понедељак, 21. март 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 21.Marta do 28.Marta....

22.Mart 01:19: Merkur ulazi u Ovna
23.Mart 11:15: Jupiter kvadrat Saturn
23.Mart 21:10: Sunce konjukcija Merkur
23.Marta Pun Mesec u Vagi - Pomračenje Meseca 
24.Mart 23:44: Merkur trigon Mars
25.Mart 12:57: Venera opozicija Jupiter
25.Mart Saturn u Strelcu kreće u retrogradni hod
25.Mart 17:48: Venera kvadrat Saturn
26.Mart 11:32: Sunce trigon Mars
26.Mart 12:11: Venera sekstil Pluton


Burna nedeja pred nama.... 
I na prvi pogled i na drugi :-)
Tri vrlo bitna događaja kada su zvezde u pitanju! Prvi u nizu je Jupiterov kvadrat sa Saturnom koji je odavno aktuelan ali sada u sredu i egzaktan (tačan). Istog dana preživećemo još jedno Pomračenje, ovog puta Mesečevo... I na kraju u petak Saturn kreće na redovno retrogradno putovanje....
Merkur nebeski glasnik menja znak u Utorak, prelazi u Ovna... misli i reči, brže, vatrenije, skoro pa nezaustavljive :-). Najaktivniji ove nedelje (kada su aspekti u pitanju): Sunce, Merkur i Venera....Volja, vitalnost, energija...(Sunce), misli, reči, komunikacija...(Merkur), emocije, lepota, vrednosti...(Venera). U najmanju ruku zanimljiva nedelja!!!

Krenuće tekstovi na internetskom nebu o Pomračenju....o jednoj prirodnoj pojavi, prirodnom životnom ciklusu... Preživeli smo jedno Pomračenje nedavno...Beše Pomračenje Sunca, sada dolazi Pomračenje Meseca (polusenka), Pun Mesec u Vagi (opozicija Sunca u Ovnu i Meseca u Vagi) na 3*. Preživećemo i ovo Pomračenje!
Ako znate u kojim kućama (oblastima života) se nalaze Sunce u Ovnu i Mesec u Vagi (3*), možete i naslutiti dešavanja u narednih nekoliko meseci (efekat Pomračenja nekada traje oko šest meseci). Bilo bi dobro i da znate kojim kućama vladaju Sunce (Lav) i Venera (Vaga) jer i te kuće bi mogle da "pričaju svoju priču"! Pomračenja se vezuju za neke promene. Ovaj Pun Mesec bi mogao nešto više da utiče na Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve, ali i na sve nas koji imamo neke planete na oko 3* ovih znakova!!!

Ovaj događaj je centralni događaj oko koga se sve ostalo "vrti"...
Najpre će Merkur preći u Ovna u utorak, u Sredu će Jupiter i Saturn "zaratiti" - kvadrat (11:15 CET), dogodiće se Pomračenje (13:01 CET) i Sunce i Merkur će se sresti "jedan na jedan" (21:10 CET). To što se Pun Mesec u Vagi i Pomračenje Meseca dešava u vreme egzaktnog kvadrata RxJupitera u Devici i Saturna u Strelcu sigurno neće proći nezapaženo! Mi smo već imali ovaj kvadrat prošle godine u drugim znacima: Jupiter je bio u Lavu na 28*, Saturn u Škorpiji na 28*. U sredu ćemo imati drugi po redu kvadrat između ovih planeta, samo što je sada Jupiter retrogradan u Devici na 16*, Saturn pred retrogradno kretanje u Strelcu na 16*!!! Iste planete, isti aspekt različite energije (znaci) i različito mesto dešavanja (stepeni)!!! Priče ista i ne tako ista!!! Poenta je što se ovakav aspekt ne dešava često, samim tim i jeste bitan! Bitan je i što je prilično dugotrajan. Imaćemo ga još jednom ove godine 26.Maja!!! Saturn bi mogao da prizove razne strahove, Jupiter da ih proširi. Retrogradnost planeta da nas vrati unazad u neku prošlost nedavnu ili davnu... Konjukcija Sunca i Merkura u Ovnu takođe na 3* mogla bi da izazove razne priče...zapravo potrebu da se kaže, ispriča, komunicira....
U Četvrtak Merkur još aktivniji, sa njim i naš um, reči, kretanje, komunikacija...zahvaljujući trigonu sa Marsom u Strelcu na 5*!!! Reči bi mnogima mogle da postanu "igračke"! Potreba da se kaže još jača i intezivnija!!!

A onda dolazi buran vikend....
Venera u Ribama u Petak biće u opoziciji sa RxJupiterom u Devici. Viđeni smo za razna preterivanja. I emotivne i materijalne prirode. Kontrolišite se maksimalno. Pripazite u vašimim emotivnim pričama, pripazite u jelu i piću, zaboravite kod kuće novčanik ili bar kartice :)). Istog dana Saturn će krenuti u svoj redovni retrogradni ciklus. Na put kreće sa 16* Strelca, svoj retro put završava 13.Avgusta na 9* Strelca!!! Neko će u obnavljanje nekih lekcija. Neko će imati razna iskušenja i svojevrsne testove, završavati nedovršeno.... Istog dana sada već retrogradni Saturn u Strelcu biće u kvadratu sa Venerom u Ribama....neka tuga, melanholija možda. Ili zastoj, kočnica, preispitivanje... pre svega emotivno ali i svako drugo!!!
U Petak bi mogli lakše da dišemo....Pomoći će trigon Sunca u Ovnu i Marsa u Strelcu!!! Nalet energije, nalet volje, akcije!!! Osnažiće i Venera u Ribama u vidu sekstila sa Plutonom u Jarcu! Još energije, ne bilo koje već one intezivne, one koju zovemo sve ili ništa!!! Strast u vazduhu, strast u emocijama, intimi....bilo čemu, i fizička i životna!!!

O svim promenama i aspektima do novih tekstova OVDE!!!

Нема коментара:

Постави коментар