понедељак, 15. јул 2024.

Šta rade zvezde u periodu od 15.do 22.jula - Nedeljni horoskop

Moto nedelje:
"Kada vetrovi promene duvaju, 
neki grade skloništa, a neki vetrenjače."



Ove nedelje na zvezdanom nebu:

Danas:
15.jul 16:04: Mars konjukcija Uran
15.jul 13:43 Sunce kvadrat Kiron
15.jul Jupiter ulazi u retrogradnu senku sa 11°17’ Blizanaca

Ostatak nedelje:
16.jul  Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 21°25' Lava
18.jul 16:00: Sunce sekstil Uran 
20.jul 17:16: Mars sekstil Neptun
20.jul 22:43 Mars ulazi u Blizance
21.jul 12:16 Pun Mesec u Jarcu na 29°08’
21.jul 22:42: Venera sekstil Jupiter


Sredina jula....najava ove nedelje počela je burnim dešavanjima...
Tramp je zamalo ostao "bez glave", Španci su trijumfovali....i u fudbalu i u tenisu....
Pitanje je da li će Trampa ono "što ga nije ubilo" ojačati?!
Očekuje se potvrda kandidature za predsednika....biće zanimljivo i koga će izabrati za podpredsednika!

Dodatak: Tramp nije "izgubio glavu" i ako je konjukcija Marsa i Urana u Biku na vrhu njegove 10.kuće! Da li ga je spasao tranzitni Jupiter u Blizancima u konjukciji sa njegovim Nat Uranom koji je u trigonu sa njegovim Nat Jupiterom u Vagi... Njemu su Nat Kiron i Jupiter u konjukciji!
Ono što je interesantno je da je atentator rođen 20.septembra 2003. (na google već ima svoju biografiju) i ako pogledate njegovu natalnu kartu ili kartu neba za taj dan on je imao konjukciju Marsa u Ribama na 0° sa Uranom u Vodoliji na 29° - Uran na kraju Vodolije, Mars na početku Riba! Što se tiče Bika na aktuelnom stepenu on ima Crni Mesec Lilit.
Još malo istraživanja....i videćete da je ovo poslednji u nizu atentata na predsednike i kandidate za predsednika. Četriri predsednika su ubijena. Najsličnije ovom događaju je takođe pokušaj ubistva u Milvokiju Teodora Ruzvelta 1912. koji je bio u trci za Belu kuću kao bivši predsednik.

☆Najbitnije je da znamo da je ova konjukcija Marsa i Urana u Biku poslednja od tri....
Sledeće njihove konjukcije (biće ih četiri) događaće se u Blizancima jednom u dve godine od 2026. do 2032. godine!

Bitno je i ovo....
Od danas smo u novom ciklusu Marsa i Urana koji će se završiti 04.jula 2026. 
U ovom novom ciklusu očekuju nas i ovi aspekti 
15.jun 2025. Mars u Lavu kvadrat Uran u Biku na 28° (Tramp ima Marsa u Lavu na 26°)
04.novembra 2025. Mars u Strelcu opozicija Uran u Blizancima na 0°
27.februara 2026. Mars u Vodoliji kvadrat Uran u Biku na 27°

Bitno je i ovo...
Uran će biti u konjukciji sa Algolom (26° Bika) tri puta:
07.jula i 29.oktobra 2024. i 25.aprila 2025.
I to je to o ovoj konjukciji.....za sada!


Danas osim ove konjukcije imamo i kvadrat Sunca u Raku sa Kironom u Ovnu na 23°28’




15.jul 13:43 Sunce kvadrat Kiron - Ne morate biti savršeni...

Svaka brava ima svoj ključ!
Na ličnom planu ovde je osnovno prihvatanje bola i rana...zatim potraga za lekom, ključem...isceljenjem. Ali lek (ključ) i izlečenje mogu doći tek kada shvatite ko ste, kada stupite u kontakt sa sobom, svojim egom, karakterom (Sunce).
Najčešće se sa ovom energijom krene u potragu za nekim alternativnim, nekonvencionalnim metodama lečenja...Šta god da jeste u pitanju šta mislite da vam pomaže je dobro, ipak budite i oprezni nekada zvanična medicina ima više odgovora.
Možda vas lično zaobiđe ova energija, ali neće nekog vama bliskog....tako da je ovo i indetifikacija sa ljudima koji pate....i da samim tim možda budete nečiji iscelitelj. Lečeći tuđe rane...lečite i svoje bilo da ste ih svesni ili niste!!!

Sunce je u Raku i nekako u prvi plan stavlja dom, porodicu, privatno, roditelje, prošlost, tradiciju...ali i domovinu, patriotizam...Kiron je u Ovnu pa je tu negde i vrlo lična priča (Ovan - JA)

Kiron ovde u tranzitu kroz kvadrat aktivira našu emotivnu osetljivost...kvadrat sa Suncem aktivira i energetsku osetljivost (pad energije)...Zapravo Kiron aktivira naše rane, našu ranjivost.

U ovom kvadratu ranjen je pre svega ego. Ovo je manjak samopoštovanja i samopouzdanja! 
Osećanje da ste blokirani... Nečiji pokušaj da vas na neki način ospori, da vam poljulja samopouzdanje i ego! I najmanji sukob bi mogao da potisne vaša prava osećanja zbog straha od povređivanja.

Najavljuje ova energija smanjenu vitalnost (Sunce - vitalnost, Kiron - rana)...neka bol je moguća..nova ili stara... Ovo je velika osetljivost....preosetljivost. Neki neprijatan osećaj u sopstvenoj koži. Ovde je rešenje u prihvatanju bola, prihvatanju nekih ograničenja (manjak energije i vitalnosti...). Ovo su i osetljivi odnosi sa muškarcima...nama bitnim..očevi, muževi, neki drugi muškarci rodbina, prijatelji, ovo su i neke njihove boli i patnje. 

Savet: Ne pokušavajte da budete savršeni (Sunce), jer niko nije savršen, ne potiskujte rane ni nove ni stare (Kiron)....radite na svojoj individualnosti, samopoštovanju i samopouzdanju! Uzmite u obzir sve kritike ali ne dozvolite da one na vas utiču previše ili da se zbog njih osećate ranjeno... 

Na sve ovo....na sve ove današnje egzaktne aspekte imajte na umu da je Mesec u Škorpiji i da su nam osećanja vrlo intezivna! 
I da ne zaboravim od danas će Jupiter u Blizancima delovati Iz senke - opširno OVDE


Ostatak nedelje ukratko:
Sutra će i Merkur ući u retrogradnu senku i najaviti retrogradni ciklus koji će početi 05.avgusta.

U četvrtak će Sunce u Raku biti u sekstilu sa Uranom u Biku taman da Uradimo nešto drugačije, budemo drugačiji i originalni

U subotu će Mars u Biku i RNeptun u Ribama biti u sekstilu na 29°50', na lep način na krilima mašte, kreativnosti, fantazije, čuda će nas uvesti u Marsov prelazak u Blizance istog dana...Posle svega što smo imali sa Marsom u Biku obradovaćemo se ovom Večitom dečaku

Na kraju nedelje u nedelju dogodiće se i drugi Puni Mesec u Jarcu na 29°08’...da zaokruži dešavanja iz prvog koji se dogodio 22.juna na 01°06’...U ovom Punom Mesecu važnu ulogu imaće RPluton, RNeptun i Uran...
Istog dana dogodiće se i sekstil Venere u Lavu i Jupitera u Blizancima....ulepšaće nam kraj nedelje ali i početak sledeće jer ovo je Lepša strana života

P.S. Mnogo volim ovu pesmu!

☆☆☆

Neka vam zvezde budu naklonjene...

Pesma nedelje:
 

Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар