петак, 23. новембар 2012.

Ljubav kao lek..ili kako (pre)Živeti neke aspekte...

"Ne volim te zbog onoga što jesi, 
već zbog onoga što sam ja kad sam pored tebe"
(G.G.Marquez)


Ljubavni napitak - Ana Petrović
Dok traje još malo o trigonu Venere u Škorpiji i Neptuna u Ribama... Ljubavna (Venera) opčinjenost (Neptun)....Aspekt koji ublažava stres i uticaj ostalih aspekata.... Nešto kao lek (Neptun)...ili ljubavni napitak kao na ovoj slici Ane Petrović. Preporučujem ga u svim dozama, više puta u toku dana :-)) Lekovito dejstvo ovog aspekta traje kako kod koga ali uglavnom od 1 do 5 dana. Danas vam ovaj lek može zatrebati jer:

Danas je Mesec u Ovnu, Mesec od jutros u konjukciji sa Uranom, što ćete osetiti ili nećete, ali tu je danas egzaktni kvadrat Marsa u Jarcu i Urana u Ovnu... Danas sam na Facebook-u za ovaj aspekt napisala ovo:

Fotografina ArtPics - Mars/Uran na delu
Nemir, ekscentričnost, nedostatak samokontrole, ćudljivost, tvrdoglavost.... "kratak fitilj" :)... potreba da se oslobodite nekih stega, želja da se oslobodite NEČEGA, snažan poriv da se nešto PROMENI...Očekujte NEOČEKIVANO ;) Danas bi mogli da budete: smeli, originalni, impulsivni, nervni sistem na testiranju :), višak energije...iznenadne (re)akcije!!!
Probajte da ne reagujete na prvu loptu i impulsivno...
Napisala sam i ovo: Danas je Petak, dan kojim vlada Venera....  A Venera i danas u trigonu sa Neptunom....život je ČAROBAN, život je ČUDO, život je LEP...aspekt je i ljubavni (najljubavniji) i umetnički..
Pisala sam ovih dana o ovom kvadratu, ono da vas na vreme upozorim, pa ako vas ne mrzi pročitajte. Ipak sve se svodi na nerozu, višak energije, slobodu, neočekivano, impulsivno... Ja sam vam lek pronašla :-), sada je sve na vama, jer i ovaj kvadrat će trajati nekoliko dana... "Lek" je tu...dakle sve kao i uvek zavisi od vas...
Ja sam od jutros vredna, tako koristim ovaj višak energije, malo sam pisala, malo odgovarala na pisma, radila po kući, sve uz glasnu muziku, stigla do kozmetičara....Moj lek je pisanje...a tema je u skladu sa lekom....Ljubavna....


  The Cure - Friday I'm in love  

 

P.S. Skoro da danas i ne bi pisala ovde, jer sam pisala na FB stranici, a onda sam dobila jedno pismo i shvatila da ovde na Blogu imam verene čitaoce i da nije fer prema vama....i eto nije me mrzelo, sve sam napisala i ovde...Uživajte u vikendu....

1 коментар:

  1. divno.. obozavam kombinaciju venere i neptuna :)
    moja ven je u ribama, mozda bas zbog toga :)
    zvezdana, volela bih da napisete nesto o trigonu saturna i jupitera ja ga sada imam u tranzitu, uvek mi bude tesko da istumacim benefika i malefka u dobrom aspektu(ili cemo morati da cekamo sl. god kad ce taj asp biti aktuelan?? :))
    hvala na divnim tekstovima

    ОдговориИзбриши