среда, 18. децембар 2013.

Dan posle ... Punog Meseca....i neka vaša pitanja... i moj odgovor!!!

Dve zvezdane promene su se dogodile juče....

Najpre je Mesec u Blizancima bio u svojoj punoj snazi u 10:28am CET - dogodio se  PUN MESEC!!!
Onda nešto kasnije u 6:39pm CET Uran u Ovnu sa pozicije 8*35' -  KRENUO NAPRED!!!
Pun Mesec u Blizancima....napunio je i moj inbox :-))). Dan pre, u toku dana (juče) i noćas posebno stiglo je najviše pisama od kako imam Blog... Da odgovorim na svako trebalo bi mi nekoliko sati...Zato opet ovako i ovde - uopšteno!!! I tako je Pun Mesec u Blizancima OBELEŽIO moj život juče... i danas će očigledno. I privatno (saznadoh nešto) i poslovno (vi pisali :-)... Tek priča o INFORMACIJAMA mene nije zaobišla...Kako ste vi prošli? ....(retoričko pitanje)!!!

***Misli kao u košnici.....
(pun inbox)

Juče su mnogi naišli na neku prepreku, neki nesporazum, neku nervozu... Od Mladog Meseca u Strelcu 3.Decembra ovo je prva prepreka što se energije Meseca tiče... Mesec se juče našao nasuprot Suncu... Energija Blizanaca - nasuprot energiji Strelca... Misli, reči, sve što se komunikacija zove bili su pod "udarom"... Informacije ovakve ili onakve kružile su na sve strane... Tkz. niži um (Blizanci) i viši um (Strelac) našli su se jedan naspram drugog i svako je vukao na svoju stranu.... Blizanci svojom energijom želeli su praktično, analitično razmišljanje, Strelac je bio za mnogo širi način razmišljanja, on je želeo da nam proširi vidike.... I eto nevolje!!! 

Energija Blizanaca je vukla na svoju stranu onu gde su nama bliski ljudi, blisko okruženje, ne više od ulice dve od nas... Energija Strelca je htela da nas odvede negde dalje, što u mislima što stvarno....što dalje to bolje!!! Strelac je bio i ostao za AVANTURU!!! Najbolje su prošli oni koji su uspostavili ravnotežu između obe ove energije, obe strane u ovoj OPOZICIJI.... Mnogi su imali problema sa svojim osećanjima, sa svojom dušom (Mesec) i voljom (Sunce)....duša je htela i hoće jedno, volja nešto sasvim drugo. Samo oni koji su mogli ovo da prepoznaju mogli su sve da "prežive" bez većih posledica... Ipak svi ćemo nešto više zati i saznati u naredne DVE NEDELJE!!!.... tačno ćemo znati šta je ovaj Pun Mesec hteo od nas... Pratite - i saznaćete!!!


Pun Mesec u Blizancima juče bio je samo KULMINACIJA onog što se dešavalo od Mladog Mesea u Strelcu 3.Decembra!!!! Juče, noćas Mesec je na simboličan način OSVETLEO to "nešto" u životima svakog od nas.. Mnogi su zbog svega ovog imali manju ili veću krizu....krizu svesti!!! Neki su prepoznali šta je i nisu se uplašili, neki nisu prepoznali i uplašili su se.... takvi su mi najviše i pisali... Pisma su bila obojena strahovima, nemirima, negde i nervozom.....Sva sam pročitala, neka noćas do 0:30, ostala jutros.... I ko mi je najviše pisao....Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe.... oni sa ASC u Blizancima, Strelcu... Naravno i drugi znakovi i podznaci jer je ovaj Pun Mesec dotakao neke osetljive tačke u njihovom horoskopu!!!
ODGOVOR za sve: Ono što vas muči je na relaciji Blizanci/Strelac u vašim horoskopima....Setite se Mladog Meseca u Strelcu od 3.Dcembra i tu je rešenje i odgovor, i malo sačekajte.....zapravo nekih dve nedelje i saznaćete SVE!!! Ništa preko noći se ne dešava...sve ima svoju "pozadinu", neku vrstu predistorije, prošlosti.... Polako....shvatićete već i sami. 

Otvorite širom oči....
Juče se još nešto dogodilo....nešto možda za neke od vas zbunjujuće. Uran u Ovnu je konačno krenuo NAPRED... mnogima je otvorio konačno oči.....mnogi od vas od juče ima bolje da "vide" stvari, ljude i okruženje oko sebe... Bolje, jasnije, tačnije..... Uran je već dugo retrogradan od 13.Jula ove godine!!! Mesecima vas je gurao ka UNUTRA..."terao" da sagleate svoju unutrašnjost... imali ste dovoljno vremena za PREISPITIVANJE, za učenje LEKCIJA.... Od JUČE je krenulo BUĐENJE....juče je mnogima proradio ALARM!!! Buđenje iz sna... ne zimskog jer zima je tek krenula.... već onog letnjeg i jesenjeg iza nas.... Sada će vas Uran nekoliko meseci "terati" da se OTVORITE i da iz unutrašnjeg krenete ka SPOLJAŠNJEM..... 

Promene su tu....
Mnogi od nas neće imati izbora....PROMENE su pred nama i izvesne su... Boje je da ste za njih SPREMNI, jer i ako niste Uran će vas na to "naterati".... Dok je išao UNAZAD imali ste vremena da shvatite šta nije išlo kako treba, šta je još tada krenulo naopako, šta ste mogli i trebali da uradite DRUGAČIJE.... Gde je trebalo više SLOBODE i OSLOBAĐANJA!!! Od sada kada je Uran krenuo napred imaćete prilike, mogućnosti i šanse za PROMENE!!! Zato širom otvorite oči....i srce naravno!!! I budite spremni..... Na pitanja ŠTA ĆE SE DOGODITI? Nemam konkretan odgovor, jer svako ima SVOJ odgovor... na pitanje - šta će se sada desiti i dešavati!!!  IZNENAĐENJA su svakako vrlo moguća, jer gde je Uran tu su i izenađenja...i ona prijatna i ona koja to nisu!!! Svakome već prema karakteru, prema natalnom horoskopu!!!
GDE?
Tamo gde vam se Uran sada nalazi... a on je u Ovnu na 8*35'!!! KUĆA u kojoj se on sada nalazi prestavlja sva dešavanja...ta oblast života je pod "udarom"!!! Narvno i ona kuća kojom Uran u vašem horoskopu vlada, a to je kuća koja počinje Vodolijom!!! Još konkretniju priču će vam dati ASPEKTI koje će Uran praviti i Tran i Nat.... Mnogi od nas su spremni za promene, mnogi nažalost nisu!!! Teže je onima koji nisu... onima koji su robovi navika, rutine.... i poznatog!!!
***Najviše uzbuđenja mogu očekivati oni koji imaju planete oko 8* - Ovna, Vage, Raka i Jarca... Mnogo lakše će biti onima koji imaju planete oko 8* Lava, Vodolije, Blizanaca, Strelca....
I pre nego krenete da paničite, setite se uvek onog što ovde u naslovu Bloga stoji: "Zvezde ukazuju, ali ne obavezuju" i ne krivite za sve zvezde.... nešto morate i sami... I ne mislite da su tkz. loši aspekti loša sudbina, već samo podsticaj za AKCIJU!!! Da,.... zato i krenite u akciju!!!
Kako (pre)živeti neke aspekte? Ne zabijajući glavu u pesak....već naprotiv suočiti se sa njima...uzeti najbolje od njih!!!

Da te pitam....:-)))
Do 21.Decembra nećemo imati značajnije promene...oni koji redovno prate Blog to već znaju jer sam o dešavanjima za ovu nedelju već pisala. Ipak da vas podsetim.... Ove nedelje smo imali dve promene i obe su se dogodile juče, ostala je još jedna - Sunce će 21.Decembra preći u znak Jarca!!! I da završim kako sam počela. ***Ja ovde na Blogu se trudim najviše što mogu da vam prenesem sva dešavanja na nebu mnogo ranije nego što će se ona događati. Uvek svakog prvog u mesecu napišem DETALJNO o svim dešavanjima za tekući mesec. Od skoro imate i nedeljne analize, za one koji vole imate i na tracara.com analizu po znacima. Mada sve ono što treba da znate, da se pripremite, da znate šta može da vas čeka imate SVE ovde na Blogu!!! Jeste uopšteno...ali poprilično jasno da svako od vas može i sam sebi da pomogne. Naravno potrebno je i nešto malo znanja i iskustva. Meni uvek možete da se obratite i ja uvek odgovorim na pitanja koja mogu da pomognu da nešto razjasnite. Ne mogu da odgovaram na pitanja koja traže analizu horoskopa za to ima drugih načina i to (oni koji to žele) imate u naslovu...Ja se nadam da sam i ovog puta uspekla OVAKO da odgovorim mnogima koji su pisali ali i oni koji nisu...I jedino mi preostaje da se nadam da me razumete....


Prošla noć je mogla i ovako :-)))
Šta je lepše od toga...kada vam neko kaže.... <3 <3 <3

Šta mi treba,
ove noći,
šta mi treba,
to su draga tvoje OČI!!!

Zdravko Čolic - Opušteno skroz 

 

4 коментара:

  1. Moja pjesma je sinoć bila "Šta će mi život bez tebe dragi".ma uz nju žestokog pića i opet sve ured. A pošto je saturn u mom znaku, prija mi i od Ace Pejovica " Godina i jače"

    ОдговориИзбриши
  2. Jao, kako mi je laknulo sto ce Vodolijama konacno biti lakse... Mislim da je moja nervoza juce bila na vrhuncu, doslo mi je da vristim. Danas je lakse, nadam se da "zvezde rade u moju korist" XD

    ОдговориИзбриши
  3. Devica sam u horoskopu.. Sinoc sam bila otkacila skroz. Sa ocem sam se posvadjala i nisam mogla da stanem. Uvek je bio strog ,sta on kaze to je tako. Dosta toga sam mu sasula u lice sto nikada ne bih smela i ako nije bio za mnoge stvari realan. Puls mi je bio 154 u minuti ,mislila sam da cu dobiti srcani napad. Sada mi je sve jasno!

    ОдговориИзбриши