петак, 9. децембар 2016.

Život je lep....Sunce sekstil Jupiter

Zvezdice,Petak je...Venerin dan, ona je u Vodoliji na 2* i bez aspekata....Iz jutrašnje perspektive 25.Decembar je daleko, daleko su i Venerini aspekti tog dana tako lepi i rekla bih savršeni....Međutim, vreme je relativan pojam....možda i nije tako daleko taj dan kada će nam Venera ponuditi svoje "poklone"...Ako Venera nije trenutno puno aktivna jesu vladari Vodolije - Uran i Saturn!!! Tako da Venera živi svoj život kroz njih...Uran i Saturn su već druga priča....vrlo su aktivni....danas posebno jer su u aspektima sa Mesecom: Mesec trigon Saturn, Mesec konjukcija RxUran!!!
Danas su Sunce i Jupiter u prvom planu i njihov egzaktni sekstil!!! Život je lep....Od jutros mi je ova cifra preko pet miliona pregleda u glavi...Od jutros je 1200 pregleda, juče je bilo 4800, prošlog meseca preko sto hiljada...Ja pišem...vi čitate :-))). I ja sam srećna :-)))Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Ovnu
Mesec kvadrat Pluton 14:52
Mesec trigon Sunce 17:58
Mesec opozicija Jupiter 18:15
Mesec trigon Saturn 19:09
Mesec konjukcija Uran 22:24

Sunce sekstil Jupiter 22:39

Mesec je u Ovnu, od jutros na 13*....
Dan će nam početi sa Mesečevim kvadratom sa Plutonom u Jarcu....i završiti sa konjukcijom Meseca i RxUran na 20*!!! Danas "gužva" na nebu...Mesec u Ovnu će biti prilično aktivan i mi sa njim....naše raspoloženje, naša osećanja....biće danas gore - dole!!! U nedeljnom izveštaju sam navela značaj trenutnih tranzita Jupitera, Saturna i Urana...Danas će oni biti aspektovani sa Mesecom i to je neka vrsta "okidača" za ove planete i njihove aspekte!!! Prvi aspekti danas kvadrat sa Plutonom donosi nervozu i višak energije, ogromni intezitet...Bilo bi dobro da se ova energija pametno kanališe posebno ako ste zaposleni, ali i ako niste...Ljutnja, bes, posesivnost...Srećom pa ubrzo psle njega imamo trigon Meseca sa Suncem i energiju ravnoteže duše i volje...I onda jedan za drugim: opozicija sa Jupiterom - preterivanja razna...trigon sa Saturnom - energija koja nudi "sidro", nešto za šta možete da se držite da ne odete tamo gde ne bi želeli da budete...i na kraju konjukcija sa RxUranom...možda vam ni sidro neće pomoći....čuvajte se "požara" (vatra - Ovan)...Razna iznenadna dešavanja na samom kraju dana...a Petak je i kreće vikend za većinu....


Život je lep...


Život je lep....
09.Decembar 22:39: Sunce sekstil Jupiter
Sunce u Strelcu, Jupiter u Vagi na 18*
Aspekt sreće, blagostanja, raspoloženja, optimizma.. Koliko će neko osetiti ovu energiju ide prema "zaslugama" ili drugim rečima zavisi od vašeg natalnog horoskopa. Jer neće svi osetiti blagotvoran uticaj ovog aspekta. Pesimisti po karakteru (natalni) teže će osetiti ovaj aspekt...Povoljan uticaj ovog aspekta se odnosi na vaše planove, ciljeve, odluke...Sa njim možete lakše pronaći svoj put u rešavanju nekih tekućih problema, sa njim se lakše možete nositi sa bilo kojim problemom. Stariji ljudi, ljudi na položaju mogu vam dati dobar savet ili vam mogu na bilo koji način pomoći....
Trigon Sunca i Jupitera u tranzitu donosi optimizam, mogućnost da svet i okolinu vidite na drugačiji način...šire i sa više entuzijazma. Negde se rekoh već neće ni osetiti, negde bi čak mogao da uvede u preterani optimizam. Mnogi će poželeti više od života. 
Ovo je aspekt....Život je lep...uživajte dokle traje...
Ovaj aspekt donosi: dobro zdravlje, radost, društvenost, zadovoljstvo, bolje finasije, bolje materijalne prilike i šanse, manje poklone, dobar je za razgovore sa pretpostavljenima, sa onima na vlasti i koji predstavljaju državu....Lep aspekt i tranzit, kratko traje, ali sve što je kratko može da bude i slatko :-)))) 

Pogledajte u kojim vašim kućama se nalaze ove planete tu je negde i vaša priča....
Poznati sa aspektom  Sunce sekstil Jupiter:  Angelina Jolie, Madonna, Jennifer Lopez, Julia Roberts, Elvis Presley, Isaac Newton, Courtney Love, Bradley Cooper, Jean-Claude Van Damme, Claudia Schiffer, Vivien Leigh, Albert Camus, Richard Burton, Hugh Hefner :), Claudia Cardinale, Martha Stewart, Samantha Fox, Lucky Luciano :), Florence Nightingale, Bo Derek, Danny Devito, Johannes Kepler, Fernandel :), Jack London...

Život je lep....bez obzira na sve...na sva ludila ovog sveta oko nas....bez obzira na mržnju koja ide preko čokolade i kafe ili ne znam već čega...Bilo bi dobro da ovaj aspekt koliko god kratko traje ukaže nekim ljudima da je Život jedan i da je vredan...I da ne treba decu mešati u naše odnose...deca su ukras sveta...decu ne treba trovati raznim izmima...nacionalizam, fažizam, patriotizam....i samo nabrajanje me rastužuje :(Нема коментара:

Постави коментар