понедељак, 18. фебруар 2013.

Saturn kreće u retrogradni hod...


Kada skupim (rasutu) energiju, kada izronim iz voda Riba...napisaću i tekst o današnjem kretanju SATURNA iz Škorpije UNAZAD... on će na svoj put u prošlost krenuti tačno u 9:02pm CET
***INTEZIVNA INTROSPEKCIJA sa kojom ćete najverovatnije doći do SRŽI I KORENA PROBLEMA... Kada Saturn bude krenuo DIREKTNO u Julu (8.Jul) vi ćete se osećati OBNOVLJENI I SPREMNI ZA DALJI ŽIVOTNI PUT!!!


Za sada copy-paste: SATURNOVO delovanje već osećamo na razne načine...i generalno i posebno. Neke stvari, događaji iz PROŠLOSTI zakucaće na naša vrata.. Okrenuće nas putem prošlosti da završimo nedovršeno ili ono što smo mislili da smo dovršili a očigledno nismo... Bićemo opreziji, zreliji, odgovorniji i spremniji da uz veliku ličnu borbu i požrtvovanje dovršimo nedovšeno...
***Od aktuelnih aspekata tu je vrlo jak aspekt trigona Saturna i MARSA iz Riba, nešto slabiji trigon sa MERKUROM iz Riba i vrlo slab kvadrat sa VENEROM iz Vodolije...sve sa ovim aspektima Saturn kreće na svoj od nekoliko meseci dugačak put..

5 коментара:

 1. Vodolija, asc Škorpija18. фебруар 2013. 14:51

  Što znači ona oznaka "CET" nakon sati (pm)? To nikako ne mogu dokučiti.
  LP ;)

  ОдговориИзбриши
 2. DRUGI PASUS ***INTEZIVNA INTROSPEKCIJA.. E PROSTO BOLI I KAD ČITAŠ, DOKLE VIŠE U RIKVERC :)).. REKLA BIH DA SU SVUDA DALJE OD NAS ASPEKTI DALEKO BLAŽI, LAKŠI , LEPŠI, SIGURNO..GLOBALNO LOŠE OKRUŽENJE OVDE CARUJE...MALO SAM ISTRAŽIVALA, O PROGNOZAMA OPŠTEG NAŠEG POBOLJŠANJA., JER AKO JE GLOBLNO LOŠE , NI LIČNO NE CVETA..E , TO ŠTO SAM PO ASPEKTIMA SAZNALA, NE BIH NI DA POMINJEM, GOOODINE PRED NAMA.. E ZATO BIH SNEŽANU ZAMOLILA DA MALO PRODIVANIMO, TJ. VAŠE ME MIŠLJENJE INTERESUJE, JA NEKAKO VIŠE VOLIM DA VAS ČUJEM, RAZNE SU PROGNOZE NA NETU, RAZNE..

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Meni je nešto (ne baš ugodno) iz prošlosti zakucalo još na Valentinovo, i trenutno "obrađujem informacije". No, već je Snježana ustanovila da kod mene aspekti počinju djelovati nešto ranije.

   Избриши