четвртак, 26. мај 2011.

Danas na nebu 26.Maj 2011.

Sunce sekstil Uran (Tranzitni)

Sunce (volja, ego, snaga, organizacija, energija...) i Uran (iznenadjenje, revolucionarnost, neobjasnjiva promena, originalnost, sloboda, individualnost...), prave sekstil (dobar aspekt).

Sekstil* - aspekt koji nazivamo aspektom sansi i mogucnosti...Kada se pojavi ovaj aspekt on nas mami da pokusamo da ostvarimo ciljeve koji su postavljeni planetama koje se nalaze u ovom aspektu...Planete u ovom aspektu se trude da deluju zajedno u ostvarenju tih ciljeva..Sekstil ponekad moze da bude i pomalo pasivan i zato mu je potreban odredjeni podsticaj. Inace sekstil je mnogo aktivniji od trigona.

Sekstil Sunca u Blizancima i Urana u Ovnu...(ovde su u kombinaciji elementi Vazduh-Vatra, a to je vrlo podsticajna kombinacija)...Tranzit Sunca prema Uranu ovde sekstil, donosi sklonost ka promenama i reformama, donosi nam u zivot nove planove i ciljeve, donosi nam iznenadne vesti, iznenadne posete, donosi jacu intuiciju.... Donosi nam spremnost da se prilagodimo novim okolnostima, idejama i nepoznatim situacijama...Mozemo pronaci kreativna resenja za neke probleme koje imamo....A fleksibilnost je kljuc uspeha....a sve to donosi ovaj aspekt....
Medjutim zbog inkognjucije Saturna sa Marsom, mozemo biti pomalo neodlucni u preuzimanju akcija....

Mesec i dalje u Ribama, u tkz. praznom hodu...to je period koji nastaje posle poslednjeg aspekta koji Mesec napravi pred ulazak u drugi znak....Tokom ovog perioda - Praznog hoda...bolje je zavrsavati nesto nego zapocinjati nesto novo...To je dobar period za razmisljanje...Prazan hod Meseca prestace ulaskom Meseca u znak Ovna 27.Maja u 2:36am...i tada mozemo opet u akciju....jer Mesec u Ribama je bar neke od nas "terao" u povlacenje!
U isto vreme Sunce ce praviti kvadrat (izazov) sa Kironom (most izmedju starog i novog)....."Plasim se da sijam" ... sto ce nam sugerisati zelju da ucimo i rastemo kroz iskustvo...Mada bi mogli i da iskusimo nedostatak vere u sopstvene odluke, nedostatak poverenja, a mozda osetimo i neke strahove...Zbog sumnji u nas same, mogli bi se okrenuti drugima da nas vode...


Dakle ovaj sekstil Sunca i Urana se svakako doneti pozitivan uticaj, ali njega ce pomalo omesti Prazan hod Meseca, inkonjukcija Saturna sa Marsom, i ovaj kvadrat Sunca sa Kironom (Chiron)...Dozvolite ovom sekstilu da vas vodi i inspirise i gledajte da sto manje sumnjate u sebe!!!!




Нема коментара:

Постави коментар