понедељак, 12. јун 2017.

Šta rade planete od 12.Juna do 19.Juna...
Ove nedelje na zvedanom nebu:
13.Jun 17:44: Merkur trigon Jupiter
14.Jun 05:28: Merkur kvadrat Neptun
15.Jun 12:17: Sunce opozicija Saturn
16.Jun Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod sa 14*
18.Jun 20:47: Sunce sekstil Uran
18.Jun 21:07: Merkur opozicija Saturn
Ova nedelja Juna počinje tako što će Merkur u Blizancima pokrenuti dve planete: Jupitera u Vagi  u direktonom hodu od 9.Juna i Neptuna u Ribama koji će ove nedelje krenuti u retrogradni hod. 
Obe planete su od ranije u inkonjukciji (egzaktno 17.Maja)!!! Ova inkonjukcja biće pokrenuta Merkurom u Blizancima!!! I sve u dva dana...★Prvo će Merkur pokrenuti Jupitera u trigonu (13.Jun), zatim će Merkur pokrenuti i Neptuna u kvadratu (14.Jun)... Dve zbunjujuće energije svakako!!!
Dovoljno je da znamo kako inkonjukcija radi!!! U vreme egzaktnog aspekta 17.Maja, Jupiter je bio retrogradan, Neptun direktan, sada su obe planete direktne...a ★Neptun usporava i sprema se za retrogradno kretanje 16.Juna. Očigledno je da ove energije zajedno sa Merkurom mogu izazvati određene događaje, psihološke uticaje i sl.
U celoj ovoj priči najzanimljiviji je Neptun...koji ove nedelje 16.Juna u petak kreće u retrogradni hod. Kako Neptun često šalje razne zbunjujuće signale, budite oprezni...u smislu "slušajte" šta vam Tran Neptun u Ribama na 14* poručuje. Bilo bi dobro da znate kroz koju kuću on tranzitira, jer u toj oblasti života mogu se pojaviti ti nejasni signali...
Pored Jupitera i Neptuna i RxSaturn u Strelcu na 24* biće zvezda programa ove nedelje: u nekom trenutku Saturn će biti u opoziciji sa Merkurom (opet Merkur) i Suncem u Blizancima, ★15.Juna opozicija sa Suncem, 18.Juna opozicija sa Merkurom!!!
Zapravo ove nedelje će Merkur i Sunce u Blizancima biti u prvom planu!!! Tokom cele nedelje oni će se smenjivati sa aspektima i dobrim i manje dobrim!!!
Utorak, 13.Jun
17:44: Merkur trigon Jupiter
Merkur u Blizancima, Jupiter u Vagi na 13*!!! 
Jedan baš kratkotrajan aspekt ali jako dobar i vredan spomena...Jupiter je od nedavno u direktnom hodu, još uvek je na 13*....tek 2.Jula će preći na 14*...Merkur je ovde brža planeta tako da ćemo ovaj trigon osetiti skoro pa na dnevnom nivou...Budite otvoreni za lepe stvari: lepe misli, reči, komunikaciju...Lepe poruke, razgovore, pregovore...Ko polaže neki ispit, eto uspeha...Ovo je energija lepih ideja....šta god započnete kasnije možete imati dobar rezultat..Ako ste bili neko vreme unazad neraspoloženi, pesimistički nastrojeni...ova energija vam može prizvati optimizam, raspoloženje...lepe stvari privlače druge lepe stvari....Kako je Jupiter u Vagi....komunicirajte sa partnerima, obradujte ih...
Sreda, 14.Jun
05:28: Merkur kvadrat Neptun
Merkur u Blizancima, Neptun u Ribama na 14*
I ovo je kratkotrajni aspekt, ali ne tako dobar kao predhodni...Ovo je energija koja nas poprilično može zbuniti, zavesti (obično u pogrešnom smeru), razočarati...Neko nas može slagati, ili ćemo mi nekoga slagati...Budite oprezni jer Neptun će zaista slati zbunjujuće signale...i to pred samo kretanje unazad. Još je tu i inkonjukcija Jupitera i Neptuna....
Četvrtak, 15.Jun
12:17: Sunce opozicija Saturn
Sunce u Blizancima, RxSaturn u Strelcu na 24*
U priču će se umešati Sunce u Blizancima sa svojom opozicijom sa RxSaturnom... Ovo je energija pesimizma, pada energije...nekih zastoja, kočnica, preispitivanja... Ne baš najbolji odnosi sa autoritetima, starim ljudima, posebno muškarcima (Sunce)!!!
Petak, 16.Jun
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod sa 14*
Neptun će krenuti u svoj redovni retrogradni ciklus....Ova energija Neptuna oseti se intezivno i po nedelju dana pre i posle ovog datuma...Neptun usporava i oslobađa zaista jaku energiju...Kako gde i kako kod koga...sve zavisi od aspekata: negde su to mašta, snovi, onako bogato i živopisno (pozitivni aspekti), negde su to iluzije, obmane, magla, konfuzija, razočarenje (negativni aspekti)...
Nećemo svi isto doživeti ovaj Neptunov retrogradni ciklus....Neko će narednih meseci proživljavati duboku inspiraciju kroz maštu, snove, kreativnost kroz svoj unutrašnji svet, neko će proživeti neko razočarenje, nezadovoljstvo, tugu, pad energije, umor...
Svakako imaćemo vremena do 22.Novembra 2017. da utvrdimo šta ova energija želi od nas!!!
Nedelja, 18.Jun
20:47: Sunce sekstil Uran
Sunce u Blizancima, Uran u Ovnu na 27*
Bljesnuće energija ovog kratkotrajnog aspekta...pružiće nam se prilika da nešto promenimo (Uran)...ta promena je svakako dobra (sekstil) i snažna (Sunce kao pokretač)...U vreme zbunjujuće energije Neptuna ovaj sekstil će vas pokrenuti da nešto originalno (Uran) uradite za sebe...On kratko traje i treba ga prepoznati!!! 
21:07: Merkur opozicija Saturn
Merkur u Blizancima, Saturn u Strelcu na 24*
Neće biti lako uklopiti ove energije....Sunce sekstil Uran će raditi za vas....ali Merkur opozicija RxSaturn (i Sunce opozicija RxSaturn) biće tu da sve ovo otežaju...Inače sa opozicijom Merkura i Saturna dođu i neke teške misli u najmanju ruku, negde "crne"... moguća je melanholija, tuga, zamor...Najteži efekat su strahovi koji se mogu probuditi ili vratiti (retrogradni Saturn)!!!★★★ Obratite pažnju vi koji imate neke planete na oko 14*: Blizanaca, Strelca, Ovna, Vage, Ribe i Device...vi ćete osetiti neke jake uticaje ove nedelje...
Svi zajedno već osećamo i osetićemo snažne uticaje Jupiterovog kretanja direktno i Neptunovog retrogradnog kretanja....Često ćemo se pitati "Ko ljulja brod"!!! Obe planete su vladari Riba, Ribe su vodeni znak!!! Jedan brod ovde ide napred, drugi nazad....talase ćemo svi osetiti!!!
I Jupiter i Neptun su u znacima koji direktno i indirektno govore o osećanjima, o ljubavi...Jupiter je u Vagi (odnosi, veze...), Neptun u Ribama (osećanja, ideal, empatija...)...Krajem ove nedelje i početkom sledeće Venera u Biku (Venera vladar Vage) biće u prvom planu....20.Juna Venera u Biku biće u sekstilu sa RxNeptunom u Ribama. Ovo je snažna energija, prvo zbog činjenice da je Venera u svom znaku (Bik) u dobrom aspektu sa Neptunom (viša oktava ljubavi)...očekujte lep doček Leta 2017. :))), lep, romantičan, maštovit.....možda vam se neki ljubavni (ili neki drugi) snovi ostvare!!!

Više o svakom aspektu:
★Ovog meseca na nebu:Нема коментара:

Постави коментар