среда, 20. август 2014.

Nedeljni horoskop (18.Avgust - 25.Avgust)

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 18.Avgusta do 25.Avgusta...ali i uz ovaj: Venera konjukcija Jupiter ... "Pomoć u pravi čas" 
Glavni događaj ove nedelje je u svakom slučaju blagoslov koji dolazi sa konjukcijom Venere i Jupitera u Lavu. Naravno tu je i prelazak Sunca iz Lava u praktičnu Devicu. I Merkur u Devici ove nedelje prilično aktivan. Tu je da nas malo zbuni zbog opozicije sa RxNeptunom u Ribama, ali njegov trigon sa RxPlutonom u Jarcu donosi jednu snažnu mentalnu energiju što će omogućiti da se nekako snađete. 


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ova nedelja je lepo počela za vas sve sa nebeskim darom konjukcije Venere i Jupitera u zoni ljubavi i ljubavnih odnosa. To je ili nova ljubav ili više ljubavi u stalnim vezama. Osim ljubavi ova energija vam nudi kreativnost, zabavu, uživanje, negde i trudnoću.
POSAO: Ulaskom Sunca u Devicu u zonu posla i poslovnih odnosa kao da ćete dobiti poziv sve u stilu bilo je dosta odmaranja. Merkur u  Devici će ovde malo da vas zbunjuje, zbog opozicije sa Neptunom, malo ili više da vam donese potrebnu energiju za rad, zbog trigona sa Plutonom. Zvezde kao da poručuju dosta je bilo odmora, sada idemo da radimo.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno kada Sunce uđe u Devicu i u vašu zonu zdravlja.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Nebeski dar u vidu konjukcije Venere i Jupitera vi ćete osetiti kroz porodicu i porodične odnose, možda i neku romansu i ljubav preko rodbine, ili ljubav kod kuće ili saznanje da ne morate otputovati daleko već da svet "donesete" u vaš dom i podelite ga sa onim do kog vam je stalo. Ako ste sami možda vas "posete" neke davne ljubavne uspomene. Moguća su preselenja, uređivanje životnog prostora ili samo lenjo (Venera/Jupiter) uživanje u njemu. Ulaskom Sunca u Devicu ljubavni život se menja, možda bude nešto praktičniji ili vi budete praktičniji. Merkur u Devici ovde će malo da vas najpre zbuni, zbog opozicije sa Neptunom, a onda da vas podstakne da pričate moćnom energijom trigona sa Plutonom.
POSAO: Ovde zahvaljujući Veneru vladaru ove oblasti lep(š)a dešavanja. O novcu vodite računa dok traje opozicija Merkura i Neptuna, mada će vam isti taj Merkur dobro aspektovan sa Plutonom doneti neke dobre finasijske prilike. Indirektno konjukcija Venere i Jupitera ovde bi mogla da vam pruži priliku za bavljenje nekim privatnim poslom, mada se računa i rad za privatnika. Nekima od vas novi posao.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zahvaljujući konjukciji Venere i Jupitera. Ne opuštajte se već se čuvajte preterivanja i prevelikog uživanja, što vi ponekad mešate sa hedonizmom.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Blagoslov sa neba u vidu konjukcije Venere i Jupitera u vašoj zoni komunikacija donosi vam mogućnost ljubavne komunikacije, razmišljanje na tu temu, ili će da vam stižu poruke ili ćete ih vi slati, neko će i neko ljubavno pismo da napiše. Ljubav na kraćem putu, ili ljubav dolazi sa puta, neko neće morati dalje od komšiluka. Vama komunikacija ide od ruke sa ovom energijom pomoć u pravi čas za one koji su u stalnim vezama. Sunce ulakom u Devicu i u vašu zonu doma i porodice omogućiće vam neka praktična rešenja. Merkur bi ovde mogao da unese neke nejasnoće zbog opozicije sa Neptunom, ali u trigonu sa Plutonom bi mogao da vas pokrene da nešto promenite.
POSAO: Neptun iz zone profesije i karijere u opoziciji sa Merkurom unosiće neke nesporazume i nejasnoće. Mars i Saturn u zoni poslova i poslovnih odnosa priprema vas za neki ili zastoj ili baš suprotno uspeh ali ako ste neučili neke Saturnove lekcije od ranije.
ZDRAVLJE: Za sada dobro, ipak pripremite se uskoro bi Mars i Saturn mogli da vam donesu neke probleme ako niste puno ulagali u svoje zdravlje.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Mars i Saturn su sve bliže sastanku u vašoj zoni ljubavi i ljubavnih odnosa, možda već i osećate tu energiju, neko kao zastoj, prepreku a neko kao želju da nešto ozbiljno promeni nešto vezano za emotivno stanje. Dar sa neba konjukcija Venere i Jupitera vam je u zoni vrednosti, možda to pomogne da shvatite šta je vredno a šta nije u vašem životu. Sunce će ulaskom u Devicu boraviti u zoni komunikacije, možda i to pomogne svojom praktičnom energijom. Merkur tu može da odmogne zbog opozicije sa Neptunom (nejasne misli), ali može i da pomogne, u komunikaciji posebno u vašim emotivnim vezama onim dužim.
POSAO: Ove nedelje blagoslov nebeski je u vašoj zoni ličnih finasija. Venera i Jupiter zajedno pomoćiće onoliko koliko je to potrebno. Negde je to povišica, negde novčani priliv, negde samo neka vsta samopouzdanja i emotivna sigurnost. Ovde na neki način ljubav i novac (materija) idu zajedno ruku pod ruku.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zbog konjukcije Jupitera i Venere, ipak pripazite da ne preterujete u nekim stvarima kao što su hrana, piće, cigarete....
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Nebeski dar konjukcije Venere i Jupitera u vašem znaku osetićete ove nedelje više nego drugi predstavnici zodijaka. Divna energija sa kojom osmeh ne silazi sa lica. Ljubav vam se smeši ili neka nova ili će stara biti veća i jača. Vreme je za samopromociju, jači ego, samopuzdanje, aplauze javnosti, dobre prilike generalno. Ima nešto kod ove energije što neke od vas može da ulenji, a da vama to zapravo ne padne teško. Na kraju krajeva vi ste Lavovi, a oni vole da se izležavaju na Suncu. Ljubavni život u svakom slučaju bi mogao da bude izvor vašeg zadovoljstva, a ako se to i ne desi neko uživanje vam sigurno predstoji.
POSAO: Ulaskom Sunca u Devicu i u vašu zonu ličnih finasija bićete sigurno praktičniji i organizovaniji kada je novac u pitanju ali i sve vezano za materijalne stvari. Tu je i Merkur da zbuni zbog opozicije sa Neptunom, pa pripazite na novac, ali tu je i njegov trigon sa Plutonom, pa bolje dane vezano za novac možete očekivati, ali ne samo za novac već i sve vaše poslove.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, više energije, praktičniji odnos prema zdravlju zahvaljujući dobrom odnosu Plutona i Merkura.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Ove nedelje Pluton u vašoj zoni ljubavi i ljubavnih odnosa lepo aspektovan sa Merkurom doneće vam moćnu energiju kada je komunikacija u pitanju. Možda je vreme za razgovor, za zdrav razum i važne odluke. Konjukcija Venere i Jupitera ove nedelje će boraviti u vašoj zoni tajni, skrivenih stvari i podsvesti. Nekome neke tajne veze na vidiku, nekome neka ljubavna tajna. Ljubav je ovde daleko od očiju javnosti. Ali ne samo to, možda je vreme za neku osamu, za duhovnost, daleki put ili neku vrstu meditiranja. Ulaskom Sunca u vaš znak kreću vam rođendani i slavlja, ali i vi ćete zasijati posebnim sjajem. Merkur je već tu, i možda vas malo zbuni opozicijom sa Neptunom, posebno u vašim vezama onim dužim ili brakovima. Ali zbog trigona sa Plutonom dobićete i posebnu mentalnu energiju, baš onakvu kakvu vi Device volite.
POSAO: Ove nedelje Merkur će ovde doneti nešto magle i nejasnoća zbog opozicije sa Neptunom pa pripazite malo. U isto vreme trigon Merkura i Plutona će vam pomoći da rešite mnoge poslovne situacije snagom uma i rečima koje imaj moć. Uspešna komunikacija, pregovori dobra poslovna intuicija.
ZDRAVLJE: Na zdravlje pripazite jer ste još uvek pod uticajem nekih energija od ranije, a one su bile takve da su mnogi od vas bili pod nekim stresom.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Ovde u ovoj zoni vašeg života napeto još od ranije. Da li će vam pomoći dar sa neba u vidu konjukcije Venere i Jupitera koja će se dogoditi u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja? Pomoć u poslednji čas. Možda vam se smeši iznenadna ljubav kojoj "kumuju" vaši prijatelji, ljubav i prijateljstvo ovde se mogu pomešati. Ako nije vreme za ljubav za pravo prijateljstvo jeste. Nešto lepo od strane prijatelja bi moglo da vam se dogodi u narednom periodu. Ulaskom Sunca u Devicu i vašu zonu tajni, možda ćete poželeti i da se malo usamite ali onoliko koliko vam dozvoli energija konjukcije Venere i Jupitera. U istoj zoni tajni boravi i Merkur. U opoziciji sa Neptunom vrlo lako bi mogao da vas zbuni i da u vaš život unese neke nejasnoće, ali u isto vreme u trigonu sa Plutonom tom moćnom mentalnom energijom vi bi mogli i da nađete praktična rešenja za vaše probleme.
POSAO: Najviše zabune i nejasnoća ove nedelje ipak u zoni posla i poslovnih odnosa. Budite neko vreme oprezni posebno kada su u pitanju neke odluke, ali i kada je vaša komunikacija u pitanju. Sačekajte radije da se magla Neptuna podigne.
ZDRAVLJE: Zabune, nejasnoće, nejasne dijagnoze ove nedelje su moguće sve zbog Neptunove opozicije sa Merkurom. Proverite sve više puta kada je vaše zdravlje u pitanju. Budite oprezni sa lekovima.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Dok se vi polako pripremate za najavljeni susret Marsa i Saturna u vašem znaku, vaš emotivni i ljubavni život pod uticajem Neptuna koji boravi tu i njegove opozicije sa Merkurom je možda u nekoj konfuziji, nejasnoći. Nekome možda sledi neko razočarenje, nekome neka iluzija i obmana. Ovo je ona priča o ružičastim naočarima pa je najbolje da ih se klonite. Vi koji ste u dužim vezama i brakovima zahvaljujući Veneri i Jupiteru imate priliku da ljubav osnažite, nešto kao pomoć u pravi čas. Sunce će ulaskom u Devicu boraviti u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva, tu ćete i zasijati. Tu je i Merkur koji je ove nedelje u opoziciji sa Neptunom, pa pripazite na neka prijateljstva i neke moguće nejasnoće. Međutim ove nedelje Merkur u trigonu sa Plutonom će vam doneti neka iznenadna praktična rešenja.
POSAO: Dar sa neba u vidu konjukcije Venere i Jupitera ove nedelje u vašoj zoni karijere. Smeši vam se neki uspeh, neki uspon, bolji status i sl. Jako lepe poslovne prilike koje nose i materijalnu satisfakciju. Nekima od vas i neka nova ljubav kroz karijeru.
ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje, posebno se čuvajte stresnih situacija. I polako se pripremajte za konjukciju Marsa i Saturna. Ona će negde da donese zastoj u energiji a negde podstreh da se više i bolje brinete o svom zdravlju.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: U ovoj oblasti vašeg života pod uticajem Urana možda i ne baš idealna situacija. Međutim ove nedelje energija konjukcije Venere i Jupitera će vam kao dar sa neba doneti neke lepe mogućnosti kada je ljubav u pitanju. One su iz pravca daljina, pa možda neki put u dvoje, možda neka ljubav iz inostrastva. Ova konjukcija će mnoge od vas podsetiti šta je to avantura i širenje vidika. Doneće vam više optimizma i više srećnih trenutaka i dobrih prilika. Da li će to biti nova ljubav, ili ćete osnažiti staru saznaćete uskoro. Ako to nije ljubav onda je duhovnost, životna filozofija, nešto sa obrazovanjem. U svakom slučaju prava energija na pravom mestu.
POSAO: Ova oblast vašeg života pod uticajem vladara Venere i njene konjukcije sa Jupiterom doneće vam neke lepe trenutke i povoljne prilike. One mogu biti povezane sa nekim daljinama, inostrastvom, obrazovanjem. Sve u svemu povoljan period. Ulaskom Sunca u Devicu i u vašu zonu karijere još povojnih prilika. Merkur je takođe tu i malo će da vas zbunjuje zbog opozicije sa Neptunom, ali u isto vreme i da vam podari mentalnu snagu i moć, kroz trigon sa Plutonom.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro pod uticajem konjukcije Venere i Jupitera. Mada bi trebalo da se pričuvate od nekih preterivanja u hrani, piću...
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ove nedelje konjukcija Venere i Jupitera u vašoj zoni intimnosti, strasti, suštinskih promena doneće vam snažnu energiju sa kojom bi mogli da osnažite postojeću ljubavnu vezu. Nove veze su takođe moguće ali one koje u početku imaju snažnu fizičku privlačnost. Kod nekih od vas moguće su i neke ljubavne promene, neka vrsta trasformacije i regeneracije. Sunce ulaskom u Devicu boraviće u vašoj zoni daljina, inostrastva, obrazovanja, životne filozofije. Neko će na put, neko će da krene u neko učenje, a neko će biti nešto praktičniji po nekim životnim pitanjima. I Merkur je tu ove nedelje u opoziciji sa Neptunom pa su moguće neke nejasnoće, ako putujete proverite sve više puta, ako učite sačekajte da vam se misli razbistre. Merkur će biti i u trigonu sa Plutonom što će sve popraviti jer je to snažna mentalna energija.
POSAO: Poslovi ove nedelje pod uticajem Merkura iz zone daljina, inostrastva, obrazovanja. Zbog opozicije sa Neptunom pripazite u poslu i poslovnim odnosima jer su moguće neke nejasnoće i zabune. Međutim u isto vreme trigon Merkura i Plutona će vam pomoći u vidu snažne mentalne energije sa kojom ćete moći da rešite mnoge poslvne situacije.
ZDRAVLJE: Pod uticajem Merkura i opozicije sa Neptunom u nekim momentima bi vas pitanje zdravlja moglo da zbuni i dovede u neku zabludu. Međutim sa dobrim aspektom Merkura i Plutona bi u isto vreme mogli i da otkrijete šta je to što vas zbunjuje.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Ove nedelje dar sa neba u vidu konjukcije Venere i Jupitera u vašoj zoni dužih veza i brakova doneće vam mogućnost da se ljubav obnovi, osnaži, proširi. Lepi emotivni momenti su pred vama. Za one koji su sami ovo je period u kome možete upoznati nekog i ući u ozbiljnu vezu ili poželeti da ta veza dugotraje. Oni koji su u dužim vezama mogli bi da se odlue na korak više, da svoju ljubav podignu na viši nivo. Negde su to veridbe, nagde se čuju svadbena zvona i svadbeni marš. Ulaskom Sunca u Devicu i u vašu zonu intimnosti, strasti i suštinskh promena dobićete jednu praktičnu energiju koju možete iskoristiti za sve neophodne promene. Opozicija Merkura i Neptuna će vas možda najpre malo zbuniti, ali u isto vreme tu je i trigon sa Plutonom koji će vam jednom vrlo moćnom energijom pomoći da dođete do praktičnih rešenja za neke vaše dileme. 
POSAO: Kada su vaši poslovi u pitanju i poslovni odnosi ove nedelje vrlo promenljiva situacija, kako plovi Mesec na nebu takva su negde i dešavanja u ovoj oblasti. Skorašnji susret Marsa i Saturna vas uvodi u neke moguće zastoje, probleme. Međutim ako ste naučili neke saturnove lekcije od ranije nema mesta za paniku, mnogi od vas ovu energiju mogu doživeti kao podstreh na duže staze.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo. Možda bi mogli da se pozabavite nekim pitanjima iz ove oblasti u smislu nekih praktičnih rešenja. Neke promene kod nekih od vas će biti neophodne, promene koje će vam doneti bolju priču ovde.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Vi ćete ove nedelje biti generalno više zbunjeni nego obično. Neki od vas će pribeći begu od stvarnosti, neko bi mogao da doživi neko razočarenje a sve zbog ružičastog pogleda na život. Krivac za to je opozicija Neptuna u vašem znaku sa Merkurom. Pomoć u pravi čas ili dar sa neba indirektno reko Venere i njene konjukcije sa Jupiterom doneće vama koji ste u dužim vezama neke bolje dane. Više ljubavi, više uživanja i zabave. Nekima od vas moguće su i nove veze onakve gde bi mogli da poželite da one traju za ceo život. Ipak sa Merkurom u zoni dužih veza i njegovom opozicijom sa Neptunom nekima od vas i neke nejasne situacije. Međutm trigon Merkura i Plutona je tu da pomogne da stvari krenu boljim tokom, jer je to vrlo snažna mentalna energija.
POSAO: Ove nedelje dar sa neba u vidu konjukcije Venere i Jupitera u ovoj oblasti vašeg života doneće neke zaista lepe trenutke i mogućnosti. Bolja saradnja u poslovnim odnosima, negde i neki novi posao. Kod nekih od vas neka nova ljubav ali kroz posao ili preko posla. Mada bi kod nekih od vas ova energija mogla da vas ulenji i da shvatite da ste zreli za odmor.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod povoljnim uticajem konjukcije Venere i Jupitera. Negde je to bolje zdravlje, negde više vežbanja i brige o zdravlju. Ipak budite oprezni jer ova konjukcija negde vodi i do preterivanja.


  Say I Do

Love me or leave me
Make your choice but believe me...
I love you, I do, I do, I do, I do, I do

 

Нема коментара:

Постави коментар