среда, 7. новембар 2012.

Capre diem... Iskoristi dan! Mesec u Lavu...

Mesec u Lavu
Danas je Mesec u Lavu...Sunce sija...Sve nagoveštava lep dan. Merkur je već retrogradan od 12:04am!!! Venera je u Vagi, sa oslabljenim kvadratom i opozicijom..., ali sve bliže egzaktnom trigonu sa Jupiterom iz Blizanaca ♥. 
Mesec u Lavu....budi ono unutrašnje dete u nama...bez obzira na godine. Osećanja su topla i burna. Drama u vazduhu... potreba za većom pažnjom, za ljubavlju i romantikom...ali i za kreativnošću...Mesec u Lavu je odličan za aktivnosti sa decom, za kreativne poduhvate, za zabavu, hobije, za sve ono gde želite da zablistate kao Sunce vladar Lava!!! Vitalnost pod ovim uticajem jača. Potreba za pažnjom ogromna. I kada smo već kod toga mnogi će poželeti da budu u centru pažnje, da skrenu pažnju na sebe!!! Komplimenti su deo ove priče o Mesecu u Lavu...Šta još može da probudi ovaj položaj Meseca u nama (a sve prema položaju ovog Meseca u našim horoskopima): ponos, velikodušnost, samouverenost, toplinu, entuzijazam, ponos...i samopouzdanje. Naravno ako su aspekti koje ovaj Mesec pravi sa ostalim planetama iz vašeg horoskopa dobri sve ovo dobija na snazi, ako nisu onda je moguće sve obrnuto...ili sa nekim smetnjama da se ovaj Mesec izrazi u punom sjaju.

Osmeh neka bude vaš lajt motiv
Osmeh neka bude vaš lajt motiv :-))
Inače sa ovim Mesecom možete da računate na više smeha, osmeh da bude vaš lajt motiv, sada je veme da pričate viceve, da pošaljete neku smešnu sliku na neku od društvenih mreža i da razveselite nekog do koga vam je stalo, vreme je za poklone, za zabavu, akciju sa decom, da ohrabrite nekog kada su emocije u pitanju ili da vi budete hrabri i pokažete nekom da vam je stalo do njega/nje...vreme je za vesele boje, obojite svoj svet jačim - jarkm bojama....
Mesec kroz svaki znak prolazi oko dva dva ipo dana, Poprimi energiju znaka kroz koji prolazi, ali prava priča o tranzitu Meseca kroz neki znak je u aspektima. 

 Poslednja četvrt:
Poslednja četvrt
Mesec je danas u 1:35am pravio kvadrat sa Suncem iz Škorpije a to je Poslednja četvrtina...faza Meseca koja nagoveštava neku (moguću) krizu. Ova faza je samo priprema za Mlad Mesec u Škorpiji 13.Novembra!!! Zbog ove faze moguće je da osetite nedostatak energije, i nesklad između volje (Sunce) i duše (Mesec)...Zapravo ovaj aspekt i ova Mesečeva faza mogu samo ukazati na događaje od pre nedelju dana kada smo imali Pun Mesec u Biku...ako i postoji neki problem on i jeste tu negde. 




Iskoristi dan - Capre diem:
Međutim Mesec od jutros ima jedan interesantan aspekt trigon sa Marsom iz Strelca... energija vam sigurno neće faliti, sve akcije sa ovim aspektom Meseca imaju šansu za uspeh, sa njim se pojačava naša snalažljivost, samouverenost, hrabrost...Lako je uhvatiti se u koštac sa svim mogućim problemima u toku dana...Zbog Meseca u Lavu sa ovim aspektom emotivna reagovanja su više nego izvesna...emocije jače i vatrenije i zbog energije Lava i zbog energije Strelca. Mesec će sutra preći u praktičnu Devicu...Iskoristite ovaj dan - Capre diem!!!


Đorđe Balašević - Ja nisam luzer 

 

Нема коментара:

Постави коментар