субота, 18. новембар 2017.

Samo što nije...Mlad Mesec u Škorpiji...

12:42 CET
Subota, Saturnov dan...Saturn na 26* Strelca, polako ide ka Jarcu (20.decembar), još uvek u moćnom ✨trigonu sa RxUranom u Ovnu na 25*!!!

🌑Mlad Mesec u Škorpiji i novi mesečev ciklus, novi početak!!! "Posadite seme", rezultat ćete videti za oko pola godine u proleće 30.aprila 2018. u vreme Punog Meseca u Škorpiji na 9*!!! Sledeći Mlad Mesec u Škorpiji je 07.novembra 2018. na 11*!!!
Ovaj Mlad Mesec prate Venera i Jupiter u Škorpiji, njih prati RxNeptun u Ribama :-), u trigonu. ⭐Venera trigon Neptun (16.novembar), ✨Jupiter trigon Neptun (03.decembar)!!!
Ovaj Mlad Mesec prati i RxUran u Ovnu u inkonjukciji (prilagođavanje), sa Uranom možete očekivati neočekivano!!!
Tu su i vladari Škorpije Mars (u Vagi) i Pluton (u Jarcu) sutra u egzaktnom kvadratu!!!
Ako ove energije koristite mudro posebno energije Venere, Jupitera i Neptuna (ljubav), budete spremni za iznenađenja (inkonjukcija sa Uranom), pamettno kanališete "višak energije" (kvadrat Marsa i Plutona) vaš novi početak može da počne...
U pitanju je energija Škorpije, ključna fraza za ovu energiju je: Ja Želim!!! Ključna reč je: Intezitet!!!
🌚Današnji Mlad Mesec u Škorpiji budi emocije (voda), strast, intimu, želje!!! On donosi jaku energiju čišćenja, detoksikacije...sa njom možete krenuti u neku transformaciju i regeneraciju!!! Svako već prema svom horoskopu!!! Razmislite gde vam je potrebna ova energija i šta je to što treba regenerisati i transformisati. Šta treba počistiti da bi nešto novo došlo na to mesto!!! Ako znate u kojoj kući se dešava današnji Mlad Mesec u Škorpiji na 26* znaćete i više na tu temu!!! Ako ne znate to, sigurna sam da ipak znate gde vam je "čišćenje" potrebno!!! Onako generalno, uopšteno za sve nas to je oblast intime, sexa, strasti (8. prirodna kuća Škorpije), to je priča o ljubomori, posesivnosti, opsednutosti, sumnjama, osvetoljubivosti (Škorpija u neharmoničnim aspektima), priča o dubinama (psihološki), tajnama, istraživanjima, ispitivanjima, priča o tkz. tuđem novcu, novcu drugih ljudi, partnera i sl., kredita, poreza, nasleđa, nasledstva, stipendija, sponzora...priča o  tuđoj podršci i materijalnoj i emotivnoj...Škorpija je generalno priča o novom početku, ono kada nešto mora da "umre" da bi se nešto "rodilo"!!!

Razmislite o vašoj intimi (ljubav i intima idu zajedno), o svojim finansijama koji su deo nečeg zajedničkog (bilo lično bilo generalno)...
Ako će vam pomoći Mlad Mesec u Škorpiji smo imali prošle godine 30.oktobra!!! Bio je Sajam knjiga u Beogradu! Bila je konjukcija Venere i Saturna!!!

⭐Primer: Jednoj Škorpiji Mlad Mesec generalno donosi energiju promena i transformacija, Mlad Mesec je njoj u 4.kući i ta energija pre svega utiče na njen porodični život! Inkonjukcija sa Uranom u Ovnu u 10.kući, neka neizvesnost oko karijere, možda i neprijatna iznenađenja koja će da remete njen porodični život.  Sutrašnji kvadrat Marsa (u 3.kući) i Plutona (u 6.kući) nagoveštavaju burnu, neprijatnu, nervoznu komunikaciju na poslu, pre svega sa kolegama ali i generalno (bavi se javnim poslom)!!! Regeneracija je za nju u krugu porodice! Jupiter i Venera su joj takođe u 4.kući, dakle ljubav, partner je njena priča o regeneraciji i novom početku. Sve to u trigonu sa Neptunom iz 8.kuće, ljubav, emotivna i materijalna sigurnost, porodica, partner su njena priča o ovom Mladom Mesecu. Pažnju treba da obrati na (negativne) vibracije iz kuće karijere, posla i komunikacije!!!


Mesec je mlad zaljuljao grad 


1 коментар: