уторак, 31. март 2020.

Mars je u Vodoliji...a Saturn mu poručuje: "Strpljen spašen"...



Zvezdani(n) zapis 2852
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Vodoliji 0° 21'

Napustio je Jarca (gde se on dobro oseća) i prešao u Vodoliju gde nije bio dve godine!!
Ovaj buntovni i tvrdoglavi Mars koji često krši pravila i ne voli da mu se govori šta da radi...rešio je da nas sve aktivira na ovaj ili onaj način...On je borac za čovečanstvo i gleda da nas usmeri ka budućnosti...Ipak "ne slušajte" ga previše, budite hrabri ali i oprezni, ljutite se što je manje moguće...jer neka pravila (sada) nisu tu da bi nas ugnjavila ona su tu da sačuvamo život(e)!!! Ako nam kažu da uradimo to i to...ako nam uvedu neke nove mere, opet ne slušajte Marsa i ne radite suprotno, jer on je takav, bundžija i antiprotivan...Sa ovim i ovakvim Marsom vojska i policija će generalno imati više posla! Posebno početkom aprila kada Mars bude u kvadratu sa Uranom (egzaktno 07.aprila)!!!
Pre toga koliko već danas (20:31) Mars će naleteti na prepreku zvanu Saturn...
Mars i Saturn se sretnu na oko dve godine, pa je ovaj događaj jako bitan, posebno sada u ovom trenutku! Vreme je da situaciju shvatimo ozbiljno!!! Vreme je da preispitamo prioritete i da se suočimo sa teškoćama! Moguće su razne restrikcije i ograničenja (svuda)!
Moraće Mars ali i mi sa njim morati da vežba strpljenje...ne čudite se ako na internetu počnu da vam iskaču saveti: "Strpljen spašen"...Saturn je tu da urazumi Marsa (i nas) da bude disciplinovaniji, odgovorniji....lepo je boriti se za prava i slobodu ali sada je važnija borba za svaki život!!!

Budite odgovorni i #ostanitekodkuće


P.S. Dragi moji, shvatite da je situacija više nego ozbiljna...hajde da svi slušamo ono što nam medicina poručuje...to je za naše dobro...Juče sam bila u kraju u kome žive moji roditelji da im odnesem hranu i lekove (oni su 80+)....i verujte ceo blok vrvi od ljudi....velike gužve ispred marketa, mala pijaca radi....većina nosi maske ali ne poštuje se razmak....Ne razumem....slike koje dolaze iz Italije i Španije nisu naučna fantastika te slike su stvarnost....kako to ne dolazi do svesti ljudi?
Pogledajte sami šta sve predstavlja Mars - OVDE
Energije aspekata su tu...na nama je kako ćemo ih iskoristiti...često sam ranije na ovom blogu pisala: svaki i najteži aspekt se može "pobediti" ili makar ublažiti mirom i suzdržavanjem!!!

„Strpljenje je veština i ja se učim strpljenju. To je teška lekcija.“
– Elon Musk 
(i gle čuda ovaj čovek ima baš Marsa u Vodoliji...
a do njega sam došla preko ovog citata)


Na ličnom planu:
Ovaj Mars će aktivirati vašu kuću Vodolije!!! Aspekti koje će praviti Mars u Vodoliji sa vašim Nat planetama objasniće sve...da li ćete biti buntovnik ili ćete ovu energiju usmeriti na akcije koje će vam se "isplatiti" u budućnosti...sve naravno primereno situaciji!!!

Globalno:
Juče smo saznali i da su i vojnici zaraženi i da je više njih u karantinu i da su to oni vojnici (Mars) koji su radili na kontroli granica....Juče je i uhapšen muškarac (Mars) zbog širenja panike na društvenim mrežama (Vodolija)...
U zemljama Istočne Evrope ima manje umrlih nego u Italiji za samo jedan dan, te zemlje su ranije uvele karantine i zabrane kretanja...svejedno mislim da će biti više pojedinačnih ali i grupnih pobuna protiv karantina i ograničavanja kretanja (slobode)!!!
Kinezima će ova energija poslužiti da aktivno krenu ka budućnosti....i da se i dalje bore sa virusom koji je sad najviše prisutan kod građana koji se vraćaju iz inostranstva...oni su uveli zabranu ulaska u zemlju za strance
Nama ostalima ostaje da sledimo njihov primer i da koristimo njihova iskustva!!! Kineska doktorka: Ako se Srbija ponaša kao Kina, kraj pandemije moguć za dva meseca......mislim da ovo važi za sve zemlje....Kina mora hteli ne hteli da bude primer kako pobediti ovo zlo!!!
Od kako su Satrun i Mars prešli u Vodoliju više je primera solidarnosti između naroda, Tramp je najavio pomoć Evropi!!!
Pogledajte u koje su zemlje u svetu do sada uvele zabranu kretanja 24 sata!!!


Mesec će u 13:43 CET preći u Raka...
Pred sam kraj dana Mesec konjukcija RSMČ/opozicija RJMČ....i ovo je naša stvarnost....na jednoj strani dom, porodica, domovina, narod....na drugoj strani ekonomija, profesija, egzistencija, autoriteti...ova energija želi da nam pokaže šta je u ovom trenutku najvažnije!!!
I ova energija poručuje #ostanitekodkuće.....
Pred ponoć Mesec u sekstilu sa Uranom u Biku....iznenadne vesti....šta da vam kažem nadam se da će te vesti i lične i globalne biti dobre...



Nedeljni horoskop za period od 30.marta do 06.aprila...

Hronologija priče o virusu...aspekti i vesti


Нема коментара:

Постави коментар