четвртак, 11. септембар 2014.

Kosmički ples.....

Kada nedelja počne Punim Mesecom, ali ne bilo kojim već u Ribama, još u društvu RxKirona sve nagoveštava u najmanju ruku interesantnu i nedelju ali i neki period pred nama! I tu  nije kraj... Tu je i (Rx)Neptun i on u Ribama :-)), onako svojski zbunjuje Veneru u Devici... da ona ne zna da li bi radije bila žrtva ili bi više volela da joj se dogodi neko čudo i čarolija...


*Samo ću da vam šapnem :-))).... 
Sledeće nedelje će ona (Venera) biti u prvom planu... Ako je sada zbunjena tek će biti.... Da vam samo nagovestim:
*Venera opozicija (opet) RxKiron, Venera inkonjukcija RxUran i Venera sekstil Saturn... To je ono što nas čeka... Možemo se uzdati u Venerinu sposobnost da praktično i analitički rešava probleme, ali to kod nekih baš može da bude problem..... Nešto će zavisiti i od vaših Nat Venera... ali i drugih aspekata koje će ova Tran Venera raviti sa vašim Nat planetama... Dakle bez panike unapred :-).


Dobre vesti uvek pronađu put.....
Zapostavila sam jedan aspekt (sve zbog Venere :-), a on je taj koji je mogao i koji još može da nas "spasi" da nam pruži ruku izlaza... Merkur u Vagi  sekstil Jupiter u Lavu!!! U moru raznih vesti (ne moraju obavezno biti loše) sigurno su stigle i neke jako DOBRE VESTI.... Ili bar je raspoloženje moglo i imalo šansu da bude dobro i optimistično. Jer takav je ovo aspekt.... Merkur - misli, razmišljanje, komuniacija sekstil Jupiter - sreća, ekspanzija, optimizam!!! Prosto je MORAO da nađe put do nas..
U vladavini ovolike vode (Riba) mora da se probila i vatra i vazduh (Vaga, Lav)!!!


I danas.... još lepih vesti! Sunce u Devici u sekstilu sa Saturnom u Škorpiji... zvezde nude snagu, jačinu....sve za izdržati :-))).


RxPluton u Jarcu sprema se polako od danas za kretanje napred!!! 
Zauzima položaj i mnogi od nas bi to već mogli da osetimo. Napre će krenuti (tek da vas podsetim) 23.Septembra... Za sada je nešto kao u fazonu SAMO VAS GLEDAM :-))).
*Gledam i ja njega :-)). Odavno je u mojoj 3.kući i srećom jako dobro aspektovan... Uticao je da menjam suštinski način razmišljanja, to radi i dalje... Kada kažem da je dobro aspektovan sa mojim Nat planetama mislim zaista dobro: sekstil sa NatJupiterom, sekstil sa NatNeptunom - odlično!!! Jupiter u 5.kući, Neptun u 1.kući i to je jako dobro....Kada krene napred očekujem od njega ali i od sebe još promena onih suštinskih.... zapravo više nešto kao kulminaciju!!!
Kako ste vi? Šalu na stranu, da bi znali šta vam priprema Pluton potrebno je da znate u kojoj kući tranzitira, a to je ona kuća gde vam se nalazi Jarac :-))). Ostalo ćete sami....

Da se vratim na OVU NEDELJU.... 
Posle Sunca koje će nam zajedno sa Saturna dati preko potrebnu energiju i vitalnost... tu je Merkur u Vagi koji će nas opet dovesti u iskušenje...
Zašto opet? Zato što je i on kao i Venera imao mogućnost izbora (i mi sa njim). Ili da "poludi" zbog kvadrata sa RxPlutonom (istim ovim koji se sprema za kretanje napred), ili da bude opušten, radostan i optimista zbog već spomenutog sekstila sa Jupiterom!!!
Do kraja nedelje Merkur u Vagi zauzeće položaj u kome će se preko nišana gledati sa RxUranom u Ovnu. Ova opozicija nas lako može uvesti u nervozu, nemir i mentalni i fizički... A reči? Ako ih ne kontrolišete svašta može da se dogodi :-)). Nemojte posle da kažete da vas nisam upozorila :-))).

Do kraja nedelje i Mars će promeniti znak....
Iz energije Škorpije gde mu je lepo ućiće u energiju Strelca, gde mu isto tako može biti lepo ali na drugačiji način. Ma koliko mu bilo lepo u energiji Škorpije, mnogo nas je on namučio.... ali ne sam već u društvu Saturna. Tu konjukcij mnogi još uvek osećaju na svojoj koži. Kada Mars bude prešao u Strelca mnogima će da svane....


"Pleši sa mnom, takva sam i gotovo"....
A svanuće nam i zbog Venere koja će na samom kraju nedelje u Nedelju biti u egzaktnom trigonu sa RxPlutonom - istim onim koji se sprema da krene NAPRED!!!



Šta kažete, kakva nedelja :-)))
Ko preživi da priča :-))). Šalu na stranu da je lako nije lako... da se mora mora se, a kada se nešto mora nije teško :-))). Gde ima volje ima i načina!!! Tako da generalno ovu nedelju ne treba da osmatramo kao tešku ili pretešku, već kao okidač za neophodne promene!!! Do kraja meseca čekaju nas ipak neke zanimljive stvari i puno zanimljivih događaja.... Jedan je najlepši i treba da mu se radujemo: Jupiter u Lavu trigon RxUran u Ovnu - Jackpot!!!!
Ako vas interesuje šta sve nas čeka još do kraja meseca imate OVDE!




  Pleši sa mnom 

 

Нема коментара:

Постави коментар