субота, 17. септембар 2011.

Pluton je krenuo napred!!!

Pluton i prica o transformaciji i promeni

Da bi nesto novo moglo da se rodi, pocne, krene...potrebno je da se nesto zavrsi, slomi, umre (ne mislite odmah na fizicku smrt, moze i nesto drugo da umre....neki odnos, neka zivotna faza ili nesto sl. ), jednostavno potrebna je transformacija...tako ja dozivljavam ovu malenu planetu! Meni je Pluton sinonim za trasformaciju, za promene u zivotu, za ponovo rodjenje - "iz pepela".


Pluton je od 9.Aprila u retrogradnom hodu....od 16.Septembra krece napred. 
Vreme je da saznamo sta je hteo od nas... Vreme je da saznamo sta je bilo potrebno da srusimo, razorimo, sta treba da umre, sta treba da zavrsimo da bi krenuli u nesto novo, neki novi pocetak (imali smo sasvim dovoljno vremena da se okrenemo sebi i otkrijemo sustinu problema dok je Pluton isao unazad).....Ko je dobro iskoristio retrogradni hod Plutona sada moze da dovrsi transformaciju ili sebe samog ili neke situacije...vreme je za PROMENU!!!
Naravno potrebno je da znate gde vam se trenutno nalazi Pluton (on je u znaku Jarca) u kojoj vasoj kuci i koje aspekte pravi sa ostatkom vaseg horoskopa....onda ce te nesto konkretnije znati gde su te promene...Da bi sve povezali u celinu pogledajte i koje kuce je vladar Pluton i to je bitno za celu pricu....
Kuca kojom tranzitira Pluton oznacice koja oblast zivota moze imati probleme, frustracije, i gde je potrebna transformacija i promena...Ogromnu energiju provocira ovaj tranzit. A aspekti ukazuju na psiholoske dimenzije licnosti. Oni nam ukazuju na odgovore o uzrocima trauma, problema, frustracija ali u isto vreme ukazuju i na harizmaticnost, dominaciju, magneticnost, potrebu za dominacijom nad drugima...
Promene su izvesne, pitanje je samo da li cete ih biti svesni i da li ce do njih doci vasom voljom ili cete se samo prepustiti.


Električni Orgazam - Promene

"Na licu i srcu
U mislima
  Promena je ocigledna"
 /
"Svi se budimo
Treba nam ljubavi mnogo vise
Da ne poludimo"
/
"Promene nove ce doci
Spremni bicemo"


Нема коментара:

Постави коментар