понедељак, 16. фебруар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 16.Februara do 22.Februara

Ove nedelje glavni zvezdani događaj je svakako Mlad Mesec u Vodoliji 19.Februara, koji se dešava samo minut pre prelaska Meseca i Sunca u Ribe. Zbog ovoga je ovaj Mlad Mesec nekako jedinstven i poseban. Smena energija na ovakav način. Mlad Mesec je energija novog početka, ovaj novi početak ima ne jednu već dve energije i energiju Vodolije i energiju Riba. Neka vrsta oslobađanja (Vodolija) na vrlo emotivan (Riba) način. Šta se sve može dogoditi u nekoliko minuta: Mlad Mesec u Vodoliji na 29*59' u 00:47, Mesec prelazi u Ribe u 00:48 i Sunce prelazi u Ribe u 00:49
Ovaj Mlad Mesec osetiće najviše fiksni znakovi: Vodolije, Lavovi, Bikovi i Škorpije na oko 29 stepeni, ali i znakovi na oko 1-4 stepena promenljivih znakova: Blizanci Strelčevi, Device i Ribe
Pored ove smene energija još jedna će biti aktuelna ove nedelje, Venera i Mars će samo dan posle Mladog Meseca preći iz Riba u Ovna. Iz vode u vatru. Venera i Mars se neko vreme nalaze jedan pored drugog i ta energija je vrlo bitna posebno za muško ženske odnose. Dva dana posle ulaska u Ovna Venera i Mars će biti u konjukciji što će za mnoge od vas značiti neku vrstu akcije. Venera i Mars pre proleća nagoveštavaju dolazak proleća.


Ovan nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem društvenom sektoru, sektoru prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Poželite želju (želje) ovo je takva energija i već istog dana u četvtak samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru tajni, skrivenog, podsvesti. Možda je vreme da neke ideje sprovedete daleko od očiju javnosti, ali i da prikupite energiju za vreme koje dolazi a to je prelazak Sunca u vaš znak 20.Marta. Dan posle Mladog Meseca i energije novog početka Venera i Mars će preći u vaš znak i vi ćete biti miljenici neba neko vreme. Na samom kraju vikenda Venera i Mars će započeti ples ljubavi i strasti. vi ćete ga osetiti više nego ostali. Ono što je ovde zanimljivo je da će Mesec i Sunce zaroniti u Ribe i u vaše tajne, ali u isto vreme Venera i Mars će izaći baš iz sektora tajni i preći u vaš znak u sektor vaše ličnosti i biće prilično javni i očigledni. Vreme je za novi početak prijateljstva, emotivne veze, nečeg vrlo ličnog. Merkur zajedno sa Saturnom pomoći će da donesete neke bitne odluke.

Bik nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru profesije, karijere, društvenog, emotivnog statusa. Novi posao, novi položaj ili samo nova energija u poslovnoj sferi tek imate šansu za novi početak. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, grupa iznenadnih dešavanja. Prilka za nove ideje, ostvarivanje nekih želja i nadanja je pred vama. Merkur zajedno sa Saturnom pomoći će vam da donesete bitne odluke u vezi vašeg profesionalnog života pre svega. A ljubav, emocije, novac? Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor tajni, skrivenog, podsvesti. Tajna veza, ljubav, nešto skriveno od očiju javnosti. Sa jedne strane vrlo otvoren pristup, novi početak u okvirima karijere i društvenog statusa, sa druge strane neke tajne ambicije, tajne emocije ili samo punjenje baterija na vama svojstven način.

Blizanci nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru daljina, inostranstva, životne filozofije, vidika, obrazovanja, morala... Vreme je možda za nove životne stavove za novi početak ali sa drugačijim pogledom na svet i okolinu. Negde je to neki put, negde neko školovanje, uglavnom je to širenje vidika. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru profesije, karijere, društvenog ali i emotivnog statusa. Novi poslovi, društveni položaj ili neke novosti vezane za vašu karijeru. Merkur zajedno sa Saturnom pomoći će vam da donesete ispravne odluke.  Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja. Nova ljubav, nešto novo u vezi ljubavi bilo da ste u vezi ili niste, nova prijateljstva, nove ideje ali i iznenadna dešavanja.

Rak nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru kriza ali promena onih suštinskih, sektoru zajedničkih resursa, takozvanog tuđeg novca ali i podrške. Vreme je za nove početke u vezi nekog novca zajedničkog vašeg i partnerovog, ali vreme je i za neku suštinsku promenu i regeneraciju, da se raskrsti sa nekom starom energijom i da se otvori put novoj energiji. Negde je to neki kredit, pozajmica, negde sređivanje finansijskih prilika, negde je to samo neki vid regeneracije i transformacije lične energije, vaše intime i intimnih odnosa. Dakle negde je to novac, negde je to intima i seksualni odnosi, negde lična energija. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru daljina, inostranstva, obrazovanja, putovanja ali i životne filozofije i vidika. Neko će na neki put, neko na put obrazovanja, većina će promeniti životne stavove. Merkur i Saturn zajedno doneće vam šansu da neke odnose popravite, posebno ako ste u dužim vezama, vreme je za ozbiljne razgovore možda i za neke odluke. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor karijere, društvenog statusa i položaja. Novi poslovi, nove akcije, možda pomešane sa emocijama, ili je to neka nova ljubav kroz karijeru, promena ili društvenog ili emotivnog statusa.

Lav nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru partnerstva, odnosa, veza od emotivnih do bilo kojih drugih. Ovaj Mlad Mesec dešava se "preko puta" vašeg znaka, preko puta energije JA u energiji TI, dakle odnosa "jedan na jedan". Vreme je za nove početke bilo da ste u vezi ili niste, za novu emotivnu energiju. Bolji odnosi u već postojećim odnosima ili nova veza ako ste sami. Možda je vreme za kraj ako neka veza nema snagu da se obnovi.  Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru intime, strasti, ali i zajedničkih resursa i takozvanog tuđeg novca i podrške. Energija novog početka povezana sa intimnim pitanjima, ali i šansa za trasformaciju i regeneraciju. Vreme je da se ove energije i sektori (partnerstvo, veze i intima, strast...) povežu na neki način. Vreme je i za regeneraciju finansijskog stanja i prilika. Merkur i Saturn zajedno pomoći će vam da donesete neke bitne emotivne odluke uz mudro razmišljanje, negde i neki ozbiljan razgovor. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor daljina, inostranstva, zakona, pravde, životne filozofije, istine doneće vam mogućnost da emotivne priče dobiju novu dimenziju. Neko će na neki zajednički put oni srećniji, ostali će ili osetiti vatru nove ljubavi ili će staru i postojeću  rasplamsati.

Devica nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru rutine, svakodnevnog života, poslova (ako radite), usluga, zdravlja i zdravstvenih navika. Nekome sledi novi posao, ili bolji i drugačiji poslovni odnosi, odnosi sa kolegama i sl., nekome ko ne radi mogućnost zaposlenja, negde je to ipak promena zdravstvenih i drugih navika. Mogućnost obnavljanja energije, kroz dijetu, vežbanje ili nešto što je vama primereno. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru partnerstva, veza, odnosa. Možda je vreme da povežete ova dva sektora poslovni i emotivni, možda da uradite nešto zajedno sa partnerom u vezi zdravstvenih ali i drugih navika. Negde je to možda nova emotivna veza povezana sa vašim poslom. Ako ste već u vezi možda zajednički poslovi ili zajednička briga o nekim navikama, rutini, svakodnevici. Merkur i Saturn zajedno pomoći će vam da donesete neke bitne porodično poslovne odluke ili odluke koje su u vezi vašeg svakodnevnog života i rutine. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor zajedničkih resursa, takozvanog tuđeg novca i podrške, možda je vreme za zajedničku akciju (ako ste u vezi) kada su vaše finansije u pitanju ili je to možda prilika da regenerišete neki odnos. Ako ste sami ovo je prilika za novu vrlo strastvenu vezu.

Vage nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece. Nekome sledi nova ljubav, nekome nešto novo kada su deca u pitanju, možda je vreme za bebe, negde je to neki novi kreativan početak. Došlo je vreme da uživate i da se više zabavite. Ako ste u vezi sledi nešto novo neki novi početak, ako niste u vezi sada je šansa da više ne budete sami. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, posla (ako radite), zdrvalja i zdravstvenih navika. Nešto novo u vezi svega ovog, neki novi početak, novi posao ili novi pristup zdravlju i zdravstvenim navikama. Merkur zajedno sa Saturnom pomoći će vam da donesete neke bitne emotivne odluke, možda i da obavite neki ozbiljan razgovor. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor partnerstva, odnosa, veza, doneće vam priliku da krenete u neku emotivnu akciju. Možda je to prilika za više vatre u vašim postojećim vezama, više strasti i ljubavnih akcija. Možda je vreme za novu vezu posebno ako ste sami. Ili je ovo mogućnost da pokrenete vaš javni život i odnose sa javnošću.

Škorpija nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa. Nekome sledi preselenje, nekome neka promena u okviru doma ili porodičnih odnosa. Negde je to preuređivanje, renoviranje doma, negde pokretanje zajedničkog porodičnog biznisa. Došlo je vreme za novi početak u okviru doma i porodice. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece. Vreme je da se ove energije i sektori povežu i neke nove stvari budu u okviru doma, emocija, dece. Vreme je za novi početak u emotivnom smislu, možda više zabave i uživanja, ali i nešto u vezi sa decom. Negde je ovo energija novog početka u postojećim vezama, negde je ovo energija za novu emotivnu priču. Merkur i Saturn zajedno pomći će vam da donesete neke bitne finansijske odluke povezano sa porodicom i porodičnim odnosima. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor svakodnevnog života i rutine, posla (ako radite), zdravlja i zdravstvenih navika. Negde je ovo energija akcije, više posla, negde je ovo više energije bolje zdravlje, bolje zdravstvene navike, dijeta, vežbanje, više energije u svakodnevnom životu, manje rutine i rutinskih poslova i navika.

Strelac nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru misli, razmišljanja, reči i pisane i izgovorene, komunikacija. Vreme je za nove misli, novu energiju u komunikaciji, nove ideje. Neko će možda na neki kraći put, neko će da krene sa nekim učenjem, kursom nekim možda, neko da kupi novi auto. Nešto novo i u odnosima sa bliskim ljudima braćom i sestrama ali i komšilukom. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa. Možda je vreme za renoviranje doma, možda za preselenje, ili samo za drugačije odnose u porodici. Merkur i Saturn zajedno pomoći će vam da donesete neke bitne odluke, možda i da obavite neke važne razgovore, pregovore. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Vreme je za ljubav možda i za bebe...Više plodnosti u svakom slučaju. Nekome nova vatrena energija u postojećim vezama, nekome posebno ako ste sami nova strastvena veza. Više flerta, udvaranja, zavođenja. Više samopouzdanja, uživanja, kreativnosti.

Jarac nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru odnosa prema vrednostima, ličnih finanasija ali i sektoru emotivne sigurnosti. Možda je vreme za novi početak kada su vaše finanasije u pitanju, nove ideje, novi pristup energiji novca ali i emotivnoj sigurnosti. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru razmišljanja, reči i pisane i izgovorene, komunikacije. Vreme je za novi početak, drugačije misli i razmišljanje. Merkur i Saturn zajedno pomoći će da donesete neke bitne odluke kada su u pitanju vaše lične finansije ali i kada je u pitanju vaša emotivna sigurnost. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa. Neko će sa ovom energijom da se odluči za zajednički život ako ste u nekoj vezi koja traje neko vreme ili ćete sa partnerom više vremena provoditi u toplini doma. Možda ćete pokazati vaša kulinarska umeća sve u stilu "ljubav koja vodi preko stomaka". Ako ste sami možda je na vidiku neka nova veza nešto preko porodice i porodičnih veza ili ćete možda neko vreme više provoditi u porodičnim akcijama.

Vodolije nedeljni horoskop
Mlad Mesec u vašem znaku u sektoru vaše ličnosti, ličnog, ega, karaktera. Generalno vama novi početak kreće od vas samih. Novi početak je što se kaže u vašim rukama i ide "iz prve ruke". Imate veliku šansu i priliku da krenete ispočetka, oslobođeni nekih starih navika i svega onog što vas je neko vreme sputavalo ili ograničavalo. Vreme je za oslobađanje. Negde je ovo energija za promenu izgleda, negde za promenu posla, negde neke veze, nekog odnosa, bilo emotivnog bilo prijateljskog, poslovnog. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca uplovićete u energiju Riba u vašem sektoru ličnih finansija, ali i odnosa prema vrednostimaa, sektoru emotivne sigurnosti. I ovde su moguće neke promene i neki sasvim novi početak. Merkur u vašem znaku zajedno sa Saturnom pomoćiće vam da donesete neke bitne odluke ali i da možda obavite neke važne razgovore i pregovore. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor misli, razmišljanja, komunikacije i doneće mogućnost ako ste sami nove veze, a ako ste već u vezi neku emotivnu akciju, kraći put ili nešto slično. Negde je ovo prilika za emotivni razgovor. Vreme je da otvoreno kažete šta želite ili da pokažete šta želite. Više flerta, udvaranja, ljubavnih poruka, pisama.

Ribe nedeljni horoskop
Mlad Mesec u Vodoliji i energija novog početka dogodiće se u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti. Neke tajne bi mogle da dobiju energiju novog početka. Istog dana samo minut dva posle energije Mladog Meseca u Vodoliji energija se prenosi na vaš znak i na vaš lični sektor. Imaćete priliku da počnete nešto što je vama lično jako bitno. Možda je ovo vreme da ove dve energije i sektora i tajni i lični povežete. Možda neke tajne neće više hteti uslovno rečeno da budu tajne. Vreme je da uskladite tajni i javni život. Možda je samo vreme da neke snove ostvarite. Merkur i Saturn zajedno ovde će vam najviše pomoći u smislu donošenja važnih odluka, posebno kada su tajne, skriveno ili podsvest vaša u pitanju. Samo dan posle Mladog Meseca Venera i Mars prelaze u Ovna u vaš sektor ličnih finansija, odnosa prema vrednostima, sektoru emotivne sigurnosti. Možda je vreme da krenete u akciju i dobijete ono što stvarno želite bilo da je to novac ili neka emocija. Negde je ovo emotivno uživanje, negde akcija u cilju bolje zarade, negde i jedno i drugo.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 16.Februara do 22.Februara
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

P.S. Ovde ove nedelje izdvojile su se tri energije: Vodolija, Ribe i Ovan...tako su se izdvojili i sektori (kuće). Sve tri energije i sektori su bitni za priču o dešavanjima ove nedelje. Ovo je horoskop rađen za znak (može da se iskoristi i za podznak), međutim još više informacija ćete dobiti ako znate gde se tačno ove nergije i kuće nalaze u vašim horoskopima....
Evo primera:
Ja sam Lav....prema znaku ove energije su poređane: 7., 8., 9. kuća...
Podznak sam Vaga... ove energije su tada raspoređene: 5., 6., 7.kuća...
Stvarno u mom natalnom poređani su ovako: 4., 5., 6.kuća....


Up Where We Belong, 
An Officer & a Gentleman 

 

Нема коментара:

Постави коментар