четвртак, 25. октобар 2012.

Keep calm and Smile :-)).... danas na nebu

Don't Let Me Fall....

Mesec u Ribama i danas...sve isto ali i nije!!! Danas su aspekti takvi da će ili zatalasati ili zamutiti duboke vode Riba... Mesec pravi kvadrat sa Marsom iz Strelca, što bi moglo da unese nervozu, naglost, uzbuđenja, neposlušnost, i razdrađljivost....talasi, talasi!!! Pripazite da nekog ne povredite ili se čuvajte da vas ne povede. Svađe (Mars) u porodici (Mesec). Sve bi bilo podnošljivije da nema još jednog kvadrata sa Jupiterom iz Blizanaca... ravnodušnost ili unutrašnji sukob, nešto sa moralom (Jupiter) ili nečim što Jupiter predstavlja, sukob sa predpostavljenima, sa ovim aspektom nije najbolji dan za finansijske aktivnosti, moguća su razna preterivanja...Sa ova dva aspekta možemo ići iz krajnosti u krajnost... iz viška energije do lenjosti i nemarnosti... I da sve bude još interesantnije Mars i Jupiter prave (nešto širu) opoziciju ... što može doneti nagle postupke, sukobe sa redpostavljenima ili sa zvaničnim licima (zakon), tu je i nedostatak mere, i još jedan savet pazite sa novcem...Ovaj aspekt će biti najjači egzaktan 28.Oktobra, ali i sada mnogi od ga mogu osetiti...Suzdržavanje i mir je ovde jedini savet.

Nešto drugo je danas posebno interesantno.. Sunce je na svom putu kroz Škorpiju došlo do Saturna - konjukcija!!! Pročitaćete negde da je ovo tkz. loš aspekt, ali on ipak daje veliku upornost u ostvarivanju ciljeva, energija Škorpije to samo pojačava. Mada pod uticajem ovog aspekta mnogi postaju oprezni, rezervisani, skromni i štedljivi... Mnogi postaju svesni da do uspeha mogu stići samo upornim radom... Međutim kod nekog ovaj aspekt može probuditi pesimizam, posebno kod onih koji su tome inače (natalno) skloni... U najgorem slučaju mnogi će se uozbiljiti, neko će osetiti neka ograničenja, drugi će baš biti uporni po svaku cenu, mada neće ići novi poslovi više oni već započeti da se sada dovršavaju... biće i onih koji će osetiti pad energije...

Sa ovakvim aspektima ...šta reći.... a ne.... :( 
Izlaza uvek ima...ali uvek!!! Teško je biti optimista ali nije nemoguće... Za celu priču bitan je vaš karakter (natalni horoskop), i kako se borite sa nekim situacijama ili aspektima... Kako (PRE)živeti neke aspekte? Ja uvek predlažem mir, suzdržavanje, nikako paniku ili crne misli.... Sem toga na mnoge ovi tranziti neće ni delovati, ili hoće ali u tragovima... Kod mnogih od vas zavisiće i kakve aspekte Mesec u Ribama pravi sa vašim planetama, isto tako kakve ova konjukcija Sunca i Saturna pravi aspekte sa ostatkom VAŠEG horoskopa....To najbolje vi znate, ili ako ne znate, probajte sa astro.com, ukucajte vaše podatke - natalna karta, onda idite na Chart Selection i tu pronađite tranzite za današnji dan... Iskreno, potrebno je više iskustva ili bolji program da vidite koje aspekte prave tranzitne planete sa vašim planetama...Ono što ćete sigurno prepoznati je u kojim kućama su tranzitne planete... Niko nije savršen pa ni ovaj sajt :-))).

I nije ovde KRAJ....za mene je početak. Danas i dalje "radi" aspekt sreća, sreća, radost....Venera iz Device i dalje pravi egzaktan sekstil sa Merkurom iz Škorpije....Nasmešite se za početak. I nosite danas taj osmeh... i širite pozitivnu energiju ovog aspekta. Osmeh će izazvati osmeh... provereno:-))). Juče sam primenila širenje "zaraze" ... niko nije mogao da odoli :-))).  Ko ne zna o čemu pričam, treba da se vrati nekoliko tekstova unazad ili samo da ukuca Venera sekstil Merkur...:-))). Mrzi me da pišem - Mesec kvadrat Jupiter ;-). I nervozna sam - Mesec kvadrat Mars, imam gomilu posla a ne znam odakle da krenem, možda mi pomogne - Sunce konjukcija Saturn ili me ubedači? E vala neće.... U banku neću ići, ne danas... neki drugi dan, ni u kupovinu. Završiću nedovršene poslove, popodne raditi, sve sa osmehom....pa kuda stignem :-))). 
Nasmešite se:-))
I danas nešto lepo....

Don't Let Me Fall - Lenka