уторак, 30. септембар 2014.

Nedeljni horoskop (29.Septembar - 6.Oktobar)

Ove nedelje sa Venerom u Vagi imamo priliku da uravnotežimo odnose (na samo one ljubavne), da uživamo u miru i harmoniji, lepoti, umetnosti, muzici... Imamo priliku da uravnotežimo tas na zamišljenoj vagi naših odnosa...ali i da se pozabavimo svojim unutrašnjim mirom. Sa Venerom u Vagi bavićemo se i unutrašnjom i spoljašnjom lepotom. Krajem nedelje Venera će biti zbunjena energijom Neptuna, možda se vagin tas uznemiri... gore ili dole to će zavisiti od mnogo toga...
Merkur od skoro u Škorpiji ove nedelje kreće u retrogradni hod poslednji za ovu godinu... ovo je vreme u kome nam se neće pričati puno, jer ovaj Merkur može da kaže puno a da ne izusti ni jednu reč. Istraživaćemo, "kopaćemo", slagati slagalice...tražićemo istinu u svemu što je skriveno, tajno...Sa retrogradnim ciklusom sve može da bude još dublje i tajanstvenije... Ako ste u mogućnosti ne stavljajte svoj potpis na važna dokumenta... sačekajte do 25.Oktobra.
Sunce i Mars ove nedelje davaće različite signale... Sunce će biti u izazovnom aspektu sa Plutonom što može doneti destruktivnu energiju ako se ne kontroliše. Mars u lepom aspektu sa RxUranom doneće potrebu i inspiraciju da se razbije životna rutina i kolotečina...
I tako Venera u Vagi prilično smirena, željna ravnoteže i ljubavi, Mars u Strelcu u zanimljivim aspektima željan uzbuđenja, Merkur u Škorpiji (ove nedelje i Rx-retrogradan) željan da "kopa" i istražuje, Sunce u Vagi pomalo nervozno jer dobija signale od Plutona da nešto treba da se menja...
Jaka energija Vage - odnosi, jaka energija dubina, istraživanja - Škorpija, jaka energija slobode i avanturizma - Strelac... I vrlo jak muški princip i Sunce i Mars... Venera - ženski princip poljuljana energijom Neptuna, Sunce nervozno, Mars uzbuđen (muški princip), misli i komunikacija (Merkur) obavijeni velom tajni i istraživanja. Sve u svemu muško - ženski odnosi ove nedelje - interesantni!!!

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 29.Septembra do 6.Oktobra...


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Venera u Vagi će narednih nekoliko nedelja boraviti u vašoj zoni partnerstva i doneti vam mogućnost da uravnotežite odnos u kome se nalazite. Ako niste u vezi postoji mogućnost da više ne budete sami. Krajem nedelje Merkur u Škorpiji će krenuti unazad u vašoj zoni strasti i intime i tu krenuti da kopa duboko. Susret Venere i Neptuna u kombinaciji sa retrogradnim Merkurom mogao bi da u vaš život vrati neku staru ljubav na neki način. Neke od vas da natera da se bavite nekim tajnama ili nečim što ste potisnuli. Sunce u zoni partnerstva u izazovnom aspektu sa Plutonom mogao bi da vas uvede u neki emotivni stres posebno ako se opirete promenama. Da li će pomoći Mars u Strelcu u zoni višeg uma i razmišljanja? On će biti u dobroj energiji sa Uranom u vašem znaku i pružiće vam šansu i inspiraciju da krenete dalje u neke nove avanture bez osvrtanja unazad. To je prilika da unesete vatru u postojeći odnos ili da krenete nekim drugim stazama ljubavi.
POSAO: Merkur u Škorpiji vladar ove oblasti doneće vam energiju istraživanja, potragu za nekim informacijama korisnim za vaš posao i poslovne odnose. Međutim već krajem nedelje on će krenuti u retrogradni hod, a tada bi mogli da budete u fazi nekog kašnjenja, nesporazuma, zastoja. Nije vreme za nove poslove, završavajte stare i budite oprezni neko vreme. Ne potpisujete važne poslovne dokumente. Finansijska situacija posebno ona koja se odnosi na tuđ novac (pozajmice, krediti, partnerov novac...) neće biti idealna pa se strpite. Budite oprezni i u odnosima sa autoritetima dok traje izazovni aspekt Sunca i Plutona.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem retrogradnog Merkura, pa su moguće neke nejasnoće, posebno oko dijagnoze ako do toga dođe.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Venera vaš vladar od ove nedelje u Vagi u vašoj zoni svakodnevnog života ali i posla. Lepa je ovo energija posebno ako treba da uravnotežite neke odnose i one ljubavne i sve druge. Dobra je ovo energija i da uradite nešto za sebe, obnovite garderobu ili ulepšate svoj svakodnevni život. Možda i da saznate šta vam je važnije posao ili emocija. Neće to ići baš glatko jer Merkur vladar vaše zone ljubavi koji je od skoro u Škorpiji će vas uslovno rečeno terati na dublja emotivna istraživanja. On će se nalaziti u vašoj zoni partnerstva i unositi razne zabune posebno u odnosima jedan na jedan. Mnogo toga će zavisiti i od toga koliko ćete duboko "kopati" i istraživati. Krajem nedelje on će krenuti unazad pa nekima od vas možda na vrata zakuca neka emotivna prošlost. Ili će ono što se potisnuli izviriti ili iz nekog ormara ili ispod nekog tepiha, zavisi od toga gde obično gurnete ono što o čemu niste spremni da mislite. Naravno sve ovo u prenosnom smislu. Da li će pomoći energija Marsa u Strelcu u zoni intime i strasti dobro aspektovan sa Uranom iz zone tajni? Da li ćete ući u neku tajnu avanturu ili ćete samo puniti baterije na neki samo vama znan način zavisiće od mnogo toga, u svakom slučaju ovo je lepa energija koja će ove nedelje uneti vatru u vaš život, vatru i inspiraciju da uđete u neke neobične akcije.
POSAO: Sa Venerom u Vagi u ovoj zoni vašeg života imaćete priliku da vaš poslovni život uravnotežite, da unesete mir i harmoniju. Posebno u vaše poslovne odnose i odnose sa kolegama. Nekima od vas i ljubav na poslu ili preko posla. Krajem nedelje taj mir bi mogao da bude narušen izazovnim aspektom Sunca i Plutona. Moguć je neki problem sa autoritetima. U isto vreme Venera zbunjena energijom Neptuna bi mogla da unese neke nesporazue i dodatno naruši mir i ravnotežu sa početka nedelje. Finansijska situacija ove nedelje pod povoljnim uticajem Marsa i Urana. Ovo se posebno odnosi na tkz. tuđe finansije (pozajmice, kredite, partnerov novac...). Za neke od vas moguće i neke tajne novčane kombinacije.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod jakim uticajem Marsa u Strelcu. Dobar aspekt sa Uranom doneće i priliku da dobro kanališete ovu energiju i napunite baterije na duži period.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Venera u Vagi će neko vreme boraviti u ovoj oblasti vašeg života, negde će ta energija biti dobra da se neki odnos sredi i uravnoteži naravno tamo gde je to potrebno, negde je to prilika za novu emotivnu priču. Negde mogućnost tajne veze. Krajem nedelje moguće su neke nejasnoće, manjak emotivnog samopuzdanja zbog uticaja Neptuna na Veneru. Sunce koje takođe boravi u zoni ljubavi pod izazovnim aspektom sa Plutonom može u ljubavnu priču uneti i neki stres posebno ako odbijate da nešto menjate. Da li će pomoći Mars u Strelcu u zoni partnerstva koji će ove nedelje biti u lepom aspektu sa Uranom? Da li će u vaše duže veze ili brakove uneti i malo vatre i inspiracije da se razbije emotivna rutina i kolotečina, zavisi od mnogo toga. U svakom slučaju moguća su neka prijatna iznenađenja.
POSAO: Merkur vaš vladar je od skoro u Škorpiji i u vašoj zoni posla i poslovnih odnosa i doneo vam je energiju istraživanja i slaganja nekih slagalica. Krajem nedelje će krenuti unazad i doneti neke nesporazume, kašnjenja. Nije vreme za započinjanje novih poslova bolje dovršite započete i pokušajte da neko vreme ne stavljate svoj potpis na poslovna dokumenta sem ako to zaista ne morate.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem retrogradnog Merkura bi moglo da bude predmet nekog preispitivanja.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Merkur je od skoro u Škorpiji i u vašoj zoni ljubavi i ljubavnih odnosa. To je energija istraživanja, sklapanja neke emotivne slagalice, pokušaj otkrivanja skrivenog. Krajem nedelje Merkur kreće unazad mogli bi da krenu i nesporazumi posebno u odnosima jedan na jedan. Sa ovom energijom "kopa" se još dublje i više. Venera u Vagi boravi u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa i donosi mogućnost haromonije i ravnoteže. Krajem nedelje pod uticajem Neptuna mogući su neki emotivni nesporazumi i stres posebno ako shvatite da različito vidite pitanje davanja i primanja u emotivnom smislu. Sunce će krajem nedelje biti u izazovnom aspektu sa Plutonom iz zone partnerstva. Moguć je napet odnos sa partnerom posebno ako se opirete nekim promenama. Ova energija ako se ne kanališe kako treba može biti prilično destruktivna koja može osim na vas i partnera da utiče i na vašu porodicu.
POSAO: Mars u Strelcu u zoni posla i poslovnih odnosa ove nedelje dobro aspektovan sa Uranom doneće neku novu i svežu pokretačku energiju. Imaćete priliku da razbijete poslovnu ali i dnevnu rutinu i da krenete u akciju. Imate mogućnost da uradite nešto neobično i novo i kada je vaš svakodnevni život u pitanju i kada je vaš poslovni život u pitanju.
ZDRAVLJE: Mars u Strelcu dobro aspektovan doneće jednu novu i svežu energiju, samim tim i dobro zdravlje.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Ove nedelje najbolja vest za vas je dobar aspekt Marsa u Strelcu koji se nalazi u vašoj zoni ljubavi i ljubavnih odnosa sa Uranom iz zone daljina, životne filozofije, višeg uma i razmišljanja. To je jedna sasvim nova i sveža energija koja vaš ljubavni život može pokrenuti ako ste sami da to više ne budete, ako ste u vezi da ona bude oslobođena rutine i učmalosti. Neko će i na neki iznenadni ljubavni put. Venera u Vagi je u vašoj zoni komuniacija i nudi mnogo mirniju i harmoničniju i emotivnu i svaku drugu komunikaciju. Nudi i mogućnost sređivanja nekih odnosa i veza. Krajem nedelje Venera će biti zbunjena energijom Neptuna i mogući su neki nesporazumi, manjak samopouzdanja i nešto komplikovanija komuniacija. Tu je i Sunce koje će biti u izazovnom aspektu sa Plutonom pa je moguća i vrlo stresna komunikacija posebno ako se opirete nekoj promeni. Merkur u Škorpiji boravi u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa i vrlo je moguće da krenete u neko istraživanje, krajem nedelje kada Merkur krene unazad mogući su i nesporazumi u krugu porodice.
POSAO: Ove nedelje obratite pažnju na komunikaciju i generalno i posebno kada je u pitanju vaš poslovni život. Krajem nedelje izazovni aspekt Sunca sa Plutonom koji boravi u vašoj zoni posla mogao bi da donese neke stresne situacije, ovo se posebno odnosi na vaš odnos sa autoritetima. Ako se bavite privatnim poslom neko vreme bi trebalo da pripazite zbog retrogradnog Merkura u Škorpiji.
ZDRAVLJE: Na zdravlje pripazite posebno krajem nedelje jer će na vas uticati izazovni aspekt Sunca i Plutona. Moguća je nervoza i napetost a to otvara put ka nekim zdravstvenim neprilikama.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Venera i Sunce u Vagi ove nedelje u vašoj zoni vrednosti pa samim tim i emotivne sigurnosti. Krajem nedelje obe planete u izazovnim aspektima što će uticati i na vaš finansijski i na vaš emotivni život. Veneru će zbuniti Neptun i moguće su neke neprilike i nesporazumi sa partnerom, nešto povezano sa nekim novcem ili životnim vrednostima generalno. Sunce će biti izazvano energijom Plutona i vaš emotivni i ljubavni život bi mogao da bude prilično stresan posebno ako se odupirete nekim promenama. Merkur u Škorpiji će boraviti u vašoj zoni komunikacija i vi bi mogli da krenete u neka dublja istraživanja, još dublja kada Merkur krajem nedelje krene unazad. Budite oprezni ovakav Merkur može doneti razne zabune i nesporazume. Da li će pomoći Mars u Strelcu koji boravi u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa? Da li ćete tu imati želju i inspiraciju da se pokrenete i razbijete rutinu i krenete u neke neobične akcije, ostaje vam da vidite. Ta energija će imati uticaja i na vaš intimni život i tu će vas pokrenuti i uneti malo vatre.
POSAO: Vaš poslovni život biće pod uticajem Urana, kako će on dobiti pozitivnu energiju od strane Marsa u Strelcu moguće su i neke nove i neobične poslovne akcije. Vaš profesionalni život je pod uticajem Merkura u Škorpiji pa pripazite od kraja nedelje kada on krene unazad, mogući su zastoji i neke nejasne situacije.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zahvaljujući pozitivnom uticaju Urana i Marsa. Jedna nova i sveža energija. Nešto kao iznenadno punjenje baterija.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Sa Venerom i Suncem u vašem znaku vi bi možda više nego ostali mogli da budete okupirani sređivanjem odnosa i emotivnih i svih drugih. Ovo je jako dobra energija da u njih unesete neku vrstu harmonije i ravnoteže. Mada ćete vi možda ove nedelje ipak rešavati podjednako i porodične i poslovne odnose. Mars u Strelcu u vašoj zoni misli i komunikacija uneće jednu novu i svežu energiju i mogućnost da krenete u neke neobične akcije posebno u odnosu sa partnerom ako ste u dužoj vezi ili braku. Ovo je jako dobra energija da se razbije neka rutina i učmalost ako ste do toga došli. Ovo je i energija za nove veze za one koji su sami.
POSAO: Venera će krajem nedelje biti zbunjena energijom Neptuna iz vaše zone posla i poslovnih odnosa, što bi moglo da unese neke nesporazume i nejasne poslovne situacije, negde i neko razočarenje. Merkur u Škorpiji će boraviti u vašoj zoni ličnih finasija i tu ćete krenuti u neko istraživanje. Krajem nedelje kada Merkur krene unazad mogući su nesporazumi u vezi novca i novčanog priliva kao i neka kašnjenja. Ovo je energija da dobijete neki novac od ranije na koji čekate neko vreme pre nego da stigne neki novi novčani priliv.
ZDRAVLJE: Zdravlje nešto slabije zbog utucaja Neptuna. Krajem nedelje on i Venera bi mogli na neki način da oslabe vaš organizam pa samo pripazite.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Merkur od skoro u vašem znaku a krajem nedelje će krenuti u retrogradni hod. Krenućete i vi u neka istraživanja, suštinstinska i duboka poput nekog privatnog detektiva ili tajnog agenta. Sve to će biti dodatno začinjeno boravkom Venere u Vagi u vašoj zoni tajni i skrivenog. Istraživanja mogu biti i emotivne prirode. Krajem nedelje Venera zbunjena Neptunom iz zone emocija i ljubavi može vas uvesti u neke nejasnoće, nesporazume, iluzije. Kako i Sunce boravi u vašoj zoni tajni krajem nedelje moguće neko desetruktivno ponašanje ako se opirete promenama ili ako pogrešno koristite ovu jaku energiju.
POSAO: Ove nedelje zahvaljujući boravku Marsa u Strelcu i dobrom aspektu sa Uranom vaše finansije dobijaju jednu novu i svežu energiju. Imaćete mogućnost da krenete u neke nove akcije vezane za novac. Mogući su i neki novi poslovi, nešto novo i neobično. U svakom slučaju od ove nedelje nagoveštaj boljih poslovnih dana.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Nova i sveža enegija zahvaljujući Uranu i Marsu. Možda je vreme za neku fizičku aktivnost.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Ove nedelje sa Marsom u vašem znaku u dobrom aspektu sa Uranom iz zone ljubavi i ljubavnih odnosa sve je moguće. Moguće je da dobijete inspiraciju za razne akcije, neobične i drugačije kojim bi mogli da razbijete rutinu i kolotečinu ako ste u nju upali kada je vaš ljubavni život u pitanju. Venera u Vagi boravi u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva taman dobra energija da se neki prijateljski odnosi srede i uravnoteže. Isto važi i za vaš emotivni život a sve u vezi davanja i primanja ljubavi. Krajem nedelje Venera će biti zbunjena Neptunom iz zone porodice i porodičnih odnosa, mogući su nesporazumi ili neka obmana i ilizija. Merkur je od skoro u Škorpiji i u vašoj zoni tajni i skrivenog, i vi kao da ćete se pretvoriti u detektiva ili tajnog agenta. U pitanju su neka duboka istraživanja u vezi vaših partnerskih odnosa. Kada Merkur krene unazad biće to još dublje, ali mogući su i nesporazimi, nejasne situacije, zato ne donosite prerane zaključke.
POSAO: Ove nedelje vaša finansijska situacija bi mogla da dođe do izražaja. Mogući su neki problemi. Posebno krajem nedelje kada Pluton i Sunce budu u izovnom aspektu. Moguć je stres zbog nekog novca. Budite oprezni i zbog retrogradnog Merkura koji će indirektno uticati na vaš profesionalni život i karijeru. Mogući su neki zastoji i nesporazumi.
ZDRAVLJE: Zdravlje uglavnom dobro. Krajem nedelje budite oprezni zbog izazovnog aspekta Venere i Neptuna. Neka slabost za koju nećete znati izvor.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ove nedelje vi ćete se više baviti nekim drugim stvarima manje emocijama i ljubavnim životom. Jer će Venera u Vagi zajedno sa Suncem boraviti u vašoj zoni profesije i karijere. Mada ćete se generalno najverovatnije baviti vašim odnosima sa ljudima i vama bliskim ali svim drugim odnosima. Posebnu pažnju obratite na komunikaciju jer će Venera i Neptun biti u takvom aspektu da bi mogli biti u nekom stanju magle, iluzije i obamne. Merkur od skoro u Škorpiji i u vašoj zoni društvenosti i prijatelja gde ćete možda i sprovoditi neku vrstu istraživanja. Kada Merkur krene unazad mogući su neki nesporazumi i nejasnoće vezane za vaša prijateljstva i prijateljske odnose. Mars u Strelcu boravi u zoni tajni i skrivenog, on će biti dobro aspektovan sa Uranom i doneće vam jednu novu i svežu energiju i pokrenuti vas na neke možda tajne akcije. Možda je to jedan od načina da napunite svoje baterije.
POSAO: Venera i Sunce u Vagi su u vašoj zoni profesije i profesionalnih odnosa. Imate priliku da sredite i uravnotežite neke odnose. Međutim krajem nedelje zbog Neptuna neka nejasna komunikacija, a zbog Plutona u vašem znaku možda nesporazum i sukob sa autoritetima u vašem poslovnom okruženju. Obratite pažnju i na retrogradnog Merkura i na neka istraživanja jer su mogući nesporazumi i kašnjenja.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro ako se posvetite temeljnom istraživanju i ako vas ne zavede retrogradni hod Merkura i na neki način obmane.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Ove nedelje Venera planeta ljubavi i Sunce borave u Vagi u vašoj zoni daljina, inostranstva, obrzaovanja, životne filozofije i vidika. Imaćete priliku da kroz tu energiju sredite, uravnotežite neke odnose pa i one ljubavne prirode. Krajem nedelje zbog uticaja Neptuna na Veneru mogli bi da uđete u neku zabludu a vezano za neke vrednosti i emotivnu sigurnost. I Sunce će krajem nedelje imati izazovni aspekt sa Plutonom i neke tajne bi mogle da vas opterete. I retrogradni Merkur bi mogao indirektno da utiče na vaš ljubavni život u vidu nekih nesporazuma ili nekog kašnjenja. Mars u Strelcu u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva bi mogao zajedno sa Uranom iz zone komunikacije da vam donese jednu svežu i novu energiju i inspiraciju da krenete u neke nove neobične akcije i avanture.
POSAO: Merkur u Škorpiji u vašoj zoni karijere i profesionalnih odnosa bi mogao da vas uvede u neka dublja istraživanja i slaganje nekih slagalica. Kada krene unazad krajem nedelje mogući su neki nesporazumi i neka kašnjenja. Najbolje je da tu energiju koristite da dovršite neke davno započete poslove a da za nove sačekate bolji trenutak.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo i vezano za Mesečev ciklus i kretanje.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Venera i Sunce u Vagi ove nedelje borave u vašoj zoni strasti, intime, negde mogućih kriza, negde promena. Ovo je vaša prilika i mogućnost da neke vaše odnose pre svega one intimne na neki način uravnotežite i sredite. Međutim krajem nedelje zbog uticaja Neptuna koji boravi u vašem znaku na Veneru možda bi mogli da imate manjak emotivnog samopouzdanja, možda neku obmanu ili iluziju. Krajem nedelje zbog izazovnog aspekta Sunca i Plutona moguć i neki stres i neka destruktivna energija usmeran ili na vas same ili na one vama bliske. Merkur od skoro u Škorpiji i u vašoj zoni daljina, životne filozofije i vidika. Možda ćete krenuti u neku vrstu dubokog istraživanja. Krajem nedelje kada Merkur krene unazad možda krenu i neki nesporazumi i zablude.
POSAO: Mars u Strelcu u vašoj zoni karijere i profesionalnih odnosa lepo aspektovan sa Uranom iz zona finansija doneće razne mogućnosti. Jednu sasvim novu i svežu energiju i inspiraciju za neobične poslovne i finansijske akcije.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.


By The Boab Tree 

 

Нема коментара:

Постави коментар