понедељак, 12. мај 2014.

Nedeljni horoskop (12.Maj - 19.Maj)


  OVAN

LJUBAV: Venera u vašem znaku vrlo aktivan ove nedelje, naravno bićete i vi sa njom. Jedan kvadrat sa Plutonom mogao bi da vas natera da nešto menjate, drgi kvadrat sa Jupiterom iz zone porodičnih odnosa mogao bi da unese tu neku napetost, tu je i konjukcija sa Uranom i iznenađenjima nema kraja, ili rastanak ili neki novi susret. Ideja ljubavne slobode može biti ideja ove nedelje! Sem toga i Pun Mesec u Škorpiji u zoni strasti će vas baciti u emotivna i intimna iskušenja, nešto tipa ili ..ili! A preko puta vas još uvek retrogradni Mars vršlja, sa njim i neka prošlost. Da će vam biti interesantno... hoće, da ne prenagljujete ne bi bilo loše naprotiv. Iskoristite i energiju sekstila Merkura i Venere, bolje zagrljaji i poljupci nego negativna energija.
  
POSAO: Posao ove nedelje pod jakim uticajem Merkura u Blizancima i njegovim samo dobrim aspektima. Iskoristite ovu energiju. Posebno jer je Merkur u vašoj zoni komunikacija, pa nek misli i reči rade svoj posao. Ideja vam neće faliti. Pun Mesec u Škorpiji u zonama finasija (novac i tuđi novac), neka kulminacija i mogućnost novog početka posle toga. U zoni karijere potreba da se nešto menja.
  
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro jer je pod uticajem Merkura u Blizancima i njegovim baš lepim aspektima.


 
BIK

LJUBAV: Merkur u Blizancima ove nedelje baš lepo aspektovan uneće interesantna dešavanja u vaš emotivan i ljubavni život. Mislićete brže, bićete hrabriji za neku emotivnu komunikaciju, kao i za neka pitanja o vrednostima, šta je vredno u vašem životu. Prilika za neke emotivne razgovore. Venera se "sakrila" u vašoj zoni tajni i ove nedelje kvadrat sa Plutonom bi mogao da tu traži neke promene, jer možda neka tajna neće da bude više tajna. Kvadrat Venere sa Jupiterom iz zone komunikacija bi mogao da vas uvede u neka preterivanja, i ako su Merkurovi aspekti lepi ipak pripazite da u nekom momentu ne preterate u ljubavnoj komnikaciji i opet tajne su te koje mogu biti na nekom dnevnom redu. Posebno jer će Venera i Uran biti u konjukciji a to je neko oslobađanje i neka potreba za slobodom. Pun Mesec u Škorpiji koja je reko puta vas takođe vas može uvesti u neko iskušenje, nešto tipa ili...ili. Neka kulminacija pa novi početak...

POSAO: Ovde u ovoj zoni retrogradni Mars još uvek "vršlja". Neka poslovna prošlost treba da se reši. Neki poslovi indirektno su obavijeni nekim velom tajni, ili potrebom da se obave u nekoj vrsti "senke" u pozadini. Pripazite u nekoj komunikaciji da se nešto ne sazna pre vremena. Finasije će biti pod povoljnim uticajem Merkura u Blizancima i njegovim prilično dobrim aspektima. Tu vam na pamet mogu pasti neke interesantne ideje. Da će se nešto u karijeri menjati izgleda da hoće. Nešto novo i nešto oslobađajuće.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, ali zbog nekih većih aktivnosti ove nedelje ne bi bilo loše da se povremeno opustite, napunite baterije onako kako vi to umete i kako vama prija.BLIZANCI

LJUBAV: Retrogradni Mars u ovoj oblasti vašeg života i dalje "vršlja" i neka prošlost nikako da prođe. Možda bi neki razgovor ovde pomogao jer Merkur u vašem znaku imaće lep aspekt sa Marsom iz zone emocija. Ipak pripazite jer Venera boravi u zoni iznenadnih dešavanja i prijateljskih odnosa. Iznenadna dešavanja mogu zahvatiti zone finsaija i ličnih i tuđih (partner, pozajmice, krediti...). Možda i neki nepredviđeni troškovi a vezano za emocije i ljubav, negde decu. Kada se u emocije umešaju finansije i neke vrednosti a to je ovde slučaj morali bi da budete oprezniji. Mogući su iznenadni rastanci ili neke nove emotivne veze. Oprezno i sa prijateljima. Pun Mesec u Škorpiji u zoni svakodnevnog života ali i nekih tajni. Moguća neka kulminacija pa zatim i novi početak.

POSAO: Pun Mesec u Škorpiji u zoni poslova, svakodnevnog života ali i zdravlja. Ovde nagoveštava neku kulminaciju, kraj nečega i početak nečeg novog. Finasije pod uticajem Jupitera i kvadrata sa Venerom mogu biti predmet nekog preterivanja, iznenadnih troškova i sl. U karijeri potrebne neke promene ali pre svega kada su finasije u pitanju i lična primanja.

ZDRAVLJE: Zdravlje je pod uticajem Punog Meseca u Škorpiji. Neka kulminacija pa šansa za novi početak. 
RAK
 
LJUBAV: Pun Mesec u Škorpiji u ovoj zoni će vas uvesti u neku vrstu kulminacije a onda i nekog novog početka. Venera u Ovnu je na vrhuncu neba u kvadratu sa Plutonom iz zone dužih veza i brakova mogla bi da vas uvede u neke izazove i želju da nešto drastično promenite. Drugi kvadrat sa Jupiterom u vašem znaku bi mogao da vas uvede u neka preterivanja kada su emocije u pitanju, negde je to i mogućnost razdvajanja. Venera i Uran zajedno bi mogli da vam "ubace" ideju o slobodi. Merkur u kući tajni i podsvesti dobro aspektovan bi mogao da vam olakša situaciju kroz razgovor sa nekim u koga imate poverenja. Nedelja puna iskušenja i izazova.

POSAO: Sa Jupiterom u vašem znaku ovde su promene već duže vreme vrlo aktuelne. Kvadrat sa Venerom iz zone karijere bi mogao neke promene i da ubrza. Samo se čuvajte preterivanja jer ono je jedan od efekata ovog aspekta. Još ako su emocije i posao pomešani mogli bi svašta da očekujete. Konjukcija Venere i Urana u zoni karijere bi mogla da donese razna iznenađenja. Finansijska situacija indirektno povezana sa Punim Mesecom u Škorpiji pa i tu neka promena, posebno ako su finasije pomešane sa vašim emotivnim stanjem.

ZDRAVLJE: Zdravlje i dalje od uticajem Jupitera u vašem znaku, ove nedelje zbog kvadrata sa Venerom moguća i razna preterivanja koja mogu uticati na kvalitet vašeg života a i zdravlja.
 
LAV

LJUBAV: Emotivni život već neko vreme pod uticajem Jupitera, a on ove nedelje u kvadratu sa Venerom u Ovnu. Jupiter u zoni tajni pa vas i neke tajne mogu iskušavati. Venera u zoni životne filozofije, morala, vidika pa sve zajedno u kombinaciji kao da neke tajne moraju da dođu na dnevni red. Ako nisu tajne onda nešto što ste već neko vreme potisnuli. Venera i Uran u zoni daljina, filozofije, morala, duhovnosti....uvešće vas u neku priču o ljubavnoj slobodi ili oslobađanju. Kod nekih Lavova ili kraj neke veze na daljinu ili neka nova veza iz daljina ili samo povezana sa daljinama. Merkur u Blizancima u zoni prijateljstva ali i znenadnih dešavanja nagoveštava lepu nedelju, posebno kada je komunikacija u pitanju. Dobar aspekt sa Venerom nagoveštava neka lepa emotivna iznenađenja. Kod nekih to može biti mešanje emocija i prijateljstva. Pun Mesec u Škorpiji je u zoni doma i porodičnih odnosa, tu neka vrsta kulminacije pa novog početka.

POSAO: Već duže vreme ovde zahvaljujući Plutonu vi ste u fazi promena. Ove nedelje zbog kvadrata sa Venerom iz kuće daljina, filozofije, morala, duhovnosti moguć i neki problem. Nešto treba da menjate ali prvo morate da shvatite šta je to. Da li neki životni stav, ideju... Pun Mesec u Škorpiji u zoni doma porodice nagoveštava i neku situaciju sa karijerom (koja je nasuprot doma). Možda ćete biti u prilici da birate. Nemojte, već pokušajte da pronađete ravnotežu. Finansijska situacija bolja jer će biti pod uticajem Merkura i njegovih dobrih aspekata ove nedelje.

ZDRAVLJE: Zdravlje već neko vreme nije onako kako bi želeli. Kvadrat sa Plutona sa Venerom bi ove nedelje mogao da vas podseti na to koliko zapravo brinete o svom zdravlju i da li uopšte brinete.DEVICA

LJUBAV: Vi ste već neko vreme ovde u ovoj zoni pod uticajem Plutona i njegovom potrebom ali i vašom da nešto menjate. Ove nedelje će Pluton biti u kvadratu sa venerom pa će to biti još aktuelnije. Venera u Ovnu u zoni intime i strasti pa vetrovi mogu odatle da duvaju. Venera i u kvadratu sa Jupiterom u zoni inznenadnih dešavanja i prijateljskih odnosa, pa neka vrsta preterivanja su moguća, ali i nekih emotivnih iznenađenja. Negde je moguće da dođe do situacije gde se mešaju emocije i prijateljstvo. Konjukcija Venere i Urana će vas uvesti u priču neke ljubavne slobode i oslobađanja, negde moguć kraj neke veze, negde početak. Pun Mesec u Škorpiji u zoni komunikacija vas takođe može uvesti u neke izazove i iskušenja, možda to bude potreba da neku komunikaciju dovedete do kraja i da otvorite put novom početku.

POSAO: Merkur u vašem znaku u zoni karijere sa dobrim aspektima ove nedelje pružiće vam lepe šanse, ali i nove poslovne ideje. Dobra poslovna komunikacija je pred vama i tu energiju bi trebalo da iskoristite. Neke promene će preko Urana i konjukcije sa Venerom u zoni vaših poslova doći iznenada. Podržane od strane Merkura te promene bi mogle da budu dobre za vas.

ZDRAVLJE: Ove nedelje bi konjukcija Urana i Venere mogla da vam priredi neko iznenađenje u vezi vašeg zdravlja. Neki od vas će se naći u prilici da nešto menjaju kada je zdravlje u pitanju i vaš odnos prema zdravlju.VAGA

LJUBAV: Dovoljna je činjenica da je u vašem znaku već neko vreme retrogradni Mars i da je već sam po sebi prilično ratoboran a vi zbog njega možda i uznemireni. Ove nedelje glavni događaj za vas je susret Venere i Urana koji je povezan sa vašom kućom emocija, ali se nalazi u kući za veze, partnerstva, brakova. Susret ovih planeta donosi mnogima od vas ideju slobodne ljubavi ili ljubavne slobode, pa nekima od vas su mogući raskidi, nekima nove veze. Venera u kvadratu sa Plutonom iz zone porodičnih odnosa sve to još malo komplikuje, ali i Venera u kvadratu sa Jupiterom u sve ovo unosi neku vrstu emotivnih i ljubavnih preterivanja, ponegde i neke rastanke. Merkur u Blizancima u zoni životne filozofije, morala, daljina, obrazovanja... lepo aspektovan ove nedelje posebno sa Venerom može da popravi stvari. Možda zagrljaji i poljupci u kombinaciji sa nekim razgovorom zaista pomognu.

POSAO: I vaš posao i karijera generalno su već neko vreme pod uticajem Jupitera u Raku, a on će ove nedelje biti u kvadratu sa Venerom i možda vas uvede u neka preterivanja i preterane reakcije. Mada može i obrnuto da vas ulenji, pa onda u nekom trenutku onako kampanjski krenete u rešavanje nekih problema. Pun Mesec u Škorpiji je u vašoj zoni ličnih finasija i tu će doći do neke kulminacije pa posle toga i nekog novog početka. Mada je to i situacija kada bi mogli da se nađete između priče o ličnom novcu i onom tkz. tuđem (pozajmice, krediti, partnerov novac...), nešto na relaciji moje - tvoje.

ZDRAVLJE: Zdravlje u velikoj vezi sa poslovnim životom i prilikama i neprilikama koje tu imate. Da bi zdravlje bilo bolje potrudite se da ne preterujete u nekim stvarima.


ŠKORPIJA

LJUBAV: Glavni događaj ove nedelje kada su zvezde u pitanju je Pun Mesec u vašem znaku. Naćićete se u situaciji da možda birate strane, vi ili oni preko puta vas, vi ili partner ako ste u vezi. Venera je već neko vreme u vašoj zoni posla, pa ste možda više energiju "prebacili" na ta dešavanja, ali emocije ne miruju. Posebno jer će Venera biti u kvadratu sa Plutonom što bi vašu komunikaciju generalno moglo da iskomplikuje ali i da prilično utiče na emotivnu komunikaciju. Višak energije najbolje "potrošite" na nešto drugo. Kvadrat Venere i Jupitera će vas dodatno uvesti u neka i poslovna i emotivna iskušenja, u neku vrstu preterivanja. Ovo posebno važi za vas koji ste u dužim vezama ili brakovima. Konjukcija Venere i Urana nekima od vas može doneti raskide a nekima nove veze.

POSAO: Ove nedelje glavni zvezdani događaj u zoni posla je konjukcija Venere i Urana. Venera nije zadužena samo za ljubav već i za finasije, mada ovde može da bude i jedno i drugo. Neka emocija preko posla, ili samo finasije mogu dobiti faktor iznenađenja. Neko od vas bi mogao da uđe u neku novu vezu na poslu ili preko posla, a neki drugi da samo rešavaju neke finasijske nove priče i tokove. Merkur u Blizancima u zoni tkz. tuđeg novca (krediti, pozajmice, finasijska podrška...) dobro aspektovan priču o novcu ipak uvodi u povoljne tokove.

ZDRAVLJE: Ove nedelje i zdravlje ali i posao pod jakim uticajem konjkcije Venere i Urana. Neka iznenađenja su moguća. Možda su to i neke vaše iznenadne odluke kada je zdravlje u pitanju.STRELAC

LJUBAV: Glavni događaj ove nedelje kada su zvezde i vi u pitanju je konjukcija Venere i Urana u vašoj zoni ljubavi, uživanja, dece... Da li ćete pod uticajem tog susreta planeta dobiti ideju o ljubavnoj slobodi ili da je ljubav zapravo sloboda, da li će to za vas značiti možda neki kraj, ili kod nekih od vas novi emotivni početak, ostaje vam da uskoro saznate. Sve je neizvesno jer Venera pravi i kvadrat sa Plutonom ali i sa Jupiterom. U vaš emotivni život tako unosi i neke vaše materijalne prilike i neprilike. Neko će od vas možda da pretera u nečemu, možda u nekim troškovima vezanim za vaš emotivni život. Mada možda neke vrednosti (životne) možda budu pod nekim znakom pitanja, ipak većina vas će poželeti da nešto menja u svom emotivnom životu ove nedelje. Merkur u Blizancima dobro aspektovan u zoni dužih veza i brakova nagoveštava dobru energiju. Pun Mesec u Škorpiji biće u vašoj zoni tajni o podsvesti. 

POSAO: Posao ove nedelje pod uticajem Punog Meseca u Škorpiji, jer se on nalazi na relaciji podsvest, tajne sa jedne strane i posao sa druge. Neka kulminacija i neki završetak nečega je ovde izvesno, ali i prostor za neki novi početak. Neke promene kada je posao u pitanju su još izvesnije jer će Venera i Uran svojom konjukcijom indirektno i ovde doneti neke novosti i mogućnost iznenađenja. Finasijska situacija ove nedelje nešto nepovoljnija, pa možda i neroza zbog toga, možda je rešenje da se neko vreme primirite kada je trošenje u pitanju.

ZDRAVLJE: Zdravlje indirektno pod uticajem Punog Meseca u Škorpiji, možda je vreme da nešto dovršite i da otvorite put novoj energiji samim tim i da pitanje vašeg zdravlja bude pod većom kontrolom.JARAC

LJUBAV: Ove nedelje Pun Mesec u Škorpiji vršiće najveći uticaj na vaš emotivni i ljubavni život. On se zapravo nalazi u vašoj zoni iznenadnih dešavanja i prijateljstva ali oni su nasuprot zone ljubavi, tako da su efekti i neka dešavanja na tim relacijama. Mada bi mnogo toga moglo da se posmatra kao priča davanja i primanja. Emocije možda ulaze u neku fazu kulminacije ali i nekog novog početka. Venera u Ovnu u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa u kvadratu sa Plutonom u vašem znaku i kvadratu sa Jupiterom iz zone dužih veza i braka, unosi neku vrstu nemira i možda nepredviđenih situacija. Posebno jer će Venera i Uran biti u konjukciji i mnogima od vas može svašta pasti na pamet, možda neka ideja o ljubavnoj slobodi. Neko će doći do nekog kraja neko do nekog početka.

POSAO: Merkur u Blizancima baš u ovoj zoni, zoni posla dobro aspektovan doneće vam razne mogućnosti, najpre dobru poslovnu komunikaciju, nove ideje ali i nove poslove. Malo više akcije sa ovako dobrim aspektima mogli ba da unesete neku sasvim novu energiju u vaš poslovni život. Što se finasija tiče možete očekivati neka iznenađenja, ona su indirektno povezana i sa vašim porodičnim finasijama.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, jer ove nedelje u toj zoni će boraviti Merkur sve sa dobrim aspektima, što vam može doneti mogućnost da se malo opustite, ali i raspitate o nekim novim idejama za zdrav život.VODOLIJA

LJUBAV: Zahvaljujući boravku Merkura u Blizancima u vašoj zoni emocija, ljubavi, uživanja, dece... sa sve dobrim aspektima ove nedelje, možete očekivati ako ništa drugo ono bar dobru emotivnu komunikaciju, bolju nego neko vreme unazad. Međutim Venera u Ovnu boravi u vašoj zoni za komunikaciju generalno a ove nedelje ona donosi nešto napetije aspekte pa samim tim i vrlo interesantne emotivne prilike i neprilike. U kvadratu je sa Plutonom iz zone tajni i podsvesti, pa ćete se ili boriti sa podsvešću ili sa svojim emotivnim tajnama. Ona je i u kvadratu sa Jupiterom iz zone posla pa emocije i ljubavni život bi mogli da trpe zbog posla. Ovaj aspekt donosi i neka emotivna preterivanja. Venera i Uran u konjukciji u vašoj zoni komunikacija vas mogu "naterati" da emotivno progovorite, ali ne samo emotivno. Tema bi mogla da bude neka ljubavna sloboda. Neki od vas mogu ući u neke nove veze.

POSAO: Ovde ste već duže vreme pod uticajem Jupitera i njegove potrebe da se nešto poslovno menja. Ove nedelje će Jupiter biti u kvadratu sa Venerom tako da će to još više pokrenuti neke promene, samo pripazite jer ovaj aspekt donosi i neka preterivanja. Pripazite neko vreme u poslovnoj komunikaciji. I finansijska situacija ne baš idelana ove nedelje, ako negde treba da se pripazite od preterivanja onda je to ovde. Pun Mesec u Škorpiji je u zoni karijere, tako da je neka vrsta kulminacije i završetka ovde moguća, možda i potrebna da bi se otvorio put novoj energiji i nekom novom početku, i možda nekoj lestvici više u karijeri.

ZDRAVLJE: Već duže vreme što se zdravlja tiče nije onako kako bi hteli da bude, ove nedelje su ponovo aktuelna neka vaša preterivanja koja vas mogu uvesti u zdravstveni problem. Pazite šta jedete i pijete, neki kilogrami se teže skidaju kada neki aspekti prođu.
RIBE

LJUBAV: Ove nedelje kvadrat Venere i Jupitera će vršiti najviše uticaja na vaš emotivni i ljubavni život, ali i na vaše uživanje, kreativnost, odnos sa decom. Neka vrsta preterivanja je deo ovog aspekta, pa vi pripazite malo. Konjukcija Venere i Urana biće u vašoj zoni vrednosti, možda neke promene u vezi vašeg emotivnog života ali vezano za vrednosti koje ne moraju biti samo materijalne prirode, već više imaju veze sa emotivnom sigurnošću. Pun Mesec u Škorpiji u zoni daljina, duhovnosti, filozofije, obrazovanja, sa jedne strane a sa druge svakodnevna komunikacija, pa i ona emotivna, doneće neku kulminaciju i neki završetak, ali i mogućnost novog početka. Merkur u Blizancima dobro aspektovan u zoni doma i porodičnih odnosa napraviće dobru atmosferu i oazu za vas ove nedelje.

POSAO: Indirektno preko Sunca ova oblast je pod uticajem Punog Meseca u Škorpiji. Komunikacija generalno ali i poslovna je nešto što bi trebalo da pretrpi neke promene i neki završetak i kulminaciju. Funasijska situacija pod velikim uticajem Venere u Ovnu njenih aspekata. Zbog ovonedeljnih Venerinih aspekata što se finasija tiče sve možete očekivati, i neke nove stvari i mogućnosti, čak i neka iznenađenja, ali i nervozu možda i neko preterivanje, ako ništa drugo ono u trošenju.

ZDRAVLJE: Zdravlje generalno dobro, mada bi ono moglo da bude pod indirektnim uticajem Punog Meseca u Škorpiji. Možda ipak malo pripazite na svoje zdravlje i omogućite mu bolji tretman.Misao za ovu nedelju:
"Nije dovoljno samo živjeti!" - reče leptir, 
potrebno je imati malo SUNCA, malo SLOBODE i malo cvijeća!"
Hans Christian Andersen