петак, 5. август 2016.

Kako će Venera u Devici uticati na znakove....



U vreme Venere u Devici:
  

Ovnovi će možda na kratko ljubav i zadovoljstvo staviti po strani, i okrenuti se poslu... mada moguća je naka ljubav (Venera) na poslu (Devica)...Možda ćete krenuti u neki novi (zdraviji) režim ishrane, vežbanje, obnovu garderobe...sve ovo kroz lupu analize, kritike....prilagođavanja! Ako volite sebe, volećete i svoje zdravlje, a ono će u ovom periodu zavisiti i od aspekata. Sve ovo važi i za one koji nisu Ovnovi i kojima Venera prolazi kroz 6.kuću!
- (Devica je Ovnu 6.kuća). 

Bikovi ovo je pravo vreme za ljubav, razonodu, uživanje, kreativnost... dobar odnos sa decom! Nemojte samo puno da analizirate..., opustite se i uživajte, popravite odnose ako su u krizi i ako ste u vezi, nađite se partneru ili neka se on nađe vama, ako ste sami možda upoznate nekog kome ćete biti potrebni ili će on/ona biti potrebni vama. Činite sebi i drugima lepe stvari....setite se sitnica koje život znače. Sve ovo važi i za one koji nisu Bikovi i kojima Venera prolazi kroz 5.kuću!
- (Devica je Biku 5.kuća)

Blizanci vama će sigurnost koju pruža vaš dom biti najvažniji neko vreme, uopšte ljubav bi mogli da potražite u domu svom, porodici... nisu Blizanci baš u skladnom odnosu sa Devicom, mogući su sukobi oko nečeg što predstavlja energija Device (posao, zdravlje, svakodnevni život i rutina). Možda vas čeka i neko uređivanje, preiređivanje....makar i brisanje prašine. Ne budite previše kritični prema najbližima, ali i primite kritike najbližih bez ljutnje. Sve ovo važi i za one koji nisu Blizanci i kojima Venera prolazi kroz 4.kuću!
- (Devica je Blizancima 4.kuća)

Rakovi ljubavna komunikacija će biti u prvom planu, pisma, poruke... mada i razmišljanje na temu ljubavi ali ono u sitne detalje (na sitna crevca :-).... Ovo je dobar period za svaku komunikaciju ali posebno onu emotivnu, ljubavnu, porodičnu jer je Merkur u vašem znaku. Možda krenete i na neki kraći put, izlet....kupite auto, ili ga samo servisirate. Pozovite one koji su vam dragi, družite se sa braćom i sestrama ako ih imate, budite i kritični ali i samokritični.  Sve ovo važi i za one koji nisu Rakovi i kojima Venera prolazi kroz 3.kuću!
- (Devica je Rakovima 3.kuća)

Lavovi vama će vrednosti u narednom periodu biti važna tema... najpre životne vrednosti, a onda i sve one druge koje vam mogu pružiti zadovoljstvo... ljubav i novac....više novca, pitanje kroz detaljnu analizu šta je vredno a šta nije u vašem životu i gde se nalazite kada su emotivna i materijalna sigurnost u pitanju. Bilo vam je lepo dokle je Venera prolazila kroz vaš znak, ona i dalje vrši dobar uticaj na vas (Devica-komšija-polusekstil). Sve ovo važi i za one koji nisu Lavovi i kojima Venera prolazi kroz 2.kuću!
- (Devica je Lavovima 2.kuća)

Device ovo je vaš period, za ljubav, lepotu, zabavu, kreativnost... za uživanje. Sve ovo uz energiju koju vi odlično poznajete: red, rad, disciplina, analiza, kritika. U narednom periodu vi bi mogli da procvetate. Jednom u godini Venera prolazi kroz vaš znak iskoristite to vreme na najbolji način, uživajte, radujte se, zaljubite se, promenite nešto na sebi... Sve ovo važi i za one koji nisu Device i kojima Venera prolazi kroz 1.kuću, dakle sada je na ASC.
- (Devica je Devicama 1.kuća)

Vage za vas će ljubav u narenom periodu biti ili daleka ili tajna ili jedna velika fantazija i čarolija... Ljubav koja liči na san ... pre nego se probudite iz tog sna možda se izgubite u ljubavi, ovo je energija koja može da znači da vam je neko potreban ili ste vi nekome potrebni ali "daleko od očiju drugih", ako treba da se povučete neko vreme i meditirate, razmišljate i analizirate svoje odnose ovo je period za tako nešto, napunite baterije. Ovo je energija koja pomaže da se izlečite ili da pomognete nekome da se izleči, da budete nekome negovateljica. Sve ovo važi i za one koji nisu Vage i kojima Venera prolazi kroz 12.kuću!
- (Devica je Vagama 12.kuća)

Škorpije budite spremni za razna iznenađenja pre svega emotivne prirode, ali i na više druženja, prijateljskih okupljanja.. ljubav je možda tu negde, neočekivana, drugačija, neobična, možda ćete biti potrebni nekom prijatelju ili on vama, za neku novu ideju, želju...možda je reč o novcu i finasijama, svakako ovo je energija saradnje pa je iskoristite. Mogući su i iznenadni novi poslovi, oni koji su ne zaposleni da preko prijatelja ili iznenada pronađu posao...Sve ovo važi i za one koji nisu Škorpije i kojima Venera prolazi kroz 11.kuću!
- (Devica je Škorpijama 11.kuća)

Strelčevi da li je vreme za neki profesionalni uspon, položaj ili ćete samo skrenuti pažnju na sebe u vašem profesionalnom životu, ili u društvenom statusu i položaju, ne slažu se ove energije pa negde moguć i sukob, nemir, nervoza.... Nije najbolji period za nove poslove. Možda je tu negde i neka ljubav koja čeka na vas, ali pod lupom analize i kritike ili će postojeća biti u krizi. Želećete i da budete viđeni, da vas ljudi vide u svetlu energije Venere u Devici!  Sve ovo važi i za one koji nisu Strelčevi i kojima Venera prolazi kroz 10.kuću!
- (Devica je Strelčevima 10.Kuća)

Jarčevi vi bi mogli da poželite nešto... možda vam Venera ispuni želju. Neko će na put nešto dalji, jer možda ste nekome potrebni ili je neko potreban vama, neko će lakše da uči, neko će samo da proširi vidike... možda neka nova ljubav iz inostranstva ili u inostranstvu, posao u inostranstvu, lečenje (Devica) u inostranstvu.  Sve ovo važi i za one koji nisu Jarčevi i kojima Venera prolazi kroz 9.kuću!
- (Devica je Jarčevima 9.kuća)

Vodolije vreme je za strast, želje, intimu... sexi ili sex je reč koju ćete češće koristiti. Možda i neka tajna, neko emotivno istraživanje, ili regeneracija kroz ljubav, ali kroz energiju prilagođavanja. Moguća su i neka krizna dešavanja, kraj neke jubavi, ali setite se "nešto mora da umre da bi se nešto rodilo" takva je ovo energija. Ovo je i energija "sve ili ništa"...Mogući su problemi sa intimom, gde previše analize ne pomaže. A opet morate i do rešenja, analizom situacije. Sve ovo važi i za one koji nisu Vodolije i kojima Venera prolazi kroz 8.kuću!
 - (Devica je Vodolijama 8.kuća)

Ribe odlično veme za poboljšanje vaših odnosa, bilo emotivnih, bračnih bilo onih drugih porodičnih, prijateljskih, poslovnih.... ipak ljubav pre svega... možda je vreme za veridbu, brak.... ono u fazonu ili to ili raskid, ili za one koji su to već "obavili" neko bolje i ugodnije vreme, mada budite oprezni jer ovo su suprotne energije, nekima od vas moguća su razdvajanja, za raskid ne brinite unapred, jer tako nešto mora da se vidi u ostatku horoskopa. Ovo je i period analize postojećih odnosa, ponekad ono do u "sitna crevca".  Sve ovo važi i za one koji nisu Ribe i kojima Venera prolazi kroz 7.kuću!
- (Devica je Ribama 7.kuća)


Oni koji znaju kroz koju kuću im prolazi-tranzitira Venera u Devici mogu da potraže tumačenje po kućamaTranzitna Venera kroz natalne kuće...

P.S. Malo objašnjenje, ja sam Lav i da ovo nije moj Blog i da nisam astrolog :)), pročitala bih najpre šta piše za Lavove, onda bih pročitala i tumačenje za 11.kuću jer Venera će prolaziti kroz 11.kuću i na samom kraju boravka "zakačiće" i 12.kuću!




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com




4 коментара:

  1. Ovakve tekstove obozavam!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Anonymous....Volim i ja vas :))), zbog toga se i trudim....Biće još ovakvih tekstova...

      Избриши
  2. Veoma lepo objasnjeno.Volim Astrologiju da proucavam.Potpuno mi je sve jasno.Nije dobro sto se od Astrologije zeli napraviti teorija zavere

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Ja se trudim da astologiju približim svima koji vole nešto da nauče ili da proučavaju...i da je možda zavole kao što je ja volim :))
      Pozdrav

      Избриши