среда, 6. август 2014.

Nedeljni horoskop (4.Avgust - 11.Avgust)

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 4.Avgusta do 11.Avgusta...
Glavni događaj ove nedelje je svakako Pun Mesec u Vodoliji ali i energija planeta u Lavu, posebno konjukcija Sunca i Merkura u Lavu. Oba ova događaja biće povezana sa Saturnom u Škorpiji kroz kvadrate koje će on praviti i sa Punim Mesecom i sa konjukcijom Sunca i Meseca. Bitno je i da krenemo svi u neku pripremu za predstojeću konjukciju Marsa i Saturna. 

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ovde i dalje interesantno zahvaljujući energiji Lava i planetama u njoj. Sve, samo dosadno vam neće biti. Konjukcija Sunca i Merkura doneće zanimljive susrete, razgovore, pisma. Njihov trigon sa Uranom doneće i razna pozitivna iznenađenja, originalnost, negde i novu emotivnu vezu. Međutim tu je i njihov kvadrat sa Saturnom koji mogu sve malo ili uozbiljiti ili učiniti nešto težim nego što bi to trebalo da bude kada je ljubav u pitanju. Negde je to i sukob sa starijom osobom zbog emocija, negde je u pitanju emotivni izbor, a kod starih veza moguća neka teškoća. I Pun Mesec u Vodoliji vršiće indirektan uticaj na vaš emotivan život jer se sve i dešava na relaciji emotivnog davanja i primanja. Pun Mesec kao deo T-kvadrata gde je Saturn deo već spomenute energije mogao bi da vaš emotivni ali i prijateljski život učini napetijim na samom kraju ove nedelje.
POSAO: Posao pod uticajem Merkura vladara ove oblasti biće pored emotivne situacije takođe vrlo važan i bitan, i doneće razne mogućnosti i razna dešavanja. Kako ona lepa i pozitivna tako i neka koja to možda neće biti. Sve zbog konjukcije Sunca i Merkura koji su u trigonu sa Uranom ali i u kvadratu sa Saturnom. Koje će energije preovladati ostaje vam da vidite. Ono što je vrlo moguće je da će emotivan život uticati na sve ostalo pa i na vaš posao ili svakodnevni život.
ZDRAVLJE: Zdravlje u principu dobro, mada emocije ili ono "iz glave" mogu uticati najpre na vaše raspoloženje a onda (gde ima materijala) i na zdravlje.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Ove nedelje Merkur vladar ove oblasti vašeg života biće deo jedne vrlo interesantne energije. Merkur u konjukciji sa Suncem tako zajedno u trigonu sa Uranom doneće neke zanimljive emotivne momente i priče. Neke emotivne susrete, ljubavne razgovore, pisma, poruke... u trigonu sa Uranom i neka pozitivna iznenađenja, negde i nove emotivne priče. Ali njihov kvadrat sa Saturnom celu priču ili uozbiljuje ili je čini težom nego što bi trebalo da bude kada je ljubav u pitanju, bilo da su to nove veze ili veze u kojima ste duže. Sve ovo bi moglo da bude povezano i sa vašim domom, porodicom i porodičnim odnosima, jer vladar Merkur boravi u toj oblasti vašeg života i negde na direktan a negde na indirektan način meša se u vaš ljubavni.
POSAO: Posao ove nedelje možda miruje, možda ste na odmoru ili tek krećete na odmor, jer Venera vladar ove oblasti miruje. Međutim tu je i Pun Mesec u Vodoliji u oblasti profesije i karijere i na neki način vas dovodi do priče biranja, dom porodica ili karijera, ili se jedna od ovih strana zanemaruje a drugoj se više posvećuje i vremena i pažnje. Neka promena ipak na vidiku. Pun Mesec kao deo T-kvadrata gde su kvadrati sa Saturnom u prvom planu možda celu priču učini nervoznijom i napetijom.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Ovde ove nedelje zatišje posle bure od prošle nedelje. Venera vladar ove oblasti miruje, što negde donosi i mir u vaš ljubavni život, ali negde neki drugi uticaji će indirektno vršiti uticaj i ovde na ovu priču. Komunikacija, razmišljanje i sve na tu temu ove nedelje pod uticajem konjukcije Sunca i Merkura. Priča, pisma, poruke, susreti posebno oni emotivni, u trigonu sa Uranom sve začinjeno nekim iznenađenjima, neobičnostima, originalnošću. Negde su to i nove emotivne veze nastale iz nekog druženja, možda na nekom putu, možda u komšiluku. Kvadrat sa Saturnom generalno će otežati komunikaciju, razmišljanje, indirektno i emotivan život. Bilo da su u pitanju nove veze, bilo da su u pitanju stare veze. Sem toga tu je i Pun Mesec u Vodoliji u zoni daljina, višeg uma i razmišljanja, životne filozofije, morala itd. On je deo T-kvadrata gde je Saturn važan deo i gde on može doneti neke momente ozbiljnosti, kočenja, strahove i prepreke, najpre u razmišljanju a onda i u konkretnim događajima. Neka vrsta napetosti i nervoze vezano ili za daljine ili samo za neki životni stav.
POSAO: Ova oblast zbog Saturna koji boravi tu nešto komplikovanija ove nedelje. Saturn će biti deo T-kvadrata sa Punim Mesecom u Vodoliji i neke poslovne priče i situacije mogu doneti težinu, neraspoloženje. Negde i sukob sa autoritetima, negde nezadovoljstvo i premor. Promene i novi početak su tu, ali i neke teškoće koje su vezane za energiju Saturna. Neka odgovornost, ozbiljnost, težina na delu. Uskoro ovde dolazi još teži period zbog konjukcije Saturna i Marsa, tako da bi bilo dobro da se pripremite za tako nešto, naoružate strpljenjem i mirom i možda je rešenje da se odmarate više ili da odete negde na odmor.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod direktnim uticajem Saturna, tako da će neko vreme biti dobro da se više posvetite ovom delu vašeg života. Možda da više odmarate, meditirate, postite ili da bar više vodite računa o ishrani ali i generano o načinu života.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Nešto teži period u narednim danima a sve zbog Saturna i njegove priče, gde je on deo T-kvadrata sa Punim Mesecom u Vodoliji. Međutim Saturn će biti u kvadratu i sa Suncem i Merkurom koji su u konjukciji. I tako emotivni život i direktno i indirektno preko Saturna dobija neku težinu, negde neraspoloženje, negde osećaj kočenja i stagniranja. U sve će se uplesti i materijalno, ljubav i materija ali u nekom problemu. Ili ljubav trpi zbog finasija, ili finansije kvare emotivne priče. Venera u vašem znaku miruje i donosi zatišje, negde potreban mir, negde povlačenje jer je u energiji koju vi najbolje poznajete i koja vam pruža utočište. Da li će to pomoći ostaje vam da vidite. Ipak pripremite se jer će Saturn uskoro biti pod jakim uticajem konjukcije sa Marsom. Budite spremni na neka dešavanja koja će vašu emotivnu priču otežati. Naoružajte se strpljenjem i vežbajte mir i opuštanje.
POSAO: Posao pod uticajem Jupitera vladara ove oblasti će bar ovde doneti nešto bolju situaciju i možda je dobro da u ovom periodu se "bacite" na posao. Finasijska situacija pod uticajem energije Lava, konjukcije Sunca i Merkura bolja nego do sada. Posebno jer bi trigon sa Uranom mogao da donese iznenadne prilive novca. Ipak potreban je i oprez jer je ta konjukcija u kvadratu sa Saturnom pa neke emotivne brige mogu da se pomešaju sa pričom o finasijama. Pun Mesec u Vodoliji u zoni tuđeg novca i podrške opet u kvadratu sa Saturnom (T-kvadrat) bi mogao da unese nervozu i nemir u vaš materijalni status. Ipak i dalje savet je da radite i da se posvetite poslu da bi lakše prevazišli neke nepovoljne uticaje koji idu iz pravca emotivnog života.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Jupitera vladara ove oblasti dobro.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Kako tri planete borave u vašem znaku Sunce, Merkur i Jupiter ova energija pozitivno deluje na vas lično ali i na sve ostale oblasti vašeg života. Preko Jupitera i direktno na vaš emotivni i ljubavni život. Međutim najveći uticaj će vršiti konjukcija Sunca i Merkura pa su mogući razni susreti, komunikacija, poruke. U trigonu sa Uranom moguća i neka lepa iznenađenja, nešto neobično i originalno. Negde su to nove emotivne priče negde je to poziv da se negde otputuje sa partnerom (oni u dužim vezama). Međutim tu je i kvadrat ove konjukcije sa Saturnom iz zone doma, porodice i porodičnih odnosa. Negde je to sukob sa autoritetom (roditelji možda), negde je to neko neraspoloženje i neki moguć problem, neko kočenje, neka težina. Pun Mesec u Vodoliji u zoni dužih veza i brakova takođe može doneti neki nemir i nerozu jer će biti deo T-kvadrata sa Saturnom i ta priča sa porodicom i porodičnim odnosima bi zaista mogla da se izdvoji u nekom narednom periodu. Sem toga na vidiku je i konjukcija Saturna i Marsa pa se naoružajte strpljenjem i mirom.
POSAO: Saturn vladar ove oblasti vašeg života bi mogao da donese neku težinu, ozbiljnost, negde teške misli, negde sukobe sa autoritetima, negde neki zastoj. Možda je vreme da krenete na odmor. Ako ste već bili ili niste u mogućnosti da na odmor idete onda se češće odmarajte na bilo koji način. Češće zastanite i razmislite gde ste što se posla tiče i poslovnih odnosa. I pripremite se za period koji dolazi jer će konjukcija Marsa i Saturna indirektno uticati na ovu oblast.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Saturna vladara ove oblasti bi moglo da bude u fokusu u narednom periodu. Krenite odmah u priču boljeg odnosa prema svom zdravlju. Više se odmarajte, isplanirajte svoj odmor ili prosto s vremena na vreme zastanite.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Ove nedelje ali i u nekom narednom periodu Saturn vladar ove oblasti vašeg života bi mogao da donese nešto komplikovaniju priču. On će ove nedelje biti deo nekih nebeskih dešavanja, najpre će biti u kvadratu sa konjukcijom Sunca i Merkura što će misli, komunikaciju, neke emotivne susrete otežati i negde zaustaviti. Onda će on biti i deo T-kvadrata sa Punim Mesecom u Vodoliji što bi misli i komnikaciju još više moglo da oteža. Energija Lava u vašoj zoni tajni i podsvesti doneće možda i neke emotivne tajne, neke od njih mogu pozitivno da utiču na vas jer će konjukcija Sunca i Merkura da bude u toj oblasti, a trigon sa Uranom bi mogao da donese razna iznenađenja, negde i nove ali tajne emotivne veze. Međutim možda baš neke tajne neće biti najbolji izbor jer će ta ista konjukcija biti u kvadratu sa Saturnom. Indirektno ovde će uticaj Punog Meseca u Vodoliji takođe doneti mogućnost nekog kraja ali i novog početka.
POSAO: Posao pod uticajem Punog Meseca u Vodoliji. Posao ali i nešto skriveno, tajno ili nešto vezano za vašu podsvest. Pun Mesec i kvadrati sa Saturnom bi tako zajedno mogli da otežaju vaš poslovni život, da dođe do nekog zastoja, kašnjenja, nekih ozbiljnijih situacija. Sem toga negde je moguć i sukob sa autoritetima. Karijera preko Merkura vladara te oblasti i njegove konjukcije sa Suncem može imati sasvim dobre momente, dobre poslovne susrete, dobru komunikaciju ali nešto skriveno i tajno. Dobar aspekt sa Uranom doneće i neka iznenađenja, ali kvadrat sa Saturnom i ovde neki zastoj i ozbiljnost.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod jakim uticajem Punog Meseca u Vodoliji. Kvadrat sa Saturnom bi mogao da utiče na misli, a misli mogu da budu moćne. Zbog svega toga probajte da utičete na misli jer će vam onda i zdravlje biti dobro.
____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Pun Mesec u Vodoiji u ovoj oblasti vašeg života doneće neka dešavanja, neku vrstu kulminacije, negde je to kraj ali i mogućnost novog početka. Pun Mesec u kvadratu sa Saturnom ipak ovu priču bi mogao da oteža, donese neki zastoj, neku težinu u emotivnim odnosima. Konjukcija Sunca i Merkura u trigonu sa Uranom iz oblasti dužih veza i brakova doneće neke zanimljive iznenadne događaje i dešavanja, nešto neobično i originalno. Međutim ista ta konjukcija u kvadratu sa Saturnom može doneti i neku težinu posebno kada su prijateljski odnosi u pitanju ali i emotivni u smislu primanja neke emocije.
POSAO: Posao i poslovni život pod uticajem dobrog odnosa Neptuna i Marsa doneće neku novu energiju kreativnu i podsticajnu i možda je rešenje nekih problema u poslu. Kada nešto drugo ne ide onda se bar bacite na posao i sačekajte da neki uticaji prođu. Budite oprezni kada su finasije u pitanju jer su one pod uticajem Saturna a on je u ovom periodu ali i u narednom nešto teže aspektovan. Možda nećete biti adekvatno nagrađeni uloženom radu i trudu, ali budite strpljivi i to će proći.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem je dobrog odnosa Neptuna i Marsa.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Ova oblast ove nedelje pod uticajem trigona Neptuna i Marsa u vašem znaku. To je dobra priča, to je više energije, više krativnosti mašte i zanimljivih emotivnih situacija i priča. Važniji događaj je ipak Pun Mesec u Vodoliji u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa, koji će biti u kvadratu sa Saturnom u vašem znaku. Porodični odnosi mogu biti nešto komplikovaniji, teži, moguć je i neki sukob sa autoritetima (roditelji) ili samo neke teže misli i zastoj u odnosima sa porodicom. Moguće je i neko kašnjenje. Mnogo je bitno da se pripremite za period koji dolazi, a to je susret Marsa i Saturna u vašem znaku. Naoružajte se strpljenjem i mirom, i razmislite o odmoru. Ako ste već na odmoru ili ste bili svejedno planirajte da se češće odmarate i da se bavite nekim tehnikama meditiranja.
POSAO: Sunce u konjukciji sa Merkurom u vašoj zoni karijere doneće neke nove zanimljive momente, neke dobre razgovore, pregovore, poruke, ugovore. Posebno dobra priča je njihov trigon sa Uranom iz oblasti posla i poslovnih odnosa. On će doneti energiju pozitivnih iznenađenja, originalnih situacija, i neke vrlo zanimljive ishode kada su vaša karijera i poslovi kojima se bavite u pitanju. Ako ne radite onda se to odnosi na vaš svakodnevni život i rutinu. Međutim ta konjukcija biće i u kvadratu sa Saturnom u vašem znaku i moguć je i neki zastoj, neko kašnjenje, neko neraspoloženje. Moguć je i sukob sa autoritetima, nekim muškarcima bitnim u vašem životu. Pokušajte da budete smireni i da ne podležete tmurnim mislima i osećanjima.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro pod uticajem Urana. Neke promene su izvesne, nešto što će vam prijati i ublažiti neke momente posebno kada su u pitanju neke vaše misli. Ako shvatite da su misli moćne, to će vam još više pomoći.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Ove nedelje ovde Uran u prvaom planu. U dobrom odnosu sa konjukcijom Sunca i Merkura moguća su razna prijatna izenađenja. Negde su to nove emotivne veze, negde je to nešto novo iznenađujuće, neobično i originalno u starim vezama. Neko će na iznenadni put u dvoje, neko će na nekom putu upoznati nekog, a neko će promeniti životni stav i životnu filozofiju. Međutim ta konjukcija će biti opterećena kvadratom sa Saturnom iz zone tajni, skrivenog, podsvesti. Ova energija bi neke od vas mogla da zakoči, donese neki zastoj, neko kašnjenje, neku ozbiljnost i težinu. Posebno ako imate neku tajnu ili nešto što niste rešili sami sa sobom (podsvest). Pun Mesec u Vodoliji u vašoj zoni komunikacija mogao bi indirektno da utiče i na vaš emotivni život, posebno jer je u kvadratu sa Saturnom. Misli, komunikacija, poruke, reči pod uticajem ovih kvadrata mogle bi da vam otežeju život, pa se potrudite da ih kontrolišete.
POSAO: Nešto mirniji period zahvaljujući Veneri vladaru ove oblasti vašeg života. Međutim Merkur vladar zone profesije i karijere zbog konjukcije sa Suncem mogao bi da unese neka lepa dešavanja kada su poslovi i poslovni odnosi u pitanju. Zanimljivu komunikaciju, susrete, pregovore. Još zanimljiviju zbog trigona sa Uranom. Izenadna dešavanja, originalne situacije, negde i mogućnost nekog putovanja. Potreban i i oprez zbog kvadrata sa Saturnom, sve zbog neke težine koju oni donose. Moguć je neki zastoj, neko kašnjenje, negde i neke teške misli.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zanvaljujući Veneri vladaru ove oblasti vašeg života.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Na prvi pogled ovde mirno. Sve zbog Venere vladara ove oblasti vašeg života. Što je posle nedavne burne situacije oko Venere i dobro. Međutim sa jakom energijom Lava u zoni promena, intime, strasti taj mir bi mogao da bude diskutabilan. Konjukcija Sunca i Merkura u toj zoni bi mogla da vas pokrene posebno zbog trigona te konjukcije sa Uranom. Moguća su razna pozitivna iznenađenja. Neke nove veze ali zasnovane pre svega iz strasti. Stare veze mogu biti podstaknute ovom energijom. Međutim tu su i kvadrati ove konjukcije sa Saturnom i mogući su i neki nepredviđeni događaji, neki zastoj, neka ozbiljnost, negde i neke teške misli. Kod nekih i neki problemi sa prijateljima. Neke želje, nadanja, ideje bi mogle da budu pod znakom pitanja. Možda je dobro da se malo primirite jer tek dolazi vreme konjukcije Marsa i Saturna tako da ćete neke stvari ili odložiti ili sačekati bolje dane. Naoružajte se već sada strpljenjem.
POSAO: Merkur vladar ove oblasti vašeg života vrlo aktivan ove nedelje. Konjukcija sa Suncem doneće zaista lepe trenutke posebno za poslovnu komunikaciju, sastanke, susrete, pregovore. Tu su i neka pozitivna iznenađenja zbog trigona ove konjukcije sa Uranom. To je jedna dobra energija, energija originalnosti, nečega drugačijeg što vam je potrebno. Međutim tu su i kvadrati ove konjukcije sa Saturnom, pa bi moglo da dođe i do nekih nepredviđenih situacija, nekog kašnjenja, nekog zastoja, sukoba sa autoritetima.
ZDRAVLJE: Zdravlje uglavnom dobro zahvaljujući dobrim aspektima Merkura vladara ove oblasti i njegove konjukcije sa Suncem. Međutim kvadrat sa Satrnom bi mogao pre svega da utiče na vaše misli i raspoloženje a onda indirektno i na vaše zdravlje. Ako shvatite da su misli moćne mogli bi sebi da pomognete.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Glavni događaj ove nedelje je svakako Pun Mesec u vašem znaku. Vaši odnosi i veze će biti pod jakim uticajem ove energije. Posebno one duže veze i brakovi, ali i sve ostale veze koje imate. Sa jedne strane ta energija sa druge nasuprot vas energija Lava. U toj energiji konjukcija Merkura i Sunca. Lepa energija za komunikaciju, razgovore, poruke, susrete. Tu je i njihov trigon sa Uranom koji bi mogao da vam donese razna pozitivna iznenađenja. Negde neku novu vezu, negde neko putovanje, negde osvežavanje već postojeće veze. Međutim tu je i kvadrat ove konjukcije sa Saturnom gde bi se u vaš emotivni život mogao umešati i profesionalni. Negde je to neka težina, negde neki zastoj i kašnjenje tek neka smetnja. Sem toga i Pun Mesec u vašem znaku je u kvadratu sa Saturnom tako je još izvesnije da se emotivni i profesionalni život mogu pomešati i doneti neku težinu, negde i teške misli.
POSAO: Zahvaljujući Saturnu u zoni profesije i karijere i njegovim poprilično napetim aspektima ova oblast ove nedelje ali i u nekom narednom periodu bi mogla da bude vaša slaba tačka. Za sada je sve to zbog kvadrata koje Saturn pravi sa konjukcijom Sunca i Merkura, ali i zbog kvadrata koje pravi sa Punim Mesecom u vašem znaku. Neka promena je izvesna, neki kraj koji je zapravo početak nečeg novog.
ZDRAVLJE: Zdravlje donekle dobro zbog Venere u toj oblasti, međutim Mesec vladar ove oblasti vašeg života svojom energijom Punog Meseca mogao bi vaše zdravlje da stavi u prvi plan. Neka kulminacija je moguća, posle toga i nov pristup zdravlju.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Glavni događaj ove nedelje za vas je svakako dobar aspekt Neptuna u vašem znaku sa Marsom. Ovo je energija mašte i podsticaja. Ljubavni život bi mogao pod uticajem ove energije da bude maštovitiji, interesantniji, intezivniji. Venera u zoni emocija miruje. Merkur vladar zone dužih veza i brakova u konjukciji sa Suncem mogao bi da donese lepe susrete, dobru komunikaciju, razgovore. Trigon ove konjukcije sa Uranom će doneti i neka pozitivna iznenađenja. Kvadrat ove konjukcije sa Saturnom bi mogao da donese neki zastoj i neku ozbiljnost, negde i neko kašnjenje. Saturn u zoni daljina, životnog stava i filozofije bi tu priču mogao da oteža. Uskoro dolazi i njegov susret sa Marsom, pa bi bilo dobro da se naoružate strpljenjem, trebaće vam. Pun Mesec u Vodoliji u zoni tajni i podsvesti. U kvadratu sa Saturnom ili neki problem sa nekom tajnom ili sa nečim što niste rešili sami sa sobom (podsvest).
POSAO: Ipak je ova oblast vašeg života negde ispred osećanja jer su i nebeska dešavanja takva. Najpe je tu energija Lava i konjukcija Sunca i Merkura u toj energiji. Poslovna komunikacija, susreti, sastanci, pregovori su pod uticajem ove pozitivne energije. Tu je i trigon ove konjukcije sa Uranom i to donosi mogućnost nekih lepih iznenađenja, koja mogu biti finasijske prirode. Međutim kvadrat ove konjukcije sa Saturnom bi mogao da donese i neki zastoj i kašnjenje, posebno ako to ima veze sa nekim daljinama, inostranstvom, obrazovanjem, ali i moralom i životnom filozofijom. Pun Mesec u Vodoliji će uticati na vaš poslovni život. On bi mogao da donese i nervozu zbog kvadrata Punog Meseca sa Saturnom.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod jakim uticajem energije Lava, konjukcije Sunca i Merkura. Dobra je to energija za zdravlje, samo ako savladate i negativan uticaj kvadrata ove konjukcije sa Saturnom.


Ne znam da li ide uz ovaj tekst ali prosto došlo....

  Theme from the dear hunter 1979 

 

Нема коментара:

Постави коментар