среда, 6. фебруар 2013.

Venera sekstil Uran... Mami li svetlo sa sledećeg brega :-)

I dokle Mars plovi vodama Riba i nije najsigurniji šta zapravo želi a nešto želi :-), dokle se bori sa emocijama koje su čas snažne čas zbunjujuće, i dokle je više u potrazi za ljubavlju nego za strašću...., ali bi naravno voleo da ima i jedno i drugo.... Venera u Vodoliji nema takvih briga, sa vetrom u kosi koji joj daje osećanje slobode, njoj je više stalo do druženja, neobičnih i originalnih dešavanja, do novih stvari i spontanosti..."Mami svetlo na sledećem bregu"...:-)). 
Mars je u vodama Riba sreo Neptuna i onako već zbunjen sada je zbunjen još više... Neptun ga je stavio pred dilemu strast ili osećanja, raznežio ga učino ga blažim... pružio ruku sa pozivom na ples, svojevrstan poziv na romantiku, začinjenu neobičnim željama....I Venera se susrela sa svojim vladarom Uranom...danas, egzaktno u sekstilu:

Da li ste spremni da uradite nešto drugačije (Uran), da razbijete rutinu... Da sa prijateljima (Uran) uradite nešto neobično, nešto zabavno... možda i nešto ludo!!! Nešto što će vas razgaliti, na trenutak ili duže i život učiniti lepšim i interesantnijim... Sa Venerom u Vodoliji i Uranom u Ovnu... zapaljiva je to kombinacija... Vazduh i vatra ... bum :-). Vazduh pun elektriciteta...Potreba za slobodom...uvek kada je u igri Uran...i u bilo kom aspektu!!! Sve je ovde jako nepredvidljivo, otuda i jako uzbuđenje... Kada najmanje očekujete pojaviće se prilika da uživate... Budite spontani, improvizujte, izađite iz ustaljenih tokova...
Veza u kojoj ste možda je ušla u neke mirne i vrlo predvidljive vode, probudite je... uradite nešto neobično, nešto drugačije, i tako ojačajte vezu... Vi koji ste sami izađite, družite se, tamo negde je neko ko možda čeka samo na vas... mada budite spremni da je to neko neobičan, sasvim različit od vas... I budite spremni na još nešto.... takve veze su obično kratkog daha...ali to nije razlog da ne rizikujete (Uran).
Što neobičnije to bolje.... 
Venera u Vodoliji sa svojom devizom što neobičnije to bolje i Uran u Ovnu koji želi nešto novo, originalno ali ako može odmah... :-)).  Njihov kratkotrajni susret u vidu sekstila donosi mogućnost avanture kratkog daha... Tranzit koji traje tek dan dva ali ima potencijala da nas prodrma, osveži, uzbudi...Svi ostali, ruku pod ruku sa prijateljima i krenite negde na ples možda, ili na neku drugu vrstu zabave, ali bar pokušajte da razbijete kolotečinu i navike...
Koliko već sutra Venera će dobiti pojačanje u vidu jednog lepog trigona sa Jupiterom iz Blizanaca....Vreme za sreću (Jupiter) u Ljubavi (Venera)... kratko ali slatko... dva tri dana, ali poklonu se u zube ne gleda, zar nije tako :-)). Kada se udruže energije Vodolije i Blizanaca ko zna šta nas sve čeka :-)).


Karta neba za danas:

Whitesnake - Love Ain't No Stranger HD  


Нема коментара:

Постави коментар