среда, 9. јун 2021.

Sutra će Mesec Mlad zaljuljati grad.....U susret Mladom Mesecu u Blizancima na 19°46' i Prstenastom pomračenju Sunca



Moto dana:
"Ciljaj na mesec, čak i ako promašiš,
završićeš među zvezdama"

Zvezdani(n) zapis 3236

Sutra na zvezdanom nebu:
10.jun 12:43 Mlad Mesec u Blizancima  na 19°46' 
- Prstenasto pomračenje Sunca

Mesec je u Blizancima
17:55 Mesec konjukcija SMČ
21:55 Mesec sekstil Kiron
23:43 Mesec trigon RSaturn


Sigurna sam da ste primetili da prošlonedeljni aspekti Merkur kvadrat Neptun i Mars opozicija Pluton (05.jun egzaktno) "rade" i ove nedelje...I sigurna sam da ste osetili ili lično ili kolektivno kvadrat Saturna i Urana (egzaktno 15.jun)!

Svako ima svoju istinu...ne pomaže ni "detektor laži"...ništa nije onako kako izgleda....Neptun obmanjuje, iskrivljuje...šalje pogrešne signale i vibracije...a Merkur je retrogradan (RMerkur u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama)... Pojačana nervoza, stres, nasilje, nezgode, nesreće, porodične tragedije... (Mars u Raku opozicija RPluton u Jarcu)!
Sve snažnije ovih dana baš pre egzaktnog uticaja osećamo ove godine najistaknutiji tranzi - aspekt kvadrata RSaturna u Vodoliji i Urana u Biku! Priča o Prometeju sve aktuelnija:
Iz ranijeg teksta: Prometej je postao simobol borbe protiv nepravde, simbol borbe za oslobođenje i napredak čovečanstva, junak u podnošenju bola. Zato je prometejska misao uvijek aktualna...kao što je i aktuelan sadašnji kvadrat Saturna i Urana! Aktuelno je i pitanje kako u današnjem svetu pronaći modernog Prometeja....


I sve ovo uoči sutrašnjeg 
Mladog Meseca u Blizancima  na 19°46' - Prstenastog pomračenja Sunca

Događaj nedelje, događaj meseca (ali i godine)
Na dan pre susreta Sunca i RMerkura i prelaska Marsa u Lava...
Uoči Venerinog kvadrata sa Kironom (subota) i Venerinog sekstila sa Uranom (nedelja)...
Uoči kvadrata Sunca i Neptuna (14.jun) i kvadrata Saturna i Urana (15.jun)


Sve ovo će prilično uticati na energiju NOVOG POČETKA (Mlad Mesec i pomračenje)
Neptun u Ribama je prilično usporio...sprema se za godišnje redovno retrogradno putovanje (25.jun) i neprestano šalje pogrešne signale, zablude.... kvadrat Merkur, kvadrat Sunce...sve ovo je i potreba da se negde pobegne, negde daleko od ove i ovakve realnosti! Velike su zablude i obmane prisutne ovih dana i ništa ama baš ništa nije onako kako izgleda!
Merkur u Blizancima je na svom retrogradnom putovanju negde na sredini (retrogradan 30.maj - 23.jun), ne slaže se sa Neptunom u Ribama (kvadrat), zapravo zajedno sa Suncem (konjukcija) ne slaže se sa Neptunom u Ribama...Najveću pažnju obratite na položaj Tran Neptuna na 23° u vašem horoskopu...jer tako ćete shvatiti odakle idu iluzije, zablude i obmane kada ste vi u pitanju! Na globalnom planu svako ima svoj pogled i svoje shvatanje!
Ono što je dobro je da će Mars preći iz energije Raka u energiju Lava...
Probudiće ovaj Mars vašu kuću u Lavu (ljubav, kreativnost, uživanje, zabava, odmor, deca...)
Venera je u Raku...i sve je sjajnija na noćnom nebu...
Posle snažne energije Mladog Meseca i prstenastog pomračenja Sunca, Venera će se naći u kvadratu sa Kironom u Ovnu i biće očigledno da Ljubav (Venera) može i da Zaboli (Kiron)...i ne samo ljubav...Ovo su sve naše rane i stare i nove, problemi sa samopoštovanjem, emocijama, novcem...
Srećom pa će sekstil Venere i Urana popraviti ovu priču...ili će makar dati šansu da se nešto (iznenada) promeni...


Mesec je u Blizancima od juče u 20:48 CET
Noćas je "lumpovao" i preterivao sa Jupiterom u Ribama...
Izgleda da je to ostavilo traga na nas...

Večeras će Mesec aktivirati Mesečeve čvorove - konjukcija SMČ u Blizancima - opozicija JMČ u Strelcu i priča o pomračenju počinje...zapravo biće sve intezivnija - sudbinske promene!
Budućnost je pred nama sa uvažavanjem prošlosti...(Pomračenja su uvek povezana sa Mesečevim čvorovima). Imajte na umu da će sudbina umešati prste u naše živote i lično i kolektivno!
Novi početak je pred nama!

U krevet ćemo otići sa harmoničnim aspektima Meseca (zatišje pred buru), sa sekstilom Meseca i Kirona i trigonom Meseca i RSaturna....ALI

Jutro i podne (sutra) bi mogli promeniti sve...
Mlad Mesec će se dogoditi u 12:52 - konjukcija Sunca i Meseca...pomračenje u 12:43
Pomračenje će biti vidljivo u Kanadi, na Grenlandu....

Ovo nije običan Mlad Mesec jer se dešava i pomračenje Sunca...
Ovo nije običan Mlad Mesec i prstenasto pomračenje Sunca jer je "začinjeno" energijom Neptuna u Ribama i energijom retrogradnog Merkura (vladar Blizanaca)....

Pročitajte sve o sutrašnjem Mladom Mesecu u Blizancima i prstenastom pomračenju Sunca 


Нема коментара:

Постави коментар