четвртак, 11. август 2011.

Mars opozicija Pluton (Tranzitno)

Mars u Raku na 5* danas pravi egzaktnu opoziciju sa Plutonom u Jarcu na 5*. Ovo je jaka energija, energija "sve ili nista"..., energija borbe, frustracija i napetosti...Ovo je aspekt destruktivnosti, brutalnosti, bezdusnosti!!! Ovo je i aspekt velike strasti i seksualne energije!!! U svakom slucaju pod uticajem ovog aspekta mogli bi da budete vrlo napeti posebno ako ne budete znali da kanalisete ovu silovitu energiju...Ovde su dve energije suprostavljene jedna drugoj i svaka "vuce" na svoju stranu...zelja za prednoscu ovde je jaka, a tesko da se to ovde moze dogoditi. Pod ovim uticajem privlacite destruktivnost ili budete destruktivni. Zbog Raka ovde su porodica i porodicne stvari aktuelne, a zbog Jarca ambicija i karijera. Ove dve oblasti su suprostavljene i tu negde je napetost i frustracija. 
Da jos blize saznate uticaj ovog aspekta potrebno je i da znate u kojim kucama se nalaze ove dve planete i kakve aspekte prave sa natalnim planetama. Ovaj tranzitni aspekt srecom ne traje dugo...i ako je moguce pokusajte da se izborite sa ovom energijom koja ponekad nije ni malo laka.
Mesec je danas ceo dan u Jarcu. Od jutros je pravio kvadrat sa Saturnom, i mozda ste pomalo bili neraspolozeni...kasnije Mesec ce uci u takozvani prazan hod, tako da ce ovaj kvadrat biti poslednji aspekt pred ulazak Meseca u Vodoliju...

Нема коментара:

Постави коментар