans između primanja i davanja. Razmotrite vaš skriveni život i potencijale, tajne, podsvest. Neka prijateljstva ili neke emocije mogli bi da postavite na drugačiji nov način.

_____________________________________
BLIZANCI:
Venera je krenula napred u vašem sektoru komunikacije u sektoru koji vi najbolje poznajete i koji vam najviše "leži", Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora društvenosti, prijateljstva, novih ideja i želja, doneće vam razna iznenađenja. Nekome možda neki put, nekome nešto sa braćom i sestrama, nekome nova prijateljstva. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu mogao bi da donese prilično izazovnu emotivnu komunikaciju, burne reakcije sa partnerom ili decom. Pripazite jer reči imaju moć. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa doneće mogućnost novog početka koji možda neće ići glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora društvenosti i prijateljstva (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti), možda nešto u vezi porodice, doma, roditelja. Možda je u pitanju i kako uspostaviti ravnotežu poslovnog i privatnog života. Pokušajte da energiju Mladog Meseca i novog početka iskoristite za bolje odnose u porodici kao i za uspostavljanje balansa između privatnog i poslovnog sveta.

_____________________________________
RAK:
Venera je krenula napred u vašem sektoru materijalne i emotivne sigurnosti i bezbednosti, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora karijere, društvenog položaja i statusa doneće vam razna iznenađenja. Možda je vreme za bolje materijalno stanje. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu mogao bi da donese prilično izazovnu komunikaciju u vaš dom, porodicu, porodične odnose, partnerske takođe. Pripazite i imajte na umu da reči imaju moć, moć da leče ali i povrede. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru misli, komunikacija, saobraćaja, doneće mogućnost novog početka koji možda neće ići glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora ega, karijere, društvenog položaja i statusa (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti). Pripazite na pravna pitanja, pitanja zakona, dobro se organizujte ako idete na neki duži ili kraći put, ili ako ste krenuli da se obrazujete. Pokušajte da energiju Mladog Meseca i novog početka usmerite na vaše misli, životnu filozofiju, pronalaženje neke istine i novih životnih puteva. Možda je i vreme da nešto menjate u karijeri i vašem društvenom položaju i statusu.

_____________________________________
LAV:
Venera je u vašem znaku i krenula je napred, nagoveštava neka lepa dešavanja, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora daljina, životne filozofije, istine doneće vam razna iznenađenja. Možda je za neke od vas vreme za neki put. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu mogao bi da donese prilično izazovnu komunikaciju generalno ali i posebno u poslovnim odnosima, svakodnevnom životu. Negde i neku zdravstvenu tegobu. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, doneće mogućnost nekog novog početka. Možda je vreme za neki finansijski priliv. Međutim novi početak neće ići baš lako. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora daljina, životne filozofije, zakona, pravde, istine (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Riba (neke rane iz prošlosti). Pripazite kada su i emocije i materijalne prilike u pitanju. Čuvajte se od kazni, nepotrebnih troškova i sl. Pokušajte da energiju Mladog Meseca i novog početka usmerite na pronalaženje novih mogućnosti kada su u pitanju vaša emotivna i materijalna sigurnost. Bolje se organizujte, i kada je novac u pitanju posebno onaj tkz. tuđi (banke, pozajmice i sl.), ali i kada je vaše zdravlje u pitanju.

_____________________________________
DEVICA:
Venera je krenula napred u vašem sektoru tajni, skrivenog, podsvesti, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora promena, tuđeg novca i podrške doneće razna iznenađenja. Možda ste spremni za skok u neku tajnu. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu doneće prilično izazovne momente u finansijskom smislu, ali i izazovnu i burnu komunikaciju u emotivnim odnosima, odnosima sa decom. Mlad Mesec u vašem znaku i Pomračenje Sunca u vašem ličnom sektoru, doneće mogućnost novog početka koji neće ići glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora krize, tuđeg novca i podrške, intime, strasti (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti). Obratite pažnju na partnerske odnose, neke rane bi mogle da se otvore. Vreme je i za neke promene, neku vrstu oslobađanja od nečega ili nekoga. Pokušajte da razmotrite vaš odnos sa partnerom i emotivnim ali i svim drugim partnerima u životu. Imate priliku da sa energijom Mladog Meseca rešite neke odnose, neke bitne odnose sa vama dragim ljudima.

_____________________________________
VAGA:
Venera je krenula napred u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora partnerskih odnosa doneće vam razna iznenađenja. Merkur u vašem znaku u kvadratu sa Plutonom u Jarcu doneće vam nešto izazovniju komunikaciju posebno u odnosima "jedan na jedan", ali i u komunikacji u okviru porodice. Pripazite jer reči imaju moć, da nekog povrede ali i izleče. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, doneće vam mogućnost nekog novog početka, koji možda neće ići glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz partnerskih odnosa (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti). Obratite pažnju na vaš partnerski život, posebno vi koji ste u dužim vezama ili brakovima, moguća su razna ne baš prijatna iznenađenja. Neko ili nešto može želeti neko oslobađanje, ili ste vi ti kojima je sloboda potrebna. Neke rane iz prošlosti bi mogle da se jave, neke tajne da budu predmet vašeg interesovanja ili potrebe. Kod nekih od vas možda će biti potrebno i da obratite pažnju na zdravlje i zdravstvene navike.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Venera je krenula napred u vašem sektoru ega, karijere, društvenog položaja i statusa, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora posla, poslovnih odnosa, zdravlja doneće razna iznenađenja. Možda je vreme za neke sasvim nove poslove ili novi status. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu doneće nešto izazovniju komunikaciju generalno, ali postoji i mogućnost da nešto što skrivate može da bude obelodanjeno. Pripazite u komunikaciji i u saobraćaju. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru društvenosti, prijateljstva, ideja, želja, iznenadnih dešavanja doneće vam mogućnost novog početka, koji neće ići sasvim lako. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora posla, zdravlja (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke stare rane iz prošlosti). Obratite pažnju na zdravlje, poslove i poslovne odnose ali i na emotivne odnose, partnera, decu. Pokušajte da razmotrite vaš odnos sa bliskim ljudima tamo gde imate emocije, ali i vaš odnos prema zdravlju i poslu. Da bi krenuli u novi početak razmislite o vašem svakodnevnom životu, rutini, vašim zdravstvenim i poslovnim navikama.

_____________________________________
STRELAC:
Venera je krenula napred u vašem sektoru daljina, životne filozofije i vidika, zakona, pravde, istine u sektoru koji vi najbolje poznajete i osećate, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora emocija, ljubavi, uživanja, dece doneće vam razna iznenađenja. Nekome novu ljubav, nekome nešto lepo sa decom, nekome više druženja i zabave, nekome put u inostranstvo. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu doneće nešto izazovniju komunikaciju u društvenim odnosima, u odnosima sa prijateljima ili grupama kojima pripadate. Nešto izazovnija komunikacija i zbog materijalne i emotivne sigurnosti. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru ega, karijere, društvenog statusa i položaja doneće vam mogućnost nekog novog početka koji neće ići sasvim glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti). Obratite pažnju na privatni i poslovni život, posebno kako da upostavite ravnotežu. Obratite pažnju i na vaš emotivni život, na vaše emotivne odnose, odnose sa decom. Pokušate da energiju Mladog Meseca i novog početka usmerite na vaš emotivan i porodični život i aktivnosti.

_____________________________________
JARAC:
Venera je krenula napred u vašem sektoru intime, strasti, tuđeg novca i podrške, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora doma, porodice, porodičnih odnosa doneće vam razna iznenađenja. Nekome preselenje, nekome nešto sa nekretninama, nasledstvom, tuđim novcem i podrškom. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u vašem znaku mogao bi da vam donese nešto izazovniju ličnu komunikaciju ali i komunikaciju u profesiji, karijeri. Pripazite u komunikaciji sa vama pretpostavljenim ljudima, jer neke reči nećete moći da izbrišete ako ih izgovorite. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru daljina, životne filozofije, obrazovanja, putovanja, zakona, pravde, istine, doneće vam mogućnost nekog novog početka, koji možda neće ići glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora doma, porodice, porodičnih odnosa (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti). Obratite pažnju na razmišljanje, na vaš životni stav i neke rane koje bi mogle da se probude. Iskoristite energiju Mladog Meseca i novog početka da vratite optimizam i sreću u vaš život, da pronađete svoju istinu. Usmerite vašu pažnju na bolje i lepše misli ali i na vaš porodični i privatni život.

_____________________________________
VODOLIJA:
Venera je krenula napred u vašem sektoru partnerstva, partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu vašim vladarem iz sektora komunikacija doneće vam razna iznenađenja. Nekome neku novu emotivnu priču, nekome možda neki kraći put. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu doneće nešto izazovniju komunikaciju, negde promenu stavova, negde neki problem sa nekom tajnom ili nečim što skrivate. Budite oprezni ako putujete. Moguć i neki nesporazum sa zakonom, pravdom, nekim papirima. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, doneće vam mogućnost nekog novog početka koji neće ići sasvim lako. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa vašim vladarem Uranom iz sektora misli, komunikacija (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u Ribama (neke rane iz prošlosti). Obratite pažnju na vašu emotivnu i materijalnu sigurnost, na vašu komunikaciju i pokušajte da energiju Mladog Meseca i energiju novog početka usmerite na vašu regeneraciju i trasformaciju. Budite oprezni sa ličnim finasijama ali sa komunikacijom sa nekim ljudima.

_____________________________________
RIBE:
Venera je krenula napred u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, posla, zdravlja, Mars zajedno sa Uranom u Ovnu iz sektora materijalne i emotivne bezbednosti doneće vam razna iznenađenja. Nekome novi ili bolji posao, nekome bolje izvore zarade ili više novca. Merkur u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu doneće vam nešto izazovniju komunikaciju u društvenim odnosima i u prijateljskim odnosima, možda i neki nesporazum u vezi mateerijalnih stvari, pozajmice, krediti i sl. Mlad Mesec u Devici i Pomračenje Sunca u sektoru partnerstva i partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću, doneće vam mogućnost nekog novog početka, koji neće ići sasvim glatko. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu iz sektora ličnih finansija, emotivne i materijalne bezbednosti (neko iznenađenje) i u opoziciji sa Kironom u vašem znaku (neke stare rane). Obratite pažnju na vaš odnos sa partnerom posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Probajte da rešite neke priče iz prošlosti, neke rane koje nisu zarasle da bi mogli da idete dalje ili zajedno ili sami. Možda bi trebalo da razmislite šta vam i ko vam pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, i da na zdravim osnovama krenete u novi početak."Mesec je mlad,

a noć je vrela,
padaju zvijezde padalice
I dok mi kaplje znoj sa čela,
mrak je i ne vidim ti lice..."

Poljubi me....:-*


Нема коментара:

Постави коментар