понедељак, 15. јун 2015.

Nedeljni horoskop za period od 15.Juna do 22.Juna

Šta nam zvezde poručuju ove nedelje...  
 
Saturn se vratio u Škorpiju gde je već boravio, vratiće se i mnogi od nas u "letnju školu", taman toliko će trajati njegov boravak u ovoj energiji od 15.Juna do 18.Septembra. Obnavljanje znanja, nekih lekcija... nekome će ići lakše, nekome teže, sve zavisi kakvi ste bili đaci...
Mlad Mesec u Blizancima, nagoveštava novi početak... Možda nešto aktivniji, negde agresivniji jer je u konjukciji sa Marsom... i komunikacija takva ...Prilika da budete direktniji i iskreniji... Samopouzdanje na visokom nivou... Probajte da ovaj višak energije iskoristite ili kroz sport ili šta god da radite neka to bude na sportski način ....Fair play...
I leto je konačno tu.... i najduži dan....Sunce prelazi u domaćinskog Raka ....dani duži, više svetlosne energije...


_____________________________________
OVAN:

Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor intime, strasti, promena, ali i tuđeg novca i podrške. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru misli, komunikacija čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka i u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem nekih lekcija kada je vaša intima u pitanju, materijalne stvari (pozajmice, krediti, stipendije, novac partnera...). Tu su i nove ideje, drugačija nešto brža komunikacija i inicijativa da krenete u nešto novo. Sunce će vam obasjati dom i privatne stvari, vi ćete tu zablistati na neki način i naravno tu ćete se osećati bezbedno o zaštićeno.

_____________________________________
BIK:
Saturn se vratio u Škorpiju tačno preko puta vašeg znaka, u sektor partnerstva i partnerskih odnosa, svega na relaciji vi - oni preko puta vas. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru ličnih finansija, materijalne i emotivne sigurnosti, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor misli, komunikacije, kretanja. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem lekcija kada su vaši odnosi i emotivni i bilo koji drugi (porodični, prijateljski, poslovni) u pitanju. Nove ideje, nove mogućnosti, novi početak za vaše finansijsko stanje ali i osećanje sigurnosti. Sunce će obasjati vaše misli, komunikaciju, vi ćete tu zablistati, možda uskoro krenuti i na neki put, odlučnija i aktivnija komunikacija.
_____________________________________
BLIZANCI:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor svakodnevnog života, rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u vašem znaku u sektoru ličnosti, svega onog što se tiče lično vas, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor ličnih finanasija, materijalne i emotivne sigurnosti. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem nekih lekcija kada je vaš svakodnevni život u pitanju, ali i poslovni. Zdravlje i zdravstvene navike takođe bi mogli biti predmet obnavljanja znanja posebno ako niste vodili računa. Možda vam predstoji promena izgleda, bolja komunikacija, kraći put, nešto novo u svakom slučaju, jer ovo je vaša energija, energija vašeg znaka. Sunce će vam obasjati materijalne prilike, mogućnost bolje zarade, veće sigurnosti,  tu ćete zablistati na neki način. Osećanje lične vrednosti i samopoštovanja u porastu.

_____________________________________
RAK:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor emocija, ljubavnih dešavanja, zabave, uživanja, dece. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru skrivenog, zatvorenog, tajni, podsvesti, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u vaš znak u sektor ličnog. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem nekih lekcija kada je vaš ljubavni i emotivni život u pitanju, vaše zadovoljstvo, kreativnost, odnosi sa decom ili neka priča o deci ako ih nemate. Ono skriveno, potisnuto, tajne neke imaju šansu za neki novi pristup ili početak, tajna komunikacija i neke tajne aktivnosti. Sunce će vas lično obasjati, narednih mesec dana ovo je vladavina vašeg znaka, imaćete više energije, porodica će vam biti jako bitna.Vi možda osećajniji, zaštitnički nastrojeni.

_____________________________________
LAV:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari i dešavanja. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru društvenosti, prijateljstva, ideja, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor zatvorenog, skrivenog, tajni, podsvesti. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem nekih lekcija kada je vaš dom u pitanju, odnosi sa porodicom, prošlošću nekom. Nove ideje, nova poznanstva, intezivna društvena komunikacija, komunikacija preko interneta, neka iznenadna dešavanja. Sunce će vam obasjati ono nešto skriveno, tajno, nešto što je neko vreme potisnuto, možda je vreme za obnavljanje energije i punjenje baterija.
_____________________________________
DEVICA:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor misli, komunikacija, kretanja. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru karijere, društvenog statusa i položaja, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, ideja, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem lekcija kada su vaše misli i komunikacija u pitanju. Nove ideje, nove mogućnosti, novi početak za vašu profesiju, karijeru, vaš status u poslu i društvu. Sunce će obasjati vaše društvene i prijateljske odnose i vi ćete tu i zablistati u narednih mesec dana, možda i biti u centru pažnje, prijatelja ali i svoje porodice.

_____________________________________
VAGA:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor ličnih finansija, materijalne i emotivne sigurnosti, odnosa prema vrednostima generalno. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, obrazovanja, istine, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem nekih lekcija kada je vaš odnos prema vrednostima generalno u pitanju, odnos prema ličnim finasijama, ali i vaša emotivna sigurnost može doživeti neka preispitivanja.  Daljine će vas zvati, možda se i otisnete na neki put, ako ipak  ne odete nigde, onda je ovo vreme za nov početak kada su vaše misli u pitanju, vreme za drugačiju komunikaciju i drugačiju životnu filozofiju. Sunce će obasjati vaš sektor karijere, ali i način na koji vas drugi vide, zasijaćete ovde, a to će svi moći da vide.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Saturn se vratio u vaš znak u vaš sektor ličnog, ličnih dešavanja. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru intime, strasti, promena, tuđeg novca i podrške, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka  u vaš sektor daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, obrazovanja, istine. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem nekih lekcija kada ste vi lično u pitanju, vi i zbivanja oko vas. Možda vam predstoji promena u izgledu, ili neka suštinska promena. Nove ideje, komunikacija, pregovaranja kada su materijalne prilike u pitanju, posebno one koje se odnose na tuđ novac (pozajmice, krediti, porezi...,),  partnerov novac. Sunce će vam obasjati životnu filozofiju i vidike, možda krenete na neki put, ili vaše misli dobiju energiju Sunca i svetlosti.

_____________________________________
STRELAC:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u znaku preko puta vašeg, u sektoru partnerstva i partnerskih odnosa, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor intime, strasti, promena, tuđeg novca i podrške. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem lekcija kada je vaša podsvest u pitanju, skriveno, tajne vaše. Predstoji i drugačija, otvorenija komunikacija, sa partnerom ili sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu. Sunce će obasjati vaš sektor intime i strasti, doneti mogućnost promene, regeneracije, transformacije, ali doneti i potrebnu i materijalnu i emotivnu sigurnost, posebno u vezi doma i porodice.
_____________________________________
JARAC:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru svakodnevnog života, rutine, posla, zdravlja i zdravstvenih navika,  čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka preko puta vašeg znaka u sektor partnerstva i partnerskih odnosa. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem lekcija kada je vaša društvenost u pitanju, prijateljstvo, ali i sve vaše nade i želje. Novi početak u poslovnom delu vašeg života, ali i nešto novo u vezi zdravstvenih navika. Drugačija, otvorenija komunikacija u poslovnom svetu. Sunce će obasjati vaša partnerstva i partnerske odnose, tu ćete i zasijati, nekome bolji odnosi u vezi, porodici, nekome odluka o zajedničkom životu.
_____________________________________
VODOLIJA:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru emocija, ljubavnih dešavanja, uživanja, zabave, dece, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor svakodnevnog života, posla, poslovnih odnosa, zdravlja i zdravstvenih navika. Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem lekcija kada je vaša karijera u pitanju, ali i gde se nalazite na nekoj društvenoj lestvici. Novi početak u emotivnom životu, možda i neka nova veza. Bolja emotivna komunikacija, odnos sa decom. Drugačija, otvorenija komunikacija sa onima koji vam nešto znače u emotivnom smislu. Sunce će obasjati vaš sektor posla i zdravlja. Imaćete tu i najviše energije. Iskoristite ovo vreme za bolji odnos prema zdravlju i promenite zdravstvene navike.

_____________________________________
RIBE:
Saturn se vratio u Škorpiju u vaš sektor daljina, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine, obrazovanja. U naredna tri meseca imate priliku da dovršite nedovršeno. Sa Mladim Mesecom u Blizancima u sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih dešavanja, čeka vas neki novi početak. Sunce će ući u Raka u vaš sektor emocija, ljubavi, zabave, kreativnosti, dece.  Ovo je nedelja u kojoj krećete sa obnavljanjem lekcija kada je vaša životna filozofija u pitanju, ali i neke nedovršene lekcije vezane za moral, zakon, obrazovanje. Novi početak u porodici i porodičnim odnosima.. Bolja, drugačija, otvorenija komunikacija sa najbližima, sa porodicom. Sunce će obasjati vaš ljubavni život, tu ćete zasijati, nekome od vas možda i neka nova ljubavna priča, nekome začeće.



Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 15.Juna do 22.Juna
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.
 
 
 

  Shape Of My Heart 

 

Нема коментара:

Постави коментар