понедељак, 29. децембар 2014.

Nedeljni horoskop: 29.12.2014. - 05.01.2015.



Uz ....Šta rade zvezde od 29.Decembra 2014. do 5.Janauara 2015.

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Šta ćete pomisliti u ponoć, možda promenu statusa i ličnog i profesionalnog. Novu ljubav ili stabilnost u postojećoj. Manje stresa, nemira više stabilnosti. Suštinske promene sa dugotrajnim efektima. Zagrlite nekog čvrsto u ponoć u tom zagrljaju je stabilnost i dugotrajnost.
POSAO: Čvrsto ste rešili da naredna godina bude vaša kada su posao i karijera u pitanju. Zvezde će vam pomoći ako ste uporni, odgovorni i disciplinovani.
ZDRAVLJE: Kada naučite da kanališete višak energije koji vodi u stres, kada ga iskoristite na drugi način za zdravlje nećete brinuti.

_____________________________________
BIK:


LJUBAV: U novogodišnjoj noći vama Bikovima šta preostaje nego da uživate u svim čulima uz dobar zalogaj, šampanjac ili običan sok i zagrljaj nekog ko uliva poverenje i sigurnost. Ako možete otputujte negde za praznike, ako ne odmorite se, dolazi vreme kada ćete raditi malo više.
POSAO: Osećate da nešto ovde treba da se menja, krenite pre svega od pogleda na svet i okolinu. Promene neka krenu najpre od vas onda ćete menjati i ostalo. Radno i nervozno do samog dočeka.
ZDRAVLJE: Posle svega dobrodošao bi vam kraći odmor i prikupljanje energije za vreme posle praznika.
_____________________________________
BLIZANCI:

LJUBAV: U novogodišnjoj noći sa čašom u ruci i tajnom željom. Ima li nekog tamo negde. Ako nema, da se neki odnos promeni na bolje, da bude ako ništa drugo odgovorniji i dugotrajniji. Možda da se pojavi onaj neko ko uliva sigurnost i poverenje. Ako već jeste da pređete na viši nivo. Ipak neka odluke sačekaju, posle praznika možete razmatrati gde ste kada su emocije u pitanju. I da li ste potrebe partnera stavili ispred svojih? Možda je vreme za neke promene.
POSAO: Kraj godine, moguća su razna iznenađenja, više stresa i nervoze a sve zbog osećanja da promene kucaju sve glasnije na vaša vrata a vi ne znate odakle da krenete. Opustite se, neka prođe doček, sve važnije odluke posle praznika.
ZDRAVLJE: Biće bolje i treba da bude bolje ako naučite kako da se opustite
_____________________________________
RAK:

LJUBAV: U novogodišnjoj noći neko lepo iznenađenje, taman nešto da vam skrene misli sa posla, finasija i sličnih stvari koje vas neko vreme opterećuju. Zagrlite partnera tu je sigurnost, ako njega nema poželite nešto iznenađenja su moguća. Ko je posvađan da se poljubi i pomiri. Ili svoje emotivne dileme i nedoumice ostavite za posle praznika. Doćiće vreme za odluke i sporazume i ako treba da se otvore vrata za nove veze.
POSAO: Mnogo ozbiljniji i odgovorniji period je pred vama, sačekajte da halabuka oko dočeka prođe i onda polako korak po korak u promene. Do dočeka radno, napeto kao već neko duže vreme. Finansije nestabilne pa i otuda nervoza. Na kratko ostavite sve po strani i budite sa onima do kojih vam je stalo.
ZDRAVLJE: Ne preterujte u vreme dočeka i oko njega, budite odgovorni i disciplinovani, jer vam to kasnije svakako sledi. 
_____________________________________
LAV:


LJUBAV:
Na kratko zaboravite na posao ili bilo šta drugo čime ste bili okupirani neko vreme i u novogodišnjoj noći bilo da ste sami ili u paru, uživajte bez obzira na sve. Dolazi vreme za ispunjavanje nekih obaveza, bilo da su formale ili neke druge. Vreme da se sagleda gde ste kada je ljubav u pitanju na duže staze. Neko da dovrši nešto, neko da započne nešto. Možda će i neka od novogodišnjih želja biti brak, dete, nova ljubav. Oko nove godine i posle, mogući su nemiri onima u dužim vezama, neka praznici budu razlog za "belu zastavu".
POSAO: Posao, posao...neko vreme to je bio vaš prioritet, ako ima nervoze onda je ona tu jer ste možda zanemarili neke druge stvari. Predahnite malo ovih dana, mada posle svega ovog i onako dolaze nešto mirniji dani kada je posao u pitanju.
ZDRAVLJE: Budite oprezni, nervoza nikome nije donela nešto dobro. 
_____________________________________
DEVICA:

LJUBAV: U novogodišnjoj noći ako niste otputovali negde izgledaće vam kao da ste negde daleko. Poželite želju i neka ona bude ljubavna pre svega za ostale želje biće vremena. Opustite se ovih prazničnih dana što više možete, vreme provedite sa onima koje volite, decom, prijateljima. Obratite više pažnje na svoju porodicu, budite što više sa njima, možda će uskoro bit nekih promena. Sve su to promene koje su dobre da bi se neki članovi porodice naučili šta je odgovornost ili bar da preuzmu više odgovornosti.
POSAO: Kada se odmorite od odmora i praznika i vratite na posao možda ćete zaboraviti da ste na odmoru uopšte i bili. Neko vreme ćete upasti u poslovnu mašinu.
ZDRAVLJE: Ovih dana praznika posebno vodite računa da ne preterujete u hrani i piću, ma koliko za vas važi da vodite računa o zdravlju ovo su jake energije pa pripazite.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: I ako u novogodišnjoj noći ne budete sa porodicom ona će vam biti u srcu. Možda ćete i pomisliti neku želju koja ima veze sa porodicom, jer neko vreme se tu možda dešavaju neke promene. Neko vreme kao da ste birali posao ili porodica. Vi u dužim vezama ako ste u nekoj krizi ovo je vreme za pomirenja ili bar za primirje. Posle praznika donosite odluke. Nekima od vas ipak nove veze, one stabilne sa mogućnošću da traju.
POSAO: Neko vreme ovde je mirnija priča, mada su neki od vas možda "bežali" u posao zbog nekih emotivnih dešavanja. Posle praznika i dalje mirnija priča, mada sa nekim primesama nečeg nejasnog, skrivenog.
ZDRAVLJE: Moguće su manje zdravstvene tegobe nešto kao pad imuniteta ili možda neki virus.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Vi ste već neko vreme aktivni na svim poljima, naravno tu su i emocije uključene ali nekako usput. Zapravo emocije vam sada možda i nisu prioritet. Ni u domu nije najmirnije, neko uzbuđenje i nervoza će biti neko vreme prisutni. U novogodišnjoj noći ipak možete biti sa nekim kome ste odavno poklonili poverenje. i emociju. Pomislite želju a onda ili čvrsto zagrlite svog partnera ili ako nekim slučajem niste zajedno pošaljite poruku ili još bolje pozovite. Neko će želeti da mirnije provede ove dane praznika, biće i onih koji će baš želeti da iz kuće izađu što više i češće. Prilično konfuzna osećanja i emocije, tako će biti neko vreme, sačekajte i to će proći.
POSAO: Ovde neka nervoza već neko vreme, u komunikaciji, pregovorima, zbog nekih informacija. Možda i zbog nekih iznenadnih dešavanja, prekida. U narednom periodu, čim praznici prođu krenuće nova energija gde ćete biti usmereni na novac na neke duže staze.
ZDRAVLJE: Stres i nervoza su već neko vreme u vašim životima, probajte da se opustite i odmorite a posle praznika da smirenije krenete u sve obaveze, tako ćete sačuvati zdravlje.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: U ljubavi možda neko vreme neka nervoza i potreba da se nešto promeni, pa se potrudite da vam to ne pokvari dane praznika. U novogodišnjoj noći poželite nešto bili u društvu ili sami a posle praznika možete i krenuti u promene koje već neko vreme predosećate. Ako niste najbolje raspoloženi ovih dana nemojte da vam novčanik zbog toga "strada". I dok vam se ne popravi raspoloženje držite se što dalje telefona, i svih mašina koje šalju poruke. Tek kada praznici prođu onda razgovarajte.
POSAO: Oko praznika novac i finasije će biti na dnevnom redu, možda će biti nepredviđenih troškova, mada bi to moglo da se poveže sa vašim raspoloženjem. Ako na vreme rešite sve poslovne obaveze mirniji ćete na slavlje gde god slavili.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, bez većih promena. Tako će i ostati osim ako vaše raspoloženje bude tako da bi moglo da utiče na vaše zdravlje
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Vi bi u novogodišnjoj noći baš mogli da se provedete i uživate, bilo da ste u vezi, bilo da ste sami. Ako zaboravite sve što vas pritiska, bilo da je to porodica, novac, ljubav. Okrenite se oko sebe ako ste sami možda ima takvh kao što ste vi.
POSAO: Možda neko vreme brinete zbog finansija, a ni poslovna situacija možda nije najbolja. Ostavite brige na kratko, posle praznika ćete rešavati pitanje posla i finansija naravno.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro ovo je inače vaše vreme i doba godine.

_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Bilo da ste u novogodišnjoj noći u društvu ili sami srce vam lako može biti ko - zna - gde. Pomislite vi želju svakako, samo je možda bolje da izbegnete želje koje ćete nekome ko nije sa vama poslati. Čestitke se ovde ne računaju, njih pošaljite bez nekih dodataka zbog kojih bi se posle kajali. Neka nervoza tih dana mogla bi da vam pokvari neke odnose. Oni koji su u nekoj tajnoj priči njima će biti nešto lakše. Posle praznika će vam svakako biti lakše.
POSAO: Posao kao i do sada, bez većih promena, dakle još uvek neka vrsta nervoze. Posebno zbog novca i finansija, gde će uskoro biti nekih nejasnih stvari i situacija.
ZDRAVLJE: Poprilične nervoze koju osećate ovih dana najbolje ćete se rešiti kraćim odmoroma, povlačenjem na kratko i nekim meditiranjem.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Vi novogodišnju noć ne bi trebalo da dočekate sami već u nekom većem društvu, gde se uglavnom svi poznaju, mada uvek se nađe i neko novi. A vama je možda baš to potrebno, nešto novo. Da izađete iz okvira i okuženja prijateljstva. Iznenađenja su moguća.
POSAO: Možda ćete nešto više novca potrošiti ovih dana, na poslu neka zategnuta atmosfera, neki tih bunt ili nešto slično. Zaboravite sve to na nekoliko dana i posle praznika krenite odgovornije i praktičnije da se brinete za svoju karijeru i napredovanje.
ZDRAVLJE: Najvažnije je da ovih dana ne preterate u hrani i piću, probajte da se suzdržite kasnije će vam se to isplatiti.

Нема коментара:

Постави коментар