понедељак, 3. август 2015.

Nedeljni horoskop za period od 3.Avgusta do 10.Avgusta...."Žurka" u Lavu: Sunce, Merkur, RxVenera i JupiterSve o aspektima ove nedelje: 
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2015/08/sta-rade-zvezde-u-periodu-od-3avgusta.html 

ZVEZDE U AVGUSTU


Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak:
 ____________________________________
OVAN:

Jaka energija Lava u vašem sektoru emocija, ljubavi, kreativnosti, uživanja, zabave, dece. Očekuju vas neki lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Ljubavni život u ekspanziji. Nekome nova ljubav, nekome "stara". Neko razmišlja o deci, neko će u akciju sa decom. Neko će na zasluženi odmor, u dvoje ili u nekom zanimljivom društvu. Više zabave, uživanja, kreativnosti. Međutim Saturn iz sektora promena, kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kao da na gas dodaje kočnicu. Ne treba da se plašite promena. Ulaskom Merkura u znak kojim vlada u Devicu i u vaš sektor posla, zdravlja, očekujte još promena, bolji protok informacija, neke nove vesti, bolju komunikaciju u svakodnevnom životu ali i na poslu, i oko vašeg zdravlja. I Mars vaš vladar menja znak ulaskom u Lava, želje će biti jače, vi strastveniji ali i vaš emotivni život takođe. Mars će vam pružiti šansu da prevaziđete sve poteškoće i da vratite "nogu na gas".

_____________________________________
BIK:
Jaka energija Lava u vašem sektoru doma, porodice, privatnog, prošlosti. Očekuju vas neki lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Vaš porodični život i emocije dobijaju energiju vatre i strasti. Neko će da menja dom, neko nešto u domu, deca će možda na put ili se vraćaju sa puta. Neko će u rešavanje pitanja nekretnina. Međutim Saturn iz sektora odnosa sa ljudima, partnerstva i emotivnog i svakog drugog, nagoveštava potrebu da malo zastanete i neke vaše odnose uredite. I emotivne i one druge porodične, prijateljske, poslovne. Očekujte neka ograničenja posebno ako ste u dužim vezama, ali ograničenja i zastoj i u svim drugim vezama, odnosima sa javnošću. Negde će prošlost da "uplete svoje prste". Ulaskom Merkura u Devicu vaš emotivni život, kreativnost, uživanje, zabava, deca dobiće energiju protoka informacija, poruke, pisma, bolju komunikaciju, više ideja, negde i neku novu ljubav. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor doma i privatnog jača energija, više akcije, neke želje koje možete ostvariti a vezane za dom i porodicu.

_____________________________________
BLIZANCI:
Jaka energija Lava u vašem sektoru misli, komunikacije, kretanja, braće, sestara, komšiluka. Očekuju vas lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Negde je to put u dvoje, negde bolja komunikacija i opšta i ona emotivna (ljubavna). Međutim Saturn iz sektora svakodnevnog života i rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika, nagoveštava neki zastoj najpre u vašim mislima, negde je to neki strah, negde je to nešto teža komunikacija posebno sa starijim ljudima iz okruženja. Nekoga će dočekati neke teže odluke, uglavnom to je energija zastoja, kašnjenja, premišljanja. Uzdržite se od donošenja bitnih odluka bar neko vreme. Merkur vaš vladar ulaskom u Devicu kojom inače vlada u vaš sektor doma, porodice, krenuće bolja komunikacija, bolji protok informacija, poruka i sl. Bolja energija za domaća pitanja. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor komunikacije, dobićete više energije za neke akcije, intezivniju emotivnu komunikaciju, više strasti, odlučnosti.


_____________________________________
RAK:
Jaka energija Lava u vašem sektoru ličnih finansija, odnosa prema vrednostima, prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Očekuju vas lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Negde je to bolja finansijska situacija, neki priliv sredstava, ili je to pozitivniji odnos i stav prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Međutim Saturn iz sektora emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece nagoveštava neki problem, zastoj, kašnjenje, neku vrstu ograničenja. Negde i neki strah zbog materijalnih prilika ali nešto povezano sa emotivnim dešavanjima. Možda neko vreme nećete sebi ili nekom svom moći da priuštite sve ono što bi ste želeli. Nekome će teško pasti štednja i restrikcija i materijalna i emotivna. Merkur ulaskom u Devicu u vaš sektor komunikacija gde će se lepo osećati, krenuće mnogo bolji protok informacija, poruka, bolja komunikacija, detaljnija, analitičnija. Dobra energija za nove ideje, ugovore, pregovore. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor emotivne i materijalne sigurnosti dobićete energiju akcije i inicijative i mogućnost da ograničenja i zastoj premostite.


_____________________________________
LAV:
Planete u vašem znaku ove nedelje kao da priređuju svojevrsnu žurku. Sa ovom energijom, vašom energijom očekuju vas lepši događaji, više optimizma, lepše raspoloženje. Negde je to neki put, negde promena izgleda, negde nova ljubav, negde "stara". Možda više zabave, uživanja, kreativnosti. Za mnoge Lavove kreće odmor. Međutim tu je i Saturn u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa i dešavanja. Moguće su neke prepreke, ograničenja, zastoj, kašnjenje. Ljubavni, emotivni život i porodični u nekom mogućem sukobu, tenziji. Neke nerešene emocije, ljubavi, priča o deci ili sa decom. Možda je vreme za kraći predah. Merkur ulaskom u Devicu i u vaš sektor emotivne i materijalne sigurnosti doneće vam bolji protok informacija, bolju komunikaciju, nove ideje, bolje prihode, osećanje emotivne sigurnosti. Neku dobru vest. Ulaskom Marsa u vaš znak generalno više energije, više strasti, jače želje, više inicijative i akcije. Pokrenuće vas ova energija, lakše ćete rešavati neka ograničenja i prepreke, vaš ego i samopouzdanje jači, vi energičniji i spremniji da se uhvatite u koštac sa životom.

_____________________________________
DEVICA:
Jaka energija Lava u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenosti. Bez obzira na to očekuju vas bolje raspoloženje, više optimizma i neki lepi događaji. Kroz ovu energiju povlačenje, meditiranje, punjenje baterija je ono što vam se može dogoditi. Nekada je povlačenje potrebno da bi obnovili energiju. Možda je to ipak neka vaša emotivna tajna, ljubavna priča ili sl. Ovo je i "zatišje pred buru", jer uskoro Jupiter ulazi u vaš znak. Dotle Saturn iz vašeg sektora misli, komunikacija, donosi neku vrstu ograničenja, zastoja, neprilika. Vaša podsvest je na iskušenju, sve ono što ste nekada "gurnuli pod tepih". Na iskušenju mogu biti i neke tajne, vaš tajni emotivni život, ili je to neka sasvim druga tajna. Merkur ulaskom u vaš znak, znak kojim inače vlada doneće vam jednu novu i svežu energiju, bolji protok i misli i informacija, ideja. Bićete otvoreni za komunikaciju, posebno posle nekog vremena povlačenja i zatvaranja. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor tajni i skrivenog, svakako ćete dobiti više energije, to je energija koja će vam omogućiti da obnovite energiju puneći baterije. Za nekog je to meditacija, duhovnost, za nekog neka vrsta lečenja.


_____________________________________
VAGA:
Jaka energija Lava u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, ideja, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Očekuju vas lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Više druženja, zabave, uživanja. Ljubav i prijateljstvo pomešani. Nekome od vas nova iznenadna ljubav, nekome iznenadno pojavljivanje "stare". Nešto otkud ti ko' sudbina. Međutim tu je i Saturn u sektoru ličnih finasija, odnosa prema vrednostima, emotivne i materijalne sigurnosti. Na iskušenju mogu biti neki društveni odnosi, ali i emotivna i materijalna sigurnost. Neke vrednosti takođe mogu biti predmet ograničenja, zastoja, kašnjenja. Manjak samopozdanja zbog materijalne nesigunosti. Ulaskom Merkura u Devicu u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, doneće vam neke informacije nešto u vezi nekih tajni. Intuicija će biti pojačana, zapravo slušajte šta vam podsvest poručuje. Neko bi mogao da vam poveri neku tajnu ili vi da se nekome poverite u tajnosti. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor društvenosti i prijateljstva iznenadnih dešavanja, doneće vam energiju akcije, grupna dešavanja i druženja, više energije za nove stvari u vašem životu.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Jaka energija Lava u vašem sektoru profesije, karijere, društvenog položaja, statusa, ega. Očekuju vas lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Drugi ljudi bi mogli da vas vide u drugačijem svetlu, kako iz vas zrači optimizam i raspoloženje, da sijate energijom i voljom. Ego ogroman. Mogući su neki novi poslovni potezi, neka bolja pozicija u društvu, materijalna situacija bolja, emotivna u ekspanziji. Moguće su negde i stare ljubavi. Međutim Saturn u vašem znaku može doneti neku vrstu ograničenja, neki manji zastoj, kašnjenja. Ova energija bi mogla da utiče na vaše samopouzdanje i ego pre svega, ali i da na neko vreme zaustavi neku ekspanziju u karijeri. Ulaskom Merkura u Devicu u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, krenuće bolji protok informacija, iznenadne vesti, posebno od strane prijatelja. Tu su i nove ideje, bolja i otvorenija komunikacija i prijateljska i poslovna. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor karijere, krenuće jaka i intezivna energija akcije, vrlo pokretačka energija sa kojom možete premostiti neke prepreke i ograničenja

_____________________________________
STRELAC:
Jaka energija Lava u vašem sektoru daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine. Baš tamo gde se vi najbolje osećate. Očekuju vas lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Nekima od vas sledi putovanje u dvoje, nekima put radi školovanja, negde je to samo bolja i šira slika sveta i okruženja. Bolja i svetlija životna filozofija. Možda su to lepe vesti iz inostranstva. Ljubav u ili iz inostranstva, negde su to "stare" ljubavi. Međutim tu je i Saturn iz vašeg sektora tajni, zatvorenog, podsvesti. Možda neke prepreke, ograničenja, nekome možda i komplikacije sa zdravljem, vama ili nekome vama bliskom. Možda su u pitanju i neke ljubavne tajne, ljubav na daljinu i sl. Ulaskom Merkura u Devicu u vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa krenuće bolji protok informacija, više posla, bolja poslovna ali i svaka druga komunikacija. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor daljina, životne filozofije, morala, zakona, pravde, krenuće jedna nova energija, energija akcije, pa će neko od vas možda i na neki put, neko će krenuti sa obrazovanjem a neko bi mogao da reši neka pravna pitanja. Prepreke mogu da budu srušene ovom energijom.

_____________________________________
JARAC:
Jaka energija Lava u vašem sektoru promena, kriza, strasti, intime, tuđeg novca i podrške. Sa ovom energijom očekuje vas jaka energija promena, regeneracije, trasformacije. Nekome neka nova strastvena ljubavna veza, nekome neka "stara". Ovo je moćna energija za promene. Mogućnost rešavanja materijalnih prilika "preko" tkz. tuđeg novca i podrške, neka pozajmica, kredit, stipendija i sl. Međutm tu je i Saturn u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, i moguća su neka ograničenja, prepreke, zastoji. Problemi sa prijateljima, grupama kojima pripadate, ali moguće su i blokade u intimnom svetu. Problemi sa novcem posebno partnerskim ili svakim tkz. tuđim novcem (krediti, pozajmice i sl.). Manjak samopouzdanja koji se može odraziti na emotivne, posebno intimne odnose. Ulaskom Merkura u Devicu u vaš sektor daljina, inostranstva, životne filozofije, obrazovanja, zakona, pravde, morala, istine, krenuće nova energija, bolji protok informacija, bolje misli i osećanja, bolja komunikacija. Neko će možda da krene na put, neko u neko učenje, neko putem neke istine. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor promena, tuđeg novca i podrške, dobićete više potrebne energije za regeneraciju i trasformaciju. Pojačane strasti. Rešavanje materijalnih problema. Bolje zdravlje.

_____________________________________
VODOLIJA:
Jaka energija Lava preko puta vašeg znaka u sektoru partnerstva, partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću. Očekuju vas lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Nekome nove veze i ljubavi, nekome vraćanje "starih". Međutim Saturn iz vašeg sektora profesije, karijere, društvenog statusa, položaja, ega, može u sve ovo uneti neke prepreke, ograničenja, zastoje. Ako ste u dužim vezama mogući su problemi, nešto od ranije što nije rešeno. Neke veze iz prošlosti takođe mogu biti predmet iskušenja. Mogući su i problemi u karijeri posebno ako ste povezali posao i emocije. Zastoj u poslu generalno. Ulaskom Merkura u Devicu u vaš sektor promena, strasti, intime, tuđeg novca i podrške, dolazi nova energija, bolji protok informacija, nešto strastveniju komunikaciju, neke nove ideje koje traže dublje istraživanje. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor partnerstva i odnosa sa javnošću svakako više energije i strasti, pripaziti samo da ne bude previše. Ova energija je svakako dobra da vas pokrene, da razbije sva ograničenja i prepreke, posebno ako se udružite sa partnerom bilo emotivnim, bilo nekim drugim (poslovnim, prijateljskim...)

_____________________________________
RIBE:
Jaka energija Lava u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, posla, poslovinih odnosa, zdravlja i zdravstvenih navika. Očekuju vas lepi događaji, lepo raspoloženje, više optimizma. Nekome sreća u malim stvarima i sitnicama, nekome kroz posao, zdravlje. Međutim Saturn u vašem sektoru daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine, mogao bi da donese energiju ograničenja, zastoja, neprilika. Možda problem sa zakonom, moralom i moralnim shvatanjima, možda sa obrazovanjem ili putovanjem u inostrastvo. Možda "samo" problem u životnoj filozofiji i nemogućnosti da proširite vidike. Nekima od vas mogući su poslovni problemi nešto povezano sa zakonom, dokumentima i sl. Nekima će zdravlje možda biti problem. Ulaskom Merkura u Devicu u vaš sektor partnerstva, partnerskih odnosa i odnosa sa javnošću, krenuće bolji protok informacija i mnogo bolja komunikacija. Bolja komunikacija sa partnerom ako ste u dužoj vezi ili sa nekim drugim vama bliskim ljudima. Ulaskom Marsa u Lava u vaš sektor svakodnevnog života, posla, zdravlja dobićete više energije, mogućnost da prevaziđete neke svakodnevne, poslovne ili zdravstvene probleme i prepreke. Svakako više energije, više ambicija i želja da svoj život pokrenete i nađete rešenje za probleme i prepreke.

Нема коментара:

Постави коментар