субота, 16. март 2013.

Mesec i dalje u Biku....Da li je ljubav samo reč?

Mesec u Biku....
Mesec i danas ceo dan u Biku....i dalje potreba da se očuva STABILNOST....potreba za KONFOROM.... ZA UŽIVANJEM.....Osećanja duboka, ali i strpljiva, topla... Sa njim smo uporni, istrajni, skupljači orjentisani....Bik ima potrebu da skuplja.... tvrdoglavi, praktični.....Posesivna je ovo energija... I što ne reći voli pare :-). Jer ako para ima biće i uživanja.... :-))) Ako postoji neki problem danas mirno ćete ga (najverovatnije) i rešiti.... Potiskivanje emocija, i kontrola istih...bol se podnosi stoički na nogama.....Ipak ovde ima pozitivne energije, nežnosti i romantike.....jer Venera je ovde bitna kao vladar Bika.....A gde je Venera tu je i sreća, emocija, lepota, uživanje....i novac. 

Znimljiv nakit
Danas je dan za dobru hranu.....Domaćice će danas iznenaditi svoje bližnje....ili dobro pripremljenom hranom ili će se u maniru BOLJE LJUBIM NEGO ŠTO KUVAM......snaći i ili pozvati dostavu hrane ili organizovati ručak negde na nekom lepom mestu......, možda pomogne mamina ili svekrvina kuhinja :-)). Druge će danas u kupovinu....same ili porodično....Ovo su i plodni dani....tek da se zna...dce nikada dosta... :-))




Energija Bika i energija Riba
A Mesec danas, odlazi od sumornog Saturna....i približava se SEKSTILU sa Venerom iz Riba!!!....hm...lepo, veselo, ljubavno, emotivno.....društveno, dobro za kupovinu i uživanje....najjači će biti oko 17h :-))). A onda će polako da se priprema za još jedan SEKSTIL sa Suncem iz Riba...eto energija Riba i dalje jaka.....i dalje emocije, ljubav, duša (Mesec) i volja (Sunce) u ravnoteži, pokloni, susreti....priznanja, pohvale....Oko 23h ovaj aspekt najjači.....Groznica subotnje večeri.....muzika, ples, druženje....i tek da podseti pred ulazak Meseca u Blizance da ne preteramo tu je KVADRAT sa Neptunom iz Riba....alkohol, cigarete, hrana.....pa pripazite....ne sedajte u auto ako ste pili.... 


Zdravko Čolić - Ljubav je samo reč 

 

1 коментар:

  1. Vodolija, asc Škorpija16. март 2013. 11:49

    Draga Snežana, Venera je vladar Bikova i Vaga. Po čemu se razlikuju osobine Venere u znaku Bika od one u Vagi?
    Sad kad je Mjesec u Biku, u nastavku stoji "da li je ljubav samo reč" - brrrrr... da se smrznem, kao i svatko kome ljubav nije "samo riječ".
    LP

    ОдговориИзбриши