понедељак, 29. јун 2015.

Nedeljni horoskop za period od 29.Juna do 6.Jula...

"Hoću zlatni dan, suncem okupan" 

U nedelji pred nama kraj i početak...
Jun se završava vatrometom...vatrenim trigonom Venere i Urana....Jul počinje lepim susretom Venere i Jupitera u Lavu. Energija ljubavi svuda oko nas....
Ništa neće pokvariti Pun Mesec u Jarcu ako pronađemo ravnotežu i balans. Ovo je nedelja lepih vesti, jer će Merkur u Blizancima biti prilično aktivan biće u sekstilu sa Uranom, Venerom i Jupiterom. Oni su i onako zvezde nebeskog programa ove nedelje, očekujte lepe i iznenadne vesti...
Uživajte, i neka vam svaki dan bude zlatan, suncem okupan.....



_____________________________________
OVAN:

Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni ljubavi nagoveštava lepe emotivne događaje ili bar lep psihološki uticaj (pozitivan stav i pozitivno mišljenje, optimizam). Trigon ovih planeta sa Uranom u vašem znaku donose mogućnost iznenađenja. Iznenadne ljubavi, putovanja, začeća, uživanja, zadovoljstva.  Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi karijera, društveni status i položaj / dom, porodica, porodični odnosi. Uravnotežiti te dve oblasti života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji vam svojom energijom obezbeđuju mir, možda i neko povlačenje u smislu punjenja baterija, ili je to neka tajna koja vam donosi mir i harmoniju, jer se Neptun nalazi u sektoru skrivenog, tajni, podsvesti. Sekstil Urana i Merkura doneće vam mogućnost otvorene komunikacije, iznenadnih poruka i vesti. Kraj nedelje doneće još lepih i sretnih vesti, ljubavnih dešavanja, uživanja, jer Merkur će biti u sekstilu sa Jupiterom i Venerom.  
Vreme je za opuštanje i uživanje.

_____________________________________
BIK:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašem sektoru dom, porodica, privatno, porodični odnosi mogućnost lepih dešavanja u okviru porodice, nekome proširenje porodice, nekome ulepšavanje životnog prostora, nekome bolje finansijske prilike. Trigon sa Uranom iz sektora skrivenog, tajni, podsvesti može doneti iznenadna dešavanja, rešenja za neke situacije, ali nešto skriveno od očiju javnosti. Moguće su tajne veze i tajne ljubavne priče. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi daljine, životna filozofija, vidici, moral, zakon, pravda, viši um / misli, komunikacija, niži um. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da neki snovi postanu stvarnost, kao i neke ideje, nade, želje. Možda i neka "pomoć prijatelja", jer je Neptun u vašem sektoru društvenosti i prijateljstva. Sekstil Merkura i Urana doneće mogućnost novih fnansijskih izvora, novih poslova i mogućnost zarade, možda i neke tajne izvore prihoda. Kraj nedelje doneće još lepih vesti vezane za prihode i vaš dom porodicu, jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom.
Vreme je za porodicu ali i za materijalnu i emotivnu sigurnost.

_____________________________________
BLIZANCI:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni misli, reči, komunikacije, doneće lepe mogućnosti, lepše misli, bolju komunikaciju, pre svega ljubavnu ali i svaku drugu, mogućnost putovanja. Trigon sa Uranom iz sektora društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja doneće razna iznenađenja. Neka su emotivne prirode, neka u vezi prijatelja, uglavnom su to lepe vesti, lepše raspoloženje, više druženja kao i nekih iznenadnih dešavanja. Nekima od vas mogućnost nove ljubavne priče. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi intima, strast, tuđ novac i podrška (partnerov novac, pozajmice, krediti...) / lične finasije, emotivna i materijalna sigurnost. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da na kreativan način učinite nešto za vaše finansije, karijeru, društveni položaj, jer se Netun nalazi u vašem sektoru profesije, karijere, položaja koji imate u društvu. Sekstil Merkura u vašem znaku  i Urana doneće vam mogućnost bolje komunikacije, više ideja, ali i iznenadnih odluka i dešavanja lične prirode. Kraj nedelje doneće neke lepe i radosne vesti, nešto što će vas lično pokrenuti i doneti zaista lepe momente, jer će Merkur u vašem znaku biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom.
Vreme je za iskrenu, emotivnu komunikaciju, emotivne odluke, možda i neko putovanje.

_____________________________________
RAK:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, doneće neke bolje momente, mogućnost zarade, bolje materijalne prilike, samim tim i više sigurnosti, ali i saznanje šta je vredno u vašim životima, posebno u emotivnom smislu. Trigon sa Uranom iz sekstora karijere, društvenog položaja i statusa doneće mogućnost nekih novih poslova, boljeg položaja, bolji status i u smislu karijere ali i u emotivnom smislu. Moguća su razna iznenađenja, nove emotivne priče ili podizanje starih na viši nivo (veridba, brak...). Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi  oni preko puta vas (partneri i emotivni i svaki drugi) / vi lično. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da ostvarite neke snove, neko će da proširi životne vidike i filozofiju, neko će otputovati na neki bitan put, jer se Neptun nalazi u zoni daljina i životnih vidika. Sekstil Merkura i Urana doneće vam mogućnost novih poslova, ideja, nešto skriveno i tajnovito, možda samo vaš način da napunite baterije. Kraj nedelje doneće vam neke lepe vesti u vezi vaših finasija, ali i neke vesti emotivne prirode, nešto što možda neko vreme skrivate ili je tajna, jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom. Nekima od vas mogućnost tajne veze.
Vreme je da se opustite, uživate negde skriveni od očiju javnosti.

_____________________________________
LAV:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašem znaku čini vas miljenicima zvezda, donosi mogućnost lepih emocija i emotivnih dešavanja, više uživanja, zadovoljstva, nekome i mogućnost začeća ili dobar odnos sa decom. Mogućnost da nešto lepo uradite za sebe, svoj izgled, osećanja, raspoloženje. Trigon sa Uranom iz sektora daljina, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine doneće vam mogućnost iznenadnih dešavanja na emotivnom planu, više optimizma, nekome možda i neki dalji put, širenje životnih vidika, spoznaje neke istine. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi svakodnevni život, posao, zdravlje / skriveno, tajne, podsvest. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da se regenerišete, transformišete, napunite baterije, možda se i neko vreme povučete u neki vaš kreativni ili duhovni svet, jer se Neptun nalazi u vašoj zoni intime, suštinskih promena i transformacije. Sekstil Merkura i Urana doneće vam mogućnost novih ideja, iznenadnih dešavanja, u krugu prijatelja, ili šire. Nekome možda i neki izneadni put, nekome priliku za učenje, kurs neki i sl. Kraj nedelje će vam doneti neke lepe vesti, neke iznenadne vesti, nadu, veru u bolju budućnost, jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom u vašem znaku. 
Vreme je da iskoristite ovu lepu energiju vašeg znaka, da nešto uradite za sebe lično, da se pokrenete i iznenadite i sebe i druge.

_____________________________________
DEVICA:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni skrivenog, tajni, podsvesti donosi vam mogućnost skrivenih želja, tajnih veza, mogućnost povlačenja i punjenja baterija na neki samo vaš način. Trigon sa Uranom iz zone intime, strasti, tuđeg novca i podrške, donosi mogućnost tajnih strastvenih veza, možda još jedan način na koji ćete moći da punite baterije. Mogućnost trasformcije, regeneracije ali i nekih novih materijalnih prilika i momenata, nešto kroz tuđu pomoć i podršku. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi emocije, ljubav, uživanje, kreativnost, zabava, deca / društvenost, prijateljstvo, iznenadna dešavanja, na osi davanja i primanja. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da ostvarite neke vaše snove, vezane za vašeg partnera ili bilo kog partnerskog odnosa, jer se Neptun nalazi u zoni partnerstva, javnosti, odnosa prema javnosti. Sekstil Merkura i Urana doneće vam nove poslovne ideje, promene u karijeri, društvenom položaju. Nekome novi posao, nekome stepenica više u karijeri. Krajem nedelje nove lepe vesti u vezi karijere, ali i vašeg tajnog emotivnog života, jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom.
Vreme je da napunite baterije na vaš način, emotivno, kreativno, duhovno, tajno. Uskoro dolazi vaše vreme, a to će biti kada Jupiter pređe u vaš znak, polako se pripremajte za to.

_____________________________________
VAGA:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, doneće vam priliku da budete bolje raspoloženi, društveniji (što vi inače volite), doneće vam i mogućnost novih iznenadnih veza, nova prijateljstva ili ljubav iz kruga prijatelja. Trigon sa Uranom iz zone partnerstva, može osvežiti postojeće veze, uneti u njih nešto novo originalno, drugačije ili ako ste sami može vam doneti mogućnost iznenadnog zaljubljivanja. Sigurno više druženja i zabave. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi dom, porodica, porodični odnosi / karijera, društveni status i položaj. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da ostvarite neke snove u vezi vaše profesije, zdravlja, posala kojim se bavite ili ako niste zaposleni možda je ovo vaše vreme, jer Neptun se nalazi u vašoj zoni posla ali i zdravlja i zdrvastvenih navika. Sekstil Merkura i Urana doneće vam neka lepa iznenađenja, posebno ako ste u dužim vezama, možda i neki put u dvoje. Ostalima više ideja, širenja vidika, učenje i neka drugačija putovanja. Krajem nedelje još lepih vesti, jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom, neke vesti su iz inostranstva, neke vezane za vaša prijateljstva, neke su baš iznenađenja koja su teška za predviđanje.
Vreme je za druženje, za nove ljubavi, nova prijateljstva, ali i nove želje i nadanja.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni karijere, društvenog položaja i statusa doneće vam neke lepe momente u vezi vaše profesije ali i načina na koji vas drugi ljudi vide. Mogućnost novih poslova, boljih finasija, neki novi finasijski prihodi. Trigon sa Uranom iz zone posla, poslovnih odnosa, zdravlja, doneće iznenađenja, nešto novo i drugačije što će vas pokrenuti i poslovno ali i u zdravstvenom smislu. Možda je vreme da se pozabavite izgledom, vežbama, ishranom. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi misli, komunikacija, odluke / daljine, životna filozofija i vidici, moral, zakon, pravda, istina. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da se otisnete negde daleko, možda da krenete na neki put. Nekome nova ljubav, nekome više romantike u postojećoj vezi, nekome bolji donos sa decom ili ostvarivanje nekog zajedničkog sna, jer se Neptun nalazi u vašoj zoni emocije, uživanja, zabave, dece. Sekstil Merkura i Urana doneće vam nove poslovne prilike, pregovre, ugovore, nešto novo, drugačije, originalnije. Prilika da nešto promenite i u svakodnevnom životu i poslovnom, ali u zdravstvenim navikama. Krajem nedelje još lepih vesti, u vezi posla, karijere, društvenog položaja, jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom. 
Vreme je da iskoristite povoljnu energiju za vaš položaj u društvu, za vašu profesiju, i napravite neke dobre i suštinske promene.

_____________________________________
STRELAC:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni daljina, inostrastva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, obrazovanja, istine, doneće vam mogućnost za više životnog optimizma, srećne momente, lepe emocije i ljubavne priče. Trigon sa Uranom iz zone ljubavi, uživanja, zabave, dece doneće mogućnost raznih iznenađenja, nekome novu ljubav, nekome iznenadni put u inostranstvo (u dvoje), nekome začeće. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi lične finasije, materijalna i emotivna sigurnost / intima, strast, tuđ novac i podrška. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da ostvarite neke vaše snove vezane za materijalne prilike ali i vaš dom i porodicu, jer se Neptun nalazi u vešem sektoru porodice i porodičnih odnosa. Možda je vreme da promenite/uredite nešto u vašem domu. Sekstil Merkura i Urana doneće neke lepe vesti na relaciji ljubav / partner. Otvoreniju komunikaciju, nešto drugačiju nego obično, svakako originalniju. Mogućnost nekog kraćeg puta ili izleta u dvoje ili komunikacija preko društvenih mreža. Krajem nedelje još lepih vesti iz daljina, preko društvenih mreža, vesti su uglavnom emotive prirode jer Merkur pravi sekstil sa Venerom i Jupiterom.
Vreme je da ili krenete na neki dalji ili kraći put ako ste u mogućnosti ili da to putovanje bude drugačije prirode. U svakom slučaju vreme za ljubav i optimizam.
_____________________________________
JARAC:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni intime, strasti, promena, tuđeg novca i podrške, doneće vam lepe momente u ovoj oblasti života. Mogućnost obnavljanja strasti u postojećim vezama, ili nova veza zasnovana na strastima, mogućnost šuštinskih emotivnih promena, regeneracije i trasformacije. Trigon sa Uranom iz sekstora dom, porodica, privatno, porodični odnosi doneće neka iznenađenja, promene, nekome selidbu, nekome zajednički život sa emotivnim partnerom, nekome uređenje životnog prostora. Pun Mesec u vašem znaku i neka vrsta kulminacije na osi vi lično / oni drugi preko puta vas. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da neki vaši snovi postanu realnost, jer Neptun se nalazi u vašoj zoni misli, komunikacije. Nežniji, intuitivniji, kreativniji odnos sa partnerom, više romantike, možda i neki kraći put. Sekstil Merkura i Urana doneće neke nove momente u vašem svakodnevnom ali i poslovnom životu. Nekima od vas mogućnost privatnog posla. Krajem nedelje još lepih vesti, Merkur će biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom, vesti u vezi posla, zdravlja.
Vreme je da promenite nešto u vašem emotivnom životu, ali i u svakodnevnim navikama, unesite više zabave, radosti, uživanja u vaš život.

_____________________________________
VODOLIJA:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni partnerstva, partnerskih odnosa, odnosa prema javnosti uneće više optimizma i radosti u vaš emotivni i partnerski život. Trigon sa Uranom iz sektora misli komunikacije doneće mogućnost novih veza za one koji su sami, nekome iznenadni kraći put. Oživljavanje veze, nešto drugačije, originalno ili takva nova veza. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi skriveno, tajne, podsvest, zatvoreno / svakodnevni život, posao, poslovni odnosi, zdravlje, zdravstvene navike. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da ostvarite neke poslovne snove, da iskoristite kreativnu energiju za zaradu, za bolje materijalne prilike, jer se Neptun nalazi u vašoj zoni ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti. Sekstil Merkura i Urana doneće neke lepe vesti u vezi vašeg emotivnog života, zabave, uživanja, dece. Krajem nedelje još lepih vesti jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom, vesti su emotivne, ljubavne, u vezi dece...
Vreme je da se opustite i uživate u životu i ljubavi.

_____________________________________
RIBE:
Konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni svakodnevnog života i rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika, uneće neke lepe momente i radost u ovu oblast vašeg života. Trigon sa Uranom iz zone ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti doneće nove prilike za nove poslove, zaradu. Nekome i ljubav preko ili kroz posao. Nekome lepši svakodnevni život. Pun Mesec u Jarcu i neka vrsta kulminacije na osi društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja / emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece. Uravnotežiti te dve oblasti vašeg života biće vaš prioritet. U pomoć stiže trigon Sunca i Neptuna koji će vam doneti mogućnost da ostvarite neke emotivne snove, jer Neptun je u vašem znaku Sunce u sektoru ljubavi. Nekome idealna, srodna duša ako ste sami, nekome više romantike i više osećanja u postojećim vezama. Sekstil Merkura i Urana doneće neke nove mogućnosti kada su vaše lične finasije u pitanju ali ne samo one već i porodične. Krajem nedelje još lepih vesti jer će Merkur biti u sekstilu sa Venerom i Jupiterom, vesti u vezi vašeg doma, porodice, ali i vašeg posla, zdravlja, zdravstvenih navika.
Vreme je da se opustite, uživate u svakodnevnom životu ali u onome što radite i čime se bavite.

Uz tekst:  Šta rade zvezde u periodu od 29.Juna do 6.Jula...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.



  Zlatni Dan 

 


Нема коментара:

Постави коментар