понедељак, 23. фебруар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 23.Februara do 1.Marta...

Ovo je nedelja u kojoj i dalje dominira konjukcija Venere i Marsa u Ovnu. Međutim nedelja kreće sa kvadratom Sunca u Ribama i Saturna u Strelcu. Dve sukobljene energije koje donose neku restrikciju, manjak energije i vitalnosti, negde neki zastoj ili prepreku. Međutim Venera i Mars zajedno u trigonu sa Saturnom doneće mogućnost da se neki problemi reše na duže staze (Saturn), emotivni problemi, poslovni, finansijski ili bilo koji drugi. Ako ste u vezi ovo je vreme da ona dobije na kvalitetu, trajnosti, vernosti, odgovornosti. Ako nemate ljubavni život :), ovo je vreme da se nešto tu promeni i da možda upoznate nekog a da ta veza ima energiju koja može da traje. Dakle i ako nedelja kreće sa nekim ograničenjem i usporavanjem to ne znači da ćete morati i da stanete, sa ovim drugim energijama ipak možete da računate na uspešne akcije i na pravi put kojim možete da idete dalje. Krajem nedelje Sunce i Neptun zajedno u Ribama doneće vam i mogućnost maštanja, kreativnosti... mada i iluzija, obmana, nejasnoća. Od vas zavisi kojoj energiji ćete se prepustiti. Svakako za mnoge će to biti mogućnost za beg od stvarnosti i punjenje baterija. Na samom kraju nedelje Merkur će vas dovesti u iskušenje, sa jedne strane sekstil sa Uranom i nove ideje i nove zamisli, sa druge strane opozicija sa Juputerom i moguće preterivanje. I ovde možete da birate put kojim ćete ići.Ovan nedeljni horoskop
I ako nedelja počinje sa nešto manje energije, energija koja vas stavlja negde iza scene u neku pozadinu, donosi neku sumnju i možda neku nerešenu poslovnu ili ljubavnu tajnu (Sunce kvadrat Saturn), ipak sa Venerom i Marsom u vašem znaku sve je otvoreno i transparentno baš kada su emocije u pitanju. U trigonu sa Saturnom ove dve planete u vašem znaku vode vas ka direktnom pristupu kada su vaše emocije u pitanju. Negde je to neko obavezivanje na duže staze, negde neki put ili radi ljubavi ili posla, obrazovanja. Uglavnom je mnogo jasniji pogled na život i ljubav. Krajem nedelje Sunce i Neptun u vašoj zoni  tajni ponovo u prvi plan stavlja nešto skriveno, nešto potisnuto od ranije gurnuto pod tepih. Na samom kraju nedelje obratite pažnju na društveni život i prijateljstva, posebno na komunikaciju. I ako Merkur ima lep aspekt sa Uranom u vašem znaku i donosi potrebu za otvorene i direktne razgovore, Merkur u opoziciji sa Jupiterom bi mogao da vas uvede u neko preterivanje, preterana očekivanja možda i neko razočarenje ako ne budete oprezni, ovo važi i za prijateljstva i za ljubavne priče u kojima ste. Ako ste pripadnik neke grupe i tu su mogući neki problemi.

Bik nedeljni horoskop
Početkom nedelje manjnak energije za društvena i prijateljska dešavanja, kao i za neke ideje, želje i nadanja (Sunce kvadrat Saturn). Manji finansijski problemi takođe vezani za kredite, pozajmice, i takozvani tuđi novac. Sa Venerom i Marsom u zoni skrivenog, podsvesti i tajni sve su prilike i mogućnosti za tajne veze ili tajna skrivena osećanja, u trigonu sa Saturnom mogućnost da takve veze traju. Ovo je i dobra energija za bolje finansije i za neko trajnije rešenje kada su finansije u pitanju ali sa dozom neke tajne. Krajem nedelje Sunce i Neptun u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva mogu vas navesti na razmišljanje o nekim prijateljstvima i da li su ona onakva kakva vi mislite da jesu ili to nije nije ono što ste mislili da jeste, svakako neka nejasnoća. Na samom kraju nedelje Merkur će vam doneti priliku za neke tajne razgovore i pregovore (sektil sa Uranom), ali i neki mogući nesporazum na poslu ili u vezi karijere.

Blizanci nedeljni horoskop
Na samom početku nedelje zahvaljujući Suncu i Saturnu neki zastoj, sumnja u vezama u kojima ste ali i u karijeri i društvenom statusu. Negde su ovo problemi sa emotivnim partnerima, negde sa poslovnim, tek neki manjak energije. Ipak sa Venerom i Marsom u zoni društvenosti, prijateljstva, želja i iznenadnih dešavanja vrlo burno a sa Saturnom u zoni partnerstva moguće je i neko dugotrajnije rešenje ili je to pomoć prijatelja ili neka nova veza u krugu prijatelja. Ako ste u vezi neko smirivanje i rešenje, ako ste sami nova veza koja može i ima energiju trajanja. Sve u svemu neka pozitivna iznenađenja. Sa Suncem i Neptunom u zoni karijere i statusa moguće su neke nejasnoće, kao i nejasna slika u vezi vaše karijere ali i poslovnog imidža ili statusa. Na samom kraju nedelje sa Merkurom u zoni inostranstva i životne filozofije nove ideje, spremnost na rizik možda i neki otvoreni put, ili početak nekog obrazovanja, u svakom slučaju neki novi pogled na svet oko sebe. Međutim budite oprezni u komunikaciji jer su moguća preterivanja, kao i neka razočarenja. Suzdržite se generalno u komunikaciji i posebno kada su u pitanju vaš dom i porodica. Negde je ovo odlaganje nekog puta, odlaganje nekog ispita, negde nešto u vezi nekog pravnog pitanja i zakona.

Rak nedeljni horoskop
Na samom početku nedelje Sunce u sektoru daljina i životne filozofije i Saturn u sektoru dnevne rutine, posla, zdravlja mogu doneti neki manjak energije, zastoj i negde neki problem. Međutim sa Venerom i Marsom u zoni karijere i društvenog i svakog drugog statusa imaćete energiju da se pokrenete i krenete u neku akciju. Zajedno sa Saturnom u dugotrajno rešavanje problema vezanih za svakodnevni život, emocije ali i poslove kojima se bavite. Negde je ovo i promena statusa, poslovnog ili emotivnog. Obavezivanje na duže staze. Negde je moguća nova ljubav sa energijom trajanja. Sa Suncem i Neptunom u zoni žiotne filozofije i vidika, daljina, obrazovanja moguće su neke nejasnoće, nejasni vidici i nejasni put bilo stvarni bilo životni. Sačekajte da se magla raziđe. Sa Merkurom na samom kraju nedelje i Uranom u zoni karijere možete očekivati nove poslove, nove pregovore posebno one finansijske prirode. Međutim budite oprezni jer će Merkur u isto vreme biti u opoziciji sa Jupiterom pa su moguća neka preterivanja baš sa finansijama. Suzdržite se neko vreme od nepotrebnog trošenja.

Lav nedeljni horoskop
Na samom početku nedelje sa Saturnom u zoni ljubavi, zabave, uživanja, dece i Suncem u zoni intime, zajedničkih finansija i takozvanog tuđeg novca neki zastoj, problemi ali i manjak energije. Međutim sa Venerom i Marsom u zoni životne filozofije i vidika, daljina, obrazovanja, moguća ću su rešenja za vaše probleme i to na duže staze i kada su emocije u pitanju ali i vaš pogled na svet i ljude oko sebe. Negde je ovo neki zajednički emotivni put, negde bolji odnosi ako ste u nekoj vezi, negde je to nova ljubav koja može imati energiju trajanja. Bolji odnosi sa decom, više zabave i uživanja. Uglavnom bolji pogled na svet oko sebe i ljude oko vas. Sa Suncem i Neptunom u zoni intime, zajedničkih resursa, krize i promena moguće su neke nejasnoće, zamagljen pogled i iluzije. Sačekajte da magla prođe. Sa Merkurom u vašoj zoni partnerstva na samom kraju nedelje i Uranom iz zone životne filozofije i daljina mnogo bolja i jasnija komunikacija i otvoren put ka spoznaji neke istine. U isto vreme opozicija Merkura i Jupitera u vašem znaku donosi neki neizdrž, potrebu za komunikacijom i pre svega nekim preterivanjem u emocijama, budite oprezni jer su moguća i neka razočarenja. Ne treba vam euforija i preterani optimizam budite suzdržani i mirni što je više moguće. Obradite i razmotrite pažljivo svaku informaciju koja do vas dođe.

Devica nedeljni horoskop
Sa Suncem u vašoj zoni partnerstva i Saturnom u zoni porodice i porodičnih odnosa mogući su neki problemi i zastoj energije. Moguće su razne prepreke i manjak energije, negde i sukob sa nekim autoritetom iz kruga porodice, otac, deda... Međutim sa Venerom i Marsom u zoni intime, kriza, promena, zajedničkih resursa ide snažna i pokretačka energija, zajedno sa Saturnom tu su i moguća rešenja na duže staze za vaše i emotivne, intimne, finansijske i porodične probleme. Kako kome i u kojoj oblasti ali rešenje je tu i treba ga iskoristiti jer je na duže staze zahvaljujući Saturnu. Ipak budite oprezni jer Sunce i Neptun zajedno krajem nedelje u vašoj zoni partnerstva donosi neku nejasnoću i mogućnost da vidite ono što želite da vidite a ne onako kako zapravo jeste. Sa Merkurom u zoni svakodnevne rutine, poslova i zdravlja i Uranom iz zone promena, zajedničkih resursa moguće su nove ideje i novi početak. Bolji odnos prema poslu, zdravlju i zdravstvenim navikama. Međutim budite oprezni jer u isti vreme Merkur u opoziciji sa Jupiterom donosi neku vrstu preterivanja u poslu ali i u hrani i piću. Na vama je da razmislite koju energiju da iskoristite u svakom slučaju moguće je uz mir i suzdržavanje izabrati bolji put i bolju energiju.

Vage nedeljni horoskop
Sa Suncem u vašoj zoni svakodnevne rutine, posla, zdravlja i zdravstvenih navika i Saturnom u zoni komunikacija mogući su neki problemi, zastoj ili manjak energije, manje vitalnosti, ali i problemi u komunikaciji i generalno i posebno u poslu i poslovnim odnosima. Prpazite i na zdravlje. Međutim sa Venerom i Marsom u vašoj zoni partnerstva i emotivnog i svakog drugog biće izrazite i intezivne energije. Zajedno sa Saturnom baš u zoni komunikacije imaćete i mogućnost rešavanja problema ako ih ima i ako ste u nekoj emotivnoj vezi i priči. Ako ste sami i nemate ljubavni život ovo je odlična prilika da to više ne budete a da nova veza ima energiju trajanja. Sa Suncem i Neptunom u zoni rutine, posla i zdravlja krajem nedelje mogući su neki nesporazumi i nejasnoće. Možda ne vidite najbolje stvari oko sebe ili ih vidite onako kako bi vi želeli da ih vidite. Sačekajte da se magla raziđe. Na samom kraju nedelje sa Merkurom u zoni emocija, uživanja, dece i Uranom u zoni partnerstva još novih mogućnosti za bolje odnose, bolju komunikaciju i sl. Ipak u isto vreme Merkur je u opoziciji sa Jupiterom i mogli bi da budete uvučeni u neko emotivno preterivanje, preterane emocije a tu je i mogućnost nekog razočarenja. Na vama je da izaberete kojim putem ćete ići i koja će energija biti jača.

Škorpija nedeljni horoskop
Na samom početku nedelje sa Suncem u zoni emocija, uživanja, zabave, dece i Saturnom u zoni finansija mogući su neki problemi, zastoji, manjak energije. Nesporazumi na emotivnom planu pomešani sa finansijama. Nedostatak novca, emotivne bezbednosti, možda i sumnja u lične vrednosti ili u odnosu prema nekim vrednostima bilo emotivne bilo finansijske prirode. Međutim sa Venerom i Marsom u zoni svakodnevne rutine, posla, zdravlja neka intezivna i pokretačka energija i volja da se nešto pokrene, zajedno sa Saturnom i rešavanje nekih finansijskih problema, ali i poslovnih, zdravstvenih i to na duže staze. Nekome i neka nova ljubav na poslu ili preko posla sa energijom koja može da traje. Međutim krajem nedelje Sunce i Neptun u zoni emocija, zabave, dece... doneće neke nove sumnje, negde su to i ružičaste naočari, beg od stvarnosti, potreba za romantikom i romansom. Na samom kraju nedelje sa Merkurom u zoni porodice i porodičnih odnosa i Uranom iz zone svakodnevnog života, posla, zdravlja neke nove ideje, novi poslovi, porodični poslovi, nov odnos prema zdravlju. U isto vreme Merkur u opoziciji sa Jupiterom iz zone karijere može doneti neke nesporazume na relaciji porodica - karijera. Budte oprezni, ne preterujte, budite suzdržani i tako možete izbeći razočarenja.

Strelac nedeljni horoskop
Na samom početku nedelje sa Suncem u zoni doma porodice i porodičnih odnosa i Saturnom u vašem znaku mogući su neki problemi, zastoji, manjak energije ili vama ili nekome iz porodice. Mogući su i neki sukobi, problemi sa autoritetima, otac, deda i sl. Ili je to vaš problm u nametanju autoriteta nekome iz porodice. Međutim sa Venerom i Marsom u zoni emocija, zabave, uživanja, dece jedna jaka i intezivna energija u saradnji sa Saturnom iz vašeg znaka i mogućnost da neke veze dobiju na kvalitetu i trajnosti. Ako ste sami ovo je mogućnost da upoznate nekog i da ta veza ima energiju trajanja. Negde pred kraj nedelje Sunce i Neptun u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa mogu doneti energiju povlačenja, bega od stvarnosti u okrilje doma svog. Na samom kraju nedelje Merkur u zoni komunikacija zajedno sa Uranom u zoni emocija, uživanje, dece, doneće vam energiju za bolju i jasniju komunikaciju, pregovore, možda i neki kraći put u dvoje. Međutim u isto vreme Merkur je u opoziciji sa Jupiterom i to bi moglo da vas odvede u neka preterivanja, kašnjenja nekih vesti koje očekujete, odlaganja putovanja i sl. Budite umereni i strpljivi i birajte energije, probajte da izbegnete moguća razočarenja.

Jarac nedeljni horoskop
Sunce u zoni komunkacija na samom početku nedelje zajedno sa Saturnom iz zone skrivenog, podsvesti, tajni mogu doneti neke probleme, nesporazume posebno u komunikaciji ali i ako imate neku tajnu. Informacije kasne, ili su skrivene od vas, teži protok informacija u svakom slučaju. Tu su i neki mogući strahovi. Sa Venerom i Marsom u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa zajedno sa Saturnom iz zone skrivenog moguće da sredite neke probleme vezane za emociju ali i prodicu. Vreme je za stabilnost i dugotrajnost i u emotivnom i u porodičnom smislu. Međutim sa Suncem i Neptunom u zoni misli, komunikacije krajem nedelje mogu vam zamagliti i vid i komunikaciju i misli. Mogli bi da vidite ono što želite da vidite a ne ono što stvarno jeste. Teško je uključiti razum i logiku kada je ova konjukcija u pitanju ali nije nemoguće. Ipak mnogi od vas će poželeti da pobegnu na kratko iz stvarnosti. Nije najbolje vreme za donošenje odluka i ozbiljne razgovore. Na samom kraju nedelje Merkur u zoni ličnih finasija zajedno sa Uranom iz zone doma porodice doneće neka nova finansijska rešenja i ideje. Međutim u isto vreme Merkur je u opoziciji sa Jupiterom i sa te strane možete očekivati neka preterivanja posebno kada je novac u pitanju, neki trošak, negde i neku kaznu.

Vodolije nedeljni horoskop
Na samom početku nedelje neki problemi sa finansijama jer će Sunce u toj zoni biti u kvadratu sa Saturnom iz zone društvenosti, prijateljstva, grupa nekih i organizacija i iznenadnih dešavanja. Tu je i strah i finansijska nesigurnost, ali i mogućnost nesporazuma sa prijateljima ili nekim grupama kojima pripadate. Međutim sa Venerom i Marsom u zoni misli, komunikacije jedna jaka i intezivna energija koja zajedno sa Saturnom može rešiti neke probleme, nesporazume ako ste u nekoj vezi ili probleme sa prijateljima. Ako ste sami ovo je mogućnost upoznavanja nekog novog možda u krugu prijatelja mada i u komšiluku. Ove veze bi imale energiju trajanja zahvaljujući Saturnu.  Negde na kraju nedelje Sunce i Neptun u zoni fnansija i dalje tu priču mogu držati u prvom planu. Budite oprezni jer bi mogli da vidite ono što želite da vidite a ne ono što zaista jeste. Sačekajte da magla prođe i tek onda delujte. Na samom kraju nedelje Merkur u vašem znaku zajedno sa Uranom iz zone komunikacije doneće vam razne mogućnosti, nove ideje, bolju komunikaciju. Međutim u isto vreme Merkur je u opoziciji sa Jupiterom i može vas uvesti u stanje preteranog optimizma i euforije, posebno u partnerskim odnosima i onim emotivnim i svim drugim. Budite oprezni, suzdržite se i birajte pažljivo energije koje mogu da utiču na vas.

Ribe nedeljni horoskop
Već na samom početku Sunce u vašem znaku i Saturn u vašoj zoni karijere, društvenog statusa, imidža doneće neku vrstu problema, zastoja energije ili manjak energije i vitalnosti. Možda i neki problem u karijeri posebno u odnosima sa autoritetima. Negde je ovo osim sukoba sa predpostavljenima i moguć sukob sa ocem, patnerom. Venera i Mars ove nedelje u vašoj zoni ličnih vrednosti i finasija, zajedno sa Saturnom iz zone karijere, ega, statusa doneće vam mogućnost da spoznate šta je vredno u vašem životu bilo da se radi o emocijama ili finansijama. Ovde se radi i o vašoj emotivnoj sigurnosti, ali i o ličnom samopouzdanju. Negde pri kraju nedelje Sunce i Neptun u vašem znaku doneće vam pojačanu kreativnost, maštu, inspiraciju i mogućnost da neke priče odsanjate. Mašta može svašta, tek da znate. Ovo je i energija koja će vam omogućiti da bar na kratko pobegnete od stvarnosti. Na samom kraju nedelje Merkur u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni i Uran iz zone finansija doneće vam mogućnost nekog oporavka što se finansija tiče, posle dobro osmišljenih poteza i tajnih pregovora. Ipak Merkur je u isto vreme u opoziciji sa Jupiterom iz zone posla i zdravlja pa pripazite kada su tajne u pitanju, poslovi, zdravlje, jer je ovo aspekt preterivanja. Suzdržite se neko vreme.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 23.Februara do 1.Marta...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

  With or Without You