понедељак, 25. јул 2022.

Šta rade zvezde u periodu od 25.jula do 01.avgusta




Moto nedelje:
"Kada vetrovi promene duvaju, 
neki grade skloništa, a neki vetrenjače"

Ove nedelje na zvezdanom nebu:

25.jul 08:12: Venera kvadrat Jupiter
26.jul 21:12: Merkur kvadrat Mars
☆26.jul 21:14 Uran konjukcija SMČ
28.jul 19:54 Mlad Mesec u Lavu na 5°38’
28.jul 21:17 Merkur kvadrat SMČ
28.jul 23:15: Merkur kvadrat Uran
28.jul 22:38 Jupiter kreće u Retrogradni hod sa 8°43’ Ovna (119 dana)
31.jul 08:05: Merkur opozicija Saturn


Poslednja nedelja jula...
Ni malo lagana i na prvi pogled i na drugi.
Venera u Raku u sukobu (kvadrat) sa Jupiterom u Ovnu (Preterano uživanje...) koji je sasvim usporio sprema se za retrogradno putovanje (Obnavljanje sistema verovanja i uverenja...) 
Merkur u Lavu posvađaće se (kvadrati) sa Marsom (Reći ili prećutati pitanje je sada), SMČ (Misli, komunikacija...na raskrsnici) i Uranom (Energija tenzije i uznemirenja...) u Biku sa istom onom trostrukom konjukcijom koja će biti aktuelna krajem ovog meseca i početkom sledećeg. Merkur će se suočiti sa RSaturnom u Vodoliji (Neki bi to tugom nazvali...)
I na kraju centralni događaj posle konjukcije Urana i SMČ je Mlad Mesec u Lavu u trigonu sa Jupiterom ali i u senci trostruke konjukcije koja nam izvesno donosi velike promene i na ličnom i na globalnom planu!


Ova nedelja detaljnije:

Ponedeljak

Nedelja počinje Mesecom u Blizancima, pravi kvadrat sa RNeptunom u Ribama energija pospanosti, iluzija, sluđenosti...ovo je i poslednji aspekt Meseca pre promene znaka. Od 10:14 do 19:53 Mesec će biti u praznom hodu, znak će promeniti u 19:53 preći će u Raka ili Mesec se vraća kući!

Danas će se Venera i Jupiter naći u energiji kvadrataPreterano uživanje...
Kada se dve planete sreće (Venera - mala Jupiter - velika) nađu u energiji sukoba ali i akcije (kvadrat) do nekog preterivanja svakako može doći. I Venera i Jupiter žele da uživaju, da se zabave, žele sreću i zadovoljstvo....ali ovde mogu i da preteraju u tim željama i potrebama a i mi sa njima! Venera je u Raku pa ona ima potrebu za emocijama, hranom...Jupiter je u Ovnu i sve hoće sada i odmah, a još je i u retrogradnoj stanici....pripazite danas i naučite da kažete NE i vežbajte umerenost!


Utorak

☆Merkur u Lavu će biti u prvom (od tri) kvadrata koje će formirati ove nedelje, prvi je sa Marsom u Biku - Reći ili prećutati pitanje je sada...
Ovde reći (Merkur) postaju oružje (Mars), očas posla možete ući u sukob, svađu...reči ovde "lete" bez razmišljanja, ali "lete" i ruke....Samo da ne "poleti" nečija ruka (Merkur) prema nečijem obrazu (Mars)....Pokušajte da izbegnete rasprave....a odgovor na pitanje iz naslova je - bolje prećutati...ali ako ipak morate da nešto kažete pripazite šta ćete (i kome) reći!

Događaj godine, meseca, nedelje je svakako Uran konjukcija SMČ 
Za srednji čvor 26.jula, za pravi čvor 31.jula! (Sredni/pravi čvor - OVDE)

Ova konjukcija (ciklus) se dešava na 15 godina dakle ne spada u retke konjukcije...ALI...
Konjukcija u istom znaku u Biku je retka, dogodila se pre 167 godina - juče sam pisala o tome!

Kada se Uran i SMČ nađu zajedno svakako dolazi do velikih promena!
Kakvih? Teško je reći kada je nepredvidljivi Uran u pitanju! Svi već znate da obično uz Uran ide rečenica - Očekujte neočekivano! Ovde je u priči SMČ (preko puta opozicija je JMČ) u priči je Put u budućnost sa nekim iznenadnim skokom, udarom, eksplozijom...U energiji Bika je pa je tu emotivna i materijalna sigurnost, tu su finasije i naše i svetske, finasijsko tržište (i kripto valuta)...zemlja, poljoprivreda...itd. Udar na novčanike svakako nam sledi...priča se o poskupljenju struje, zna se da će struja poskupeti ali ne i kada...to će povući i ostala poskupljenja....Hrana je već poskupela (gledam jutros vitrinu sa mesom koje je pocrnelo od stajanja)...U vestima Proradio vulkan u Japanu, požari haraju svuda...

Ovde u ovoj energiji možemo pričati i o velikom buđenju - Uran - alarm za buđenje!
Svet svakako ide u novom pravcu!
"Mi smo na početku nove ere" vest od jutros!

Na sve ovo još i Mars i trostruka konjukcija!
Mars će biti u konjukciji sa Uranom i SMČ!
Konjukcije Marsa i Urana i Marsa i SMČ nisu retke...ali retke su trostruke konjukcije Marsa, Urana i SMČ....toliko retke da je i istraživanje bilo komplikovano. 
Trostruka konjukcija u Biku: U maju 1855 Mars, Uran i SMČ u Biku...bilo je to u vreme stelijuma u Biku i Pluton je tada bio u Biku! U martu 1688...plus Kiron u Biku!

Četvrtak

U istom danu dva bitna astro događaja: Mlad Mesec u Lavu i retrogradno stacioniranje Jupitera u Ovnu plus Merkur u kvadratu sa SMČ i Uranom u Biku i sve ovo u večernjim satima!

Prvo će se sresti Mesec i Sunce - Mesec je Mlad u Lavu još jedan novi ciklus i novi početak...Mlad Mesec u trigonu sa retrogradnim Jupiterom u Ovnu (Mesec trigon Jupiter 02:03 29.jul, Sunce trigon Jupiter 00:35 01.avgust). Lepa energija za nove početke....u energiji Lava: ljubav, odmor, uživanje, kreativnost...ALI...sreću bi mogli da pokvare kvadrati Merkura u Lavu sa SMČ i Uranom u Biku ....nervoza u najavi - Energija tenzije i uznemirenja... 
I na kraju ovog uzbudljivog dana Jupiter će biti retrogradno stacioniran, samim tim i najjači - Obnavljanje sistema verovanja i uverenja...

P.S. Ovde moram da naglasim da Jupiter ne ide u nazad stvarno, jer pročitaćete Jupiter ide unazad i slične stvari...Zapamtite: Retrogradno kretanje planeta je zapravo optička iluzija, jer se planete ne kreću stvarno unazad. Nama na zemlji se samo čini da se one kreću unazad. Planete dobijaju oznaku za retrogradnos nešto što liči na Rx!

Nedelja

Poslednji dan u nedelji i poslednji dan u julu začiniće nam opozicija Merkura u Lavu sa RSaturnom u Vodoliji - Neki bi to tugom nazvali...

Ova energija se dešava dan pre trigona Sunca u Lavu i RJupitera u Ovnu ali i konjukcije Marsa sa Uranom i SMČ...Osim tuge, melanholije osećanja da nas nešto koči i pritiska (Merkur opozicija Saturn), osetićemo i neki nalet nervoze, uzbuđenja zbog nečega što sledi (Mars konjukcija Uran/SMČ).
Da li će trigon Sunca i Jupitera ublažiti ove energije ostaje nam da saznamo!





Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар